-
Ρώτησα σε αντιπροσωπεία για το όριο ρυμούλκησης στα 750 κιλά και μου απάντησαν ότι είναι για προστασία υπερφόρτωσης της μπαταρίας.Επισης για να ασχοληθεί η Toyota με αυτό το θέμα θα πρέπει να ζητηθεί από πολλούς γιατί πιθανών έχει κάποιο κόστος να βρεθεί τρόπος προστασίας υπερθέρμανσης της μπαταρίας.οποτε δεν ασχολούνται καν.ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.Επισης πιθανών η λύση να πήγαινε πακέτο με τον κοτσαδορο με EXTRA χρέωση.Αυτα βέβαια πιθανών είναι η άποψη του πωλητή που γενικά ήταν εξυπηρετηκοτατος και μου είπε ότι θα προωθήσει το θέμα αλλά μάλλον χωρίς να περιμένει κατι
-
@mariossuv said in Toyota Corolla Cross:
Ρώτησα σε αντιπροσωπεία για το όριο ρυμούλκησης στα 750 κιλά και μου απάντησαν ότι είναι για προστασία υπερφόρτωσης της μπαταρίας...
Ισχύει ,διάβασε και αυτό ,το είχα ξαναβάλει αλλα εξηγεί πολλά...
@stefan147 @iceman7
Το οτι τα πλαστικά μπαίνουν βγαίνουν εύκολα χωρίς να σπάνε και χωρίς να δημιουργούνται τριγμοί γιατί να το θεωρήσω playmobile και οχι χαρακτηριστικό ποιότητας ;
Προφανώς και γίνεται έτσι για περιορισμό του κόστους κατά την παραγωγή αλλα μάλλον πέτυχαν την "συνταγή" .Μέσα στην πόρτα δεν με νοιάζει τι εχει αρκεί να μην γεμίζει νερό το αυτοκίνητο όταν βρέχει , κακές εμπειρίες δυστυχώς με premium που είχαν καλά υλικά και βίδες κατά τα αλλα
Δεν μπορεί να γίνει πρόβλεψη βέβαια εαν και τι θα σπάσει μετα απο 5-6 χρόνια στον Ελληνικό ήλιο οταν ο 2ος-3ος ιδιοκτήτης επιχειρήσει τις ίδιες βελτιώσεις , ίσως τότε να φανεί η ποιότητα και γιαυτό προτείνω να γίνουν νωρίς τα "τραβήγματα " να ξεκουμπώσουν τα πλαστικά και οι "μπουνιές " να κουμπώσουν
-
@stefan147 said in Toyota Corolla Cross:
Οχι δυστυχως δεν τις παιρνει με crop ή resize. Τουλαχιστον οχι απο android. Πριν καποιο καιρο τις επαιρνε νομιζω και απο καποια στιγμη και μετα αρχισε να πεταει ενα μηνυμα οτι το αρχειο περιεχει unsupported κατι.
Αν απλά έκανε ένα σκρινσοτ (μέσω κινητού) την φωτο και ανέβαζες το σκρινσοτ;
-
Σ ευχαριστώ για το άρθρο.Ομως αναρωτιέμαι πόσο δύσκολο είναι η πλεονάζουσα φόρτιση να διοχετεύεται κάπου αλλού η ακόμα και να κόβεται εντελώς η φόρτιση στη συγκεκριμένη στιγμή για να προστατεύσει το κύκλωμα απ' την υπερφόρτιση λόγω υψηλής κινητικής ενέργειας στο φρενάρισμα η την κατηφόρα όπου οι ηλεκτρικοί μετατρέπονται σε γεννήτριες.Δεν νομίζω ότι είναι τόσο δύσκολο αν θέλουν να βρουν λύση.Αλλοστε τα περισσότερα υβριδικά η ηλεκτρικά στην αρχή είχαν μικρή έλξη όμως στην πορεία διόρθωσαν τα νούμερα.Δεν μπορεί η toyota?
