-
Η bmw έχει σοβαρά θέματα αξιοπιστίας που αν και νόμιζα ότι έχουν βελτιωθεί τελικά μια από τα ίδια ...η χοντα που είναι το ιερό δισκοπότηρο όταν μιλάμε για αξιοπιστία έχει τα θέματα της όπως έμαθα από διαφορά φόρουμ,Audi και γενικότερα vw group στον ίδιο κουβα με την bmw,ενώ και το φοκους με τα γνωστά θέματα ποιότητας εσωτερικού και ηλεκτρολογικών δυσλειτουργιών ...Με βλέπω να μένω με το qashqai μιας και τελικά μέχρι τώρα μόνο τρίζει.....
-
Και εγώ πάντως, αν και λατρεύω τα bmw (μετά τις Alfa-πούντες;; είναι τα αγαπημένα μου) δεν το σκέφτηκα καθόλου όταν πήρα αμάξι και ούτε το σκέφτομαι για το μέλλον διότι τα φοβάμαι πάρα πολύ. Έχω δει πολλά και έχω ακούσει πολλά και δε θέλω να ρισκάρω να συμβούν και σε εμένα (ειδικά με τέτοιες τιμές ανταλλακτικών και συνεργείων). Vag σκέφτηκα, bmw ούτε καν!
Μόνο ληζινγκ θα έπαιρνα bmw. Αλλά ληζινγκ δε θα έπαιρνα ποτέ άρα δε θα πάρω και ποτέ bmw.
-
Η τιμή που σου έδωσαν pope4kos πρέπει να μειωθεί κατά 650€ με βάση την τροποποίηση που έγινε στα τέλη ταξινόμησης με το νόμο που δημοσιεύτηκε πριν κανά 20ήμερο.
Οι περισσότεροι κάτοχοι bmw αρνούνται να δουν την πραγματικότητα. Το βλέπω και από τον πατέρα μου, είναι ικανός να δώσει 6000€ και να ανακατασκευάσει το μοτέρ παρά να το διώξει γιατί νομίζει ότι είναι πρίμιουμ αυτοκίνητο. Εντωμεταξύ το μόνο που έχει μείνει στο αυτοκίνητο είναι το δερμάτινο σαλόνι όλα τα άλλα έχουν χαλάσει.
στις 7/12 πήρα τιμή ...μάλλον στον βροχιδη δεν ήταν τόσο καλά πληροφορημένοι ..
-
wantone wrote:
Oλοι ειχαμε αυτοκινητα που παρουσιασαν προβληματα. Δεν ειναι και το τελος του κοσμου. Τα φτιαχνεις λιγο και τα πουλας. Τα περισσοτερα θεματα ειναι ευκολο να διορθωθουν αν καποιος εχει χρονο και υπομονη. Οποτε το πουλας σε ενα μαστορι και ησυχαζεις. Ετσι εκανα με το VR6. Το εδωσα σε ενα παιδακι που ειχε χρονο να ασχοληθει να το φτιαξει αυτα που ηθελε και μου ειπε χιλια ευχαριστω αφου το εδωσα σε τιμη χαρισμα.
Για ΒΜW υπαρχουν αφθονα και φθηνα ανταλλακτικα αλλα τα εργατικα ειναι το προβλημα. Αν καποιος που το παρει κανει την συντηρηση μονος του δεν εχει θεμα.
Δεν ισχύουν αυτά που γράφεις.Ουτε φθηνά ανταλλακτικά υπάρχουν ,ειδικά στις BMW στο VAG είναι καλύτερα σε αυτό το τομέα ,ούτε μπορείς να κάνεις μόνος σου δουλειές στα σύγχρονα αυτοκίνητα αν δεν είσαι μηχανικός.Εγω γιατρός είμαι πώς να αλλάξω μπεκ στη 5αρα που πρέπει να λυθεί όλη η πολλαπλή εισαγωγής?Αντλία βενζίνης?Πλακέτες ηλεκτρονικών?Βραχίονες ανάρτησης και σινεμπλοκ απο τα 60.000Km?Μπορείς να αλλάξεις κάρτερ κιβωτίου?
Και βασικά ξεχνάς τι χάνω εγώ από χρόνο και χρήμα κάθε φορά που το αμάξι πρέπει να μείνει στο συνεργείο μια βδομάδα ή όταν σε αφήσει στο δρόμο και πρέπει να πάρεις οδική.
