-
@tkin73 said in Νεο Hyundai Tucson :
@charisgian said in Νεο Hyundai Tucson :
@tkin73 said in Νεο Hyundai Tucson :
Πάντως τόση καθυστέρηση παραγγελία από τέλος Φεβρουαρίου και παράδοση τέλος Οκτωβρίου και βλέπουμε είναι σχεδόν ακατανόητη.
Θα το δέχομουν μόνο αν είχαν σταματήσει να παραδίδουν αμάξια του μοντέλου.
Δλδ ότι αμάξια παραδίδουν πχ από τον Ιούνιο και μετά είναι παραγγελίες ακόμα πιο παλιές; Το αμάξι Ιανουάριο Φεβρουάριο βγήκε στις εκθέσεις! Και όσο ειδική παραγγελία απαιτεί κάποια στιγμή φτάνει η ώρα του! 8 μήνες και βλέπουμε όσο και να έχουν τελειώσει τα τσιπς δεν δικαιολογούνται.
Φίλε εσύ ξέρεις τι σου λένε πάντως κάτι δεν πάει καλά. Στο τέλος μπορεί να σου φέρουν μέχρι άλλο αμάξι.... υπάρχει αιτία λόγω της ειδικής παραγγελίας που δεν στο παραδίδουν. Μάλλον δεν μπορούν φέτος και φυσικά εσύ δεν ενημερώθηκες. Ίσως μπήκε παραγγελία που δεν μπορεί να ολοκληρωθεί στην παρούσα φάση και απλά προσπαθούν να μην ακυρώσεις και θα σε πάνε από το 2022 που προφανώς θα μπορέσουν.Όντως ακατανόητο. Ακούγεται ότι δίνουν προτεραιότητα στα μηχανικά κιβώτια και σε αυτοκίνητα χωρίς έξτρα εξοπλισμό επειδή έχουν λιγότερα τσιπ και με αυτό το τρόπο ικανοποιούν περισσότερους πελάτες. Τα ντίζελ έχουν ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα στο χρόνο παράδοσης. Μπες και στο ελληνικό γκρουπ στο φβ να καταλάβεις.
Σίγουρα δίνουν προτεραιότητα εκεί που τους συμφέρει δεν εξηγείται αλλιώς ....όμως τα 5 χιλιαρα τα μαζεύουν ανεξαρτήτως προτεραιότητας....το να επικαλούνται ότι δεν γνωρίζουν δεν τους απαλλάσσει από την ευθύνη. Αν εξαρχής έλεγαν παράδοση στις ειδικές παραγγελίες 10 μήνες ή ένα χρόνο όλοι ή θα έφευγαν ή θα συμβιβάζονταν με κάτι πιο συμβατικό. Το να δίνουμε συνεχώς παρατάσεις στην παράδοση δεν είναι τίμια συμπεριφορά.
Με την λογική τι συμφέρει και που έχουμε λιγότερα τσιπακια μπορεί στο τέλος να σου πουν 31/12 ή παίρνεις αυτό που θέλουμε εμείς ή σου επιστρέφουμε τα λεφτά...
Πάντως δεν μπορεί μετά από 7 μήνες να μην έχουν δεσμευτική ημερομηνία παράδοσης...Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Κι όμως δε μπορούν να εγγυηθούν ημερομηνία παράδοσης και θεωρώ ότι δεν τους πολυνοιαζει κιόλας γιατί το order book πλέον είναι μεγάλο. Εγώ κατά πάσα πιθανότητα τον Οκτώβριο με βλέπω για το ακριβότερο xc40 που ακόμα το έχουν ετοιμοπαραδοτο, με τους όποιος συμβιβασμούς στον εξοπλισμό, αν τελικά το δικό μου πάρει κι άλλη αναβολή.
-
@polistas said in Νεο Hyundai Tucson :
5000€, αλλά δεν έχει καμία σημασία. Η προκαταβολή επιστρέφεται ανά πάσα στιγμή.
Έχει κάποια σημασία, για την πολιτική που εφαρμόζει η κάθε εταιρεία στο θέμα της προκαταβολής.
Νομίζω δεν μπορούν από το νόμο. Σε κάθε περίπτωση η αντιπροσωπεία που έχω πάει με έχει διαβεβαιώσει ότι μου επιστρέφει την προκαταβολή όποτε θελήσω, καθώς κι αυτοί έχουν άγνοια για την παραγωγή και παράδοση του αυτοκινήτου.
