-
@lap said in Αναφορά αν είμαστε καλά απο υγεία:
Δεν ασχολουμαι.... έχω μια σχετική συμπάθεια διότι η μισή οικογένεια ήταν αυτή η ομάδα αλλά μέχρι εκεί.
Θα πω το κλασικό. Εθνική Ελλάδος.Το δικό μου σπορ και οι ομάδες είναι τα αυτοκίνητα και οι κατασκευαστές.
Βλέπω όμως αγώνες, και σπορ έτσι για χαλάρωση καθώς συζητάω με φίλους. Αλλά να πληρώσω συνδρομητική για να βλέπω ματς., μπα...Υ.γ Ναι μου ειπαν να συμπαθώ την μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδος.....χαχαχα.
Για αυτό δεν θέλεις να είσαι στο φόρουμ...
Αν ήσουν γαύρος, παοκι και άλλοι "αδικημένοι" από την κακούργα κενωνία, μια χαρά θα ήσουν συνέχεια στο φόρουμ...
-
@lap welcome back και εύχομαι να συνεχίσεις να γράφεις στο ύφος που κάνεις τώρα! Μη χαλιέσαι με τις κόντρες, αυτές θα υπάρχουν πάντα γιατί ο εγωισμός του ανθρώπου δεν τον αφήνει να αντιληφθεί ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΙΟ !
Αν μου επιτρέπεις μια ερώτηση μόνο που θα ήθελα να μου απαντήσεις ειλικρινά.. Από τα παραπάνω post ποιό ήταν αυτό το ένα που σε έκανε να λυγίσεις μέσα σου λίγο περισσότερο και να σπάσεις την σιωπή σου ? Αυτό που έδωσε αυτό το τοσοδά κάτι παραπάνω..
-
Χαχαχαχα
Η αλήθεια είναι ότι συζητουσα με έναν φίλο για κάποια πριοστατευτικα για τα πλαστικά και τα λάστιχα στο αμάξωμα και λέω μέσα μου μάλλον πρεπει να ρωτήσω τους ειδικούς του φόρουμ.
Μπήκα να ρωτήσω και είδα χαμό από αναφορές και καμπανάκια.
Πάντως αυτό που με λυγισε ήταν ο Καρράς και ο Κιαμος.
Αϊ καλα....Είναι θεομουρλοι είπα μέσα μου.... Και το έγραψα
Γενικά όλοι σας ξέρετε που να χτυπήσετε. Εκεί με το σουζούκι.... Ήταν δυνατό.... Δάκρυσα..Όπως έγραψα, παιδια οι κόντρες δεν ειναι τι στοιχείο μου, νιώθω άσχημα που την λέω και έχω τύψεις. Τόσες μέρες χαλάρωσα, καθάρισε το κεφάλι μου, έγινα πιο παραγωγικος και ήρεμος. Σας το συστήνω. Εχω σκοπό να το κόψω το forum. Είναι εθιστικό... Αλλά βγήκε νέο μπαλένο.... Γαμωτι μου.
-
Πάντως αυτό που με λυγισε ήταν ο Καρράς και ο Κιαμος.
Εεε εντάξει δεν κάναμε και τίποτα γκουχου γκουχου 🤪🤪🤪🤪 -
Τώρα να χαλάσω το ζεν το δικό σας.
Που είναι ο ομορφαντρας με το ωραίο μαγιό; -
Τώρα να χαλάσω το ζεν το δικό σας.
Που είναι ο ομορφαντρας με το ωραίο μαγιό;6 ημέρες χωρίς mastora....
-
Και να έλεγες πως έχει καλοκαιρία και μοστραρει το μαγιό του στις θηλυκές υπάρξεις των παραλιών;
Ευχόμαστε τα καλύτερα, αν και μας σπάει τα νεύρα εμάς τους σοβαρούς.
-
Και να έλεγες πως έχει καλοκαιρία και μοστραρει το μαγιό του στις θηλυκές υπάρξεις των παραλιών;
Και όμως είχε μιά λιακαδάρα σήμερα....
-
Η θέα από το παραθυράκι της τουαλέτας σου;
Έτσι πέρασες την ημέρα σου; Εγώ στον καναπέ όλη μέρα.
-
Η θέα από το παραθυράκι της τουαλέτας σου;
Έτσι πέρασες την ημέρα σου; Εγώ στον καναπέ όλη μέρα.
Έτσι όλη μέρα...και τη νύχτα για δουλειά εκτάκτως...μέχρι 07:00...:angry:
-
-
Χαχα καλό!
Η αλήθεια είναι οτι γ@μιέται ο Δίας.. και δεν προλαβαίνω! Αν παρατήρησες δεν είμαι μόνο εγώ που δε γράφω τελευταία, αλλά και που έγραφα ήταν σαν να μην..
Πλέον στον ελεύθερο μου χρόνο δραστηριοποιούμαι σε αντιφασιστικές ομάδες με αντικείμενο την.. ελευθερία του λόγου στα ίντερνετς!
Όποιος θέλει τα λέμε και μέσω pm εξάλλου.
-
@mastoras78 said in Αναφορά αν είμαστε καλά απο υγεία:
Η αλήθεια είναι οτι γ@μιέται ο Δίας.. και δεν προλαβαίνω!
Report! Μπανάρισμα άμεσο παρακαλώ για προσωπική επίθεση με υβριστικό περιεχόμενο!
-
Μπήκα κι εγώ στο κόσμο του κοβιντ από προχθές.
Απίστευτη αδυναμία σε σημείο να μην με σηκώνουν τα πόδια μου. Πυρετός 39 ζαλάδα πονοκέφαλος βήχας. Έχω ξυπνήσει εδώ και 1,5 ώρα γιατί άρχισε να με πονάει ο λαιμός. -
Περαστικά σου, ξεκούραση και καλή ενυδάτωση και παρακεταμολη για τα συμπτώματα.
-
@megane98hp said in Αναφορά αν είμαστε καλά απο υγεία:
Μπήκα κι εγώ στο κόσμο του κοβιντ από προχθές.
Απίστευτη αδυναμία σε σημείο να μην με σηκώνουν τα πόδια μου. Πυρετός 39 ζαλάδα πονοκέφαλος βήχας. Έχω ξυπνήσει εδώ και 1,5 ώρα γιατί άρχισε να με πονάει ο λαιμός.Και εγώ μόλις έκανα τέστ και βγήκε θετικό και πολύ άντεξα κιόλας από τη Δευτέρα είναι θετική η κόρη μου από την κατασκήνωση τρίτη βγήκε η γυναίκα μου σήμερα εγώ και ανέβασε πυρετό και ο ιός ο οποίος είναι 1ος έτους. Οπότε 2η φορά όλη η οικογένεια θετική άντε να δούμε πότε θα γλιτώσουμε από αυτό το πράγμα..
-
Περαστικά παιδια
-
Περαστικά σε όλους με γρήγορη ανάρρωση ειδικά για τα μικρά παιδιά!
-
Περαστικά σε όλους. Εγω το περασα πριν 40 μερες…ολοι θα το περασουμε καλως ή κακως.
-
Περαστικά σε όλους και να το περάσετε ήπια
Αναφορά αν είμαστε καλά απο υγεία