-
Αδιαμφισβήτητα ακόμα και με το πακέτο αν ισχύει ότι δεν έχει έξτρα κόστος λόγω σκαλωπατιου (κρατάω επιφύλαξη για αυτό) είναι οικονομικά συμφέρουσα επιλογή σε σχέση με τον ανταγωνισμό.
-
Αδιαμφισβήτητα ακόμα και με το πακέτο αν ισχύει ότι δεν έχει έξτρα κόστος λόγω σκαλωπατιου (κρατάω επιφύλαξη για αυτό) είναι οικονομικά συμφέρουσα επιλογή σε σχέση με τον ανταγωνισμό.
Δεν πρέπει να υπάρχει επιφύλαξη ....εχω πάρει ήδη προσφορά κ το επιβεβαιωνω λέτε να μου τα αλλάξουν μετά δεν νομίζω.
-
Δηλαδή 180ps distinctive + pack 30.300€ κλειδί;
-
Δηλαδή 180ps distinctive + pack 30.300€ κλειδί;
Μονο που εγω κοίταξα την HTRAC κ κάποια έξτρα ακόμη....αλλά έτσι πάει 32790 + 2040 το πακέτο γιατι είναι AT, χρωμα απλό 300€ ,112€ τα τέλη και ένα 300€ κατι λοιπά έξοδα πινακίδες
-
Ενα απο τα πρώτα τεστ ντραιβ
https://www.caroto.gr/2021/01/21/hyundai-tucson-1-6-t-gdi-180-ps-48v-hybrid-test-drive-dokimi/
-
Γενικα κανουν καλη δουλειαβσε αυτην την σελίδα... Τους διαβαζω. Εχουν και αρκετα τεχνικα θεματακια.
Ωραιο αυτοκινητο οντως.
-
This post is deleted! -
Εκτός απο τον φόρο έχει και πάνω από 2000 μεγαλύτερο τεκμήριο , είναι σαφώς ακριβότερο αν το πάρεις φουλ έξτρα και είναι μακρύτερο με χειρότερους χώρους παντού και φυσικά είναι και παλιότερο μοντέλο.
-
Προσωπικά όσο και να γουστάρω τα Mazda σαν αμάξια με χαλάει αυτό το λιτό εσωτερικό. Για τον ίδιο λόγο έχω πρόβλημα με τα BMW σε σχέση με Mercedes ή Audi.
-
Το CX5 έχει δύο βασικά μειονεκτήματα αυτή την στιγμή. Πρώτον δεν του έχουν δώσει τον Skyactive X για κάποιον περίεργο λόγο και είναι ακόμα με τον υποδεέστερο G των 165ps. Δεύτερον δεν του έχουν δώσει το εξαιρετικό νέο Infoteinment των 3/CX30 και φοράει το μέτριο του 6.
Το θέμα φόροι είναι πρόβλημα του κράτους μας και δεν πρόκειται να λυθεί καθοριστικά. Ως αυτοκίνητο είναι η μέρα με την νύχτα όχι μόνο με τα Tuscon/3008/Tiguan αλλά προσωπικά δεν βαζω δίπλα του ούτε πολλά από τα Premium τύπου DS7/RAV4/CRV. Αξίζει και το τελευταίο του cent όπως κάθε Mazda.
Αν στην εξίσωση έμπαινε ο X των 186ps θα άξιζε ακόμα και την φορολογική θυσία για όσους δεν είναι πρόβλημα το κόστος αγοράς του. Μην μας τρελάνετε τώρα που θα βάλετε και δίπλα στο CX5 το Tuscon. Είμαστε η αλεπού που δεν φτάνει το κρεμασταρι. Μην βαπτίζουμε το μπαουλοντίβανο σερβάν. Όποιος έχει τα λεφτά να πάρει CX5 δεν περνάει ούτε έξω από αντιπροσωπεία Hyundai/Peugeot/VW. Εδώ το 3 sedan πήρα td και ντρεπόμουν να το σκεφτώ παρκαρισμένο στην γειτονιά και στην δουλειά μου...
