-
@gianniscfa97 said in πυρακια απο βενζινη; τι κανουμε;:
@andya3 said in πυρακια απο βενζινη; τι κανουμε;:
Έμμεσου είναι? Τι euro γράφει η άδειά σου, 3 ή 4?
Στην autodata λέει κινητήρας εσωτερικής καύσης ..
Οποτε?
Οπότε δες αυτό που έγραψα παραπάνω.
-
Έμμεσου είναι? Τι euro γράφει η άδειά σου, 3 ή 4?
Στην autodata λέει κινητήρας εσωτερικής καύσης ..
Οποτε?
Οπότε δες αυτό που έγραψα παραπάνω.
Ποιο από όλα?
Με την εθνική?
Επίσης αναγράφει πως αντέχει έως 6000 στροφές δεν το κάνω βέβαια απλά λέω. -
Ibiza του 2005 δεν ειναι? Εμμεσου ψεκασμου ειναι. Δεν εχουν θεμα με καρβουνιλα οι βαλβιδες εισαγωγης
Πες του να δει αν ειναι χρονισμενο σωστα
-
@alexandros-k said in πυρακια απο βενζινη; τι κανουμε;:
Ibiza του 2005 δεν ειναι? Εμμεσου ψεκασμου ειναι. Δεν εχουν θεμα με καρβουνιλα οι βαλβιδες εισαγωγης
Του 2005 bbz 101 HP 1.4 ναι
Είναι δύσκολη δουλειά θεωρείς? -
Είναι δύσκολη δουλειά θεωρείς?Το πολυ πολυ να χρειαστει να βγαλει το πλαστικο καλυμα του κινητηρα ( το ψευτοκαπακο). Δεν ειναι δυσκολο. Μπορει να το κανει , ουτε ζημια θα κανει στο αμαξι
-
Είναι δύσκολη δουλειά θεωρείς?Το πολυ πολυ να χρειαστει να βγαλει το πλαστικο καλυμα του κινητηρα ( το ψευτοκαπακο). Δεν ειναι δυσκολο. Μπορει να το κανει , ουτε ζημια θα κανει στο αμαξι
Δεν θα χρειαστεί άλλη φλατζα μετά όμως?
Επίσης σου έχει τύχει εσένα αυτό με τα πυρακια και τα κοπιασματα στο ίδιο αμάξι? -
Επίσης σου έχει τύχει εσένα αυτό με τα πυρακια και τα κοπιασματα στο ίδιο αμάξι?Μπορει να βαλει και την ιδια, ή αν αλλαξει 10€ εχει , δεν ειναι ακριβη.
Δεν εχω τετοιο αμαξι , ουτε τετοιο θεμα -
Επίσης σου έχει τύχει εσένα αυτό με τα πυρακια και τα κοπιασματα στο ίδιο αμάξι?Μπορει να βαλει και την ιδια, ή αν αλλαξει 10€ εχει , δεν ειναι ακριβη.
Δεν εχω τετοιο αμαξι , ουτε τετοιο θεμαΑπλώς έχω τον φόβο πως αν ανοιχτεί και αλλαχτεί με άλλη φλατζα από την εργοστασιακή ( αν δεν το έχει ανοίξει ο προηγούμενος δεν το ξέρω ) ίσως μετά πίνει κάνα λάδι ..
Αύριο θα γίνει καθαρισμός στα μπεκ και έλεγχος αυτών να δούμε..
Θα του πω για τον χρονισμό.
Όταν αλλάζουν ιμάντα χρονισμού δηλαδή ανοίγουν καπάκι και αλλάζουν η βάζουν την ίδια φλατζα?
Δεν αλλάζει από την αριστερή πλευρά απλά?Ευχαριστώ πολύ όλους καλή χρονιά να έχουμε.
-
Το είδα στο Internet, έμμεσου είναι, οπότε άκυρο ότι είπαμε για καρβουνίλα στις βαλβίδες.
