-
Εσείς θα τολμούσατε να πάρετε ένα σε πράσινο ή γαλάζιο πχ;.
Προσωπικά το 308 μόνο σε πράσινο, κόκκινο ή μπλε θα το έπαιρνα. Γενικά τα νέα Πεζώ μόνο μπλε/κόκκινο για εμένα...απλά δεν υπάρχουν αυτά τα χρώματα. Επίσης έχω βαρεθεί τα μουντά χρώματα τόσο στην ζωή μου όσο και να τα βλέπω στον δρόμο. Ειδικά το γκρι/ασημί/μαύρο απλά τα έχω σιχαθεί και δεν ταιριάζουν με τίποτα στα νέα σχήματα των αυτοκινήτων.
-
Συμφωνώ και εμένα στην Peugeot αν και μου αρέσει όπως είπα και πιο πάνω το πράσινο θα κατέληγα όπως και εσύ Fanis75 στο γαλάζιο(μπλέ)/κόκκινο αλλά θα προσθέσω και το άσπρο(αν και πολυφορεμένο) που αν του κρίνω απο το 208 πρέπει να του πηγαίνει αρκέτα.
-
Από ότι φαίνεται έχουν βγει οι τιμές και οι εκδόσεις για Γαλλία. Αν το δούμε συγκριτικά με Ελλάδα μου φαίνεται ότι οι τιμές θα ακολουθήσουν αυτές του 2008 άρα για μια καλή έκδοση θα ξεκινάνε πάνω από 26 και οι υβριδικές στο θεό. Να δούμε τι θα γίνει όμως και με τον παρεχόμενο εξοπλισμό
για όποιον ενδιαφέρεται κατεβάζει το αρχείο.
-
Ένα 30αρι λογικά θα το θές, όταν θές €27Κ για το 208.
-
Πολύ όμορφο, όπως ολα σχεδόν τα σύγχρονα Peugeot.
Αλλα για το εσωτερικό θα κράταγα μια πισινή, έχω την εντύπωση ότι το full digitized / 3d κλπ θα το βλέπεις κοντά στα 30Κ που λέει και ο Φάνης.
-
Αλλα για το εσωτερικό θα κράταγα μια πισινή, έχω την εντύπωση ότι το full digitized / 3d κλπ θα το βλέπεις κοντά στα 30Κ που λέει και ο Φάνης.
Εκεί το υπολογίζω, όταν το 208 με τα 130 άλογα έχει €27Κ. Πόσο να έχει το 308 που είναι μια κατηγορία επάνω. ΟΚ θα έχει και με €20Κ, με 100 άλογα, μανιβέλες στα παράθυρα και το εσωτερικού του προηγούμενου 308. Αλλά για να το πάρεις όπως το δείχνουν και όπως του αρμόζει, τα €30Κ θα τα θές σίγουρα. Έτσι πιστεύω και πακάρι να πέσω έξω, γιατί θέλουμε περισσότερα όμορφα αυτοκίνητα στους δρόμους μας.
-
Με 25.000 θα είσαι μπόμπα!
3D από GT όμως..
-
Με 25.000 θα είσαι μπόμπα!
Με 25.000 θα είσαι ο 'φτωχός' συγγενής (που κοιτάει το αυτοκίνητο στο φυλλάδιο και παίρνει κάτι άλλο)...μην σου πω θα είσαι και με μανιβέλες...αχαχα! €30Κ (το λιγότερο) για μια σωστή έκδοση και μακάρι να πέσω έξω και να έχει 25 να παω να το πάρω!
-
Αν εννοείς την GT πράγματι 30Κ plus θα είναι αφού βγαίνει μόνο αυτόματο, αλλά η ALLURE σε μάνιουαλ πιστεύω θα εχει 25000€-26000€ συν χρώμα.Ειναι ενα καλό επίπεδο εξοπλισμού που δεν αφήνει κάποιο παραπονεμένο, το αυτόματο Allure θα είναι 2000€ συν δηλαδή 28000€-29000€ συν χρώμα. Ολα αυτά για τον 1.2 γιατι ντίζελ θα είναι πιο πάνω.....
