-
Προσωπικά είμαι 30 χρόνων και διαθέτω τα χρήματα να αγοράσω το Tucson. Παρόλα αυτά επειδή μικροδειχνω στο πρόσωπο σε καμία αντιπροσωπεία δεν με έχουν εξυπηρετήσει ούτε είναι ευγενικοι. Τις περισσότερες φορές δεν κάνουν καν τον κοπο να έρθουν να μου μιλήσουν, όσο και ωραία να έχω ντυθεί.
Αν έρθει κάποιος, τότε βαριέται τη ζωή του και θέλει να ξεπερδεψει σε 1 λεπτό με το χρονόμετρο. Φωτεινή εξαίρεση η BMW στο Περιστέρι όπου συζητήσαμε εκτενώς για την 118i και πήρα offer.
Χάρη σου κάνουνε, νέο παιδί σου λέει που μικροδείχνει τι να τον κάνει τον Leviathan από τώρα, πού πάει να μπλέξει.. Αντίθετα το bmw ταιριάζει περισσότερο στο προφίλ σου και το σύμπαν συνωμοτεί για να το αποκτήσεις..
-
Χάρη σου κάνουνε, νέο παιδί σου λέει που μικροδείχνει τι να τον κάνει τον Leviathan από τώρα, πού πάει να μπλέξει.. Αντίθετα το bmw ταιριάζει περισσότερο στο προφίλ σου και το σύμπαν συνωμοτεί για να το αποκτήσεις..
Πρωτα απο ολα LOLOLOL!!!
Κατα δευτερον, παντρευτηκα στα 29 μου και στα 31 μου ειχα ηδη ενα παιδι, με το 2ο να ερχεται στα 35. Μπορει να εχει ή να περιμενει παιδι ο Mastoras!!
-
Είναι στον υπάλληλο ξεκάθαρα...
Έχω τύχει να πάω με φόρμα (!!) σε αντιπροσωπεία και να έχω εξυπηρέτηση σούπερ και έχω τύχει να πάω με καλά ρούχα και να με γράφουν στα παπάρια τους...
Άμα ο άλλος βαριέται ούτε να πουλήσει τον νοιάζει ούτε τίποτα. Ξέρουν ότι 1/30 θα πάρει και εάν...
-
tutuyo wrote:
Αισχρη αντιμετωπιση σε γνωστη αντιπροσωπεια Hyundai που προσπαθησα να επισκεφτω το πρωι.
ΜΙλας για Αττικη φιλε ; Λιγο παραξενο , τιμες εχουν τι λεμε τωρα, να σου ελεγαν οτι δεν εχουμε τιμες για εξτρα και δεν ξερουν χρονους παραδοσης κλπ οκ , αν και οπως εχω πει εχω επισκεφθει τρεις αντιπροσωπειες (Αττικη) και δεν συναντησα καμια δυσκοίλια συμπεριφορα , ισα ισα αμεσως σηκωθηκε πωλητης να με εξηπηρετησει σε σημειο που παραξενευτηκα με οσα ειχα ακουσει εδω για τις αντιπροσωπειες της συγκεκριμενης εταιρειας, απλα δεν ειχαν και πολυ καλη πληροφορηση για καποια πραγματα οσο αφορουσαν τα εξτρα μονο αυτο.
Ναι, κοντα στο δαχτυλιδι.
Οχι ρε παιδια και αλλες φορες εχω βρεθει σε αντιπροσωπειες που ο πωλητης βαριεται.
ΟΚ το καταλαβαινω να μην υπαρχει διαθεση λογω φορτου η repetition εδω ομως στεκοταν διπλα μου (μονο το ποδι δεν κουνουσε επιμονα) μεχρι να φυγω. Και πριν απο εμενα ενα ζευγαρι που ειχε μπει ετσι τους ξεπεταξε
'Να εκει ειναι δειτε το αλλα δεν ξερουμε τιμες, δεν ξερουμε εξοπλισμο και με την ολη κατασταση δεν ξερουμε ημερομηνιες παραδοσης. Ουτε και TD εχουμε, αλλα εαν εισαι ριψοκινδυνος, εχουμε μερικα ετοιμοπαραδοτα'. Επι λεξη
-
Για Hyundai στον Γέρακα, στον κ. Χατζηδάκη...εγγύηση εξυπηρέτησης και θα κάνει ό,τι μπορεί για να σας βοηθήσει.
-
RoyMastang wrote:
Προσωπικά είμαι 30 χρόνων και διαθέτω τα χρήματα να αγοράσω το Tucson. Παρόλα αυτά επειδή μικροδειχνω στο πρόσωπο σε καμία αντιπροσωπεία δεν με έχουν εξυπηρετήσει ούτε είναι ευγενικοι. Τις περισσότερες φορές δεν κάνουν καν τον κοπο να έρθουν να μου μιλήσουν, όσο και ωραία να έχω ντυθεί.
