-
-
-
Επιτέλους η Dacia φτάνει στο 2015.
-
Aν το βγάλει πάντως και με τον hybrid e-tech 140hp του clio με περισσότερο εξοπλισμό και γύρω στις 16.000, το yaris και το ίδιο το clio, θα τραβήξουν ζόρια τουλάχιστον στην Ελλάδα.
-
Ασε μας ρε dublin.
- Αχ! Κουλα.......ξαναγύρισες
-
Πραγματικά η Νέα Κούλα ...
-
Η Κούλα ήταν ομορφούλα όμως. Εδώ το νέο Μητσάρα βλέπω, παρά κάποια Κουλα.
-
Ωραιο ειναι ρε συ.
Ιδιαιτερα το stepway
-
Το απλό sandero το βρίσκω αρκετά συμπαθητικό.
Το τρέχον μοντέλο έχει αδικαιολόγητα υψηλή τιμή!
-
Φανταζομαι το νεο θα εχει acc, 360 μοιρες καμερα, lane assist,auto emergency braking, blind spot κτλ
Με τον Diesel 85 dci και πες καποιο chipακι οπως λενε τα παιδια εδω στα 100 αλογακια μια χαρα θα ναι, ασε που πιθανοτατα θα εχει και 6αρι κιβωτιο.
Παθητικη ασφαλεια με την νεα πλατφορμα, αλλωστε πρωτη φορα εμφανιζεται τωρα, δεν ειναι παλαια πλατφορμα. Οποτε λογικα θα εχει κανει αλματα βελτιωσης της παθητικης ασφαλειας.
Πες 1100 κιλα βαρος, 20 κατι κιλα ροπης εστω σε μικρο φασμα, ολα δειχνουν πολυ ενδιαφέροντα
-
Lap θα σε στεναχωρήσω λίγο, αλλά από την Κούλα πιο ωραίο και εξευρωπαϊσμένο δείχνει εξωτερικά (σε αυτές τις φώτο τουλάχιστον).
-
Εγω πιστευω το νεο αμορε θα ναι αποκαλυψη.
Πολύ ενδιαφερον εχει η υποθεση.
Αλλα οπως λεει και ο σοφος λαος: Μια ινδοΚουλα = 2 ρουμανοΚουλες
-
Ειλικρινά θα μιλήσω. Περίμενα με μεγάλο ενδιαφέρον αυτές τις ανακοινώσεις, απογοητεύτηκα με τα σχέδια. Το Duster είναι πραγματικά ένα πολύ όμορφο SUV, προσωπικά νομίζω ότι έχουν πετύχει το σχεδιασμό του 100% για αυτό που είναι, εξωτερικά μιλάω πάντα, αυτά εδώ τώρα τίποτα, καμία πλευρά τους δεν έχει τίποτα το 'γοητευτικό',
Το Stepway λίγο καλύτερα, έχει αυτά τα 'οff road' στοιχεία, και κάπως το ξεχωρίζουν λίγο, το απλό παρά είναι απλό.
Πάντως τα τωρινά μοντέλα, τα βλέπω στον δρόμο και δεν τα 'αντέχει' το μάτι μου, είναι τόσο πολύ ξεπερασμένα που είναι απίστευτο. Σαν να βλέπω μεταχειρισμένα δεκαετίας, και μπορεί να είναι και 3 μηνών αμάξι!
Τέσπα, να τα δούμε πρώτα, να δούμε και το μέσα που βλέπω μεγάλες αλλαγές, διαβάζω ότι μάλλον θα παίξει πολύ 1.0 κινητήρας, να δούμε και τιμές. Έχει ψωμί το πράγμα, κάνει καλά βήματα η Dacia συνήθως, ποιο πολύ περιμένω με ενδιαφέρον το Spring να σας πω.
-
Εγω πιστευω το νεο αμορε θα ναι αποκαλυψη.
Πολύ ενδιαφερον εχει η υποθεση.
Αλλα οπως λεει και ο σοφος λαος: Μια ινδοΚουλα = 2 ρουμανοΚουλες
Ανάποδα τα λέει ο λαός, οι Ρουμάνες έχουν κάψει κόσμο και κοσμάκη, οι μαυριδερές με κάρυ, όχι και τόσο...
Πάντως είναι δεκαετίες μπροστά αυτά τα σχέδια σε σύγκριση με τα τωρινά, ας περιμένουμε να δούμε και εσωτερικό και απορώ γιατί δεν δείχνουν τα οπίσθια του Stepway στις φωτογραφίες...
