-
-
Καλησπερα σε ολους . Μολις εκλεισα το streetway style lpg εκπαιδευτικο . Κατοχος εκπαιδευτικων απο πολλες εταιριες μεσα στα χρονια(οχι μονο yaris ), το κοστος χρησης πρωταρχικα και οχι μονο το κοστος κτησης ,καθως και οτι αν και επαγγελματικο μου κραταει την εγγυηση 5 χρονων η 100.000 σαν ιδιωτης με εκαναν και πηρα τηναποφαση .Οδηγησα το stepway βεβαια αλλα μικρες λεπτομερειες εκτος των παραπανω οπως ορατοτητα Α Β C pillar με ικανοποιησαν συγκριτικα με αλλα του 2021 οχηματα αυτης της κατηγοριας .Το οτι φευγει 4 ποντους σε μηκος , απο τον ανταγωνισμο fiesta clio κτλ . δε με πειραζει ,το τιμονακι κοβει ικανοποιητηκα .με το καλο να το χαρουν οσοι το παραγγηλουν .Η μικρη μου αδερφη κατοχος νεου διπωματος μολις παρελαβε το swift gl plus κεραμυδι μαυρο
-
Καλησπερα σε ολους . Μολις εκλεισα το streetway style lpg εκπαιδευτικο . Κατοχος εκπαιδευτικων απο πολλες εταιριες μεσα στα χρονια(οχι μονο yaris ), το κοστος χρησης πρωταρχικα και οχι μονο το κοστος κτησης ,καθως και οτι αν και επαγγελματικο μου κραταει την εγγυηση 5 χρονων η 100.000 σαν ιδιωτης με εκαναν και πηρα τηναποφαση .Οδηγησα το stepway βεβαια αλλα μικρες λεπτομερειες εκτος των παραπανω οπως ορατοτητα Α Β C pillar με ικανοποιησαν συγκριτικα με αλλα του 2021 οχηματα αυτης της κατηγοριας .Το οτι φευγει 4 ποντους σε μηκος , απο τον ανταγωνισμο fiesta clio κτλ . δε με πειραζει ,το τιμονακι κοβει ικανοποιητηκα .με το καλο να το χαρουν οσοι το παραγγηλουν .Η μικρη μου αδερφη κατοχος νεου διπωματος μολις παρελαβε το swift gl plus κεραμυδι μαυρο
Καλές επιλογές!
Πόσο σας πήγαν τελική τιμή και τα 2;
-
Δε θα ήταν πολύ πιο οικονομικό ένα Skoda Citigo ηλεκτρικό ή ένα Dacia Spring; Δεν ξέρω βέβαια αν επιτρέπεται να γίνονται μαθήματα οδήγησης χωρίς χειροκίνητο κιβώτιο.
-
Πρεπει να ειναι manual ... Oσον αφορα τη τιμη με την εκπτωση εκπαιδευτικου ,προσθεσα και το πακετο καμερα οπισθοπορειας αισθητηρες μπροστα πισω και ειδοποιηση τυφλου σημειου ,ειναι πακετο together εφτασε 13960 συνολο .πινακιδες θα βγαλω εγω .
-
Πολύ ενδιαφέρον. Μόλις το παραλάβεις γράψε να μας πεις εντυπώσεις
-
Καλησπέρα στην παρέα
Παρήγγειλα και εγώ το stepway την ακριβή έκδοση με αέριο συν κάμερα οπισθοπορείας.
Παραλαβή τέλη Ιουλίου με αρχές Αυγούστου για το λευκό χρώμα.
Δεδομένου των οικονομικών, της ευκολίας απόκτησης και αυτών που προσφέρει φαίνεται μονόδρομος για οικογενιακό όχημα.
-
Αντε μπράβο! να γεμίζουμε λογικές επιλογές!!!
Καλοτάξιδο. Φαίνεται πολύ έξυπνη επιλογή και αρκετα ολοκληρωμενο αυτοκίνητο. Περιττό να οω πως περιμένουμε τεστ.
-
Καλησπέρα στην παρέα
Παρήγγειλα και εγώ το stepway την ακριβή έκδοση με αέριο συν κάμερα οπισθοπορείας.
Παραλαβή τέλη Ιουλίου με αρχές Αυγούστου για το λευκό χρώμα.
Δεδομένου των οικονομικών, της ευκολίας απόκτησης και αυτών που προσφέρει φαίνεται μονόδρομος για οικογενιακό όχημα.
Για πείτε καμιά συγκεκριμένη τιμή να έχουμε υπόψιν και εντυπώσεις απ τον έμπορο γιατί θέλει να έρθει φίλος να ψωνίσει.
-
-
[quote]
Για πείτε καμιά συγκεκριμένη τιμή να έχουμε υπόψιν και εντυπώσεις απ τον έμπορο γιατί θέλει να έρθει φίλος να ψωνίσει.
[/quote]
Εγώ πήγα σε 2 εμπόρους (δεν ξέρω αν κάνει να ανεφέρω) χαμηλά στην Θηβών προς Πειραιά και άλλον έναν στην Συγγρού (εκεί κατέληξα). Και οι 2 ήταν εξαιρετικοί και ασχολήθηκαν πολύ μαζί μου. Στην Skoda και σε άλλες που είχα πάει παλιότερα πχ δεν κοίταξαν ούτε το ασπράδι των ματιών μου.
