-
@tkin73 said in KIA SPORTAGE 2021:
Για το τουσον ειναι γνωστοι οι εξοπλισμοι εδω και μηνες. Ανεβηκαν οι εξοπλισμοί ανα εκδοση για το κια? δεν βλεπω κάτι. Αν υπαρχουν ας μας δωσει καποιος καποιο λινκ
Αν ανατρέξεις στην προηγούμενη σελίδα ( την 11) , θα δεις ότι τους έχει ανεβάσει φίλος από εδώ μέσα. Εκεί βασίστηκα και εγώ και έκανα τις συγκρίσεις. -
Δεν κατάλαβα παντως αν στην Titanium υπάρχει και το ACC. Νομίζω πως ναι , χωρίς να έιμαι σίγουρος. Δεν έιναι πολύ σαφές από αυτό που ανέβασε ο φίλος χθες.
-
@wendor said in KIA SPORTAGE 2021:
Δεν κατάλαβα παντως αν στην Titanium υπάρχει και το ACC. Νομίζω πως ναι , χωρίς να έιμαι σίγουρος. Δεν έιναι πολύ σαφές από αυτό που ανέβασε ο φίλος χθες.
Όπως το γράφει μόνο σε DCT υπάρχει το smart cruise control για mild hybrid.
-
@skier-72 said in KIA SPORTAGE 2021:
Για το τουσον ειναι γνωστοι οι εξοπλισμοι εδω και μηνες. Ανεβηκαν οι εξοπλισμοί ανα εκδοση για το κια? δεν βλεπω κάτι. Αν υπαρχουν ας μας δωσει καποιος καποιο λινκ
Αν ανατρέξεις στην προηγούμενη σελίδα ( την 11) , θα δεις ότι τους έχει ανεβάσει φίλος από εδώ μέσα. Εκεί βασίστηκα και εγώ και έκανα τις συγκρίσεις.Μαλιστα τα ειδα ευχαριστώ.
Ενταξει η πρωτη εκδοση εχει και την εμφανιση ντατσουν μεσα οποτε κοιτας την επομενη η οποια ειναι τουμπανο πραγματικα εκτός από θεμα του acc που είναι μαλωμένοι στην κια και δεν εχει και καρτα αλλα απλο κλειδι. Σιγουρα η δευτερη ειναι πανω από την πριμιουμ και πολυ κοντα στην ανωτερη του τουσον....αλλα και τα 3 χιλιαρα που ζητα εξτρα η κια παραμενουν.... -
Αν ανατρέξεις στην προηγούμενη σελίδα ( την 11) , θα δεις ότι τους έχει ανεβάσει φίλος από εδώ μέσα. Εκεί βασίστηκα και εγώ και έκανα τις συγκρίσεις.Μαλιστα τα ειδα ευχαριστώ.
Ενταξει η πρωτη εκδοση εχει και την εμφανιση ντατσουν μεσα οποτε κοιτας την επομενη η οποια ειναι τουμπανο πραγματικα εκτός από θεμα του acc που είναι μαλωμένοι στην κια και δεν εχει και καρτα αλλα απλο κλειδι. Σιγουρα η δευτερη ειναι πανω από την πριμιουμ και πολυ κοντα στην ανωτερη του τουσον....αλλα και τα 3 χιλιαρα που ζητα εξτρα η κια παραμενουν....Και όπως ξαναεγραψα και τα -30 άλογα!
-
Ενταξει η πρωτη εκδοση εχει και την εμφανιση ντατσουν μεσα οποτε κοιτας την επομενη η οποια ειναι τουμπανο πραγματικα εκτός από θεμα του acc που είναι μαλωμένοι στην κια και δεν εχει και καρτα αλλα απλο κλειδι. Σιγουρα η δευτερη ειναι πανω από την πριμιουμ και πολυ κοντα στην ανωτερη του τουσον....αλλα και τα 3 χιλιαρα που ζητα εξτρα η κια παραμενουν....Και όπως ξαναεγραψα και τα -30 άλογα!
γνωμη μου ειναι ας μην τσιμπαμε....οι κια εριξε ντουφεκιες με το σπορτατζ! τα ιδια ειχε κανει και με το xceed και τωρα το προσφερει -3Κ και ο κοσμος εξακολουθει να του γυρνα την πλατη γιατι βγηκε η βρωμα του ακριβου και γιατι ειτε εκατσαν στα αυγα τους είτε βολευτηκαν με τον ανταγωνισμο.
Τα ιδια και εδω θα ξαναβυθιστουν οι πωλησεις του σπορτατζ και μολις θα αρχισουν οι προσφορες -3Κ θα ψαχνουν παλι για πελατες....
Οι εταιρειες νομιζουν οτι εχουν τοσο γαματα νεα μοντελα που ολοι θα κατεβασουμε τα παντελονια!
