-
Καλό..
-
Πολύ καλό.
-
Φαίνεται ωραίο και δυναμικό. Με καλή τιμολογιακή πολιτική θα γίνει best seller. Το κίτρινο χρώμα που βλέπω με σκουρόχρωμες ζάντες και φιμέ τζάμια θα είναι μούρλια..!
Κατά την γνώμη μου θα πρέπει να μπει και ο 1.6Τ 180hp κινητήρας, να είναι διαθέσιμη και μια sport έκδοση, αλλά απ' ότι φαίνεται η PSA τον καταργεί..
-
-
Τουμπανο το αστρακι, μαζί με το 308 θα είναι τα πιο όμορφα της κατηγορίας με το 308 να έχει το κορυφαίο και πιο future proof εσωτερικό. Και για τα δικά μου γούστα τα wagon θα είναι ακόμη πιο όμορφα ειδικά το 308 θεωρώ θα είναι καταπληκτικό. Αφήνω ακόμη ένα παραθυράκι ανοιχτό και για το επίσης πανέμορφο proceed με τον νέο 1.5 160 και πως θα το τιμολογησουν , ίσως είναι ευκαιρία να το επανατοποθετησουν σωστά .
Πρακτικά και όμορφα αμαξώματα , ιδανικές επιλογές για οικογενειάρχες που δεν προτιμούν SUV. Αν έρχονται με καλές εκδόσεις στα 25.000 θα αξίζει να μπουν στην λίστα αγοράς αρκετών αγοραστών.
-
To Astra σε κίτρινο όπως του promo ή Mean Green όπως του Mokka θα είναι μούρλια σε έκδοση GS Line..!
Ένα καλό στήσιμο να έχει και συμπαθητικό χώρο αποσκευών και θα κάνει πολλές πωλήσεις.
-
-
Οι γνώστες, ας κάνουν μια μετάφραση και σε μας τους υπόλοιπους..!!
Πολυ σκληρη αναρτηση, ο ανταγωνισμος καλυτερος. Τα καθισματα παραειναι μαλακα. Πολυ καλος ο συνδιασμος 1.6T θερμικου κινητηρα με ηλεκτρικο κινητηρα που δινει 36km αυτονομια και συνολικα 180hp, με το 8 ταχυτο αυτοματο κιβωτιο.
Βρισκεται στο σταδιο 2/4 σε οτι αφορα το ποσο ετοιμο ειναι το αμαξι. Λογικα θα αλλαξουν αρκετα πραγματα.
-
Λέει τίποτε για αποθηκευτικό χώρο και για πληροφορία από το τιμόνι; Για σκληρότητα ανάρτησης κλπ νομίζω δεν έχει νόημα ακόμα να λαμβάνουμε υπόψιν τέτοια βίντεο, δοκιμές κάνουν.. Ευχαριστώ
-
Πολυ παχια η πισω κολωνα, θεωρω οτι θα ειναι πιο λεπτη
Συμφωνώ, ένα surface treatment θα χρειαζόταν αλλά μάλλον επηρεάστηκαν αρκετά από τα τελευταία Mazda.
-
Και σε έκδοση Crossover....Σε 2 χρόνια...
Ισχύει και για το Astra αλλά και για το 308...
Κάποτε ήμουν φανατικός με τα VAG αλλά τώρα μάλλον θα το γυρίσω στην Stellantis...
-
Κρίμα για το C4, αν βγουν αυτά τα 2 crossover θα του κόψουν τις μισές πωλήσεις τουλάχιστον. Το καλό είναι ότι για να μείνει επίκαιρο θα κόψει και άλλο τιμές (και τα άλλα θα είναι τσιμπημενα).
-
Κρίμα για το C4, αν βγουν αυτά τα 2 crossover θα του κόψουν τις μισές πωλήσεις τουλάχιστον. Το καλό είναι ότι για να μείνει επίκαιρο θα κόψει και άλλο τιμές (και τα άλλα θα είναι τσιμπημενα).
Βασικά νομίζω θα απευθύνονται σε άλλο κοινό...
Σύμφωνα με την Stellantis οι...να το πω βασικές,να το πω λαικές,να το πω οικονομικές; μάρκες είναι η Citroen,η Fiat και η Abarth.'Μεσαίες'η Opel/Vauxhall και η Peugeot.Premium η DS,η Alfa Romeo και η Lancia και τέλος πολυτελείας η Maserati.
Οπότε δεν νομίζω να κανιβαλίσουν την γκάμα.Γιατί τα 308/Astra θεωρούνται 'ανώτερα' του C4.Πληροφορήθηκα πάντως ότι στο C4 θα βασίζεται το νέο Fiat Tipo που θα βγει τέλη 2023-αρχές 2024.