-
Εγω ξερω οτι οι μεν επιναν αιματα, οι δε εγραφαν το καμα σουτρα
-
Εμένα και το τρέχον stepway μου φαίνεται πολύ συμπαθητικό εξωτερικά. Το νέο φαίνεται κλάσεις ανώτερο εξωτερικά. Μεγάλο ερώτημα είναι το εσωτερικο του νέου. Το τρέχον αν δεν κάνω λάθος στην καλύτερη εκδοχή του πετρέλαιο με 95 άλογα έχει 15.000. Αν και το νέο κινηθεί εκεί τιμολογιακα μιλάμε για κορυφαία VFM επιλογή . Με το νέο σασί , την ωραία εμφάνιση στην έκδοση αυτή και με 16000 πλήρως εξοπλισμένο θα έπρεπε να είναι η πρώτη επιλογή για αυτοκίνητο πόλης κατά την άποψη μου για ολους , αλλά και για πρώτο αυτοκίνητο για ένα νεαρό ζευγάρι που βάζει το VFM ψηλά στις προτιμήσεις του.
Με την κρίση που έρχεται σε όλη την Ευρώπη και την επιλογή σχεδόν όλων των αυτοκινητοβιομηχανιών να κινηθούν upmarket για να αυξήσουν το περιθώριο κέρδους κλέβοντας και λίγο από τους premium στις μικρές κατηγορίες τους τέτοιες προτάσεις πανευρωπαϊκά θα πάνε πολύ καλά.
Άντε να ανοίξουν και οι Κινέζοι πόρτα στην Ευρώπη μήπως δούμε και άλλα καλά και φθηνά αυτοκινητάκια και ας πάνε τα Peugeot και τα Renault σε αυτούς που τώρα έχουν μεγαλύτερη οικονομικη δυνατότητα από εμάς.
-
Στο κείμενο που έχει ποστάρει ο @Lap στο νήμα του Logan έχει κάποια στοιχεία.
-
όντως είναι 8 χρόνια στην αγορά τα μοντέλα αυτά, οπότε δεν μου φαίνονται εμένα παλιά, είναι παλιά όντως.
-
η Citroen θέλει να κάνει 'essential cars', συνήθως αυτό το λέμε για βασικά, value for money, αρκετά για τον αγοραστή προιόντα.
-
τα led θα μοιάζουν με το Σφυρί του Θωρ, όπως στα Volvo, και εδώ επιβεβαιώνει αυτό που λέω εδώ και καιρό, ή νέα εταιρική ταυτότητα των Peugeot που διαμορφώνεται μέσω των LED είναι ίσως η καλύτερη και ποιο ξεκάθαρη στην βιομηχανία αυτή τη στιγμή. Τα περισσότερα άλλα όλο κάτι θυμίζουν και όλο κάτι άλλο είναι. Νομίζω και η VW έχει κάτι παρόμοιο, δεν θυμάμαι ποια ακριβώς αυτοκίνητα, το είχα αναφέρει παλιότερα.
-
μία ποιο βασική εκδοχή της καινούργιας πλατφόρμας. Πολύ μεγάλο νέο αυτό.
-
-
Πιο οχι ποιο.
Αυτο θελω να δω...τι σημαινει βασικη εκδοχη πλατφόρμας
-
Πιο οχι ποιο.
Αυτο θελω να δω...τι σημαινει βασικη εκδοχη πλατφόρμας
σου έκανα upvote για το 'πιο', ποτέ δεν θα το πω..
Τουλάχιστον του βάζουν την καινούργια, ότι και να σημαίνει καλό θα είναι. Πάντως το Clio είδα είναι στην από πάνω εκδοχή της πλατφόρμας.
Για κινητήρες δεν είδα πουθενά τον 1.3, περίεργο αυτό, όχι εντελώς βέβαια, μάλλον κάνουν καλό upgrade, οπότε ίσως κόψουν τον 1.3 τελείως για λόγους segmentation. Είδα ότι παίζει diesel 85 και 100; κάτι τέτοιο.
Ότι καινούργιο βγαίνει καλό είναι. Σήμερα ήμουν σε μία μέτρια θα έλεγα περιοχή της Ηλιούπολης, με λίγο ποιο παλιά σπίτια, και ήταν 'γεμάτη' 3008 και Crossland (είδα σε μερικά οικοδομικά τετράγωνα καμιά δεκαριά). Έχουν κάνα καλό αντιπρόσωπο Βουλιαγμένης;
-
αυτοκινητάκια ήταν,πήγαν και τα έκαναν σα πατημένα ιγκουάνα.
Dacia Sandero III & Sandero Stepway III