-
Οντως αυτό σκεφτόμουν. Πως αν κάποιος δεν εντυπωσιάζεται από την ιαπωνική λεπτομέρεια και ποιότητα κατασκευής και άλλες λεπτομερείες όπως στην ανάρτηση, κινητηρα κτλ και απλα του είναι αρκετά και τα ευρωπαικα αυτοκινητα (που και αυτα δεν είναι τόσο κακά) τότε άνετα κοντράρει και το Mazda. Διοτι σχεδιαστικά το mazda 3 δηλώνει κάτι διαφορετικό ακι premium, και από οτι φαίνεται τώρα και το 308....δεν ξέρω ίσως κάνω και λάθος.
Κοίτα, δεν θα είναι τόσο 'premium' όσο εκεί που πάνε τα Mazda, αλλά το προηγούμενο το έλεγες μία καλή, 'χρυσή' μετριότητα, καλές τιμές (έπαιζαν προσφορές 5 χρόνια τώρα) και καλή εναλλακτική του Golf, αυτό όπως είχα εκφράσει από καιρό, πάει μισό βήμα παραπάνω.
Δεν νομίζω ότι θα έχει ουσία οποιαδήποτε 'κόντρα' με το αντίπαλο δέος..το 308 απλά πάει παραπάνω, και παίζει άλλη μπάλα.. νομίζω θα συνεχίσει την επιτυχία που επιτυγχάνει η Peugeot από το 3008 και μετά και στρογγυλό κάθεται λίγο μετά τα Mainstream που ξέρουμε, και χτυπάει άνετα τις πρώτες εκδόσεις premium μοντέλων (π.χ Audi).
Και το Astra βέβαια το βλέπω δυνατό, σε κίτρινο αυτό, και αυτό θα χτυπήσει πολλούς κατασκευαστές, να δούμε και τις τιμές του βέβαια..
Οδηγικά τα περιμένω πολύ καλύτερα από τωρινά, και τα τωρινά δεν ήταν μουφα, απλά όχι κορυφαία, τώρα μάλλον θα χτυπήσουν και οδηγικά χαρακτηριστικά άλλων μοντέλων που είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε στην κορυφή.
Ιδωμεν, πάντως ένα με ένα, κάθε μοντέλο Peugeot χτυπάει πλέον την κορυφή της κατηγορίας του. Μην ξεχνάμε στα suv το 2008 βγήκε πλέον αρκετά μπροστά στις πωλήσεις, και το 4ο 3008 είναι μόλις 40 κάτι αυτοκίνητα από το 3ο Stonic στην Ελληνική αγορά. Μεγάλο νούμερο για ένα, αντικειμενικά, ακριβό C suv, και το 2021 δεν παίζουν οι τιμές χώμα που είχαν πριν την αλλαγή του μοντέλου πέρυσι, δηλαδή κόσμος δίνει πολλά λεφτά για 3008..
Όσο για τους κινητήρες, οι Γάλλοι έχουν βρει μία χρυσή τομή με αρκετά χαμηλά τέλη κυκλοφορίας, καλές καταναλώσεις (χωρίς mild hybrid συστήματα), γενικά δεν ακούγονται άσχημα πράγματα στην αγορά εδώ και χρόνια, και υπερσύγχρονους diesel που ακόμη πουλάνε όπως είχαμε δει σε ανάλυση τον προηγούμενο μήνα, ενώ μέχρι και ο Γάτος μας καταδεχτηκε να πάρει PHEV 3008, και αμιγώς ηλεκτρικά στις μικρότερες πλατφόρμες που είναι από τα τοπ στην αγορά. Νομίζω το έχουν παίξει σωστά και ρεαλιστικά το παιχνίδι μέχρι στιγμής.
