-
Lap is back. It s party time
-
Χεχε,..... κορωνοπαρτυ;;;
-
Πρέπει να μαι μόνος που δεν ξέρω αυτον τον κόμικ ήρωα. Αλλα απο τη άλλη, και εσας κύριε με την παράξενη περικαφαλαια, μου θυμιζει η γραφή σας έναν άλλο μικρό ήρωα που είτε συμφωνείς ειτε διαφωνείς έχει αξία η συμμετοχή του στο forum...
Μη μου πειτε ότι και εσας σας εκνευριζει το να μη δουλεύει σωστά η υποδοχή για το φλασακι του stereo στο ντουλαπάκι του συνοδηγου;;;
Τυχερή σου μέρα , σήμερα θα μάθεις τι εστί DREDD στις 24¨00 στο STAR έχει τον DREDD , τον έδιωξαν από εδώ και βρήκε στέγη στο σταρ τβ
-
Θα κατσω να το δω..... Θενξ.
-
Ο Νικ το πουλι εχει μερες ν γραψει ενα συμφωνω ή διαφωνω. Ελπιζω να ειναι καλα. Βασικα θελω ολοι να ειμαστε καλα. Σημερα ανοιγει η πλατφορμα και για μενα. Αστρα ζενεκα? Φαιζερ? Μοντερνα? Οτι να ναι θα κοιταξω να το κανω.
-
Ο Νικ το πουλι εχει μερες ν γραψει ενα συμφωνω ή διαφωνω. Ελπιζω να ειναι καλα. Βασικα θελω ολοι να ειμαστε καλα. Σημερα ανοιγει η πλατφορμα και για μενα. Αστρα ζενεκα? Φαιζερ? Μοντερνα? Οτι να ναι θα κοιταξω να το κανω.
Άνοιξε και έκλεισα...χαμός γίνεται! Moderna δεν υπάρχει καθόλου. Pfizer or Astra.
-
SPI_duster wrote:
Άνοιξε και έκλεισα...χαμός γίνεται! Moderna δεν υπάρχει καθόλου. Pfizer or Astra.
Ένα μήνα υπομονή τώρα για εμένα.
-
Ένα μήνα υπομονή τώρα για εμένα.
Κοντά είμαστε...εγώ 25/5.
-
Από τις ημερομηνίες συμπεραίνετε τη μάρκα ή υπάρχει άλλος τρόπος;
-
Από τις ημερομηνίες συμπεραίνετε τη μάρκα ή υπάρχει άλλος τρόπος;
Από τις ημερομηνίες και μόνο, δεν υπάρχει άλλος τρόπος.
-
Τα διαστηματα μεταξυ των δοσεων υποδεικνύουν τη φιρμα.
-
Όπως έγραψα και αλλου οι τοποθετήσεις γίνονται σωρηδον σε εμβολιαστικά που έχουν αστρα αδιάθετα για να ξεστοκαρουν που είπε μια ψυχή (όχι ότι συμφωνώ γιατί ίσως το αστρα είναι πιο ενδεδειγμένο ως βασισμένο σε παραδοσιακή τεχνολογια εμβολίου αλλά με χαλάει ότι έχει εντονότερα συμπτώματα αμέσως μετά και μεγάλο διάστημα για τη δεύτερη δόση οποτε παίζεις μέσα στον Αυγούστο)
Δεν εξηγείται αλλιως ότι ενώ στη γειτονιά έχουμε εμβολιαστικο κέντρο δίπλα μας (και τρώμε όλη τη μπίχλα από όσους έρχονται από όλη την Αθήνα) με Pfizer και moderna μας έχουν στείλει όλους σε άσχετες περιοχές και τρέχουμε γι αλλαγες μετά.
Προσωπικα αυτή η μεθόδευση με στεναχώρησε και προς το παρόν δεν κλεινω τίποτα.
Στη χειρότερη να μην το κάνω.
Ούτε κλαμπ ούτε μπαρ ούτε κόσμο βλέπω.
Μονο αν απαιτηθεί εργασιακά θα ψαχτώ να πάρω μια ημερομηνία όσο πιο πίσω γίνεται μπας και έχουν βγάλει κανα χάπι ως τότε ή χρησιμοποιείται ευρέως το εισπνεομενο.
Άλλη δουλειά πασχαλιάτικα δεν είχαμε από το κυνηγάμε το εμβολιαστικο κέντρο και τις ημερομηνίες. -
Πόσα άτομα ξέρεις που είχαν συμπτώματα και τι συμπτώματα μετά το Αστρα Ζένεκα ?
Γιατί εγώ και άλλοι 10 της κλάσης μας που το κάναμε δεν είχαμε τίποτα , πέρα από κάποιο ψιλοπονοκέφαλο , για λίγες ώρες , σε 2-3 και αυτό ελέγχεται γιατί είχαν φοβία .
