-
Σωστά το υπέθεσες, για αυτό το σκοπό τοποθετείται
-
-
Μου λύθηκε μια απορία.. Δεν είχα ξαναδεί κάτι τέτοιο.
Και για όσους έχουν το αυτοκίνητο, νομίζω ότι μια μικρή αύξηση στην πίεση των ελαστικών σε σχέση με τις τιμές που δίνει η honda μειώνει τον θόρυβο των ελαστικών. Πίστευα το αντίθετο. Αυτό χωρίς κάποια μέτρηση, ίσως το κάνω κάποια στιγμή.
-
Έχω δει σε κάποιες παγκόσμιες αγορές ένα facelift του μοντέλου. Υπάρχει καμία πληροφορία για facelift στην Ευρώπη;
-
@vigilantius__1985 said in Honda Civic:
Έχω δει σε κάποιες παγκόσμιες αγορές ένα facelift του μοντέλου. Υπάρχει καμία πληροφορία για facelift στην Ευρώπη;
Αφορά το μοντέλο που κυκλοφορεί και κατασκευάζεται στην Αμερική. Δεν κυκλοφόρησε το υβριδικό εκεί εξαρχής όπως στην Ευρώπη. Πολυ μικρές διαφορές στην μάσκα και ζάντα. Δεν νομίζω να έρθει ποτέ εδώ.
-
Μετά απο μία κεραμική ενδυμασία όλα καλα.
-
Αμαξάρα! Καλόβολτο να είναι!
-
@vigilantius__1985 said in Honda Civic:
Οι αλλαγές δε βλέπω να είναι μεγάλες. Αλλαγή στον μπροστινό προφυλακτήρα, έβγαλαν τους προβολείς ομίχλης και έβαλαν αεραγωγούς. Win - win νομίζω το λένε στα αγγλικά. Κερδίζει ο κατασκευαστής 50-100 ευρώ από τους προβολείς και οι πελάτες ακολουθούν τη νέα μόδα στα αυτοκίνητα.
Άλλη αλλαγή πρέπει να είναι το infotainment. Θα λειτουργεί με android και θα έχει ενσωματωμένους τους χάρτες της google και ό,τι άλλο προσφέρει το android auto. Καλό μου ακούγεται, αρκεί να μη χρειάζεται επιπλέον συνδρομή. Θα θέλει όμως τη δική του sim.
To Civic 11 ξεκίνησε να πωλείται 2 χρόνια περίπου πριν από την Ευρώπη στην Αμερική. Στην Αμερική, που τα Honda δεν είναι γιαπωνέζικα αλλά φτιάχνονται στον Καναδά, ΗΠΑ και Μεξικό νομίζω, φέτος ξεκίνησαν να βάζουν τον υβριδικό κινητήρα και έκαναν το facelift.
-
-
Εξαιρετικό χρώμα!
Σκέφτομαι το civic για καινούριο οικογενειακό αυτοκίνητο στη sport έκδοση και είναι μεταξύ του pearl grey και του λευκού!By the way, πως είναι από χώρους, κατανάλωση, ποιότητα εσωτερικού και κύλισης;
-
@koumis said in Honda Civic:
Εξαιρετικό χρώμα!
Σκέφτομαι το civic για καινούριο οικογενειακό αυτοκίνητο στη sport έκδοση και είναι μεταξύ του pearl grey και του λευκού!By the way, πως είναι από χώρους, κατανάλωση, ποιότητα εσωτερικού και κύλισης;
@koumis Από χώρους είναι λιμουζίνα με πολύ καλά καθίσματα βγαίνεις ατσαλακώτος θα ήθελα λίγο ποιο μεγάλο χώρο πορτ-μπαγκαζ αλλά είναι πολύ καλό στην φόρτωση, ποιότητα εσωτερικού πολύ καλη, τιμόνι-φρένα πολύ καλα αλλά εκεί που δίνει ρεσιταλ είναι στην κατανάλωση.Το αμάξι λόγω δίλιτρου θα είχε πολύ καλύτερες πωλήσεις Ελλαδα όμως εδώ.Το χρώμα το λευκό είναι επίσης πολύ όμορφο.
-
@nkoasidis said in Honda Civic:
@koumis said in Honda Civic:
Εξαιρετικό χρώμα!
@koumis Από χώρους είναι λιμουζίνα με πολύ καλά καθίσματα βγαίνεις ατσαλακώτος θα ήθελα λίγο ποιο μεγάλο χώρο πορτ-μπαγκαζ αλλά είναι πολύ καλό στην φόρτωση
Δηλαδή για 2 παιδιά (1 έτους και 3 ετών) είμαστε για διακοπές για καμιά εβδομάδα ή χρειάζεται μπαγκαζιέρα…;
Φαντάζομαι για καθημερινή χρήση (μεταφορά εντός πόλης, super market, μονοήμερες αποδράσεις) είναι επαρκείς οι χώροι
Honda Civic