-
@fanis75 said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
@realzeus said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
Όπως είπες, BMW σεντάν θα ήθελες, Εγώ θα έλεγα Alfa Giulia βέβαια.
Πιές ένα ντεπόν να σου περάσει....!!
Δεν περνάει έτσι η καψούρα για κάτι ανώτερο από αυτό που έχεις.
-
Όπως είπες, BMW σεντάν θα ήθελες, Εγώ θα έλεγα Alfa Giulia βέβαια.
Πιές ένα ντεπόν να σου περάσει....!!
Πάντα θα υπάρχει κάτι ανώτερο από αυτό που έχεις!!!
Η εξέλιξη της μηχανολογίας και της ανθρώπινης γνώσης πάνω σε διάφορους τομείς θα φροντίσουν για αυτό!!!
Βασικά θέματα είναι- Η αποδοχή οτι υπάρχει κάτι ανώτερο!!!
- Η πιθανότητα απογοήτευσης όταν έρθεις σε επαφή με κάτι που θεωρείται ανώτερο και αποδειχθεί ότι τελικά δεν είναι!!!
Οδηγικά πάντως @fanis75 οι περισσότεροι παραδέχονται ότι η Ιουλία είναι καλύτερη από την σειρά 3 και το έχει ξεκαθαρίσει χρόνια τώρα ότι αυτό το κομμάτι εξετάζει σαν πρώτο ο @realzeus.
Σε αυτό το επίπεδο οι διαφορές στους υπόλοιπους τομείς είναι μικρές, οπότε το ποιο είναι καλύτερο αμάξι είναι τελείως υποκειμενικό!!! -
Μα το εχεις το ανωτερο!! Για αυτο το ειπα. Δεχομαι τον ρομαντισμο και σε καταλαβαινω, αλλα εχεις το καλυτερο αμαξι, πλεον Πόρσε!
@nickthetrib said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
Οδηγικά πάντως @fanis75 οι περισσότεροι παραδέχονται ότι η Ιουλία είναι καλύτερη από την σειρά 3
Μπουρδες λενε, αυθυποβολη ειναι λόγω ρομαντισμού και θυμησες του παρελθοντος!
-
Μια σημερινή Giulia είναι ανώτερη από μια σημερινή αντίστοιχη 3άρα Φάνη μου, στον δρόμο (δεν μιλάω για οθονούλες κλπ). Όσο και να βαυκαλίζεσαι για το αντίθετο.
-
Μια σημερινή Giulia είναι ανώτερη από μια σημερινή αντίστοιχη 3άρα Φάνη μου, στον δρόμο (δεν μιλάω για οθονούλες κλπ). Όσο και να βαυκαλίζεσαι για το αντίθετο.
Δεν το πιστεύω και δεν ισχύει επίσης. Καλή η Τζούλια αλλά την 3αρα δεν την φτάνει πουθενά! Απλά η αυθυποβολή στους 5-6 εναπομείνατες αλφίστι ειναι δυνατή και ο ειδικός τύπος την εκθειάζει, έτσι απλά επειδή ειναι Άλφα. Εαν ήταν τόσο καλή θα την αγόραζαν έστω 2-3 άνθρωποι!!
-
This post is deleted! -
-
Δεν το πιστεύω και δεν ισχύει επίσης.
Denial λέγεται.
Reality το λέω εγώ!
Hyundai Tucson NX4 (2020)