-
Εγ το το προηγούμενο το λεω και σε όσους με πιστέψουν θα κερδίσουν. Πρέπει να είστε πολύ χεραδες για να το βρείτε αδιάφορο. Είναι πολύ καλό και ιδιαιτερα στην ποιότητα κύλισης με εντυπωσιασε. Με 18χηνες ή καπου εκει κλέβετε τον αντιπρόσωπο. Είναι εξαιρετικό για τα λεφτά του. Όσοι προλάβετε πάρτε το. Ακούστε με. Βέβαια αρκεί να σας βολευει η θέση οδήγησης.
Τωρα σε αυτό αν διορθωσουν ένα κλικ το τιμονι σε αίσθηση ώστε να μην είναι αυτό το πολύ ηλεκτρικό δεν πιστεύω να υπάρξει πλατιά μάζα αγοραστών που να μην τους είναι αρκετό ως συνολο. Οκ τα mazda, focus κτλ θα δώσουν ένα ακόμα κλικ πιο πάνω. Αλλά..... Ποιος μπορεί να το καταλάβει. Μόνο όσοι γράφουμε εδώ μέσα και αντε λίγοι ακόμα. Και ναι θα ήθελα το mazda 3 αλλά είναι και το διλιτρο στην μέση.
Εκοδαη με diesel 130 hp και χειροκινητο θα βγαίνει;;; άραγε αθ περνά τα 23-24.000 ευρώ;
-
Περιμένουμε και την DS4
https://www.dsautomobiles.gr/vehicle/ds-4-light/presentation/
-
Το πράσινο τα σπάει, θα έπρεπε να βγαίνει μόνο σε αυτό το χρώμα...τόσο όμορφο είναι...αχαχα!! Μέσα ΟΚ, άρχισε να 'παλιώνει' το ίδιο μοτίβο...ευτυχώς θα είναι αυτόματο (ελπίζω) γιατί η γκουμούτσα σαν τσουτσού στην κονσόλα θα χαλάει όλη την εικόνα. Τα €35Κ μου λείπουν μόνο!
-
[youtube]rf4bUqYTgPc[/youtube]
-
Νέο 308, Νέο DS4, Νέο Astra. Δύσκολη εξίσωση για τη νέα χρονιά...
-
Και το Astra από ότι φαίνεται θα είναι πολύ καλό. Έρχεται και bravo στο βάθος!!!
Astra και bravo τα ελληνικά αυτοκινητα
-
Ίδια πλατφόρμα, άλλη προβιά
-
nasosto wrote:
Ίδια πλατφόρμα, άλλη προβιά
Φουλ πωλήσεις!
-
Το πράσινο τα σπάει, θα έπρεπε να βγαίνει μόνο σε αυτό το χρώμα...τόσο όμορφο είναι...αχαχα!! Μέσα ΟΚ, άρχισε να 'παλιώνει' το ίδιο μοτίβο...ευτυχώς θα είναι αυτόματο (ελπίζω) γιατί η γκουμούτσα σαν τσουτσού στην κονσόλα θα χαλάει όλη την εικόνα. Τα €35Κ μου λείπουν μόνο!
Βαλε ενα πρασινο wrap στο Mito και με ευχαριστεις μετα που σου εσωσα 34κ.
-
Βαλε ενα πρασινο wrap στο Mito και με ευχαριστεις μετα που σου εσωσα 34κ.
Αχαχαχα!! Το ΜιΤο όπως έχεις δει είναι για πούλημα...ποτέ ξανά κουτάλα στις ταχύτητες....ό,τι χειρότερο στο αυτοκίνητο. Θέλω αυτόματο, 2 πόρτες ακόμα...αυτά...!
-
Διαπίστωσα μόλις κάτι σε βασικότατο ανταγωνιστή του 308/308SW που ίσως παίξει ρόλο στις πωλήσεις. Μέχρι χθες υπήρχε κανονικά. Σήμερα έπαψε να υπάρχει στον διαμορφωτή της Skoda η Octavia 1,5TSI με μηχανικό κιβώτιο. Όπως και το Karoq μετά το mini f/l πλέον και το Octavia αποκλειστικά ως mh-DSG. Δύο πολύ αξιόλογες επιλογές για τον Έλληνα οικογενειάρχη απέκτησαν ένα δεδομένο που ίσως για αρκετούς (μεταξύ των οποίων και η 'αφεντιά' μου) να αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα...