Σου την δίνουν πίσω παρόμοια περίπτωση είχα εγώ με 2008 και μόλις είπα ακυρώνω μου τα βάλανε την ίδια μέρα στο λογαριασμό
-
Εχω παραγγείλει από 15/03 βενζίνη αυτόματο distinctive 4x4 180hp, με αρχική παράδοση 20/07, μετά από παρατάσεις μου είπαν προχθές για άφιξη 15/10, όσο για την προκαταβολή (6.200) παρακαλάνε για επιστροφή, όποτε θέλω για να αποφύγουν την γκρίνια.
-
@hpe320 said in Νεο Hyundai Tucson :
Εχω παραγγείλει από 15/03 βενζίνη αυτόματο distinctive 4x4 180hp, με αρχική παράδοση 20/07, μετά από παρατάσεις μου είπαν προχθές για άφιξη 15/10, όσο για την προκαταβολή (6.200) παρακαλάνε για επιστροφή, όποτε θέλω για να αποφύγουν την γκρίνια.
Παράγγειλα 15 μέρες νωρίτερα παρόμοιο αυτοκίνητο. Τις ίδιες αναβολές έχουμε. Εχθές ενημερώθηκα ότι ούτε 15/10 θα παραλάβω.
-
Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι κι εγώ για το συγκεκριμένο όχημα. Στην έκδοση Exclusive σε λευκό χρώμα αφού μέχρι εκεί είναι το μπάτζετ. Ίσως και στην premium αν έβρισκα κάποια καλή προσφορά. Αυτό που θέλω νας ρωτήσω είναι αν έχετε λάβει από κάποιες αντιπροσωπείες τιμές καλύτερες από του διαμορφωτή. Δυστυχώς είμαι Πάτρα και η μόνη αντιπροσωπεία εδώ έδωσε τιμή καταλόγου. Έχω πάρει τηλέφωνο να ρωτήσω σε αρκετές, ειδικά Πελοποννήσο και δυτική Ελλάδα και βλέπω κάποιες διαφορές. Έχετε να προτείνετε κάποια αντιπροσωπεία να επικοινωνησω? Ευχαριστώ πολύ
-
Με τόσους μήνες παράδοση, αλλά και την αβεβαιότητα ότι η ημερομηνία θα τηρηθεί, τι κάνεις όταν θέλεις να πουλήσεις το παλιό σου αυτοκίνητο μόνος σου (και να μην το δώσεις ανταλλαγή γιατί θα σου το πάρουν κοψοχρονιά) αλλά και να μην μείνεις δίχως όχημα;
Πότε ξεκινάς να το βάλεις αγγελία;
Το βάζεις εξ' αρχής και όταν το πουλήσεις αναγκάζεσαι να νοικιάσεις άλλο μέχρι να έρθει το καινούργιο;
Τρελό έξοδο αυτό. -
@katafractos17 said in Νεο Hyundai Tucson :
Με τόσους μήνες παράδοση, αλλά και την αβεβαιότητα ότι η ημερομηνία θα τηρηθεί, τι κάνεις όταν θέλεις να πουλήσεις το παλιό σου αυτοκίνητο μόνος σου (και να μην το δώσεις ανταλλαγή γιατί θα σου το πάρουν κοψοχρονιά) αλλά και να μην μείνεις δίχως όχημα;
Πότε ξεκινάς να το βάλεις αγγελία;
Το βάζεις εξ' αρχής και όταν το πουλήσεις αναγκάζεσαι να νοικιάσεις άλλο μέχρι να έρθει το καινούργιο;
Τρελό έξοδο αυτό.This is the tricky point. Πολλοί την πάτησαν. Το να νοικιάσεις θα κοστίσει περισσότερο από ότι να στο πάρει η αντιπροσωπεία. Μετράω ήδη 3.5 μήνες αναβολών από την προβλεπόμενη ημερομηνία παράδοσης.
-
@andreasz said in Νεο Hyundai Tucson :
Αυτό που θέλω νας ρωτήσω είναι αν έχετε λάβει από κάποιες αντιπροσωπείες τιμές καλύτερες από του διαμορφωτή.
Μην περιμένεις μεγάλες εκπτώσεις. Φιλη μου πηρε €900 έκπτωση στο υβριδικό. Μιλάμε για αυτοκίνητο 39.000€ και αυτη η έκπτωση ηταν με πιεση και για ετοιμοπαράδοτο.