Ρε Κωστη, εμενα γιατι μου τα γραφεις αυτα? Μηπως εγω σου πουλησα το αμαξι? Εγω σε εβαλα να το παρεις? Ειναι μηπως δικη μου η εταιρεια? Εγω καταναλωτης ειμαι και ειχα αγορασει ενα VW Bora IV που εβγαζε πολλα προβληματα σχεδον σαν και αυτα που περιγραφεις. Πηρα τηλεφωνο την VW να παραπονεθω και τους ειπα αυτο που γραφεις τωρα και μου ειπαν να κανω οτι μου λεει ο ντηλερ (ο ντηλερ μου ζηταγε 600ε καθε μηνα για επισκευες και συντηρηση αν βαλεις ολες τις εργασιες που μου προτεινε). Ε το πουλησα και ησηχασα.
Εσυ κανε οτι θελεις. Μπορεις αν θελεις να περασεις αλλα 10 χρονια απο την ζωη σου να γραφεις τον πονο σου στα φορουμ (οπως εκανα και εγω τα πρωτα χρονια που βγηκαν τα προβληματα). Η απλα αυτο που προτεινω ειναι προχωρας μπροστα και δεν ξαναγορασεις αυτοκινητα την ιδιας μαρκας. Παρε Τογιοτα που ειναι αξιοπιστα. Δεν ξαναγορασα VW και ουτε προκειται. Μια φορα την πατησα.
-
Τα γερμανικά αυτοκίνητα είναι πλέον μόνο για leasing 4χρονια και μετά διώξιμο.
-
Τα γερμανικά αυτοκίνητα είναι πλέον μόνο για leasing 4χρονια και μετά διώξιμο.
απο το φοκους δεν έμεινες ικανοποιημένος ;;
-
Το φοκους το μόνο που έχει θέμα είναι η συναρμογή των πλαστικών στη καμπίνα συν ότι τσιμπάει λιγο παραπάνω στη κατανάλωση. Αλλά δεν έχω άλλη εναλλακτική οπότε λογικά θα το κλείσω αύριο ή μεθαύριο.
-
Το φοκους το μόνο που έχει θέμα είναι η συναρμογή των πλαστικών στη καμπίνα συν ότι τσιμπάει λιγο παραπάνω στη κατανάλωση. Αλλά δεν έχω άλλη εναλλακτική οπότε λογικά θα το κλείσω αύριο ή μεθαύριο.
με το καλό εύχομαι ...για εμένα η ποιότητα των πλαστικών είναι λίγο αποτρεπτικός παράγοντας προς το φοκους καθότι έχω και κακή εμπειρία από το qashqai..μάλλον για civic με βλέπω καθώς με τόσα που άκουσα για την bmw διστάζω ..χρόνο παράδοσης ποσο σου είπαν ;κανένα 3μηνο εμένα όταν ρώτησα
-
3-4 μήνες, περισσότερο προς το 4 το βλέπω. Πάντως, επειδή από την οικογένεια πέρασαν τρία Φορντ c-max, focus και s-max θέμα με τριγμούς δεν είχαμε με κανένα από αυτά απλά η ποιότητα δεν είναι στο επίπεδο των αντίστοιχων γερμανικών. Η οκταετης εγγύηση της Φορντ όπως και να το κάνουμε είναι μεγάλο πλεονέκτημα. Επίσης ήθελα οπωσδήποτε αυτόματο και το μοναδικό hatchback με μετατροπέα ροπής είναι το φοκους
-
Διαφωνώ κάθετα με την λογική ότι αγοράζεις ένα πρίμιουμ αμάξι για άλλους λόγους από την αξιοπιστία .
Αυτές οι εταιρείες αυτό πούλαγαν και έχτισαν τον μύθο τους . Ποιότητα και αξιοπιστία . Πάνω σε αυτό στήθηκε το Μέιντ ιν Τζέρμανι .
Από την άλλη δεν ξέρουμε τι παίζει με τις βλάβες και τα λοιπά στα αμάξια στην Ευρώπη . Εδώ στην Ελλάδα με την πολιτική των αντιπροσωπειών έπαιζαν και άλλα πράγματα .
Αρχικά επειδή και εγώ κατασκευάζω πράγματα και μάλιστα ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ με υλικά που δεν είναι όλα πιστοποιημένα και με προσωπικό που δεν προβλέπεται να είναι πιστοποιημένο , κάθε λάθος που γίνεται στο χειροποίητο , το πληρώνω εγώ .