Αν έρθει κάποιος, τότε βαριέται τη ζωή του και θέλει να ξεπερδεψει σε 1 λεπτό με το χρονόμετρο. Φωτεινή εξαίρεση η BMW στο Περιστέρι όπου συζητήσαμε εκτενώς για την 118i και πήρα offer.
Φιλε μου αυτο ειναι κατι που παιζει πολυ, το αντιμετωπισα και εγω οταν εψαχνα να αγορασω αμαξι. Επειδη δουλευω αρκετες ωρες, πεταγομουν στις αντιπροσωπειες κατα τις μεσημεριανες ωρες με τζηνακι - μπλουζακι (εκανα μαλιστα το 'σφαλμα' και κουβαλουσα και σακιδιο πολλες φορες ). Ποτε δεν θα ξεχασω την αντιμετωπιση απο την skoda karenta...
Σύνηθες φαινόμενο , και εγώ ίδια αντιμετώπιση είχα , ειδικότερα στη VW. Όλοι κουστουμαρισμένοι με γραβάτα και με κοίταγαν από πάνω μέχρι κάτω, του στυλ 'ήρθε να μας τα πρήξει και να φύγει'. Σε άλλες αντιπροσωπείες δεν σηκώθηκαν καν από τη θέση τους, σε άλλες ο πωλητής ήταν με το μάτι στο ρολόι λες και γινόταν χαμός από το κόσμο και τον καθυστερούσα. Εάν διαβάζει κάποιος πωλητής στο forum .... ' παιδιά χαλαρώστε δεν αγοράζουν αμάξια των 30.000 μόνο όσοι φοράνε σακάκι , γραβάτα και είναι κοντά στα 50...
-
.... διαβάζει κάποιος πωλητής στο forum .... ' παιδιά χαλαρώστε δεν αγοράζουν αμάξια των 30.000 μόνο όσοι φοράνε σακάκι , γραβάτα και είναι κοντά στα 50...
Μπα το ιδιο ισχυει για ολες τις ηλικες και εγω που κοντευω τα 50 και θελω να σκασω πανω απο 30k για αγορα αυτοκινητου την ιδια αντιμετωπιση ειχα και συγκεκριμενα απο την VW ... Η αιτια για μενα ειναι η 10 χρονη και συνεχιζουμε οικονομικη κριση που οσο αφορα τον κλαδο του αυτοκινητου τον ρημαξε με μικρα σημαδια ανακαμψης τα τελευταια 2 χρονια και αυτα οχι γιατι πλουτισαμε και παλι ξαφνικα αλλοι ειναι οι λογοι , οποτε πολλες αντιπροσωπειες πλεον υπολειτουργουν οπως εχω παρατηρησει οποτε και η νοοτροπια των υπαλληλων τους εχει μπολιαστει με την βαρεμαρα της ολης καταστασης , δυστυχως λογω των χαμηλων πωλησεων, οποτε δυστυχως σκεφονται οτι αν σηκωνομαι για καθε πελατη που μπαινει μεσα θα παθω υπερκοπωση χωρις λογο αφου απο ολους αυτους ποσοι θα αγορασουν τελικα ; Τελος παντων ειναι μια συζητηση που μπορει να μιλαμε αρκετα αλλα νομιζω οτι δεν αφορα το συγκεκριμενο νημα , ας φτιαξει καποιος ενα ξεχωριστο νημα ,αν δεν υπαρχει , που θα τα χωνουμε στις αντιπροσωπειες μπας και τα διαβαζει καποιος απο δαυτους και δουμε καμια βελτιωση...
-
Τεστάκι Auto Triti για τους μερακλήδες που θα πάρουν SUV για να πηγαίνουν τάπα!!!
Παραθέτω και τους βασικούς 3 ανταγωνιστές.
Volkswagen Tiguan 75 χλμ./ώρα
Peugeot 3008 - 73 χλμ./ώρα
Ford Kuga - 73 χλμ./ώρα
Ελάχιστες διαφορές προφανώς μιας και δεν είναι το νόημα αυτών τον αυτοκινήτων το με πόσα στρίβουν.
-
-
καλησπέρα μιας και βλέπω πως ειναι το πιο ενεργό θεμα για Hyundai, θα ηθελα να μου προτείνετε καποια 'καλη' (σε εξυπηρέτηση και τιμες-προσφορες) αντιπροσωπεία στην Αθήνα.
-
καλησπέρα μιας και βλέπω πως ειναι το πιο ενεργό θεμα για Hyundai, θα ηθελα να μου προτείνετε καποια 'καλη' (σε εξυπηρέτηση και τιμες-προσφορες) αντιπροσωπεία στην Αθήνα.
Καμία!
πάει το Crossland;!
Στην Βελμάρ στο Χαλάνδρι ίσως; τι να πω...