-
Τρία-τέσσερα λυκόπουλα που κάναμε την περασμένη Δευτέρα της Moderna όλοι είχαμε ψιλοκουλό το εμβολιασμένο χέρι για 2-3 μέρες, για την ακρίβεια αν κοιμάσαι στο πλάι την πονεμένη πλευρά την ξεχνάς για δυο βράδια. Κατά τα άλλα ουδέν, εκτός από τον έναν που είχε λίγη ατονία και μάλιστα ήταν αυτός που δεν ήθελε να εμβολιαστεί και εννοείται μας έφαγε με την γκρίνια του μετά! Το καλό είναι ότι σε ένα μήνα ξεμπερδεύουμε και με τη δεύτερη δόση.
-
όχι ότι συμφωνώ γιατί ίσως το αστρα είναι πιο ενδεδειγμένο ως βασισμένο σε παραδοσιακή τεχνολογια εμβολίου
Δεν διαφαίνεται κάτι τέτοιο. Μάλιστα από Νοέμβριο μόνο Pfizer για την Ε.Ε. και προς το παρόν τα mRNA φαίνεται να δουλεύουν καλύτερα στις μεταλλάξεις του ιού.
-
Πόσα άτομα ξέρεις που είχαν συμπτώματα και τι συμπτώματα μετά το Αστρα Ζένεκα ?
Γιατί εγώ και άλλοι 10 της κλάσης μας που το κάναμε δεν είχαμε τίποτα , πέρα από κάποιο ψιλοπονοκέφαλο , για λίγες ώρες , σε 2-3 και αυτό ελέγχεται γιατί είχαν φοβία .
Χρονια πολλά !
εδω εικόνα από φίλους και γνωστούς μικρότερης ηλικιας.
καποιοι γράφουν και εδώ.
38+ πυρετό πόνος στο σώμα.
οκ λογικό γιατί παιρνεις γερή δόση του ιού.
Σε μεγάλους καμία σοβαρή παρενέργεια.Το έκανε και θείος μου του 52 και δεν κατάλαβε τίποτα.
Εντωμεταξυ για το J&J έχει κανεις εικόνα ; -
Λογικο είναι απλά κανεις δεν ξέρει μακροπρόθεσμα τι άλλο θα πειράξει ένα mRNA εμβόλιο.
Θεωρητικά τίποτα! γιατί να πειράξει κάτι? Πρακτικά θα μάθουμε....the hard way!
-
iceman7 wrote:
όχι ότι συμφωνώ γιατί ίσως το αστρα είναι πιο ενδεδειγμένο ως βασισμένο σε παραδοσιακή τεχνολογια εμβολίου
Δεν διαφαίνεται κάτι τέτοιο. Μάλιστα από Νοέμβριο μόνο Pfizer για την Ε.Ε. και προς το παρόν τα mRNA φαίνεται να δουλεύουν καλύτερα στις μεταλλάξεις του ιού.
Λογικο είναι απλά κανεις δεν ξέρει μακροπρόθεσμα τι άλλο θα πειράξει ένα mRNA εμβόλιο.
Το αστρα έχει πλεονέκτημα ότι τρως μεγάλη δόση και άρα ανοσία γρήγορα και είναι συμβατικής τεχνολογίας.
Ίσως το J&J να είναι καλη εναλλακτικη -
Το πιθανότερο είναι πως πρόκειται απλά για εμπορικό πόλεμο 'εθνικών' (πολυεθνικών) φαρμακεταιρειών, που χρησιμοποιεί τον ενισχυτή 'ψεκασμου' για διάδοση φημών. Κανένας ας πούμε δεν κινδυνολογεί για τις περικαρδίτιδες που σχετίζουν κάποιες φήμες με τα mRNA... γιατί άλλο μια 'παραδοσιακή' τεχνολογία που κοστίζει 2-6€ το τεμάχιο και είναι πλέον 'εκτός Ε.Ε.' αλλά αναγκαστικά δέχτηκαν και οι Ευρωπαίοι, ενώ αρνούνται τα Ρωσικά και Ασιατικά εμβόλια, κι άλλο Αμερικανογερμανοί σε ένα νέο τομέα επένδυσης τεχνολογίας που πουλάνε 15-60€... Είναι τόσο πολλά τα λεφτά που κι ο Κούρκουλος θα έδειχνε κατανόηση...
-
Αν 'ο Νικ το πουλί' είμαι εγώ, όλα είναι υπό έλεγχο.
Να είστε όλοι καλά.
Μην πάει κανένας για εξετάσεις τις μέρες που έρχονται, θα μας παίρνουν από τα μικροβιολογικά ότι χαλάσαν τα μηχανήματά τους!!!
Αναφορά αν είμαστε καλά απο υγεία