-
Τα καθίσματα θα είναι έτσι ανόμοια ?...Με πιάνουν τα ψυχαναγκαστικά μου...
-
![](a href=)' />
Τρομερή παρατήρηση! Και εγώ το πρόσεξα, αλλά δεν είπα τίποτα γιατί μου φάνηκε παράξενο. Κάτσε να δούμε καμία άλλη φώτο των εκδόσεων.
-
Yem wrote:
![](a href=)' />
Τρομερή παρατήρηση! Και εγώ το πρόσεξα, αλλά δεν είπα τίποτα γιατί μου φάνηκε παράξενο. Κάτσε να δούμε καμία άλλη φώτο των εκδόσεων.
Μην αγχώνεστε. Το κάθισμα οδηγού με το επεκτεινόμενο μπροστινό για καλύτερη στήριξη στα πόδια είναι μέρος της GTpack έκδοσης δηλαδή για τα >35Κ μοντέλα. όλα καλά
-
Συγνώμη για το off-topic αλλά ελλείψει αντίστοιχων νημάτων να κάνω εδώ την διόρθωση του δικού μου εδώ post (#191). Ελαβα απάντηση σήμερα (msg) από την Skoda Greece. Το Karoq αλλά και το Octavia διατίθενται ακόμα με μηχανικό κιβώτιο σε συνδυασμό με τον 1,5TSI. Απλά έχει σφάλμα ο configurator το οποίο προσπαθούν να διορθώσουν (σφάλματα για την ακρίβεια καθώς στα περισσότερα βγάζει διαμορφώσεις με τιμές Ν/Α 'not available'). Στο Karoq συγκεκριμένα μπορείς να 'πατήσεις' επάνω στην ambition έκδοση εξοπλισμού (σχεδόν άδεια) η οποία είναι πλέον η μοναδική που απέμεινε με μηχανικό κιβώτιο καθώς ηStyle καταργήθηκε. Η νέα Sportline αποκλειστικά με DSG. Το Octavia κανονικά ως είχε. Και πάλι συγνώμη
-
(Γαλλικά χωρίς υπότιτλους)
Κάποιος που ξέρει γαλλικά να μας πει αν αναφέρεται η reviewer σε διάφορες χώρων αποσκευών και για τους πίσω γτ με το μάτι δεν καταλαβαίνω.
-
(Γαλλικά χωρίς υπότιτλους)
Κάποιος που ξέρει γαλλικά να μας πει αν αναφέρεται η reviewer σε διάφορες χώρων αποσκευών και για τους πίσω γτ με το μάτι δεν καταλαβαίνω.
μπορείς αν θέλεις να επιλέξεις το κουμπί CC και μετά στο δίπλα στο γρανάζι να πας subtitles - autotranslate και να επιλέξεις οτι γλώσσα θέλεις.
-
Μήπως πλέον δεν υφίσταται αυτό; Με το cc ενεργοποιημένο το μόνο που δίνει δυνατότητα να δω είναι γαλλικούς. Η επιλογή auto translate δεν υπάρχει καθόλου. Είδα και tutorial αλλά δεν υπάρχει καν 'γρανάζι' πλέον. Ούτε στις ρυθμίσεις του YtB υπάρχει κάτι. Μάλλον στο τελευταίο update το αφαίρεσαν.
-
Μήπως πλέον δεν υφίσταται αυτό; Με το cc ενεργοποιημένο το μόνο που δίνει δυνατότητα να δω είναι γαλλικούς. Η επιλογή auto translate δεν υπάρχει καθόλου. Είδα και tutorial αλλά δεν υπάρχει καν 'γρανάζι' πλέον. Ούτε στις ρυθμίσεις του YtB υπάρχει κάτι. Μάλλον στο τελευταίο update το αφαίρεσαν.
εγω μιλάω μέσω computer και όχι μέσω κινητού.
Peugeot 308 P5/Mk3 (2021)