Ρε Γιάννη, είναι παλιάς τεχολογίας το αυτοκίνητο, τσάμπα λεφτά σπαταλάς, κράτα το σε αξιοπρεπή κατάσταση με το μικρότερο δυνατό κόστος κι όσο αντέξει...
-
Δεν εχω τετοιο αμαξι , ουτε τετοιο θεμαΑπλώς έχω τον φόβο πως αν ανοιχτεί και αλλαχτεί με άλλη φλατζα από την εργοστασιακή ( αν δεν το έχει ανοίξει ο προηγούμενος δεν το ξέρω ) ίσως μετά πίνει κάνα λάδι ..
Αύριο θα γίνει καθαρισμός στα μπεκ και έλεγχος αυτών να δούμε..
Θα του πω για τον χρονισμό.
Όταν αλλάζουν ιμάντα χρονισμού δηλαδή ανοίγουν καπάκι και αλλάζουν η βάζουν την ίδια φλατζα?
Δεν αλλάζει από την αριστερή πλευρά απλά?Ευχαριστώ πολύ όλους καλή χρονιά να έχουμε.
O ιμαντας χρονισμου απο αριστερα αλλαζει, αλλά αν εφυγαν τα σημαδια, μαλλον θα πρεπει να ανοιξει το ψευτοκαπακο για να δει σε ποιο σημειο βρισκονται οι εκκεντροφοροι. Το ψευτοκαπακο θα ανοιξει. Αυτη ειναι αλλη φλαντζα , δεν ειναι η φλαντζα που λενε "εκαψε φλαντζα" Ενα περιμετρικο λαστιχακι ειναι σαν κορδονι, δεν ειναι τιποτα σπουδαιο . Μην σε ανησυχει αυτο ,δεν ανοιγει την μηχανη , ενα εξωτερικο καλυμμα θα βγαλει.
-
Το είδα στο Internet, έμμεσου είναι, οπότε άκυρο ότι είπαμε για καρβουνίλα στις βαλβίδες.
Ρε Γιάννη, είναι παλιάς τεχολογίας το αυτοκίνητο, τσάμπα λεφτά σπαταλάς, κράτα το σε αξιοπρεπή κατάσταση με το μικρότερο δυνατό κόστος κι όσο αντέξει...
Μα γι'αυτό ρε παιδιά κοιτάω τώρα τα "προβλήματα" να αντέξει περισσότερο.
Εάν μεθαύριο "σπάσει" χαλάσει κανένα μοτέρ ίσως τώρα το προλάβω που λέει ο λόγος.
Γι'αυτό και αλλάζω λάδια κάθε 5-6 χιλιάδες χιλιόμετρα.
Αν είναι να λέμε είναι παλιό άστο να μην έχω καθόλου..
Πριν είχα ένα Φίατ πουντο του 98 εκείνο και αν είχε προβλήματα... Τι να λέμε τώρα.. -
Ναι οκ, αλλά αν έχει εμπορική αξία τώρα 2-3K, θα δώσεις εσύ 1.000€ για επισκευή μηχανής και μαζέματα?
Εσύ αποφασίζεις, ο καθένας το βλέπει με τα δεδομένα του το θέμα. -
Ναι οκ, αλλά αν έχει εμπορική αξία τώρα 2-3K, θα δώσεις εσύ 1.000€ για επισκευή μηχανής και μαζέματα?
Εσύ αποφασίζεις, ο καθένας το βλέπει με τα δεδομένα του το θέμα.Κάτσε να δούμε αν είναι τα μπεκ η θέμα χρονισμού ιμάντα τότε πολύ καλώς. Αλλιώς βλέπουμε. Στο νησί που είμαι ένας μηχανικός είχε καπάκι της μηχανής μου λέει άριστο και το έδινε 200€ σκέψου. ( Στο καπάκι είναι οι βαλβίδες σωστά ? ) Οπότε ίσως σκεφτώ και αυτή την λύση την επόμενη εβδομάδα που θα κατέβω αν δεν είναι τα μπεκ το πρόβλημα.
