-
Η αντίστοιχη ΒΜW grand coupe τι λέει?
Όπως και η 318?...
Δεν έχω δει ούτε ένα από τα παραπάνω να κυκλοφορούν παρόλο που έχουν μήνες στην ελληνική αγορά
Aν αντεχεις 2λιτρο κοιτα ποσο βγαινει το 318 ντηζελ. Πιστευω οτι οδηγικα θα σε καλυψει περισσοτερο εστω και ντηζελ γιατι οι κινητηρες της εταιρειας ειναι πολυστροφοι.
-
papadakn wrote:
Mazda 3 Skyactive-X AWD
Δεν έχει χώρο αποσκευών. Επιπλέον είναι και αυτό ένα αυτοκίνητο το οποίο δεν πουλάει, ούτε ακόμα και στην βασική του έκδοση, και αυτό με προβληματίζει.
Ένα όχημα όταν δεν πουλάει ως καινούργιο, τότε όταν έρθει η ώρα να πουληθεί ως μεταχειρισμένο θα έχει δυσανάλογα μεγάλη απομείωση αξίας.
Δε διαφωνώ αλλά εξ ορισμού το να δώσεις 37κ για αμάξι 'επιδόσεων' δεν είναι κίνηση που γίνεται με γνόμωνα το οικονομικό σου συμφέρον - ότι και να αγοράσεις θα χάσει αξία. Το mazda 3 είναι θεωρώ το όχημα που θα 'γεράσει' καλύτερα απο οποιδοήποτε ευρωπαικό hot hatch, και λόγω κινητήρα αλλά και λόγω ιαπωνικού dna. Οι χώροι του για 2 άτομα είναι υπεραρκετοί (να αναγκαστείς να βάλεις και μια τσάντα στο πίσω κάθισμα?
Εναλλακτικά, δυνατότητα φόρτισης έχεις? Γιατί το tesla model 3 με την επιδότηση είναι κοντά στα χρήματα που λες. Στο εξέλ σου γλυτώνεις τέλη, σέρβις και καύσιμα ενώ η μεταπώληση του σε 4-5 χρόνια θα είναι θεωρώ καλύτερη απο ένα γερμανικό turbo άμεσου ψεκασμού
-
Brasco wrote:
dimitriscsd wrote:
Δεν έχεις δει κανένα γιατί 8/10 Έλληνες με τόσα φράγκα παίρνουν SUV...
Γιατί όμως? Ξέρουν κάτι που δεν γνωρίζω? Πρόκειται να σταματήσει η συντήρηση του οδικού δικτύου?
Έχουν γίνει άπειρες αναλύσεις περί επιλογών.
-
ένα SUV B έχει 100% μεγαλύτερο χώρο αποσκευών από το αντίστοιχο απλό Β (π.χ δες Citroen C3 με C3 Aircross, 208 με 2008, Clio με Captur, Fiesta με Puma κ.λ.π), καλύτερα εκμεταλλεύσιμο χώρο αποσκευών, μεγαλύτερο άνοιγμα χώρου αποσκευών.
-
περισσότερο χώρο για κεφάλια και συνήθως μακρύτερο μεταξόνιο και χώρο για πόδια.
-
λίγα εκατοστά ψηλότερο, οπότε έχει μία διάθεση λίγο περισσότερο off, όπως οι Transalp που κάποτε κατακλυζαν τους Ελληνικούς δρόμους. Τεράστιο ποσοστό Ελλήνων χρειάζεται αυτή τη μικρή διαφορά για να πάει στο εξοχικό, χωριό, αγαπημένη παραλία, έναν χωματόδρομο να κόψει δρόμο κ.λ.π με μεγαλύτερη άνεση από ότι ένα που μπορεί να πάρει από κάτω θάμνους, να τρυπήσει Κάρτερ από πέτρα (έχει συμβεί πριν πολλά χρόνια σε δουλειά και μείναμε μία έξτρα μέρα κάτω από την Κερκίνη).