Δεν είναι λογικό να έχουμε ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ προιόντα που φτιάχνονται σε εκατοντάδες χιλιάδες ή και εκατομμύρια αντίτυπα και να ανεχόμαστε έτσι τις βλάβες τους και μάλιστα όταν είναι καινούργια .
Πήρα λοιπόν και εγώ κάποια πολύ ακριβά αμάξια . Ευτυχώς με λήζινγκ . Δεν είναι λογικό να βγάζουν βλάβες ενώ είναι λίγων μηνών αμάξια . Και βέβαια κάποιος που παίρνει ένα ακριβό αμάξι , το παίρνει και για λόγους πρεστίζ και θέλει να το έχει για αυτό τον λόγο και όχι να είναι στο συνεργείο και να κυκλοφορεί με φτηνότερο , για εβδομάδες .
Δικαιολογία για το ακριβό αμάξι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ . Οποιος δέχεται τέτοιες δικαιολογίες απλά υποτιμά τον εαυτό του . Νομίζω ότι όποιοι φτάνουν στο επίπεδο να πάρουν τέτοια αμάξια , έχουν κουραστεί πολύ για να υποτιμούν τον εαυτό τους .
Θα δεχόμουν να υπάρχουν βλάβες . Αλλά σε λογική Λέξους . Σου φέρνουν ΙΔΙΟ αμάξι όταν παίρνουν το δικό σου για σέρβις ή και βλάβη. Σου δίνουν 6 χρόνια εγγύηση .
Εμένα η αντιπροσωπεία που δεν υπάρχει σήμερα , έκρυβε τις βλάβες που θα μπορούσαν να τις επισκευάσουν για να περάσει ο χρόνος και να βγεί από την εγγύηση το αμάξι και μετά οι βλάβες κόστιζαν αρκετά .
Αν λοιπόν έχεις πληρώσει κάτι πολύ ακριβά για την κατηγορία του και δεν παίρνεις αυτό που περιμένεις και έχεις και βλάβες και δεν μπορείς να το κυκλοφορήσεις και το αποδέχεσαι , τότε είσαι άξιος της μοίρας σου .
Και πάλι σε όσα λες που δεν θα διαφωνήσω σε γενικες γραμμές μπερδεύεις την αξιοπιστία με τα καπρίτσια και τις απατεωνιές εισαγωγικών και εμπόρων.
ιστοριες για το πως σε έβγαζαν εκτός εγγύησης ή σου απέκρυβαν βλάβες μέχρι να περάσεις το κατώφλι της εγγύησης πάμπολλες σε πολλές μάρκες.
Επίσης έλλειψη καταναλωτικής κουλτούρας απο όλους και προστασία καταναλωτή για τα πανηγύρια.
Όταν στην Ευρώπη η bmw λέει αλλαγή λαδιών κάθε 2 χρονια ή 30000 χλμ και στην Αμερική τα μισά τι να πεις;
Θα υπάρξουν πολλοί που θα ακολουθήσουν την οδηγία της εταιρειας με πιθανούς μελλοντικούς κινδύνους αλλά πια ο κόσμος ενημερώνεται και αλλάζει κάθε 10 χιλιάδες με χαμηλο κοστος και συνεχίζει απροβλημάτιστα για πολλές χιλιάδες χλμ. -
ALEX19 wrote:
με το καλό εύχομαι ...για εμένα η ποιότητα των πλαστικών είναι λίγο αποτρεπτικός παράγοντας προς το φοκους καθότι έχω και κακή εμπειρία από το qashqai..μάλλον για civic με βλέπω καθώς με τόσα που άκουσα για την bmw διστάζω ..χρόνο παράδοσης ποσο σου είπαν ;κανένα 3μηνο εμένα όταν ρώτησα
Δεν άκουσες και καμία επιστημονικά τεκμηριωμένη άποψη πάντως
Προσωπικά παράπονα 2-3 άτομων και μια γενικότερη αίσθηση που προέρχεται από μια κατάσταση προ 10ετιας τουλάχιστον.
Τετοιες καταστάσεις δεν υπάρχουν πλέον τουλάχιστον όχι περισσότερο από άλλες μάρκες -
Αυτό που θέλω να τονίσω , είναι ότι δεν πρέπει να δεχόμαστε βλάβες και ζημιές , χωρίς να διαμαρτυρόμαστε , ιδιαίτερα αν αυτές είναι τα πρώτα χρόνια . Αν σου βγάλει βλάβη τον 10ο χρόνο , τι να πεις . Στο εξωτερικό θα είχε αποσυρθεί το αυτοκίνητο .
