-
-
-
Αυτό με την μπύρα κατουρο δεν το κατάλαβα πότε.
-
-
Εδώ βλέπετε τον Άδωνη να κάνει βόλτα στο Ελληνικό με ποδήλατο, προσωρινά, γιατί θα εγκαινιάσει πρώτα το Ελληνικό και μετά θα εγκαινιάσει το Chaos και θ' αρχίσει τις βόλτες...
-
-
Τελικά δεν ήταν μόνο ο Πικάρντ του Σταρ Τρεκ.
Δεν θα βρεθεί το φάρμακο, στον αιώνα τον άπαντα!... -
-
-
-
-
-
-
@gatoz said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Ο δεξιός όμως έχει και άποψη..
Ο αριστερός έχει πολλά τετραγωνικά... -
@piliourits said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Φωτοσοπ είναι αυτό;
Τρολια;
Αυτό που είδα και δεν είναι τρολια είναι οι στίχοι του Β.Παπακωνστινου που απήγγειλε στα αγγλικά εχθές... -
@vagkirk said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
@piliourits said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Φωτοσοπ είναι αυτό;
Τρολια;
Αυτό που είδα και δεν είναι τρολια είναι οι στίχοι του Β.Παπακωνστινου που απήγγειλε στα αγγλικά εχθές...Ο Μητσοτάκης πήγε στον αγώνα όντως, τώρα αν μας χρέωσε χίλια ευρώ εισιτήριο και ένα πενηντάρικο καρπούς αραβοσίτου ή είναι πλάκα, όσοι ασχολείστε με το Διαύγεια να μας πείτε
Όσο για τους στίχους, όπως έγραψα και στη σελίδα 796 της Πολιτικής, είναι του Ανδρέα Πανταζή κι ευτυχώς για τον Κυριάκο που θυμόταν σε λάθος αγγλικά μόνο το ρεφρέν, και δεν τους είπε και για τις "χρεωκοπημένες κυβερνήσεις που πέφτουν" ή την αντιπαροχή του μέλλοντος σε πολυεθνικό μονόδρομο κλπ.
Edit:
Η αλήθεια έλαμψε, δεν ήταν για μπάσκετ με ποπκορν και κόλα το εξοδολογιο, αλλά για την πληρωμή της Πρέσβεως κας Αλ. Παπαδοπούλου στη Βοστώνη 21-24/05/2022 λόγω εκδηλώσεων του Boston College, παρουσία του Π/Θ κ. Κ. Μητσοτάκη»https://www.iefimerida.gr/politiki/trol-syriza-notheysan-dimosio-eggrafo-gia-mitsotaki?amp=
-
Αληθινό περιστατικό σημερινό...
-Ναι γειά σας έχετε βάλει μια αγγελία
-Ισχύει σωστά
-Είμαι ο Βρασίδας Παπαπρηξόπουλος και ενδιαφέρομαι. Επειδή είμαι Δημόσιος Υπάλληλος και δε βγάζω πολλά(!) γίνεται να μου τα αφήσετε 150 από 230?
-Αν είστε ΔΥ και δηλώνετε φτωχός κάτι δε κάνετε καλά αγαπητέ..
-Τουτ τουτ τουτ τουτ
Χαχαχαχχα
-
-
Γειά σου ρε Πήλιο με τις γελοιογραφίες & το χιούμορ σου
-
@mastoras78 said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Γειά σου ρε Πήλιο με τις γελοιογραφίες & το χιούμορ σου
Γειά σου και σένα φίλε δεξιέ με ελλιπή κατανόηση της ελληνικής γλώσσας και μνήμη (μπλε) χρυσόψαρου!
Γελοιογραφία & Χιούμορ