-
Το CX5 έχει δύο βασικά μειονεκτήματα αυτή την στιγμή. Πρώτον δεν του έχουν δώσει τον Skyactive X για κάποιον περίεργο λόγο και είναι ακόμα με τον υποδεέστερο G των 165ps. Δεύτερον δεν του έχουν δώσει το εξαιρετικό νέο Infoteinment των 3/CX30 και φοράει το μέτριο του 6.
Το θέμα φόροι είναι πρόβλημα του κράτους μας και δεν πρόκειται να λυθεί καθοριστικά. Ως αυτοκίνητο είναι η μέρα με την νύχτα όχι μόνο με τα Tuscon/3008/Tiguan αλλά προσωπικά δεν βαζω δίπλα του ούτε πολλά από τα Premium τύπου DS7/RAV4/CRV. Αξίζει και το τελευταίο του cent όπως κάθε Mazda.
Αν στην εξίσωση έμπαινε ο X των 186ps θα άξιζε ακόμα και την φορολογική θυσία για όσους δεν είναι πρόβλημα το κόστος αγοράς του. Μην μας τρελάνετε τώρα που θα βάλετε και δίπλα στο CX5 το Tuscon. Είμαστε η αλεπού που δεν φτάνει το κρεμασταρι. Μην βαπτίζουμε το μπαουλοντίβανο σερβάν. Όποιος έχει τα λεφτά να πάρει CX5 δεν περνάει ούτε έξω από αντιπροσωπεία Hyundai/Peugeot/VW. Εδώ το 3 sedan πήρα td και ντρεπόμουν να το σκεφτώ παρκαρισμένο στην γειτονιά και στην δουλειά μου...
Το ερώτημα μου προήλθε επειδή οδήγησα για λίγο το mazda cx5 με τον Skyactive X (δεν έχει turbo) και μου φάνηκε μια χαρά από άποψη επιτάχυνσης. Μου έκαναν προσφορά την έκδοση attraction κλειδί 31.000, η οποία έρχεται πολύ κοντά στις τιμές του tucson (με τα 180 άλογα). Συμφωνώ ότι το cx5 είναι λιτό στο εσωτερικό του, αλλά σαν κατασκευή δεν έχουν σχέση!
-
Skyactive G όχι Χ. Το μόνο που άλλαξε σε θέματα κινητήρα είναι προστέθηκε στον G η απενεργοποίηση κυλίνδρων. Πρόσεξε η προσφορά να αφορά το MY2020 γιατί στο εσωτερικό αλλάξανε αρκετά πράγματα προς το καλύτερο. Μην σου έδωσαν προσφορά για κανένα preF/L που τους έμεινε....
-
This post is deleted! -
Όχι δυστυχώς. Καλά μην φανταστείς ότι θα έχεις θέμα. Και πάλι το Infoteinment απ' το PSA καλύτερο είναι. Ας μην βγούμε άλλο off topic όμως θα πέσει κράξιμο δικαίως.
-
Μην μας τρελάνετε τώρα που θα βάλετε και δίπλα στο CX5 το Tuscon. Είμαστε η αλεπού που δεν φτάνει το κρεμασταρι. Μην βαπτίζουμε το μπαουλοντίβανο σερβάν. Όποιος έχει τα λεφτά να πάρει CX5 δεν περνάει ούτε έξω από αντιπροσωπεία Hyundai/Peugeot/VW. Εδώ το 3 sedan πήρα td και ντρεπόμουν να το σκεφτώ παρκαρισμένο στην γειτονιά και στην δουλειά μου...
Συγνωμη, αλλα γιατι να μην συγκριθουν; Το γεγονος οτι η ελληνικη αντιπροσωπεια εχει αποφασισει για καποιον λογο να τοποθετησει το CX-5 τιμολογιακα σε διαφορετικο σημειο, δεν σημαινει οτι η αξια του σε παγκοσμιο επιπεδο, βρισκεται εκει οντως.Το ιδιο ακριβως εχει γινει και με το CRV. Ολα αυτα θεωρουνται compact suvs (ισως και subcompat για τα αμερικανικα δεδομενα), με παραπλησιες διαστασεις (το crv ειναι οντως λιγο μεγαλυτερο). Το γεγονος οτι η mazda εχει ακολουθησει στρατηγικη μεγαλυτερων κινητηρων σε σχεση με τον ανταγωνισμο και επομενως χανει το target group του (μικρο)μεσαιου ελληνα αγοραστη, δεν σημαινει οτι τα προιοντα της, και συγκεκριμενα το cx5 τοποθετουνται αλλου. To ιδιο, αλλα σε μικροτερο βαθμο, συμβαινει και με τα subaru.