-
Σοβαρά είναι τόσο μάπα είναι και τα νέα Mini/Bmw από αξιοπιστία? είδα ένα όνειρο να πάρω countryman για επόμενο
Αφού τα είπαμε αγορίνα....άστο καλύτερα!!
-
REALZEUS wrote:
Χωρίς να διαφωνώ, η δική μου δεν έβγαλε τίποτα πάντως.
6κύλινδρο γαρ και ο Ν52 έβγαζε θέματα μετά από πολλά χιλιόμετρα, σπάνια να έβγαζε κάτι πριν τις 150.000χλμ. Στις αναρτήσεις ήταν λίγο καλύτερα τα πράγματα επίσης, σε σχέση με Ε46 και Ε83.
Όπως τα λες είναι Φάνη μου, αν και ο Μ54 στην Ε60 του Kostis20 του έβγαλε διάφορα. Όταν δουλεύουν όμως αυτά τα μοτόρια είναι λατρεμένα!
Τέσσερα (4) μοτέρ θυμάμαι με τόση αγάπη και το 4ο είναι εκτός συναγωνισμού.
- To 1o ήταν το 4κύλινδρο του Civic Type-R που είχε ο giorgosrallyman, το οποίο ανέβαζε σαν μικρή Ferrari, 8000 ΣΑΛ. Σήμερα o Γιωργάρας έχει πάρει S2000, αλλά δεν το έχω βάλει ακόμα στο χέρι, λόγω της καραντίνας.
- Το 2ο ήταν το 6κύλινδρο της Ε46 Μ3 του Cavallino. Κόσμημα!
- Το 3ο ήταν το V8 της F430 του SV2. Χρυσάφι! 0-200 για πλάκα...
- Το 4ο, που με στοίχειωσε... ο χειροποίητος V12 της 599 με τα 620 άλογα που είχε απίστευτη δύναμη από το ρελαντί μέχρι τον κόφτη και ανέβαζε σαν τουρμπίνα αεροπλάνου: 0-άπειρο (300+) χωρίς σταματημό!!! ΔΙΑΜΑΝΤΙ!!! Έχω καβαλήσει και φτιαγμένες ιαπωνικές φτερούγες και γερμανικά άρματα κλπ με 400-500 άλογα, αλλά σαν το άλογο από το Maranello, τίποτα!!!
-
kostis20 wrote:
wantone wrote:
Oλοι ειχαμε αυτοκινητα που παρουσιασαν προβληματα. Δεν ειναι και το τελος του κοσμου. Τα φτιαχνεις λιγο και τα πουλας. Τα περισσοτερα θεματα ειναι ευκολο να διορθωθουν αν καποιος εχει χρονο και υπομονη. Οποτε το πουλας σε ενα μαστορι και ησυχαζεις. Ετσι εκανα με το VR6. Το εδωσα σε ενα παιδακι που ειχε χρονο να ασχοληθει να το φτιαξει αυτα που ηθελε και μου ειπε χιλια ευχαριστω αφου το εδωσα σε τιμη χαρισμα.
Για ΒΜW υπαρχουν αφθονα και φθηνα ανταλλακτικα αλλα τα εργατικα ειναι το προβλημα. Αν καποιος που το παρει κανει την συντηρηση μονος του δεν εχει θεμα.
Δεν ισχύουν αυτά που γράφεις.Ουτε φθηνά ανταλλακτικά υπάρχουν ,ειδικά στις BMW στο VAG είναι καλύτερα σε αυτό το τομέα ,ούτε μπορείς να κάνεις μόνος σου δουλειές στα σύγχρονα αυτοκίνητα αν δεν είσαι μηχανικός.Εγω γιατρός είμαι πώς να αλλάξω μπεκ στη 5αρα που πρέπει να λυθεί όλη η πολλαπλή εισαγωγής?Αντλία βενζίνης?Πλακέτες ηλεκτρονικών?Βραχίονες ανάρτησης και σινεμπλοκ απο τα 60.000Km?Μπορείς να αλλάξεις κάρτερ κιβωτίου?
Και βασικά ξεχνάς τι χάνω εγώ από χρόνο και χρήμα κάθε φορά που το αμάξι πρέπει να μείνει στο συνεργείο μια βδομάδα ή όταν σε αφήσει στο δρόμο και πρέπει να πάρεις οδική.
