-
Ευχαριστώ Φάνη, ευχαριστώ dredd
-
το ένα κρούσμα στην γατοεταιρία είμαι εγώ!
κανένα ιδιαίτερο σύμπτωμα, λίγος πυρετός (μαξ 37,8 χτες βράδυ)
Καραντίνα mode on τουλάχιστον μέχρι τις 21/3 και ξανά τεστ.
Ελπίζω οι μοριακοί των υπόλοιπων στο σπίτι να βγουν αρνητικοί ώστε να φύγουν από το σπίτι.
Βρε πατέρα για καλό τον έφερες στο μαγαζί? Αυτός θα μας πεθάνει όλους!
Περαστικά nickthetrib , εύχομαι να πάνε όλα καλά!
-
Περαστικά nick, σύντομα και ανώδυνα!
-
ρε γκάις οκ, θα το περασουμε και ολα καλα, τζατζ με δυσκολευεις με το ονομα αλλα με συγκινας κιολας. γουελκαμ ατ γιορ χομ
-
Τζατζ!!! χα!χα!χα!
Είσαι κορυφαίος ρε φίλε!!!!!!!!!
-
για παμε,
ειδαμε τζατζ, παναγιωτ τον μαστορα, διακο αμεταονητο.
και χασαμε τον πιλιο? λες να ειναι στη πτηση πουρχεται?
γυρο, άντε, τελειωνε, χρειαζομαι μπαρμπαδοχωσιμο και χρειαζεσαι εμπειριοχωσιμο. το χωσιμο καθε ειδους και στη σωστη τρυπα κανει καλο, ειναι σαν να πλενεις δοντια.
-
όντως ο Lap που χάθηκε ? Δεν τελείωσε η εξορία?
-
Προφανώς έχει πειραχτεί από την εξορία...
Ελπίζουμε να του περάσει σύντομα ...
Εχει συμβεί σε όλους μας....
-
Το σίγουρο είναι πως θα επιστρέψει,όση απεξάρτηση και να κάνει δε θα αντέξει, θα βουτήξει πάλι στον εθισμό του forum.Άλλωστε τον χρειαζόμαστε να μας λέει για το swift μου λείπει.
-
Ναι βρε παιδιά όντως λείπει ο Lap από το φόρουμ. Το θέμα είναι να είναι καλά ο άνθρωπος. Επίσης ο storm και ο bolt έχω καιρό να δω να γράφουν ελπίζω να είναι καλά τα παιδιά.
-
Ναι βρε παιδιά όντως λείπει ο Lap από το φόρουμ. Το θέμα είναι να είναι καλά ο άνθρωπος. Επίσης ο storm και ο bolt έχω καιρό να δω να γράφουν ελπίζω να είναι καλά τα παιδιά.
O Lap λείπει, μάλλον έχει χαλαστεί με κάτι
ο bolt το ίδιο, αλλά πιστεύω είναι τυχαίο (δουλειά οικογένεια κλπ)
ελπίζω και για τους 2 να μην είναι θέμα υγείας
ο storm είναι ο dredd!!! (είχε απενεργοποιήσει το λογαριασμό του, οπότε έπρεπε να φτιάξει άλλον με άλλο nickname)
-
Γυρε, αν σου τάξω φωτό μου με Κούλα πρώτης γενιάς να βγαίνει διπλωμένη από φουρκέτα ξαναμπαίνεις;
-
Όπως λέει ο Νίκ. Ο Storm επέστρεψε με άλλο όνομα και ο Lap μάλλον θύμωσε για το ΒΑΝ και ή θα αργήσει να έρθει ή δεν θα επιστρέψει καθόλου.
-
Ωχ αλήθεια δεν ήξερα για τον dredd. Τα σέβη μου κύριε δικαστα
-
Ωχ!!! Τι εγινε;
Καλα ειμαι παιδιά.. Και να είστε καλά για το ενδιαφέρον. Έπεσε πολύ δουλειά και δεν προλαβαίνω να ασχολουμε με το forum.
Γατε, μόλις κατέστρεψες την ευχάριστη στιγμή καθαρισμου των δοντιών μου. Δεν το ειχα σκεφτεί ποτέ έτσι, και τώρα πως θα το ξεχάσω, θα βγάλω τον καθρέπτη από το μπάνιο .... Χαχαχαχα.
Νικ περαστικά, και μπράβο που είσαι ικανός και σωστός επάγγελματίας και σε είχε ανάγκη ένας σωστός εργοδότης όπως ο γατος.