-
Δεν μιλάμε ούτε για τιμολόγηση ούτε για κατηγοριοποίηση. Τα δύο αυτοκίνητα το μόνο που έχουν κοινό είναι ότι είναι και τα δύο SUV. Το τι αρέσει και δεν αρέσει στον καθένα από εμάς καθώς και το ποσό βαθύ είναι ή δεν είναι το πορτοφόλι μας ή πόσο αδύναμη είναι η οικονομία της Ελλάδας δεν έχει καμία σημασία.
Για την ιστορία ούτε το δικό μου πορτοφόλι το σηκώνει, ούτε η κάστα μου, ούτε η γειτονιά μου. Παρά ταύτα δεν βγαίνω να πω ότι είναι εφάμιλλο με αυτό που μου αρέσει ή μπορώ οικονομικά να αποκτήσω.
Αν θεωρείς εφάμιλλα αυτά τα δύο οχήματα ίσως θα έπρεπε να μελετήσεις καλύτερα το CX5 μήπως σε οδηγήσει σε αναθεώρηση των κριτηρίων σου και στο λέω με όλη την καλή διάθεση.
-
Αν θεωρείς εφάμιλλα αυτά τα δύο οχήματα ίσως θα έπρεπε να μελετήσεις καλύτερα το CX5 μήπως σε οδηγήσει σε αναθεώρηση των κριτηρίων σου και στο λέω με όλη την καλή διάθεση.
Δεν τα θεωρω εγω εφαμιλλα, ολος ο ειδικος τυπος τα θεωρει! Η ιδια η mazda το θεωρει το cx5 αμαξι αυτης της κατηγοριας και στον υπολοιπο κοσμο ειναι τοποθετημενο εκει και τιμολογιακα.
Αν εσενα σου αρεσει πολυ περισσοτερο το cx5, αυτο ειναι τελειως διαφορετικο θεμα. Εχω ακουσει/διαβασει και εγω τα καλυτερα για αυτο το αμαξι, αλλα ο κινητηρας δεν ειναι φιλικος για τα ελληνικα φορολογικα δεδομενα. Αυτο ομως ειναι κατι που ισχυει στον μικροκοσμο μας και οχι γενικοτερα στην παγκοσμια αγορα.
Εννοειται οτι ολα αυτα τα γραφω τελειως φιλικα και χωρις καμμια διαθεση τσακωμου/εκνευρισμου κτλπ!
Καλημερα!
Δες 3 λινκ απο τιμες carwow για cx5, tiguan, 3008. Ολα βενζινη, αυτοματα
-
Ναι ρε σεις ανταγωνιατες ειναι, τι λετε;;;;
Αλλο αν εμας μας αρεσει πολυ το ενα ή το αλλο.. Ανταγωνιστες ειναι.... Κουτια με ροδες ειναι.
-
Φίλος πήγε και το είδε στην Τρίπολη. Ψάχνει για οικογενειακό μέχρι 25.000. Βασικά ξεκίνησε για B SUV αλλά απογοητεύθηκε από τους χώρους. Είχε πάει στη Hyundai να δει το Kona.
Του έστειλαν με mail τον εξοπλισμό των εκδόσεων.
Έτσι είχα ξεκινήσει και εγώ... B SUV και 25k και κατέληξα C SUV και 30k.
Αυτό το έντυπο το έχει κανείς σε ηλεκτρονική μορφή;
-
Φίλος πήγε και το είδε στην Τρίπολη. Ψάχνει για οικογενειακό μέχρι 25.000. Βασικά ξεκίνησε για B SUV αλλά απογοητεύθηκε από τους χώρους. Είχε πάει στη Hyundai να δει το Kona.
Του έστειλαν με mail τον εξοπλισμό των εκδόσεων.
Hyundai Tucson NX4 (2020)