Ελλάδα πότε περιμένουμε να δούμε τιμές και εκθεσιακά;
-
Αν εννοείς την GT πράγματι 30Κ plus θα είναι αφού βγαίνει μόνο αυτόματο, αλλά η ALLURE σε μάνιουαλ πιστεύω θα εχει 25000€-26000€ συν χρώμα.Ειναι ενα καλό επίπεδο εξοπλισμού που δεν αφήνει κάποιο παραπονεμένο, το αυτόματο Allure θα είναι 2000€ συν δηλαδή 28000€-29000€ συν χρώμα. Ολα αυτά για τον 1.2 γιατι ντίζελ θα είναι πιο πάνω.....
Μα μόνο σε αυτόματο αναφέρομαι, αμαρτία να το πάρεις χειροκίνητο...το αυτοκίνητο είναι σχεδιασμένο για αυτόματο μόνο και έβαλαν το χειροκίνητο αναγκαστικά. Προσωπικά όταν αναφέρομαι σε τιμές (για όλα τα αυτοκίνητα), μόνο σε αυτόματα αναφέρομαι...δεν 'υπάρχει' χειροκίνητο για εμένα, όταν λέω 'σωστή' έκδοση, εν έτη 2021-2021. Ειδικά σε PSA που είναι και χάλια τα χειροκίνητα (επίτηδες για να τα σταματήσουν).
-
islander wrote:
Μα μόνο σε αυτόματο αναφέρομαι, αμαρτία να το πάρεις χειροκίνητο...το αυτοκίνητο είναι σχεδιασμένο για αυτόματο μόνο και έβαλαν το χειροκίνητο αναγκαστικά. Προσωπικά όταν αναφέρομαι σε τιμές (για όλα τα αυτοκίνητα), μόνο σε αυτόματα αναφέρομαι...δεν 'υπάρχει' χειροκίνητο για εμένα, όταν λέω 'σωστή' έκδοση, εν έτη 2021-2021. Ειδικά σε PSA που είναι και χάλια τα χειροκίνητα (επίτηδες για να τα σταματήσουν).
Το ζήτημα είναι όπως έγραψα και πριν οτι το αυτόματο είναι +2000€ στην Peugeot, είναι ένα υπολογίσιμο ποσό και δεν νομίζω ότι εύκολα θα το διάθεση κανείς. Αν πραγματικά θέλουν να προωθήσουν τα αυτόματα η διαφορά να είναι 1000-1200€ ώστε να δελεαστεί ο αγοραστής αλλιώς αυτόματο δεν βλέπω να πουλάει ιδιαίτερα οσο καλό και να είναι.
Προσωπικά θα προτιμήσω μάνιουαλ καθαρά για θέμα κόστους και θα δώσω μέρος των 2000€ σε κάποια πρόσθετα που πιθανα για μένα θα λείπουν απο την Allure, συν το χρώμα βέβαια που κόκκινο,μπλέ και ασπρο περλέ είναι τα ακριβότερα(σύμφωνα με το Γαλλικό φυλλάδιο που είδαμε σε προηγούμενο μύνημα).
-
Τιμούλα σε μπορντώ ή πράσινο 1.2 130hp manual Allure (αρκεί να έχει τα ωραία φανάρια) ή GT Line. Εκεί θα παικτεί. Ο μέσος αγοραστής της κατηγορίας (Focus, Astra, 308, Civic κλπ) θεωρώ ότι δεν παίρνει αυτόματο. Τουλάχιστον το 50% των αγοραστών.
-
Ο μέσος αγοραστής της κατηγορίας (Focus, Astra, 308, Civic κλπ) θεωρώ ότι δεν παίρνει αυτόματο. Τουλάχιστον το 50% των αγοραστών.
Συμφωνώ 100%, ελάχιστοι παίρνουν αυτόματο. Παρόλα ταυτα εγω το θεωρώ λάθος και λειψό ένα αυτοκίνητο το 2022 με χειροκίνητο κιβώτιο, ειδικά εαν είναι Peugeot. Και το ξέρει και ή ίδια η PSA και επένδυσε ένα σκασμό δις για να φτιάξει εργοστάσιο ώστε να φτιάχνει τα αυτόματα η ίδια, στην Γαλλία.
