-
Είναι πιο μικρό σε μήκος από την "παγκόσμια" έκδοση.
-
Eπιστροφη απο Εκθεση ....εχουμε και λεμε εκδοσειs 3 ( dynamic , Titanium , GT line ) ...... Λογω ενδιαφεροντοs για αυτοματο και τετρακινητο ...εχουμε τιs εξηs τιμεs (τελικη με χρωμα μεσα και εκπτωση τηs Κia 1250 € )
Petrol 7dct 4x4 auto 180 hp -Τitanium - 37600€
Diesel 7dct 4x4 auto 136hp -Titanium - 40135€Petrol 7dct 4x4 auto 180 hp -GT line - 40600 €
Diesel 7dct 4x4 auto 136hp - GT line - 43135€Αυτα !!!
-
Αφού έχουν βγάλει τιμές γιατί δεν τις δημοσιεύουν στον επίσημο ιστότοπο;
-
@steeve71 said in KIA SPORTAGE 2021:
Eπιστροφη απο Εκθεση ....εχουμε και λεμε εκδοσειs 3 ( dynamic , Titanium , GT line ) ...... Λογω ενδιαφεροντοs για αυτοματο και τετρακινητο ...εχουμε τιs εξηs τιμεs (τελικη με χρωμα μεσα και εκπτωση τηs Κia 1250 € )
Diesel 7dct 4x4 auto 136hp -Titanium - 40135€Petrol 7dct 4x4 auto 180 hp -GT line - 40600 €
Φιλε μήπως θυμάσαι τιμες χωρίς τετρακινηση; Επίσης πόσο περίπου αναμονή δωσαν;
-
Στα θετικά πως στη τιμή περιλαμβάνεται 5 χρόνια δωρεάν σερβις, το οποίο αν θελεις το αφαιρείς για 1000€. Απαράδεκτοι που δεν έχουν δημοσιεύσει ακόμη, μετά από σχεδόν 20 ημέρες και τους τιμοκαταλόγους και τα χαρακτηριστικά και στη σελίδα τους.
-
@wendor said in KIA SPORTAGE 2021:
Στα θετικά πως στη τιμή περιλαμβάνεται 5 χρόνια δωρεάν σερβις, το οποίο αν θελεις το αφαιρείς για 1000€. Απαράδεκτοι που δεν έχουν δημοσιεύσει ακόμη, μετά από σχεδόν 20 ημέρες και τους τιμοκαταλόγους και τα χαρακτηριστικά και στη σελίδα τους.
δλδ στα 1200 τις εκπτωσης υπολογίζονται αλλα 1000 αν δεν πάρεις τα δωρεαν σερβις ή τα 1200 ουσιαστικα είναι αυτή η έκπτωση?
καλα στις τιμες που εβαλε ο φιλος με την "εκπτωση" 1200 το σπορτατζ βγαινει +6000 & +7000 από τουσον σε βενζίνη και ντιζελ απο αντιστοιχα μοντελα....θελω να δω τον πρωτο ηρωα που θα παρει τιμες +6 & +7.000 για το σπορτατζ σε σχεση με το τουσον και τελικά θα πάρει το κια!!! Δλδ πρέπει να έχεις τρελο κολλημα με το αμαξι για να το παρεις!! -
@nicolas1988 said in KIA SPORTAGE 2021:
Φιλε μήπως θυμάσαι τιμες χωρίς τετρακινηση; Επίσης πόσο περίπου αναμονή δωσαν;
Δυστυχώς δεν ρώτησα χωρίς τετρακίνηση ...από χρόνο αναμονής μου έδωσαν 4-5 μήνες μόνο ....
-
@jamesd said in KIA SPORTAGE 2021:
Ρώτησα και για αυτό και η απάντηση είναι ότι τις επόμενες μέρες θα ανέβουν όλα στο επίσημο site ....μου εκτύπωσαν τα επίπεδα εξοπλισμού με τις τιμές που ζήτησα και τέλος
@jamesd said in KIA SPORTAGE 2021:
-
@tkin73 said in KIA SPORTAGE 2021:
δλδ στα 1200 τις εκπτωσης υπολογίζονται αλλα 1000 αν δεν πάρεις τα δωρεαν σερβις ή τα 1200 ουσιαστικα είναι αυτή η έκπτωση?