Υ.Γ.Από το ίδιο site πληροφορήθηκα για νέο Punto το 2023 ή το 2024,νέες Ypsilon και Giulietta το 2024 και νέες Delta και Giulia(και μάλλον και Stelvio)το 2025.Άντε να δούμε!
-
Για εμάς τους φτωχούς το Astra και το bravo θα ειναι καλές περιπτώσεις. Βασικά υποπτεύομαι πως το bravo θα ειναι το καταλληλοτερο για την ελληνική αγορά. (τιμή και σχεδίαση)
-
Dublin wrote:
Βασικά νομίζω θα απευθύνονται σε άλλο κοινό...
Σύμφωνα με την Stellantis οι...να το πω βασικές,να το πω λαικές,να το πω οικονομικές; μάρκες είναι η Citroen,η Fiat και η Abarth.'Μεσαίες'η Opel/Vauxhall και η Peugeot.Premium η DS,η Alfa Romeo και η Lancia και τέλος πολυτελείας η Maserati.
Οπότε δεν νομίζω να κανιβαλίσουν την γκάμα.Γιατί τα 308/Astra θεωρούνται 'ανώτερα' του C4.Πληροφορήθηκα πάντως ότι στο C4 θα βασίζεται το νέο Fiat Tipo που θα βγει τέλη 2023-αρχές 2024.
Υ.Γ.Από το ίδιο site πληροφορήθηκα για νέο Punto το 2023 ή το 2024,νέες Ypsilon και Giulietta το 2024 και νέες Delta και Giulia(και μάλλον και Stelvio)το 2025.Άντε να δούμε!
Πολύ σωστά τα λες. Τα έχω διαβάσει και εγώ.
Οι κατηγορίες είναι: Citroen/Fiat mainstream (και ΟΧΙ low cost, όπως π.χ η Dacia)
Peugeot/Opel upper mainstream, και οι υπόλοιπες όπως είπες premium.
Οι τελευταίες έχουν 10 χρόνια 'ζωής', και στο τέλος της δεκαετίας θα επαναξιολογησουν την κάθε μία.
Γνώμη μου, ότι λείπει μία τελείως low cost, αλλά μάλλον θα βγάζουν και πολύ φθηνά μοντέλα οι Citroen/Fiat σαν ειδικού σκοπού.
Αυτό που εννοούσα για τα Opel/Peugeot, επειδή ακριβώς ΔΕΝ είναι Premium, δεν μπορούν να τα κοστολογησουν στο άπειρο!
Αν η DS4 (ξεκάθαρα premium, με ίδια πλατφόρμα, και σε crossover έκδοση) θα ξεκινάει κάπου εκεί στα 30.000, θα πρέπει να δημιουργήσουν κάποιο ασφαλές περιθώριο μεταξύ τους, και αν κάποιος θα δώσει 23-24.000 για μία C4, θα το σκεφτεί δίπλα (Astra cross) και τριπλά (308 cross) αν με +2.000 παίρνει κάποιο από τα παραπάνω.
Γι' αυτό λέω ότι μάλλον θα πρέπει να πέσει και λίγο το C4 για να γίνει περισσότερο θελκτικό.
Βέβαια οι εδώ μου είχαν πει ότι είναι πολύ στενά τιμολογημενο και δεν έχει πολλά περιθώρια για εκπτώσεις.
Θα δούμε, πάντως οργασμός στην Stellantis, και με πολύ σημαντικά μοντέλα (π.χ Punto, Lancia!).
-
Θα βγει 308 cross;;;
-
Και σε έκδοση Crossover....Σε 2 χρόνια...
Ισχύει και για το Astra αλλά και για το 308...
Κάποτε ήμουν φανατικός με τα VAG αλλά τώρα μάλλον θα το γυρίσω στην Stellantis...
-
Βέβαια οι εδώ μου είχαν πει ότι είναι πολύ στενά τιμολογημενο και δεν έχει πολλά περιθώρια για εκπτώσεις.
Kαλά τι θα λέγανε; Mόλις βγήκε το μοντέλο και να αρχίσουν τις εκπτώσεις ή να πουν 'περιμένετε, θα φθηνήνει κι άλλο αργότερα'; Καμία αντιποροσωπεία δεν το κάνει (ή αν το κάνει, δίνει κάτι εκπτώσεις ή προσφορές πολύ μικρές σε σχέση με αυτές που θα δώσει αργότερα). Όσο μπορούν να τσεπώσουν επιπλέον στην αρχή του μοντέλου,όφελος έχουν.Αν και για να είμαστε και λίγο δίκαιοι εξαρτάται κι από το αν κάποια στιγμή χαμηλώνει τις τιμές και το εργοστάσιο,οπότε έχουν περιθώριο για προσφορές κι αυτοί.
-
Παρουσιάστηκε και είναι κουκλί!
-
Ωραίο!
[youtube]iRpvHjdRUFs[/youtube]
Opel Astra L (2021)