-
Καμία σε τιμές ήταν όλες ίδιες με ίδια δώρα ( τουλάχιστον πέρυσι για το Kona), την ποιο καλή εξυπηρέτηση την βρήκα στην Συγγρού ΛΑΜΔΑ MOTOR GROUP! Εκεί υπήρχε ένας εξαιρετικός πωλητής που δεν θυμάμαι το όνομα του ( σε -άκης τελείωνε το επίθετο του , όπως μπαίνεις μέσα δεξιά) είχε κάποια βραβεία πωλητή στο γραφείο του ! Στην FMH στον Κηφισό ήταν ένας τύπος ( ο κλασσικός 'που είσαι κολλητέ') με πέθανε στην μπούρδα για κάνα '30 ... έπληξα και έφυγα !
-
Εύκολο...Βελμάρ στον Γέρακα και μιλάς (μόνο) με τον κ. Χατζηδάκη. Εξαιρετικός στην δουλειά του, από τους καλύτερους πωλητές που έχω συναντήσει.
-
σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας
@dublin οχι το εχω στο μυαλό μου και θα παω να το δω αθηνα, οπως και τονc3 aircross, αλλα την αξιοπιστία Hyundai/kia δε μπορώ να την προσπεράσω ετσι εύκολα. προφανώς δε παω για Tucson μιας και ειναι πολύ ακριβο για εμενα μιλάω για kona/i30 fastback
-
σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας
@dublin οχι το εχω στο μυαλό μου και θα παω να το δω αθηνα, οπως και τονc3 aircross, αλλα την αξιοπιστία Hyundai/kia δε μπορώ να την προσπεράσω ετσι εύκολα. προφανώς δε παω για Tucson μιας και ειναι πολύ ακριβο για εμενα μιλάω για kona/i30 fastback
καλές επιλογές, και εγώ τελικά είχα καταλήξει PSA/KOREA, να ξέρεις, οπότε έχουμε παρόμοιο σκεπτικό.
η Βελμάρ Γέρακα καλή είναι που είπε ο Φάνης, και αυτή που σου είπα, είναι και οι 2 κοντά στην Ομεγα/Best που θα πας να δεις τα άλλα, οπότε δεν θα ταλαιπωρηθείς, Γέρακα είναι μία ευθεία, θα πας εύκολα.
-
Review του βασικότερου ανταγωνιστή (3008 facelift) από τον καλύτερο (κατά την άποψη μου) Έλληνα youtuber.
Ελπίζω να ακολουθήσει και το Tucson στο άμεσο μέλλον.
-
Αναφέρει πως μπορει να δει πανω απο το τιμονι και δεν ξερει τον λογο... Να τον πω εγω;
Αλλες διαστάσεις.....
Εχει βαθος το ταμπλο οπου μπορει να αναπτυχθει η σχεδιαση του i cockpit.
-
Αναφέρει πως μπορει να δει πανω απο το τιμονι και δεν ξερει τον λογο... Να τον πω εγω;
Αλλες διαστάσεις.....
Εχει βαθος το ταμπλο οπου μπορει να αναπτυχθει η σχεδιαση του i cockpit.
Δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ 3008 και τουσκον, ο εξοπλισμός , ο κινητήρας και η τετρακίνηση που δίνουν οι κορεάτες το καθιστούν το καλύτερο στην κατηγορία. Άλματα έχουν κάνει αν συνεχίσουν με αυτούς τους ρυθμούς θα εξελιχθούν σε δυνατό αντίπαλο για το vag.
Πάντως καλά τα ι κοκπιτ αλλά ας φτιάξουν και κανά σοβαρό μοτέρ. Είναι δυνατόν csuv με 1200κ.εκ κινητήρα;
-
Παντα το θεμα της peugeot περα απο καποιες εξαιρεσεις στην ιστορια της, ηταν με τους κινητήρες της. Για οποιον ηθελε τα εξτρα αλογα και δυναμη για να εχει εντονες επιδόσεις η peugoet προσέφερε λιγα.
-
Πάντως καλά τα ι κοκπιτ αλλά ας φτιάξουν και κανά σοβαρό μοτέρ. Είναι δυνατόν csuv με 1200κ.εκ κινητήρα;
Μα έχουν, γιατί να φτιάξουν? Υπάρχει ο 1.6 με 180 άλογα (και 225 στο DS7) και επίσης 2 υβριδικά σύνολα με 225 και 300 ίππους. Γιατί να φτιάξουν κάτι άλλο, από την στιγμή μάλιστα που τα αμιγώς θερμικά είναι υπό 'διωγμό'? Σε 2-3 χρόνια θα κυριαρχήσουν τα PHEV οπότε εκεί δίνουν το βάρος. Και έχουν και 2λιτρο diesel επίσης. Πιστεύω ότι η γκάμα είναι πλήρης, άλλα εαν εμείς δεν έχουμε λεφτά και αγοράζουμε τα 1.2.
Hyundai Tucson NX4 (2020)