-
περισσότερο πρακτικά για μικρή ή νέα οικογένεια, χωρίς να ξεφεύγουν σε διαστάσεις, ώστε να βολεύουν για αστικές και Μητροπολιτικές μετακινήσεις (ακόμη και επαρχία υπάρχει θέμα πάρκινγκ όμως, τουλάχιστον στις πόλεις που κινούμαι εγώ)
-
λίγο ψηλότερη θέση οδήγησης, βολεύει παντού
-
μικρά παιδιά με καθισματακια, ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ διαφορά για τη μέση σου, και γενικά ευκολότερη είσοδος, ειδικά όσο φεύγεις από τα δεύτερα -αντα!
-
είναι πλέον τόσο καλά και ασφαλή (καμία σχέση με τα άθλια πρώτα Juke), ειδικά 2008/Puma που αν θες έχεις και διασκεδαστική οδήγηση. Επίσης στο τέστ ταράνδου, τα προαναφερθέντα και το παλιό 2008 έχουν καλύτερες επιδόσεις από τα περισσότερα Β, ακόμη και το ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ Golf κ άλλα C, οπότε νιώθεις μία έξτρα μετρήσιμη ασφάλεια σε ένα τεστ που το ψηλό αμάξωμα τρομάζει λίγο.
-
σε πολύ κόσμο αρέσει περισσότερο το στυλ.π.χ το απλό Sandero δεν βλέπεται, το Stepway, το λες και συμπαθητικό, ουσιαστικά το ίδιο αμάξι.
-
συντήρηση; Οδικός δίκτυο;! Ελλάδα μένεις ή Λουξεμβούργο;;!!
Θα το κάνω copy paste γιατί βαρέθηκα να ακούω τα ίδια και τα ίδια ...+1*
<em>Έλεος με τα b suv που τα κάνουν όλα! Ο άνθρωπος έχει συγκεκριμένες ανάγκες και προτιμήσεις που τις αναφέρει στο πρώτο του σχόλιο.*
Δεν πρότεινε κανένας bsuv αναφορά σε προηγούμενο σχόλιο έγινε , Δεν τα κάνουν όλα τα Bsuv αλλά τα έχουμε βγάλει άχρηστα και τους αγοραστές τους χαζούς -μοδάτους -τρεντιδες που δεν ξέρουν γιατί τα παίρνουν ε , Έλεος!
-
-
Ακριβώς . Στα Β σουβ παίρνεις το 80-95 % αυτού που θέλεις σε λογική τιμή .
Το ότι κάποιος θέλει ένα στημένο , δεν αλλάζει την πλειοψηφία των άλλων που θέλουν κάτι που τα κάνει όλα από καλά έως πολύ καλά .
-
Σουβ , είπαμε ότι 4Χ4 ή τζίπ...
-
τα ποια? βου σουβ? σουβ ειναι μονο ελαχιστα, τα περισσοτερα ειναι βου μονο. αγοραζμενα οπως οι μαιζωνετ καποτες, επειδη εχει και ο γειτονας και το λεει και η μαμα.
-
- είναι πλέον τόσο καλά και ασφαλή (καμία σχέση με τα άθλια πρώτα Juke), ειδικά 2008/Puma που αν θες έχεις και διασκεδαστική οδήγηση.
Puma δεν έχω οδηγήσει, αλλά κάποια άλλα B SUV τα θεωρώ απαράδεκτα καθότι από το πολύ body roll παθαίνεις στην κυριολεξία ναυτία σε μια ορεινή διαδρομή. Άσε που είναι κατάλληλα μέχρι κανέναν πατημένο χωματόδρομο και αυτό με μικρή ταχύτητα για να μην σκίσεις σε καμιά φυτευτή το λάστιχο με το 45άρι προφίλ.