καλα στις τιμες που εβαλε ο φιλος με την "εκπτωση" 1200 το σπορτατζ βγαινει +6000 & +7000 από τουσον σε βενζίνη και ντιζελ απο αντιστοιχα μοντελα....θελω να δω τον πρωτο ηρωα που θα παρει τιμες +6 & +7.000 για το σπορτατζ σε σχεση με το τουσον και τελικά θα πάρει το κια!!! Δλδ πρέπει να έχεις τρελο κολλημα με το αμαξι για να το παρεις!!Όταν είχα ρωτήσει μόλις το παραλάβανε στις αντιπροσωπείες, μου το είχε αναφέρει ο πωλητής, αυτό για τα 1000€. επειδή ακριβώς μου ανέφερε μια τιμή αρκετά μεγαλύτερη από το tucson, δεν ασχολήθηκα. Εξάλλου έχει τους ίδιους κινητήρες, ίδια συστήματα και τα ίδια υλικά. Οκ η οθόνη είναι σίγουρα πιο εντυπωσιακή και το εσωτερικό μου άρεσε, όχι όμως τόσο ώστε να δικαιολογήσω τη διαφορά της τιμής. Πήγα μετά και έκλεισα το τουσον φορτωμένο με εξτρά και 3κίνητο.
Πιστεύω πως κάποια στιγμή θα τα ισοσκελίσουν, με διαφορά κάπου στο χιλιάρικο.
-
@tkin73 said in KIA SPORTAGE 2021:
καλα στις τιμες που εβαλε ο φιλος με την "εκπτωση" 1200 το σπορτατζ βγαινει +6000 & +7000 από τουσον σε βενζίνη και ντιζελ απο αντιστοιχα μοντελα....θελω να δω τον πρωτο ηρωα που θα παρει τιμες +6 & +7.000 για το σπορτατζ σε σχεση με το τουσον και τελικά θα πάρει το κια!!! Δλδ πρέπει να έχεις τρελο κολλημα με το αμαξι για να το παρεις!!Όταν είχα ρωτήσει μόλις το παραλάβανε στις αντιπροσωπείες, μου το είχε αναφέρει ο πωλητής, αυτό για τα 1000€. επειδή ακριβώς μου ανέφερε μια τιμή αρκετά μεγαλύτερη από το tucson, δεν ασχολήθηκα. Εξάλλου έχει τους ίδιους κινητήρες, ίδια συστήματα και τα ίδια υλικά. Οκ η οθόνη είναι σίγουρα πιο εντυπωσιακή και το εσωτερικό μου άρεσε, όχι όμως τόσο ώστε να δικαιολογήσω τη διαφορά της τιμής. Πήγα μετά και έκλεισα το τουσον φορτωμένο με εξτρά και 3κίνητο.
Πιστεύω πως κάποια στιγμή θα τα ισοσκελίσουν, με διαφορά κάπου στο χιλιάρικο.
Α ναι! Αν έχεις +7000 να διαθέσεις βάζεις τα πάντα όλα στο τουσον και παίρνεις και ρέστα και θα έχεις μισή σελίδα κωδικούς παραπάνω....είναι ακατανοητη η διαφορά της τιμής όταν πρόκειται για τόσο παρόμοια μηχανικά σύνολα , που μοιράζονται τόσα κοινά μέρη και στοχεύουν στο ίδιο κοινό.
-
Εικόνα εσωτερικού από manual. Κρίμα για την τιμολόγηση του. Αν είχε την τιμολόγηση του Tuscon θα κάνανε τα ξαδέρφια πάρτυ στις πωλήσεις.
https://youtu.be/n8glOb3TyVw
Youtube Video -
-
30κ λέει το manual 150ps mh βενζίνης. Με μπακαλίστικα μαθηματικά λογικά το manual mh βενζίνης Gt-line 180ps θα πιάσει 33,5κ με 34κ καθώς το Tuscon κατά αντιστοιχία κοστίζει 3,5κ επιπλέον. Τα αυτόματα φοβάμαι να σκεφτώ πόσο θα φτάσουν.
Μια τέτοια διαφορά σε δύο οχήματα ομόσταυλα τα οποία μοιράζονται όλα τα μηχανικά μέρη, όλα τα υλικά και όλες τις τεχνολογίες "δικαιολογείται" μόνο από ένα προϊόν το οποίο αποδίδει πολύ καλύτερα σε πολλούς τομείς.