-
H61046
TUCSON 1.6T 48V 180hp 4WD 7DCT HGS DISTI
PAE NNB PHANTOM BLACK*
3.Ε.Τ.Α 18/08/21PYW NNB POLAR WHITE
3.Ε.Τ.Α 18/08/21TG8 NNB TEAL
3.Ε.Τ.Α 18/08/21Πιο πάνω είναι η διαθεσιμότητα όπως ήταν τον Μάιο 2021, (με προβλεπόμενη ημερομηνία εισαγωγής στην Ελλάδα , τις 18 Αυγούστου) .
Με τα παραπάνω σαν δεδομένα , προχώρησα κ έκανα την παραγγελία, τον Μάιο 2021 , για το
1.6 180 hp 4x4 dct .
Τον Αύγουστο αναβολή παραλαβής .
Τον Σεπτέμβριο άλλη μία αναβολή παραλαβής.
Απο τότε δεν έχω ενημερωθεί για το πότε τελικώς,
θα παραδοθεί το αυτοκίνητο ... -
Καλημέρα σε όλα τα μέλη και τους αναγωστες του φόρουμ.
Παρέθεσα πιο πάνω και εγώ το χρονικό της παραγγελίας , για την ενημέρωση των υποψηφίων αγοραστών αλλά και όσων ήδη έχουν παραγγείλει και δεν έχουν παραλάβει ακόμα ..
Εύχομαι σε όλους καλή συνέχεια!!!!!
-
@gk-123 said in Νεο Hyundai Tucson :
Καλημέρα σε όλα τα μέλη και τους αναγωστες του φόρουμ.
Παρέθεσα πιο πάνω και εγώ το χρονικό της παραγγελίας , για την ενημέρωση των υποψηφίων αγοραστών αλλά και όσων ήδη έχουν παραγγείλει και δεν έχουν παραλάβει ακόμα ..
Εύχομαι σε όλους καλή συνέχεια!!!!!
Ποίημα πλέον.....
Ανοικτή ημερομηνία παράδοσης, ανοικτή τιμή, τρέχουν παγκοσμίως οι πρώτες ύλες, έχουν πουληθεί τα εκθέματα. -
Καλησπέρα σε όλα τα μέλη και αναγνώστες .
Σχετικά με τις παραδόσεις , υπάρχει κάποιος που να έχει νεότερη ενημέρωση ή να έχει παραλάβει πρόσφατα;
Θα ήταν ωφέλιμο για όσους περιμένουν, κάθε νέο στοιχείο, ώστε να αποφασίσουν κ τι θα κάνουν με την παραγγελία τους, αλλά και προς ενημέρωση των υποψηφίων αγοραστών.
Καλή συνέχεια ! -
Καλημέρα…
Είμαι κι εγώ απ’ αυτούς που περιμένουν…
Διαβάζω ότι η Hyundai, ανακαλεί παγκοσμίως περίπου 1000 νέα Tucson που παρουσιάζουν πρόβλημα στους αερόσακους… Ίσως αυτό μαζί με τα άλλα προβλήματα (παραγωγής και μεταφοράς) δημιουργούν τις υπερβολικές καθυστερήσεις και μεγαλώνουν το χρόνο παράδοσης των παραγγελιών. -
@bennie said in Νεο Hyundai Tucson :
Καλημέρα…
Διαβάζω ότι η Hyundai, ανακαλεί παγκοσμίως περίπου 1000 νέα Tucson που παρουσιάζουν πρόβλημα στους αερόσακους… Ίσως αυτό μαζί με τα άλλα προβλήματα (παραγωγής και μεταφοράς) δημιουργούν τις υπερβολικές καθυστερήσεις και μεγαλώνουν το χρόνο παράδοσης των παραγγελιών.Όταν λέει "ανακαλεί" τι ακριβώς εννοεί; Πλήρη αντικατάσταση του παλαιού με καινούριο αυτοκίνητο;
-
Φίλος μου το έκλεισε την τελευταία εβδομάδα, από ΕΣΚΙΑΔΗ - ΜΠΑΛΟΔΗΜΟ στη Θεσσαλονίκη. 150hp, distinctive, 2AWD, στο χρώμα που το διαφημίζουν χωρίς τίποτα εξτρά.
Του ανέφεραν παράδοση αρχές Ιανουαρίου. Για ηλιοροφές και οτιδήποτε εξτρά σε ότι δεν έχουν διαθέσιμο, του είπαν για 6μηνο+
Είδομεν.