(μη γράφεις γατοεταιρια.... το διάβασα γαμοεταιρία, και είπα,μα τι παίχτηκε;;; .... Χαχαχαχα)
Ναι χαλάστηκα πριν κάποιες μέρες διοτι σε μια παράθεση της άποψης μου και μαλιστα βλέποντας την έλλειψη γνώσεων σε εναν συμφορουμιτη, παρέθεσα την αποψη μου και ρώτησα αν έχει εμπειρία σε κάτι συγκεκριμένο όπως τα προτυπα iso, και μου απήντησε απαξιωτικά, οπως για παραδειγμα πως δεν με θεωρεί άξιο συνομιλητή και ότι δεν μπορώ να καταλάβω και άλλες τέτοιες απαξιωτικές κρίσεις, όπου φυσικά και απήντησα απαξιωτικά και εν τελη με έστειλαν για μπανακι και δεν είναι και καλοκαιρι ενώ τον flame poster.. προφανως οχι.
Δηλαδη θεώρησα πως και παλι οι διαχειρηστες δεν είδαν το ΑΡΧΙΚΟ flame posting κατα εμου και είδαν ΜΟΝΟ την απάντηση μου ή όποια ήταν χωρίς ύβρεις αλλά όντως απαντούσε στο ιδιο επιπεδο στο flame posting που με απαξιώνε.
Δεν πειράζει. Εγώ ποτέ άλλωστε δεν κανω 'αναφορά' κανενός το ποστ, και ολους του συγχωρώ διοτι εκ φύσεως είμαι άνθρωπος που αγαπά την ειρήνη και το κοινό έδαφος μεταξύ των διαφωνιών, απλα τα γράφω αυτά για να πω και την δική μου άποψη. Ακόμα και με το μέλος που τον έθιξα ξαναλέω ΜΕΤΑ απο flame posting απαξίωσης μου, του ζητώ συγνώμη αν αισθάνθηκε ότι τον προσέβαλα άσχημα.
Γενικως σκέφτομαι να σταματήσω σταδιακα το forum, δεν έχει νόημα πολύ πλέον για εμενα διοτι εχω πολλά σημαντικά θεμτα και δεν θέλω να χάνω πολλές ώρες. Οπότε σταδιακα θα με χάσετε. Πάντα όμως με αγάπη και σεβασμό από εμένα.
Και παλι να αναφέρω πως είμαι καλά, δόξα τω Θεό,αν και πολυ πιεσμένος λόγω δουλειάς,υψηλών εξόδων και πανδημίας.
-
Ωχ αλήθεια δεν ήξερα για τον dredd. Τα σέβη μου κύριε δικαστα
-
Γενικως σκέφτομαι να σταματήσω σταδιακα το forum, δεν έχει νόημα πολύ πλέον για εμενα διοτι εχω πολλά σημαντικά θεμτα και δεν θέλω να χάνω πολλές ώρες. Οπότε σταδιακα θα με χάσετε. Πάντα όμως με αγάπη και σεβασμό από εμένα.
Γενικά να σκεφτείς ότι δεν χρειάζεται να σπαταλάς πολλές ώρες μέσα στο φόρουμ. Αυτό αρκεί για να παίρνεις μέρος μόνο σε συγκεκριμένα και μόνο θέματα που βρίσκεις κάποιο ενδιαφέρον. Αν προσέξεις το κάνουν πολλά μέλη αυτό, το κάνω και εγώ.
Για σκέψου. Υπάρχουν μέλη που γράφουν πολύ σε κάποια θέματα (π.χ. αντιλόγου) και δεν έχουν επισκεφτεί καθόλου θέματα αυτοκίνησης. Και το αντίστροφο. Το φόρουμ είναι συμπλήρωμα (όχι καθημερινό), είναι ένα μικρό διάλειμμα, να ξεφεύγει λίγο το μυαλό και να ασχολείται και με κάτι άλλο, εκτός από τα τετριμμένα.
Στο χέρι σου είναι φίλε να το ισορροπήσεις όλο αυτό το θέμα.
-
Πρέπει να μαι μόνος που δεν ξέρω αυτον τον κόμικ ήρωα. Αλλα απο τη άλλη, και εσας κύριε με την παράξενη περικαφαλαια, μου θυμιζει η γραφή σας έναν άλλο μικρό ήρωα που είτε συμφωνείς ειτε διαφωνείς έχει αξία η συμμετοχή του στο forum...
Μη μου πειτε ότι και εσας σας εκνευριζει το να μη δουλεύει σωστά η υποδοχή για το φλασακι του stereo στο ντουλαπάκι του συνοδηγου;;;
-
Welcome back Lap!
-
Μη μου πειτε ότι και εσας σας εκνευριζει το να μη δουλεύει σωστά η υποδοχή για το φλασακι του stereo στο ντουλαπάκι του συνοδηγου;;;
ωχ. Αυτό μου θυμίζει το περίφημο usb box των Peugeot/Citroen της εποχής 2005-2015...
Αναφορά αν είμαστε καλά απο υγεία