Η πραξη δειχνει οτι ολοι λιγο πολυ είναι βολεμενοι με το αμαξι που εχουν και αντι να δωσουν 40Κ στην κια προτιμουν να αγοράσουν ενα μικρο διαμερισμα!!
και αυτοί που πραγματικα εχουν ενα κορσα του 2004 και χρειαζονται αμαξι οπωσδηποτε δυστυχως δεν μπορούν να διαθεσουν τοσα πολλα λεφτα.... -
γνωμη μου ειναι ας μην τσιμπαμε....οι κια εριξε ντουφεκιες με το σπορτατζ! τα ιδια ειχε κανει και με το xceed και τωρα το προσφερει -3Κ και ο κοσμος εξακολουθει να του γυρνα την πλατη γιατι βγηκε η βρωμα του ακριβου και γιατι ειτε εκατσαν στα αυγα τους είτε βολευτηκαν με τον ανταγωνισμο.
Τα ιδια και εδω θα ξαναβυθιστουν οι πωλησεις του σπορτατζ και μολις θα αρχισουν οι προσφορες -3Κ θα ψαχνουν παλι για πελατες....
Οι εταιρειες νομιζουν οτι εχουν τοσο γαματα νεα μοντελα που ολοι θα κατεβασουμε τα παντελονια!
Η πραξη δειχνει οτι ολοι λιγο πολυ είναι βολεμενοι με το αμαξι που εχουν και αντι να δωσουν 40Κ στην κια προτιμουν να αγοράσουν ενα μικρο διαμερισμα!!
και αυτοί που πραγματικα εχουν ενα κορσα του 2004 και χρειαζονται αμαξι οπωσδηποτε δυστυχως δεν μπορούν να διαθεσουν τοσα πολλα λεφτα....Αν δεν ομαλοποιηθεί η αγορά και μειωθούν τα κόστη ενέργειας και μεταφορών δύσκολο το βλέπω για πτώση τιμών. Καμία ευκαιριακη προσφορά μόνο. Η τελευταία σοβαρή προσφορά που έκανε η Kia για το Sportage ήταν πριν αποσυρθεί το απερχόμενο μοντέλο + ότι έφερε την απαράδεκτη εξοπλιστικά για μένα έκδοση inmotion!
-
@sabas_thess said in KIA SPORTAGE 2021:
@ggab said in KIA SPORTAGE 2021:
Ειλικρινά,γράφεις κατεβατά ολόκληρα για φώτα,ηχομόνωση και τόσα άλλα,βλέποντας βιντεάκια;;;;;
Τι να πω...........Ναι φίλε και είμαι τόσο ειλικρινής ώστε να το λέω δημόσια. Δεν προσποιήθηκα ότι έχω κάνει td και είναι δικό μου συμπέρασμα. Νομίζω με τιμάει η ειλικρίνειά μου.
ΥΓ: Αν καταλήξω ιδιοκτήτης Tuscon έχεις να μου δώσεις πόνο ατελείωτο αλλά να ξέρεις ότι δεν έχω τέτοια κωλύματα. Αυτός που δίνει καζούρα οφείλει να είναι έτοιμος και να την δεχθεί. Καλημέρα.
Αυτό που κάνεις είναι το λιγότερο τραγικό και ανήθικο και δεν δείχνει ειλικρίνεια αλλά παραπληροφόρηση! Όταν σου είχα πει ότι ουδέποτε έχεις μπει/οδηγίσει αυτοκίνητο του ομίλου απαντούσες με ψέματα λοιπόν.
Γράφε την άποψη σου αλλά όχι σαν εμπειρία! -
@ggab said in KIA SPORTAGE 2021:
Αυτό που κάνεις είναι το λιγότερο τραγικό και ανήθικο και δεν δείχνει ειλικρίνεια αλλά παραπληροφόρηση! Όταν σου είχα πει ότι ουδέποτε έχεις μπει/οδηγίσει αυτοκίνητο του ομίλου απαντούσες με ψέματα λοιπόν.
Γράφε την άποψη σου αλλά όχι σαν εμπειρία!Έχω απαντήσει ήδη επί τούτου. Δεν είπα ποτέ οτι έχω προσωπική εμπειρία στα Tuscon. Έχω πάρει 2 td Xceed 1 td το προηγούμενο Sportage Diesel με τα 115ps και έχω οδηγήσει αρκετά 1.0T i30 fastback φίλου πρόσφατα αγορασμένο. Απλά δεν μπορείς να αποδειχθείς το γεγονός ότι πλέον δεν τσιμπάω στο beef. Δικό σου πρόβλημα. Την άποψή μου θα την γράφω πάντα χωρίς να σου ζητήσω την άδεια ούτε εσένα ούτε κανενός άλλου
-
Το είδα σήμερα από κοντά επιστρέφοντας από την δουλειά. Η αλήθεια είναι ότι από κοντά είναι πιο ωραίο από ότι στις φωτογραφίες. Ακόμα και τα περίεργα φανάρια δένουν αρμονικά με την μάσκα και το καπό. Βαρύ αμάξι βαριές πόρτες ασηκωτο καπό! Πολύ ογκώδες σαν να είναι μισή κατηγορία πάνω από 3008.
