-
@gtsartsal said in DS4 2021:
Στο 3 αιρκρός είμαι πολύ πιο άνετα από το CX-30, αλλά και πολλά ακόμα.
Βασικά μόνο το Κάμικ είναι το ίδιο άνετο με το Αιρκρος.Το c3 aircross είναι πιο άνετο από c4 2012 ;
Γιατί στου φίλου που το ξερω και το έχω συγκρίνω, το cx. 30 είναι ελάχιστα καλύτερο....του κριουιζερ τα σιτροεν ειναι πιο ανετα. ειδικα το συγκεκριμενο σε τριο κρος του κριουιζερ. ειναι πιο ανετο και απο τα υπολοιπα σε τριο κρος. οφειλες να το γνωριζεις.
-
Βασικά μόνο το Κάμικ είναι το ίδιο άνετο με το Αιρκρος.Το c3 aircross είναι πιο άνετο από c4 2012 ;
Γιατί στου φίλου που το ξερω και το έχω συγκρίνω, το cx. 30 είναι ελάχιστα καλύτερο....του κριουιζερ τα σιτροεν ειναι πιο ανετα. ειδικα το συγκεκριμενο σε τριο κρος του κριουιζερ. ειναι πιο ανετο και απο τα υπολοιπα σε τριο κρος. οφειλες να το γνωριζεις.
Του κρουιζερ μαλακώνουν πολύ οι αναρτήσεις του....πάρα πολύ...
-
Γιατί στου φίλου που το ξερω και το έχω συγκρίνω, το cx. 30 είναι ελάχιστα καλύτερο....Εγώ είχα πριν C5 2.0 exclusive του 2009 με υδροενεργητική.
Πάντως από το πρώτο C4 του 2005 που έχω είναι πιο άνετο το 3 αιρκρος. -
Καλημέρα σας. Τελικά βρε παιδιά δεν υπάρχει κάποιος που να το έχει αγοράσει για να μοιραστεί μαζί μας μερικές πληροφορίες ?
Σκέφτομαι και εγω πολύ σοβαρα να πάρω το DS4 Performance line, αλλά θα ήθελα να ακούσω και την άποψη κάποιου που το έχει αγοράσει. -
Να το πάρεις!!
-
Τι να αγοράσει ρε συ ενός μηνός αυτοκίνητο;
Πάρτο να μας πεις εσύ.
-
Καλημέρα σας. Τελικά βρε παιδιά δεν υπάρχει κάποιος που να το έχει αγοράσει για να μοιραστεί μαζί μας μερικές πληροφορίες ?
Σκέφτομαι και εγω πολύ σοβαρα να πάρω το DS4 Performance line, αλλά θα ήθελα να ακούσω και την άποψη κάποιου που το έχει αγοράσει.Αφού είναι καινούργιο, πρέπει να έχει δώσει 10 αμάξια το πολύ. Εγώ έχω δει 2-3 στον δρόμο, αλλά μπορεί να ήταν τέστ ή εταιρικά .
-
-
Αμα χαλάσουν έχουμε εγγύηση...
Αμα έχουν περάσει την δεκαετία, ας πάει και το παλιάμπελο... -
-
-
Καλημέρα,
Μόλις μου έστειλαν email από την αντιπροσωπεία, το αυτοκίνητο έχει παραχθεί και πήρα αριθμό πλαισίου. Τώρα θα φορτωθεί και υπολογίζεται, αν όλα πάνε καλά, τέλη Ιουλίου να το έχω!Καλημέρα έχεις κάποια νεότερη ενημέρωση για παραλαβή
Καλημέρα! Τη Δευτέρα 18 Ιουλίου που μίλησα μου είπαν ότι βρίσκεται το αυτοκίνητο σε ξένο λιμάνι, περιμένουν να φορτωθεί και να φτάσει.
-
Καλορίζικο καλά ταξίδια...ποια έκδοση είναι;
Αν το έχεις οδηγήσει ποια είναι η οδηγικη συμπεριφορά με όλα όσα λένε για τις πίσω αναρτήσεις -
Καλορίζικο καλά ταξίδια...ποια έκδοση είναι;
Αν το έχεις οδηγήσει ποια είναι η οδηγικη συμπεριφορά με όλα όσα λένε για τις πίσω αναρτήσειςΕυχαριστώ πολύ. DS4 Performance Line με το TouchPad κ Iris System.
Γενικά οδήγησα Hyundai Tuscon, Cupra Formentor, Renault Arkana, Citroen C4, DS4, Peugeot 2008. Το καλύτερο πάτημα το ένιωσα στο DS4 κ Citroen C4. Δεν είμαι όμως και κάνας ειδήμονας, ούτε οδηγαω στα όρια. Σε στροφή το ένιωσα το DS4 τρένο και περνώντας με ταχύτητα από ανωμαλίες χαλί. Μπορεί να ήταν κ ψυχολογικό είχα το Citroen C4 Coupe 2006 κ το DS4 το λάτρεψα εμφανισιακά. -
Δεν πιάνεσαι.
Αμα έχεις μια φορά σιτροέν, πάντα σιτροέν...
Εστω και μασκαρεμένη ως ντιες... -
Δυστυχώς είμαι μακριά και δεν έχω τη δυνατότητα να το δω από κοντά πόσο μάλλον να το οδηγήσω...μόνο μέσω από βίντεο και μου αρέσει πολύ...οποιαδήποτε εμπειρία πάνω στο αυτοκίνητο αυτό θα μου ήταν χρήσιμη..ελπίζω σύντομα να έχω την ευκαιρία να το δω από κοντά
-
Καλημέρα,
Μόλις μου έστειλαν email από την αντιπροσωπεία, το αυτοκίνητο έχει παραχθεί και πήρα αριθμό πλαισίου. Τώρα θα φορτωθεί και υπολογίζεται, αν όλα πάνε καλά, τέλη Ιουλίου να το έχω!Καλημέρα έχεις κάποια νεότερη ενημέρωση για παραλαβή
Καλημέρα,
Μίλησα με την αντιπροσωπεία και με ενημέρωσαν ότι υπάρχει εκτίμηση άφιξης στην Ελλάδα στις 4 Αυγούστου. Λογικά παρέα θα είναι τα αυτοκίνητα! -
Καλημέρα,
Καλημέρα,
Μίλησα με την αντιπροσωπεία και με ενημέρωσαν ότι υπάρχει εκτίμηση άφιξης στην Ελλάδα στις 4 Αυγούστου. Λογικά παρέα θα είναι τα αυτοκίνητα!Θα μιλήσω και εγώ μεθαύριο μάλλον θα είναι μαζί και το δικό μου
-
Θα ήθελα να μάθω αν κάποιος το εχει δει από κοντά σε ποιο χρώμα είναι πιο ωραίο
-
DS4 2021