Θα πρέπει το Tuscon εκτός από πιο όμορφο μέσα/έξω (υποκειμενικό, για εμένα εύκολα ναι) να είναι και καλύτερο εργονομικά. Είναι; Είδα πολλά παράπονα ότι το τιμόνι μπλοκάρει ποσοστό του digital cockpit ή/και του pad στο οποίο μοιράζονται τα ψηφιακά χειριστήρια clima/ηχοσύστημα αν και αρχικά μου φάνηκε πιο εργονομικό.
Είδα σε reviewers που οδήγησαν αμφότερα να λένε ότι μεν στο Sportage είναι πιο ομαλή η λειτουργία του DCT αλλά το τιμόνι στο Tuscon έχει καλύτερο βάρος. Δυστυχώς τα παράπονά για έντονους αεροδυναμικούς θορύβους υφίστανται και για το Sportage σε ταχύτητες πάνω από 130 χαω.
Από εκεί και πέρα να δούμε πως θα αποδόσει σε σχέση με το Tuscon σε τάρανδο/EuroNCAP αλλά και τι σχόλια θα λάβει απ' τους υπόλοιπους reviewers.
Το Sportage ομολογώ ότι προσωπικά με έχει εμφανισιακά μέσα/έξω αλλά για όλα υπάρχει μέτρο. Δεν ξέρω αν μπορεί να δικαιολογήσει την διαφορά τιμής. Σίγουρα όχι μόνο με την εμφάνιση. Ίσως λέω ίσως να γίνει κάποιο θαύμα (γιατί περί τέτοιου θα πρόκειται) και η εξοπλιστική διαμόρφωση να αφήνει παράθυρο για ελπίδα. Να δούμε λοιπόν και τι θα φέρει κάθε έκδοση αναλυτικά.
-
Πολύ ακριβό μου φαίνεται αν ξεκινάει από 30.000..γενικα και εγώ μετά τον περσινό ενθουσιασμό έχω πέσει με τους Κορεάτες.
Τώρα που το έψαξα καλύτερα λόγω αγοράς κολλητού (δεν έχει αποφασίσει ακόμη) νομίζω ότι αν κοίταγα βενζίνη το QQ είναι η χρυσή τομή.
Αλλά βέβαια θα έπαιρνα κάποιο PSA diesel.., τέτοιο αυτοκίνητο και για την χρήση που θα του έκανα το ιδανικό καύσιμο είναι το diesel φυσικά.
-
Να συμπληρώσω πως το δωρεάν σέρβις είναι 5 χρόνια ή 75χιλ χλμ οποίο έρθει πρώτο, δηλαδή κάποιος που κάνει 25 το χρόνο είναι 3 χρονια
-
Το 90% δεν κάνει ούτε τα μισά,οπότε βγαίνουν τα κουκιά.
-
@ggab said in KIA SPORTAGE 2021:
Το 90% δεν κάνει ούτε τα μισά,οπότε βγαίνουν τα κουκιά.
Ναι εννοείται αυτό απλά το αναφέρω για να το ξερουμε
-
@alex-mix said in KIA SPORTAGE 2021:
Να συμπληρώσω πως το δωρεάν σέρβις είναι 5 χρόνια ή 75χιλ χλμ οποίο έρθει πρώτο, δηλαδή κάποιος που κάνει 25 το χρόνο είναι 3 χρονια
Iσχυει οντωs αυτο / ..γιατι εμενα δεν μου το ανεφεραν ποτε στην εκθεση παροτι πηρα τιμεs οπωs γραφω και παραπανω .Ευχαριστω (εννοω το δωρεαν σερβιs )
-
@alex-mix said in KIA SPORTAGE 2021:
Iσχυει οντωs αυτο / ..γιατι εμενα δεν μου το ανεφεραν ποτε στην εκθεση παροτι πηρα τιμεs οπωs γραφω και παραπανω .Ευχαριστω (εννοω το δωρεαν σερβιs )
Αν γκουγκλαρεις kia 5 χρόνια δωρεάν σέρβις σου βγάζει πολλά site που το λενε
-
Sportage βρε αθεοφοβε;
KIA SPORTAGE 2021