Μέσα σε χώρους αρχοντικο ακόμα και για εμένα. Πίσω μου κάθισα πολύ άνετα. Απογοήτευση ο χώρος αποσκευών. Τελείως ρηχός τα 526λτ τα εξαχνα.
Μπήκα και στην lunch edition που είναι λίγο κάτω από την gt line. Ωραίο το εσωτερικό και ποιοτικό κάτω βέβαια πχ από το 308 που μπήκα πρόσφατα.
Μπήκα και στην βασική έκδοση ένταξει αρκετή διαφορά μέσα λιγότερη όμως από ότι φαντάζομουν , καταπίνεται. -
Η αλήθεια είναι θυμάμαι πως ο σαμπας ήταν έτοιμος να κλείσει το xceed, αλλά κάτι με τους ρύπους τον χάλασε...θυμάμαι που το αναλύαμαι. Μόλις το είχα δει και εγώ εκείνη την εποχή και είχα ενθουσιαστεί. Σαν audi είναι μέσα σε ποιότητα.
Εντωμεταξυ κάτι Kia niro που βλέπω στο youtube θα έρθουν εδώ;
-
@lap said in KIA SPORTAGE 2021:
Η αλήθεια είναι θυμάμαι πως ο σαμπας ήταν έτοιμος να κλείσει το xceed, αλλά κάτι με τους ρύπους τον χάλασε...θυμάμαι που το αναλύαμαι. Μόλις το είχα δει και εγώ εκείνη την εποχή και είχα ενθουσιαστεί. Σαν audi είναι μέσα σε ποιότητα.
Εντωμεταξυ κάτι Kia niro που βλέπω στο youtube θα έρθουν εδώ;
Θα σου δίνω το δικό μου για βόλτες. Άλλωστε σου χρωστάω αφού μπήκες ALL IN
-
Αχ τι μου το θύμισες....λεφτουδακια μου......
My precious....Είσαι ψυχαρα Άλεξ....
Και το xceed είναι .....αμαξαρα.Θυμάμαι πόσο ποιοτικό είναι. Μιλάμε για πριμιουμ αυτοκίνητο. Το έχεις με τα δερμάτινα; Με τις ραφές;
-
Αχ τι μου το θύμισες....λεφτουδακια μου......
My precious....Είσαι ψυχαρα Άλεξ....
Και το xceed είναι .....αμαξαρα.Θυμάμαι πόσο ποιοτικό είναι. Μιλάμε για πριμιουμ αυτοκίνητο. Το έχεις με τα δερμάτινα; Με τις ραφές;
Δέρμα συνθετικό έχει στα πλάγια όχι όλο το καθισμα
-
Όπως το θυμάμαι, αμαξαρα....
Καμία σχέση με το toyota ε; -
Όπως το θυμάμαι, αμαξαρα....
Καμία σχέση με το toyota ε;Εε εντάξει αν λες για το corrola το δικό μου είναι μέρα με την νύχτα αλλά οκ έχουν και 16 χρόνια διαφορα. Βέβαια εύχομαι να μοιάσει έστω και λίγο στο corolla από θέματα βλαβών δηλαδή καμμια στα 490χιλ χλμ.
Υ. Γ Για να μην κανιβαλιζω το τοπικ αύριο θα περάσω από kia αν θέλει κάποιος να ρωτήσω κάτι για sportage ας μου πει... Βέβαια εγώ θα χαζεύω το ev6 σε μαύρο που έχει εκει -
Ev6 άλλη αμαξαρα.....
Βγάλε φωτο -
Στην αντιπροσωπεία είδα και το ev6! Σε σκούρο γκρι μπορεί και μαύρο.
Πω πω τι αμαξαρα είναι αυτή?! Φοβερό κροσοβερ φοβερη γραμμή , τρομερά νεύρα στο καπό. Απίθανο αμάξι σχεδιαστικά! -
Το έχω ερωτευτεί από το youtube. Έχω δει 500 βίντεο με αυτό. Σε καθε βίντεο κοιτούσα και το e banking μου. Ακλόνητο το άτιμο. Σταθερό στα ίδια νούμερα. Γρανίτης.
-
Το ev6 είναι απλά από άλλο πλανήτη….
KIA SPORTAGE 2021