-
Αδικαιολόγητα σας καθυστερούν. Κωλυσιεργία (βαριεστημάρα) του αντιπροσώπου. Με το που ξεφόρτωσε το αυτοκίνητο στον Πειραιά, δύο ημέρες μετά εξόφλησα και εκτελωνίστηκε σε 2 ημέρες, μου έστειλε email η toyota για την ενεργοποίηση του λογαριασμού mytoyota και παρέλαβα, δύο ημέρες μετά τον εκτελωνισμό. Δηλαδή 19.1. κατέπλευσε και ξεφόρτωσε, 23.1. είχα το αυτοκίνητο. Οπότε πάρτε τους τηλ. να κινητοποιηθούν
-
Εντάξει εσένα έτυχε. Πρέπει να βγήκε πρώτο απ' το καράβι, να στάλθηκε πρωτο για εκτελωνισμό, να είχε κέφια ο νταλικέρης και το πήγε καρφί στον αντιπρόσωπο, επίσης να είχε κέφια ο διεκπαιρεωτης και δε συμμαζεύεται. Τώρα αν πάρω τηλ θα ακούσω για κλειστές δημόσιες υπηρεσίες, χιόνια στα logistics κτλ. Και όχι τίποτα άλλο αλλά ο detailer που θα πάει το αμάξι είναι fully booked την άλλη εβδομάδα και δε θέλω να το κρατήσω ούτε μέρα απροστάτευτο, ειδικά τωρα με αλατια έξω κτλ.
-
Τα αυτοκίνητα με το που ξεφορτωθούν, εφόσον εξοφληθούν, εκτελωνίζονται ταχύτατα για να ξεμπουκώσει το λιμάνι, εκτός και αν πετύχεις αργίες, ανωτέρα βία κλπ. Η έκδοση άδειας και πινακίδων είναι 1 ώρα δουλειά, δηλαδή ο διεκπεραιωτής με το που λάβει εξουσιοδότηση αυθημερόν διεκπεραιώνει και παραλαμβάνεις. Η όποια καθυστέρηση οφείλεται, εφόσον έχει εξοφληθεί, στον αντιπρόσωπο.
-
Ναι οκ απλά αυτό που περιγράφεις είναι μία εντελώς ιδανική συνθήκη. Το σύνηθες είναι γύρω στις 10 εργάσιμες από την εξόφληση-άφιξη στο λιμάνι μέχρι να πάρεις κλειδί στο χέρι.
-
@nmsm2 said in Toyota Corolla Cross:
Αδικαιολόγητα σας καθυστερούν. Κωλυσιεργία (βαριεστημάρα) του αντιπροσώπου. Με το που ξεφόρτωσε το αυτοκίνητο στον Πειραιά, δύο ημέρες μετά εξόφλησα και εκτελωνίστηκε σε 2 ημέρες, μου έστειλε email η toyota για την ενεργοποίηση του λογαριασμού mytoyota και παρέλαβα, δύο ημέρες μετά τον εκτελωνισμό. Δηλαδή 19.1. κατέπλευσε και ξεφόρτωσε, 23.1. είχα το αυτοκίνητο. Οπότε πάρτε τους τηλ. να κινητοποιηθούν
Σε μένα το πρώτο σκέλος είναι το ίδιο, απλά άργησε 5 ημέρες παραπάνω για τις πινακίδες-παραλαβή!9/1 μου τηλεφώνησαν ότι έφτασε το αμάξι Πειραιά, εξόφλησα την ίδια ημέρα, η εφαρμογή ενεργοποιήθηκε 13/1 περίπου και παρέλαβα 19/1.
-
Όταν ενεργοποιείται η εφαρμογή mytoyota είναι καταχωρημένη και η πινακίδα κυκλοφορίας, οπότε έχουν εκδοθεί ήδη άδεια και πινακίδες . Η toyota hellas δηλαδή διεκπεραιώνει τάχιστα την διαδικασία, όπως αποδεικνύεται από την αποστολή email ενεργοποίησης του λογαριασμού με καταχωρημένο τον αριθμό πλαισίου και πινακίδας, και η όποια καθυστέρηση οφείλεται πλέον στον αντιπρόσωπο. Ο δικός μου, μπορεί να ήταν ευαίσθητη ψυχή και να επιτάχυνε την παράδοση λόγω σφάλματος στην έκδοση ζυγής πινακίδας (19.1. εκτελωνισμό έως 23.1. που παρέλαβα είχε περάσει αισθητήρες και συναγερμό). Το μοναδικό μειονέκτημα αυτής της περιόδου είναι τα αλάτια που θα φάει το αυτοκίνητο κατά την μεταφορά εφόσον πάει σε αντιπρόσωπο βόρειας περιοχής..
-
Εμένα δεν έχει ενεργοποιηθεί καν το MyT. Την εφαρμογή την έχω ούτως ή άλλως από παλιά γιατί έχω δηλωμένο και ένα παλιό Rav που έχουμε και δεν εμφανίζει τιποτα.