Με λίγα λόγια με ένα τυπικό SUV δεν χαίρεσαι τίποτα, ούτε στήσιμο στην άσφαλτο ούτε χώσιμο στους δασικούς, ούτε καν εθνική έτσι και φυσάει. Χίλιες φορές να δώσεις 7 με 8 χιλιάρικα για ένα μεταχείρο Jimny ως δεύτερο αμάξι και να το ευχαριστιέσαι που και που. Έχω κάνει εκατοντάδες χιλιάδες χιλιόμετρα και με suv 4x4 και με κανονικά 4x4 με κοντά (Mitsubishi) και με sedan 4x4 και ξέρω τι είναι αυτό που χρειάζομαι.
Στο τέλος της ημέρας το όχημα που θα εκτιμήσω είναι αυτό που ακούει στο γκάζι, έχει ένα αυτόματο κιβώτιο που δεν τεμπελιάζει, έχει μια μούρη πρόθυμη να χωθεί δίχως αδράνεια, ένα τιμόνι που να με πληροφορεί με ακρίβεια για το που κοιτάζουν οι τροχοί, τι άσφαλτο έχω από κάτω και πότε πάει να χαθεί η πρόσφυση, μια γεωμετρία σύγκλισης τροχών η οποία να μου δίνει το σωστό βάρος στα χέρια, πεντάλ φρένων με προοδευτική αντίδραση και όχι σαν να πατάω ένα σφουγγάρι και καλή αεροδυναμική δίχως τύρβεις ώστε να μην έχω βαβούρα στην εθνική. Όλα τα παραπάνω τα θεωρώ βασικά για ένα σύγχρονο αυτοκίνητο το οποίο προορίζεται να κινείται κατά 99% πάνω σε ελληνική άσφαλτο εντός ελληνικού οδικού δικτύου.
Τα σύγχρονα SUV δεν είναι για Ελλάδα. Στις στροφές ζαλίζουν (που το μεγαλύτερο ποσοστό ελληνικού οδικού δικτύου είναι στροφές), το τιμόνι δεν σε πληροφορεί ότι η άσφαλτος γλιστράει περισσότερο και από παγωμένη λίμνη (που μεγάλο τμήμα του δικτύου έχει να φρεζαριστεί και να περαστεί με νέα άσφαλτο από τότε που ήταν πρωθυπουργός ο Αντρέας (την πρώτη τετραετία...) και στο χώμα φυλάγεσαι μην και πατήσεις καμιά φυτευτή με πάνω από 20 χλμ/ώρα.
-
Κι εγώ ρε σεις δεν πάω με ξανθιές, γιατί είναι πολύ φανταχτερές κι όλο λούσο, αλλά μετά στη πράξη δεν ανταποκρίνονται, πολύ μη μου άπτου και 'μη ζουλάς εδώ, θα μελανιάσει', κι άμα τους πεις για κάμπινγκ και ταβερνάκι κατεβάζουν μούτρα, όλο κλάμπινγκ & μπουζούκια με τρίωρη προετοιμασία να αλοίφονται κρέμες και μπογιές, αυτές είναι γυναίκες μόνο για να τις δείχνεις και να ζηλεύει ο γείτονας, είναι σαν τις γοργόνες, ούτε για τηγάνι κάνουν ούτε για...
Εγώ θέλω γυναίκα με ορέξεις και αντοχές, παντός καιρού, να φοράει ένα σορτσάκι κι ένα μπουστάκι και σε 5 λεπτά 'εσο έτοιμη' για βουνό ή παραλία και να μη στραβώνει όταν πάμε στον Αγιό Λαυρέντη να ακούσουμε 5-6 ώρες συναυλία Μάλαμα κάτω απ' τα δεντρά με το φορητό ψυγειάκι τίγκα στις μπύρες και μετά βραδινό μπανάκι στη Μπούφα, γι αυτό λοιπόν μόνο μελαχρινές κι ας έχουν και λίγη τρίχα παραπάνω, κι άσε τα κορόιδα να ακολουθούν τη μόδα της ξανθιάς...
-
Τέλειος ο πήλιου...