Ρε Κωστη, εμενα γιατι μου τα γραφεις αυτα? Μηπως εγω σου πουλησα το αμαξι? Εγω σε εβαλα να το παρεις? Ειναι μηπως δικη μου η εταιρεια? Εγω καταναλωτης ειμαι και ειχα αγορασει ενα VW Bora IV που εβγαζε πολλα προβληματα σχεδον σαν και αυτα που περιγραφεις. Πηρα τηλεφωνο την VW να παραπονεθω και τους ειπα αυτο που γραφεις τωρα και μου ειπαν να κανω οτι μου λεει ο ντηλερ (ο ντηλερ μου ζηταγε 600ε καθε μηνα για επισκευες και συντηρηση αν βαλεις ολες τις εργασιες που μου προτεινε). Ε το πουλησα και ησηχασα.
Εσυ κανε οτι θελεις. Μπορεις αν θελεις να περασεις αλλα 10 χρονια απο την ζωη σου να γραφεις τον πονο σου στα φορουμ (οπως εκανα και εγω τα πρωτα χρονια που βγηκαν τα προβληματα). Η απλα αυτο που προτεινω ειναι προχωρας μπροστα και δεν ξαναγορασεις αυτοκινητα την ιδιας μαρκας. Παρε Τογιοτα που ειναι αξιοπιστα. Δεν ξαναγορασα VW και ουτε προκειται. Μια φορα την πατησα.
Δε καταλαβαίνω το ύφος της απάντησης σου...Δεν επιτρέπεται να γράψουμε την άποψη μας εδω μέσα?
Με την ιδια λογική εσύ γιατι μου τα γραφεις αυτα?Σου είπα εγω να απαντήσεις?
Τι άκυρα είναι αυτα που γραφεις?Σου ζήτησα εγω ευθύνες ?Απλά διαφωνω με αυτα που γράφεις.Τα οποία είναι επιεικώς παράλογα!Δε ξέρω αν εσυ στο αμάξι αλλάζεις τακάκια μόνος σου ή έστω μια αντλία βενζίνης ?Μπορείς?
Αν δεν σας αρέσει η αντίθετη άποψη μην μπαίνετε στο Forum.
Εγώ ότι γράφω είναι τεκμηριωμένο και έχω ασχοληθεί τουλάχιστον 15 χρόνια με τα συγκεκριμένα μοντέλα και BMW & MINI & AUDI.
Προφανώς σε κάποιους δεν αρέσει γιατί νομίζουν οτι έχουν μετοχές στην εταιρεία,αλλά εγώ αυτή τι στιγμη που μιλάμε εχω 3 BMW & 2 Audi στην οικογένεια και ξέρω πολύ καλά τη προβλήματα βγάζει το καθένα.
-
Εγραψες τα προβληματα που εχεις σου εγραψα και εγω την αποψη μου οκ αν δεν εχουμε την ιδια γνωμη για την αντιμετωπιση των προβληματων που εχουμε στην ζωη μας οκ παμε παρακατω. Καλη συνεχεια.
-
Όπως τα λες είναι Φάνη μου, αν και ο Μ54 στην Ε60 του Kostis20 του έβγαλε διάφορα. Όταν δουλεύουν όμως αυτά τα μοτόρια είναι λατρεμένα!
O M54 (τον φοράει του πατέρα μου, 2004 μοντέλο με 240.000χλμ) είχε πιο πολλά θεματάκια από τον Ν52, αλλά γενικά είναι αξιόπιστος κινητήρας.
-
REALZEUS wrote:
O M54 (τον φοράει του πατέρα μου, 2004 μοντέλο με 240.000χλμ) είχε πιο πολλά θεματάκια από τον Ν52, αλλά γενικά είναι αξιόπιστος κινητήρας.
Η δικιά μου φοράει το Ν53 οχι το Μ54.Είναι η τριλιτρη LCI 525i.
Πόσο χειρότερος να είναι ο Μ54?Τρέμω στην ιδέα....
Η ε39 με τον Μ52 που είχαμε παλιότερα χτύπησε βαλβίδες στις 90.000 περίπου.
-
Δε καταλαβαίνω το ύφος της απάντησης σου...Δεν επιτρέπεται να γράψουμε την άποψη μας εδω μέσα?
Με την ιδια λογική εσύ γιατι μου τα γραφεις αυτα?Σου είπα εγω να απαντήσεις?