-
Stef γιατί εξόφλησες πριν ξεφορτώσει το αυτοκίνητο στον Πειραιά; Σου ζήτησε εξόφληση πριν τον κατάπλου; Σε κάθε περίπτωση από 30.1. που ξεφόρτωσαν το όχημα, έπρεπε να έχει εκτελωνιστεί και να έχει ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός από την toyota. Εφόσον, δεν έχουν γίνει τα ανωτέρω κάτι δεν έχει κάνει ο αντιπρόσωπος, εκτός και αν έχουν μεσολαβήσει άγνωστες έκτακτες συνθήκες ή δεν θέλουν να στο ταλαιπωρήσουν ελέω κακού καιρού και περιμένουν να λάμψει ο ήλιος ξανά για να φύγει από το λιμάνι..
-
Είμαι ο πρώτος που λέει ότι δεν ξοφλάμε ποτέ πριν δούμε το αμάξι δια ζώσης αλλά έχω κουραστεί τόσο πολύ 13 μήνες να παλεύω να πάρω ένα κωλάμαξο που δεν είχα καμία όρεξη να του βάζω τα μισά, μετά να περιμένω να το φέρει και μετά ξανά τα άλλα μισά κτλ. Οπότε εφόσον με πήρε και μου είπε ότι είναι στο καράβι που έρχεται και να δούμε το θέμα της πληρωμής, του τα βαλα όλα να τελειώνω.
Για τα υπόλοιπα πραγματικά δε γνωριζω γιατί κανένας δεν μπαίνει στον κόπο να ενημέρωσει για τίποτα και έχω βαρεθεί να κυνηγάω.
-
Γιατί δεν παίρνεις εσύ τηλ?
-
E μίλησα την προηγούμενη εβδομάδα, δε μπορώ να παίρνω κάθε μέρα. Πέρασε και η γυναίκα μου από κει που είναι στο δρόμο της αλλά έλειπε ο πωλητής και υποτίθεται θα του άφηναν σημείωμα να μας καλέσει. Όπως και να χει το έντυπο παραγγελίας λέει 12 εργάσιμες απ' την εξόφληση άρα είναι καλυμμένοι. Ακόμα...
-
Τότε μην είσαι ανυπόμονος!
-
@stefan147 said in Toyota Corolla Cross:
E μίλησα την προηγούμενη εβδομάδα, δε μπορώ να παίρνω κάθε μέρα. Πέρασε και η γυναίκα μου από κει που είναι στο δρόμο της αλλά έλειπε ο πωλητής και υποτίθεται θα του άφηναν σημείωμα να μας καλέσει. Όπως και να χει το έντυπο παραγγελίας λέει 12 εργάσιμες απ' την εξόφληση άρα είναι καλυμμένοι. Ακόμα...
Τελικά την έφαγες ολη την αυξηση ; Πληρωσες δηλ. αυτό που γραφει σημερα ως τελική το site ή βγαίνει κατι ενδοάμεσο;
-
800€ πλήρωσα από αύξηση.
-
Έχει απενεργοποιήσει κανείς την αυτόματη ρύμιση έντασης του ήχου του ηχοσυστήματος; Αν ναι είδε διαφορά στην ποιότητα του ήχου; Παρατήρησα ότι μετά από 5λεπτο ενισχύονται τα πρίμα και ο ήχος γίνεται πολύ πιο καθαρός και θερμός (ούτε λαμπάτο ενισχυτή να είχε το cc). Απενεργοποίησα τη αυτόματη ρύθμιση έντασης (με βάση την ένταση ομιλίας και θορύβου στο εσωτερικό προσαρμόζει τον ήχο το σύστημα αυτόματα) και περιμένω να δω αν θα υπάρχει διαφορά στον ήχο εξαρχής.
-
@stefan147 said in Toyota Corolla Cross:
800€ πλήρωσα από αύξηση.
Άρα δεν έφαγες όλη την αύξηση μάλλον. Νομίζω είχες πει 1800 έβγαινε κανονικά με τις αυξήσεις.
-
Μην με κραξετε, αλλά το αμάξι ψιλο υπερστρεφει υπο προϋποθέσεις ( βρεγμένη άσφαλτο - διασταύρωση) και έχει πλακιτσα.
Ά εχθές στην Μαραθώνος και στην ευρύτερη περιοχή με τα χιόνια, το awd τα πήγε αρκετά καλά. Καλά μην φανταστείτε off road animal αλλά σε 20/30 πόντους χιονι με ανηφορικα και κατηφορικα κομμάτια δούλεψε σωστά και δεν χρειάστηκαν ουτε χιονοκουβερτες ουτε τίποτα. Άμα είχε και τίποτα λάστιχα τις προκοπής.......
-
Ποια λες να βάλεις, εαν και εφόσον.
-
Dunlop maxx sport έχουμε όλοι?
-
@pgp737ng said in Toyota Corolla Cross:
Παίζει να τα πάρει κανείς σε νορμαλ τιμή τα λάστιχα μας?
Αν τα βγάλεις αμέσως αφού το πάρεις από την αντιπροσωπεία, θα πιάσεις κάποιο αξιοπρεπές ποσό. Ακόμη κι ο λαστιχάς σου μπορεί να στα πάρει σε ανταλλαγή με τα καινούρια συν τη διαφορά.
Toyota Corolla Cross