-
Κι εγώ ρε σεις δεν πάω με ξανθιές, γιατί είναι πολύ φανταχτερές κι όλο λούσο, αλλά μετά στη πράξη δεν ανταποκρίνονται, πολύ μη μου άπτου και 'μη ζουλάς εδώ, θα μελανιάσει', κι άμα τους πεις για κάμπινγκ και ταβερνάκι κατεβάζουν μούτρα, όλο κλάμπινγκ & μπουζούκια με τρίωρη προετοιμασία να αλοίφονται κρέμες και μπογιές, αυτές είναι γυναίκες μόνο για να τις δείχνεις και να ζηλεύει ο γείτονας, είναι σαν τις γοργόνες, ούτε για τηγάνι κάνουν ούτε για...
Εγώ θέλω γυναίκα με ορέξεις και αντοχές, παντός καιρού, να φοράει ένα σορτσάκι κι ένα μπουστάκι και σε 5 λεπτά 'εσο έτοιμη' για βουνό ή παραλία και να μη στραβώνει όταν πάμε στον Αγιό Λαυρέντη να ακούσουμε 5-6 ώρες συναυλία Μάλαμα κάτω απ' τα δεντρά με το φορητό ψυγειάκι τίγκα στις μπύρες και μετά βραδινό μπανάκι στη Μπούφα, γι αυτό λοιπόν μόνο μελαχρινές κι ας έχουν και λίγη τρίχα παραπάνω, κι άσε τα κορόιδα να ακολουθούν τη μόδα της ξανθιάς...
γι' αυτό εγώ έπαιξα σε καστανό!
Τα post-αρίσματά σου τελευταία έχουν ανεβάσει επίπεδο όλο το forum, κάνεις μαθήματα δημιουργικής γραφής?! Πολύ σωστός.
-
Θα με πάρεις μαζί στη συναυλία Μάλαμα??? Στα υπόλοιπα δεν θα ενοχλήσω, ούτε από τις μπύρες δεν θα πιω, το υπόσχομαι!
-
Κι εγώ ρε σεις δεν πάω με ξανθιές,
ένα σορτσάκι κι ένα μπουστάκι και σε 5 λεπτά 'εσο έτοιμη' για βουνό ή παραλία και να μη στραβώνει όταν πάμε στον Αγιό Λαυρέντη να ακούσουμε 5-6 ώρες συναυλία Μάλαμα
εγω παντως πιλιε σε βρισκω πολυ εγκλωβιζμενο... ολοι εχωμε αδυναμιες και βιτζια και πανω εκει βγαινουνε τα γουστα, σε αντιθεση με αυτα που παρουσιαζεις ως τετοια που ειναι πρακτικα η μη αποκλινουσα συμπεριφορα με γιρλαντες 'το ριχνω εξω' με μαλαμα. ακους? με μαλαμα... τη μιλφατη και να τη δειξεις θελεις και να κοιταξει κανεναν δεν πειραζει, σηκωμαρες φερνει. και οι ομορφες και οι τραβηχτικες το ξερουν οτι ειναι και γκρινιαζουν σε καθε ευκαιρια, ειναι παρτ οφ δη γκέιμ, οι αλλες με το μπουστακι ειναι ή σλικ για πιστα μεγαρα ή εχει φτασει η ρωγα αφαλο. μαλαμα ακους οταν αδειασεις, αν ακους και πριν, να πας να μετρησεις ντε τριο και φρη τεστο. το χρωμα σημασια μικρη εχει, εκει που θα βλεπες αν ειναι αληθινο μετα τα 40 παει. και το τζακουζι ειναι καλυτερο απο την αμμουδια που σου γδερνει τον τζωνη. ελα με το καλο πισω και θα σε φτιαξει ενας γατοζ αρχοντα των αδυναμιωνε..
-
Μάλλον θα πάω για την τριάρα.
Μάλιστα στην βασική έκδοση έχει 16άρες ζάντες, ότι πρέπει για την ελληνική πραγματικότητα. Μόνο μην μαγουλιάζουν τα λάστιχα στις στροφές...
Αγορά νέου αυτοκινήτου με εστίαση στην οδηγική ευχαρίστηση