Επίσης να σημειώσω πως την επόμενη εβδομάδα θα πάω στο νησί και θα κάνω κοντά 300-400 χλμ σε κάτι ώρες μέσα. Να πέταγα κανένα καθαριστικό ο βαλβίδων έτσι προληπτικά? -
Άσε τα καθαριστικά. Καταλήγω πως 99% είναι ο χρονισμός. Απλά αν στο έχει χρονίσει αυτός, ίσως δεν το παραδεχτεί.
-
@nontaskatsaras said in πυρακια απο βενζινη; τι κανουμε;:
Άσε τα καθαριστικά. Καταλήγω πως 99% είναι ο χρονισμός. Απλά αν στο έχει χρονίσει αυτός, ίσως δεν το παραδεχτεί.
ΟΧΙ αλλος μηχανικός αυτός που πάω τώρα παιδιά. Είναι κορυφή λένε αυτός που πάω τώρα. Τα πάμε όλα οικογενειακώς.
Ο ιμάντας αλλάχτηκε πριν κάτι χιλιόμετρα πριν το παρω. Δεν αλλάχτηκε στην κατοχή μου. -
Κανένα καθαριστικό δε θα σε βοηθήσει, μην πετάς τα λεφτά σου. Είπαμε είναι έμμεσου ψεκασμού το μοτέρ, αυτά δεν πιάνουν καρβουνίλα στις βαλβίδες.
200 σου δίνει την κεφαλή, εκεί είναι και οι βαλβίδες, αλλά με τα εργατικά και αλλαγή φλάνζας, βίδες κλπ πόσο θα σου βγει τελικά?
-
Κανένα καθαριστικό δε θα σε βοηθήσει, μην πετάς τα λεφτά σου. Είπαμε είναι έμμεσου ψεκασμού το μοτέρ, αυτά δεν πιάνουν καρβουνίλα στις βαλβίδες.
200 σου δίνει την κεφαλή, εκεί είναι και οι βαλβίδες, αλλά με τα εργατικά και αλλαγή φλάνζας, βίδες κλπ πόσο θα σου βγει τελικά?
Δεν ξέρω πρέπει να κατέβω πρώτα να τον ρωτήσω , ε δεν θα πάει κάνα 400€ και πάλι καλά θα είναι, θα του ζητήσω να μου εγγυηθεί ότι θα κρατήσει αυτό , θα μου το εγγυηθεί είναι τίμιος εκείνος κάτω. Αλλά όταν κοιτούσαμε το θέμα έλεγε κατά 99% έφταιγε το φίλτρο πχ το αλλάζαμε 50€ τίποτα δεν άλλαξε...
Για να δούμε για τα μπεκ αύριο παιδιά ... Ο Θεος βοηθός -
Ντρέπεσαι να του πεις να κοιτάξετε τον χρονισμό που αναφέρουν πιο πάνω;
-
@vagnar said in πυρακια απο βενζινη; τι κανουμε;:
Ντρέπεσαι να του πεις να κοιτάξετε τον χρονισμό που αναφέρουν πιο πάνω;
Καμιά περίπτωση να ντρέπομαι. ειδικά με τόσα που έχω τραβήξει όχι.
-
να βγάλει τους πολλαπλασιαστές έναν-έναν. Κάθε φορά που ξεφυσώνει έναν, το αμάξι πρέπει να ρετάρει εμφανώς, μέχρι και να πάει να σβήσει. Αν βγάλει έναν και το ρελαντί συνεχίσει χωρίς αλλαγή στον ήχο, υπάρχει εύρημα. Να είσαι μπροστά να βλέπεις.
πυρακια απο βενζινη; τι κανουμε;