Γύρω στα 16000, η ακριβή έκδοση με αέριο, συν κάμερα οπισθοπορείας, αισθητήρες μπροστά, συν συναγερμο, φιμε πισω τζάμια, ασφάλεια. Το επιτόκιο στα 6,5, στην Suzuki που πέρασα ήταν κοντά στα 9.
Για μένα λόγω ύψους 1,92 και θέμα με την μέση ήθελα κάτι ψηλό και το κάθισμα του οδηγού που έκατσα μου φάνηκε πολύ πιο άνετο από vitara & scross (μπορεί να είναι υποκειμενικό αυτό).
Δεν το συκγρίνω με πιο ακριβά, οι δυνατότητες μου ήταν συγκρεκριμένες.
-
Quote:
Εγώ πήγα σε 2 εμπόρους (δεν ξέρω αν κάνει να ανεφέρω) χαμηλά στην Θηβών προς Πειραιά και άλλον έναν στην Συγγρού (εκεί κατέληξα). Και οι 2 ήταν εξαιρετικοί και ασχολήθηκαν πολύ μαζί μου. Στην Skoda και σε άλλες που είχα πάει παλιότερα πχ δεν κοίταξαν ούτε το ασπράδι των ματιών μου.
Γύρω στα 16000, η ακριβή έκδοση με αέριο, συν κάμερα οπισθοπορείας, αισθητήρες μπροστά, συν συναγερμο, φιμε πισω τζάμια, ασφάλεια. Το επιτόκιο στα 6,5, στην Suzuki που πέρασα ήταν κοντά στα 9.
Για μένα λόγω ύψους 1,92 και θέμα με την μέση ήθελα κάτι ψηλό και το κάθισμα του οδηγού που έκατσα μου φάνηκε πολύ πιο άνετο από vitara & scross (μπορεί να είναι υποκειμενικό αυτό).
Δεν το συκγρίνω με πιο ακριβά, οι δυνατότητες μου ήταν συγκρεκριμένες.
Ευχαριστώ. Τα έξτρα που αναφέρεις τα έχει η έκδοση από το εργοστάσιο ή είναι after market που τα κάνει δώρο και τα τοποθετεί το συγκεκριμένο μαγαζί;
-
Ποια έκδοση πειρες; το stepway ή το streetway;
Νομιζω κάμερες αισθητήρες και αλλα τέτοια τα εχει πακέτο. Το είχαμε βάλει πιο πανω στις τιμές του.
-
Το stepway, η ακριβή έκδοση έχει αισθητήρες πίσω, η κάμερα πίσω και οι αισθητήρες μπροστά είναι έξτρα. Κάποια τα κάνει δώρο το μαγαζί και κάποια τα πληρώνεις, ανάλογα τι θα διαλέξεις.
Στο επίσημο φυλλάδιο που δίνουν η κάμερα είναι έξτρα εξοπλισμός, δεν ξέρω πως να ανεβάσω φωτό
-
Οι αισθητήρες μπροστά είναι εργοστασιακοί η after market ? Αν δεν είναι εργοστασιακοί ακούω συχνά ότι ενεργοποιούνται εύκολα και σπάνε νεύρα. Πολλοί τους βγάζουνε για αυτό το λόγο εκ των υστέρων..
-
Οι αισθητήρες μπροστά είναι εργοστασιακοί η after market ? Αν δεν είναι εργοστασιακοί ακούω συχνά ότι ενεργοποιούνται εύκολα και σπάνε νεύρα. Πολλοί τους βγάζουνε για αυτό το λόγο εκ των υστέρων..
Από ότι είδαμε είναι εργοστασιακοί από τον επιπλέον διαθέσιμο προαιρετικό εξοπλισμό.
Υπόψιν όποιος ενδιαφέρεται για ζάντες αλουμινίου μου είπαν από Σεπτέμβρη ότι θα είναι διαθέσιμες
-
Μιας και που ξεκίνησαν οι πωλήσεις (δόξασει) μήπως πρέπει να μεταφερθεί στο 'κατασκευαστες και μοντέλα'?
-
Όλοι οι μπροστινοί αισθητήρες δεν είναι μόνιμα ενεργοποιημένοι και δίνουν σήμα ανάλογα την ταχύτητα και το τι ανιχνεύουν γύρω τους;
Στο Aircross ήταν μόνιμα ενεργοποιημένοι και είχαν πολύ σπαστική λειτουργία.
-
Όλοι οι μπροστινοί αισθητήρες δεν είναι μόνιμα ενεργοποιημένοι και δίνουν σήμα ανάλογα την ταχύτητα και το τι ανιχνεύουν γύρω τους;
Κανονικά όχι, ενεργοποιούνται κάτω από κάποια ταχύτητα, συνήθως 20χλμ. Εαν είναι συνέχεια είναι πολύ ενοχλητικό. Και στην BMW και στο Kuga, ενεργοποιούνταν κάτω από τα 20 χ.α.ω και φυσικά για να μην ενοχλούν στην κίνηση, υπήρχε και διακόπτης απενεργοποίησης.
-
Εμένα δεν με έχουν ενοχλείσει ποτέ οι αισθητήρες. Αν και δεν είχα εμπειρία από τέτοια συστήματα τα βρίσκω άψογα στο Aircross, δίνουν σήμα μόνο όταν είσαι τόσο κοντά που ανησυχείς μήπως βρεις... αλλα και η κάμερα κλπ. αν δουλεύουν έτσι είναι καλοδεχουμενοι σε οποιοδήποτε αμάξι.
Dacia Sandero III & Sandero Stepway III