-
Τιμούλα σε μπορντώ ή πράσινο 1.2 130hp manual Allure (αρκεί να έχει τα ωραία φανάρια) ή GT Line. Εκεί θα παικτεί. Ο μέσος αγοραστής της κατηγορίας (Focus, Astra, 308, Civic κλπ) θεωρώ ότι δεν παίρνει αυτόματο. Τουλάχιστον το 50% των αγοραστών.
Το πράσινο είναι στάνταρ χρώμα στη Γαλλία και δεν χρεώνεται(πιστεύω και εδω το ίδιο) αλλά κοκκινο,μπλέ και ασπρο περλέ κάνουν 850€ και για Ελλάδα το βλέπω δύσκολο.Ασπρο, μαύρο και γκρί θα πουλήσει πολύ και θα υπάρχει πολύ αχρωματοψία άντε να πάρει κάποιος και το πράσινο που είναι περίεργο χρώμα και θα το σκεφθεί πολύ. Active ή Active plus θα πουλήσει και λιγότερο η Allure για GT με το φακό και εαν.....
-
Κι όμως στα 208 που βλέπω στον δρόμο έχει αρκετά GT Line..! Και κατά κύριο λόγο μπορντώ και μπλε και έχω δει και κίτρινα.
-
Κι όμως στα 208 που βλέπω στον δρόμο έχει αρκετά GT Line..! Και κατά κύριο λόγο μπορντώ και μπλε και έχω δει και κίτρινα.
Τα δίνει δωρεάν ακόμα για αυτό! Πάντως έχω βαρεθεί τα γκρι και τα μαύρα και τα μουντά χρώματα...η ζωη θέλει χρώμα!!
-
BabisStinson wrote:
Τα δίνει δωρεάν ακόμα για αυτό! Πάντως έχω βαρεθεί τα γκρι και τα μαύρα και τα μουντά χρώματα...η ζωη θέλει χρώμα!!
Έτσι ακριβώς Φάνη και εγώ μετά από χρόνια 'πελάτης' του ασημί πέρασα σε μπλε στο Kuga και στα επόμενα πάλι χρώμα θα πάρω, τέρμα η μουντίκλα μαύρο,γκρι,ασημί.
Ελλάδα πότε θα έχουμε τιμές και εκθεσιακά; Εχει ακουστεί τίποτα;
-
This post is deleted! -
Ημιάκαμπτο.
-
Ποπο, θες 30000 ευρώ να πάρεις μια καλή έκδοση hatchback από non-premium μάρκα με θερμικό κινητήρα 1200 κυβικά με 3 κυλίνδρους (δε ξέρω αν έχει ημιάκαμπτο ή πολλαπλούς, αν ξέρεις κάποιος ας ενημερώσει)!!!
Φυσικά ημιάκαμπτο, γιατί να έχει πολλαπλούς? Αφού η αγορά έχει δείξει ότι κανείς δεν ασχολείται με αυτά, παρά μόνο με το design και τις οθόνες, οπότε ρίχνουν εκεί βάρος. 99% των αγοραστών δεν έχουν ιδέα τι ανάρτηση έχει το αυτοκίνητό τους, δεν τους νοιάζει και επίσης δεν ξέρουν τις διαφορές, απλά πράγματα!
Ακόμα και εδώ μέσα έχει γράψει μέλος ότι δεν τον ενδιαφέρει η ανάρτηση, αλλά ο 3D πίνακας, αυτό ήταν το βασικό το κριτήριο.
Όσο για το 1.2 και το 3κύλινδρο, δεν έχει σημασία. Την ιπποδύναμη κοιτάμε και την συνολική απόδοση. Και τα 30Κ είναι δικιά μου εκτίμηση, κάτσε να δούμε μπορεί να κάνει την έκπληξη και να είναι πιο φτηνό.
Peugeot 308 P5/Mk3 (2021)