-
Αυτή τη φράση («τώρα τα αυτοκίνητα είναι lego συναρμολογούμενα για τον γιο μου») μου την είχε πει τεχνικός ηχοσυστημάτων πριν αρκετά χρόνια.Μπορεί τα σασί να είναι καλύτερα από τα παλιά, αλλά όλα τα άλλα είναι υπερβολικά μαλακά και χαλαρά.
Οδηγούσα για κανά-δυο χρόνια το Yaris mk2, και είχα απορρήσει, όταν κουνιόντουσαν οι καθρέπτες μέσα-έξω ακούγοντας μουσική με το μαμά ηχοσύστημα.
Και μη χειρότερα! -
Σ ευχαριστώ για το άρθρο.Ομως αναρωτιέμαι πόσο δύσκολο είναι η πλεονάζουσα φόρτιση να διοχετεύεται κάπου αλλού η ακόμα και να κόβεται εντελώς η φόρτιση στη συγκεκριμένη στιγμή για να προστατεύσει το κύκλωμα απ' την υπερφόρτιση λόγω υψηλής κινητικής ενέργειας στο φρενάρισμα η την κατηφόρα όπου οι ηλεκτρικοί μετατρέπονται σε γεννήτριες.Δεν νομίζω ότι είναι τόσο δύσκολο αν θέλουν να βρουν λύση.Αλλοστε τα περισσότερα υβριδικά η ηλεκτρικά στην αρχή είχαν μικρή έλξη όμως στην πορεία διόρθωσαν τα νούμερα.Δεν μπορεί η toyota?
Στο CC σε συνεχόμενη κατηφορα και οταν η μπαταρία έχει πλήρως φορτίσει παίρνει μπρος ο κινητήρας για να μην κάνει υπερφόρτωση το σύστημα. Μου έχει συμβεί αρκετές φορές. Συνεπώς δεν βλέπω το πρόβλημα. Αν τα νούμερα ειναι σωστα στο άρθρο και το Ραβ με 2.5 τραβαει 1.5 τονο το ΨΨ θα μπορουσε και 1 τόνο. Και εμενα τα 750 μου φαίνονται λίγα.. αλλα ευτυχώς μέσα στα όρια μου.
-
Έχει τσεκάρει κανείς αυτοκίνητα αντίστοιχης τεχνολογίας πχ τα Nissan ή τα Honda, τι ελκτική ικανότητα έχουν?
-
Το Rav το υβριδικό τραβαει η850η950 απ' ότι μου είπε ο πωλητής.Τα αλλά υβριδικά η ηλεκτρικά τραβάνε όλα πολύ περισσότερα με φρένα.Και δε μιλάω για volvo bwv ηteslaπου είναι 1800 και πανω
-
Το Rav το υβριδικό τραβαει η850η950 απ' ότι μου είπε ο πωλητής.Τα αλλά υβριδικά η ηλεκτρικά τραβάνε όλα πολύ περισσότερα με φρένα.Και δε μιλάω για volvo bwv ηteslaπου είναι 1800 και πανω
παντως το γκεικο φεβ μου εχει μολις 1250 ενω το πετρελαιο 1750.
κατι γινεται με την ανακτηση ενεργειας. -
Είναι λυπηρό να περνει κάποιος δυλιτρο τετρακίνητο με 200 άλογα και να μην μπορεί να τραβήξει 5μετρα πολυεστερικό.Θα έπρεπε να ασχοληθεί η toyota με το πρόβλημα
-
Είναι λυπηρό να περνει κάποιος δυλιτρο τετρακίνητο με 200 άλογα και να μην μπορεί να τραβήξει 5μετρα πολυεστερικό.Θα έπρεπε να ασχοληθεί η toyota με το πρόβλημα
δεν εχει κανενα λογο να το κανει
εκει που υπαρχει πραγματικη αγορα για ρυμουλκηση σκαφων δεν ασχολουνται με κορολες αλλα με αυτοκινητα, εχουνε λαντ κρουζερ -
Παίρνουν ένα μεταχειρισμένο Dusterακι diesel και είναι άρχοντες..με τα ρέστα παίρνουν και ένα Β για καθημερινό ή 2ο και όλα τέλεια!