-
@regresso said in Νεο Hyundai Tucson :
@bennie said in Νεο Hyundai Tucson :
Καλημέρα…
Διαβάζω ότι η Hyundai, ανακαλεί παγκοσμίως περίπου 1000 νέα Tucson που παρουσιάζουν πρόβλημα στους αερόσακους… Ίσως αυτό μαζί με τα άλλα προβλήματα (παραγωγής και μεταφοράς) δημιουργούν τις υπερβολικές καθυστερήσεις και μεγαλώνουν το χρόνο παράδοσης των παραγγελιών.Όταν λέει "ανακαλεί" τι ακριβώς εννοεί; Πλήρη αντικατάσταση του παλαιού με καινούριο αυτοκίνητο;
Όχι απλά πας στην αντιπροσωπεία όταν σε καλέσουν και αλλάζουν το ανταλλακτικό που έχει προβλημα
-
@gk-123 said in Νεο Hyundai Tucson :
Καλησπέρα σε όλα τα μέλη και αναγνώστες .
Σχετικά με τις παραδόσεις , υπάρχει κάποιος που να έχει νεότερη ενημέρωση ή να έχει παραλάβει πρόσφατα;
Θα ήταν ωφέλιμο για όσους περιμένουν, κάθε νέο στοιχείο, ώστε να αποφασίσουν κ τι θα κάνουν με την παραγγελία τους, αλλά και προς ενημέρωση των υποψηφίων αγοραστών.
Καλή συνέχεια !Καλησπέρα σε όλους...
Έχω παραγγείλει από 14 Ιουλίου 2021 TUCSON 1.6T 48V 150hp 2WD 7DCT HGS DISTI POLAR WHITE με άφιξη 20 Σεπτέμβρη. Ενημερώθηκα 2 Σεπτέμβρη ότι θα υπάρξει καθυστέρηση και θα μάθουμε τη νέα ημερομηνία γύρω στις 10 Οκτώβρη... Σήμερα έγινε νέα ενημέρωση από την εταιρεία ότι το αυτοκίνητο θα φτάσει 15 Δεκεμβρίου... Ελπίζω να μην αλλάξει ο χρόνος κι ακόμα να περιμένω... -
Για έκδοση 1,6 βενζίνη χειροκίνητο distinctive το προτείνετε η και οι 2 προηγούμενες εκδόσεις είναι οκ;
Όσον αφορά την ηλιοροφή το κλείσιμο/ ο ουρανος είναι καλό υλικό σε όποιον μέχρι στιγμής το έχει πάρει; επειδή δεν έχω ιδέα απο τόσο μεγαλη οροφη , στο μέλλον δεν νομιζω να έχω θέμα με ανταλλακτικα και να μη βρίσκω. Την είχαμε πατήσει κάποτε με μια lancia k (μικρη οροφη βεβαια) και όσο να είναι έχω ενα φοβο.
Με την ηλιοροφή και το χρωμα που το θέλω το έχω υπολογίσει στα 31.400 .
Πιστεύω σε σχέση με τον ανταγωνισμό τα αξίζει .Επίσης με το θέμα της ρεζέρβας που λείπει , έχει πάθει κανείς λάστιχο μέχρι στιγμής ; Ήρθε αμέσως η οδική με λάστιχο , έγινε κάτι ;
Μέχρι στιγμής έχω δεί volvo xc40 μεταχειρισμενο τόσο momentum όσο και inscription και ουσιαστικα πολυ κακο για το τιποτα αν και το inscription ηταν εντυπωσιακο,ενω απο καινουρια πηγα να δώ cupra formentor και toyota chr και κανενα δεν με εντυπωσιασε οσο το tucson,στο οποιο βέβαια δεν εχω κανει test drive.
-
@petranpireotis said in Νεο Hyundai Tucson :
Επίσης με το θέμα της ρεζέρβας που λείπει , έχει πάθει κανείς λάστιχο μέχρι στιγμής ; Ήρθε αμέσως η οδική με λάστιχο , έγινε κάτι ;Η οδική δεν θα έρθει με λάστιχο φυσικά, Θα έρθει για να σε πάει ως το βουλκανιζατέρ.
-
https://m.youtube.com/watch?v=tsFBKmnV6ro
Το βαν της οδικής έχει ΚΑΙ ζαντολαστιχο.
Hyundai Tucson NX4 (2020)