Τι άκυρα είναι αυτα που γραφεις?Σου ζήτησα εγω ευθύνες ?Απλά διαφωνω με αυτα που γράφεις.Τα οποία είναι επιεικώς παράλογα!Δε ξέρω αν εσυ στο αμάξι αλλάζεις τακάκια μόνος σου ή έστω μια αντλία βενζίνης ?Μπορείς?
Αν δεν σας αρέσει η αντίθετη άποψη μην μπαίνετε στο Forum.
Εγώ ότι γράφω είναι τεκμηριωμένο και έχω ασχοληθεί τουλάχιστον 15 χρόνια με τα συγκεκριμένα μοντέλα και BMW & MINI & AUDI.
Προφανώς σε κάποιους δεν αρέσει γιατί νομίζουν οτι έχουν μετοχές στην εταιρεία,αλλά εγώ αυτή τι στιγμη που μιλάμε εχω 3 BMW & 2 Audi στην οικογένεια και ξέρω πολύ καλά τη προβλήματα βγάζει το καθένα.
Ποια αποψη και τρίχες μας λες χρονιάρες μερες και εσύ και ένας ακόμα, που ξεκίνησε να ρωτάει ο ανθρωπος για τρέχων μοντέλο με νέες - πλην δοκιμασμένες - σειρές κινητήρων και αρχίσατε με τα παλαιολιθικά παραδείγματα των Ν και Μ σειρών κινητήρων σε αμάξια 10+ ετών.
Τι φταίει ο κάθε υποψήφιος αγοραστής αλλά και οι υπόλοιποι να διαβάζουμε σε συνεχή επαναληψη ιστορίες από τα βάθη της ιστορίας για παλιά μοντέλα και ταυτόχρονα να κολλάτε και ετικέτες σε κατόχους και αγοραστές;
Τις εγραψες και εσύ και ο άλλος τις περιπέτειες σου από το βαθυ και μακρινό παρελθόν, έλεος πια! Ξεκολλήστε!
Απόψεις γραφουμε εδώ όχι απωθημένα, ουτε ψυχοθεραπείες κανουμε!
Ενα νέο αυτοκίνητο για 6-7 χρόνια είπε να παρει ο ανθρωπος να αλλαξει την κουδουνίστρα - γιατί θεωρεί ότι στα 40 αξίζει και κάτι πιο ποιοτικό στη ζωή του και να καταλαβει επιτέλους απτή ποιότητα - και πέσατε να τον φάτε σε βαθμό να γράφει οτι με αυτά που διαβάζει απο τους φωστηρες εδώ μέσα καλυτερα είναι να κρατησει το QQ (και να βάζει μουσική να μην ακούει τη συναρμογή θα του πρότεινα εγώ).
Οσο δε αφορά επί της ουσίας:
Δες και ford λόγω της 8ετους εγγύησης προφανώς αν φοβάσαι τόσο φίλε μου (η Nissan πάντως 3 χρόνια έχει και δεν ειναι και ιαπωνικό το αμάξι αλλά γαλλικό) αλλά και τα ford δεν είναι γιαπωνέζικα στην αξιοπιστία (τουλάχιστον παλιότερα που εχω αποψη μιας και έχουμε πολλά ford στην οικογένεια) αλλά δεν θα επιμείνω και για τους νέους κινητήρες, οι οποίοι για να δίνει και τόσα χρόνια εγγύηση (5+3 βασικά είναι) θα τους έχει εμπιστοσύνη η εταιρία!
Οπως και να εχει ομως αν δεν σε καλύπτει αυτό που ζεις καθημερινά μεσα στο αυτοκίνητο μην δεχθείς υποκατάστατο!
Χιλιες φορές να μην αγοράσεις κάτι και να φορτωθείς την απαξιωση του QQ και να οπλιστείς με υπομονή για τα σπαστικά θέματα που βγάζει παρά να δώσεις πάλι λεφτά σε ημίμετρα!
Τα εχω ζήσει και εγώ! Οσο και ησσονος σημασίας να είναι τα τριξιματα και η συναρμογή δεν σε αφήνει να ησυχάσεις η σκέψη για το τι μπορεί να γινει μετά από Χ χρόνια και τυχόν σοβαρότερα πράγματα! Έχω βρεθεί στην ίδια θέση με εσένα και σε καταλαβαίνω!
-
Είσαι ευγενέστατος.Συγχαρητήρια!
Είναι προφανές ποιος έχει απωθημένα και χρειάζεται ψυχοθεραπεία.
Καλή Χρονιά!
Αλλαγή από qashqai σε hatchback