-
Δεν μιλάω για κανένα σκάφος τέρας.Μιλαω για μικρό πενταμετρο που έχουν παρά πολλοί για το ψάρεμα τους η τη βόλτα τους χωρίς όμως να είναι τόσο άνετοι όπως εσείς για να έχουν ένα αυτοκίνητο για κάθε χρήση
-
Καλά δεν υπάρχουν αυτά...κανείς δεν έχει στόλο για να σέρνει μια βάρκα. Ένα αμάξι για όλες τις δουλειές εχουμε όλοι. Το 5μετρο τι βάρος έχει?
-
Εγώ με ένα φτωχό Rav4 του 96 με μολις133 άλογα εκανα τη δουλειά μου παντού και δε με κρέμασε ποτεΤωρα όμως που πρέπει να το αντικαταστησω και επέλεξα το cc λόγω αξιοπιστίας Toyota προβληματίζομαι και φαντάζομαι το ίδιο και πολλοί αλλοιτ που την τετρακίνηση δεν την θέλουν απλά για να την έχουν
-
Ένα πενταμετρο glastron πολυεστερικό είναι με τη μηχανη 900κιλα και 150 το τρέιλερ και βάλε και κάνα 200 βοηθητική και εξοπλισμός ΠΑΕ έτσι απλά 1250 κιλα
-
Πάντως αν έχει κάποιος 5μετρο πολυεστερικό με εξωλέμβια και αγοράζει υβριδικο για να γλυτώσει 500€ καύσιμα το χρόνο, κάτι ίσως του ξέφυγε στους υπολογισμούς...
-
Τι λογική είναι αυτή? Από αυτά τα 500 βγάζει τα ετήσια έξοδα της βάρκας, λέω εγώ τωρα. Επίσης δεν παίρνεις ΨΨ ή γενικά υβριδικό μόνο για την κατανάλωση. Υπάρχουν κι άλλοι λόγοι.
-
Για να μην παρεξηγηθώ, απ όσα έχω διαβάσει και βλέποντας το στατικό, μόνο το δίλιτρο φαίνεται "εμπόδιο" στο να πάρει κάποιος ΚΚ, πιθανότατα είναι άλλη μία άριστη αγορά.
Εφόσον όμως μπορεί να κάνει τη δουλειά που χρειάζεται ο κάτοχος.
Αν κάποιος μπορεί να πληρώσει τις βενζίνες μιας εξωλέμβιας, νομίζω πως περνάει σε δεύτερη μοίρα η όποια οικονομία. Οπότε θα μπορούσε/έπρεπε να δώσει προτεραιότητα σε χαρακτηριστικά όπως η ικανότητα έλξης. -
Ναι απλά τη βάρκα μπορεί να τη ρίχνεις 10 φορές το χρόνο σ' ένα εξοχικό και στο τέλος να σου κοστίζει όσο 5 διανυκτερεύσεις στην Πάρο η φάση. Ενώ το ΨΨ το δουλεύεις όλο το χρόνο και για όλες τις δουλειές και ιδανικά θες να μπορεί να τραβήξει και τη βάρκα.
Σε σχέση με την 4κίνηση που συχνά αναφέρεται κι εδω...2 φώτο που δε το λες και σκληρό off roading (φλωριά είναι βασικά) αλλά τουλάχιστον σου δίνει μία έξτρα αυτοπεποίθηση η όποια 4κινηση. Γενικά πάντως βλέποντας σε πραγματικό χρόνο που δίνει κίνηση το αμάξι, κινείται 4κίνητα σε περισσότερες περίπτωσεις απ' ότι συμβατικά με αυτόματη 4κίνηση πχ Haldex.
Toyota Corolla Cross