-
Αυτοκίνητο της χρονιας 2021;;;;
Παρατηρήσεις: Σημαντικός ο χωρος για τα γόνατα του οδηγου. Κατι μου λεει πως και ο χωρος αποσκευών στην πραξη θα χωρα τοσες βαλιτσες οσες τα 420 λίτρα αλλων ανταγωνιστών. Γενικα στα λιτρα πρεπει να παιζουν διαφορα πραγματα ρολο.
-
Ότι ήθελα να το πω. Με το πάτωμα στην κάτω θέση (εφόσον έχει kit δεν υπάρχει λόγος να είναι στην επάνω) ο χώρος αποσκευων μου μοιάζει ίδιος ακριβώς με τα 420L του 308. Από το οποίο έχει εκ διαμέτρου πιο εργονομική και ευρύχωρη καμπίνα μπρος/πίσω.
Πραγματικά κάθε φορά που το βλέπω πιο όμορφο μου φαίνεται το αμάξι. Το έχει βάλει στον διαμορφωτή λευκό με red colour pack και το γαλάζιο σαλόνι, τρέλα. Ρε κοίτα να δεις η Citroen. Και να φανταστεί κανείς ότι το πρώτο αμάξι με το οποίο είχα σκαλώσει όταν το είδα πιτσιρικάς ήταν η GSA του κολλητού του πατέρα μου.
Όταν βλέπω το νέο C4 στο πορτοκαλί μου θυμίζει απευθείας εκείνη την κούκλα. Δεν πάω να την οδηγήσω γιατί θα μου αρέσει, ακόμα αργώ για αγορά και θα πλακώσω τον Τσέχο στα σούτια....
Τίποτα ο φίλος από εδώ που το παρήγγειλε κόκκινο με SR νομίζω θα του περάσει ένα κερί να κρατήσει γυαλάδα και για καμία βδομάδα στο αμάξι του θα κοιμάται!
ΥΓ: Πείτε λίγο γιατί κάτι διακρίνω στο βίντεο. Έχει θερμαινόμενα καθίσματα και τιμόνι η top spec;
-
Τιμονι ναι νομιζω το ανεφεραν τα παιδιά.... Τι παιδια, λεμε τωρα....
-
Εχει αρκετά πράγματα στον εξοπλισμό .
Οσο για αυτοκίνητο της χρονιάς , είναι στην 7άδα , πιστεύω θα είναι άνετα στην τριάδα ...
-
Εμένα πάλι όλη αυτή η νέα σχεδιαστική τάση της Citroen σε στυλ playmobil που ξεκίνησε με το c3 aircross και που συνεχίζεται σε στυλ transformers με το c5 aircross και την νέα c4 μου αρέσει πολύ, ειδικά σε αυτό το χρώμα είναι θεά
-
Είπαμε , μόνο τα μπροστινά φώτα πρέπει να χωνέψεις . Πλάγια και πίσω είναι όμορφο έως πολύ όμορφο και σίγουρα ξεχωριστό.
-
Αυτοκίνητο της χρονιας 2021;;;;
Παρατηρήσεις: Σημαντικός ο χωρος για τα γόνατα του οδηγου. Κατι μου λεει πως και ο χωρος αποσκευών στην πραξη θα χωρα τοσες βαλιτσες οσες τα 420 λίτρα αλλων ανταγωνιστών. Γενικα στα λιτρα πρεπει να παιζουν διαφορα πραγματα ρολο.
Έχω γράψει ότι η δική μου ογκομέτρηση με λέιζερ που βέβαια μέτρησα μόνο τις διαστάσεις της βάσεις και ύψος μέχρι την εταζερα έβγαλε 415λτ λογικά όπως θα κλείνουν τα καθίσματα που γερνουν προς τα πίσω θα χάνει κάποια λτ.
Το οτοτριτι με την μέθοδο με τα μπαλάκια που γεμίζει το έβγαλε όμως 374 κοντά στο ονομαστικό.
-
Είπαμε , μόνο τα μπροστινά φώτα πρέπει να χωνέψεις . Πλάγια και πίσω είναι όμορφο έως πολύ όμορφο και σίγουρα ξεχωριστό.
Είπαμε μπροστά transformers
-
Εμένα πάλι όλη αυτή η νέα σχεδιαστική τάση της Citroen σε στυλ playmobil που ξεκίνησε με το c3 aircross και που συνεχίζεται σε στυλ transformers με το c5 aircross και την νέα c4 μου αρέσει πολύ, ειδικά σε αυτό το χρώμα είναι θεά
Τι να λέμε τώρα, πανέμορφο και το πήρες στο ΚΑΛΥΤΕΡΟ χρώμα...το πηγαίνει σε άλλο επίπεδο το αυτοκίνητο!
Το είδα και από κοντά στην Ωμέγα και είναι μια χαρά τα φώτα, μου άρεσαν πάρα πολύ...περισσότερο από του C3 Aircross. Γενικά το αυτοκίνητο σχεδιαστικά είναι άψογο, δεν βρήκα κατι που να μην μου αρέσει! Εαν έψαχνα οικογενειακό σε αυτή την κατηγορία, άνετα το αγόραζα (μόνο το Φόκους θα κοίταζα εναλλακτικά).
-
panos pure clio wrote:
Τι να λέμε τώρα, πανέμορφο και το πήρες στο ΚΑΛΥΤΕΡΟ χρώμα...το πηγαίνει σε άλλο επίπεδο το αυτοκίνητο!
criuser wrote:
Το είδα και από κοντά στην Ωμέγα και είναι μια χαρά τα φώτα, μου άρεσαν πάρα πολύ...περισσότερο από του C3 Aircross. Γενικά το αυτοκίνητο σχεδιαστικά είναι άψογο, δεν βρήκα κατι που να μην μου αρέσει! Εαν έψαχνα οικογενειακό σε αυτή την κατηγορία, άνετα το αγόραζα (μόνο το Φόκους θα κοίταζα εναλλακτικά).
Φάνη σε ευχαριστώ πολύ.Θα σου πω για την περίπτωση Φόκους, που παρεπιπτόντως είναι ένα καταπληκτκό αμάξι που αγαπώ πάρα πολύ.Οι λόγοι που δεν προχώρησα στην αγορά του είναι 2.
1ος Η κοντινότερη αντιπροσωπεία σε εμένα ειναι 300+ χλμ οπότε και να ήθελα λόγω του lockdown δεν....
2ος Το έχει ο πεθερός μου.Φοβερό στήσιμο, τιμόνι όπου σημαδεύεις εκεί πάει, φρένα, πλαίσιο ίσως τα καλύτερα στην κατηγορία,αρνητικό για μένα οι πίσω χώροι και η άνεση που άμα μάθεις σε citroen μετα σου κακοφαίνεται.
-
Φάνη σε ευχαριστώ πολύ.Θα σου πω για την περίπτωση Φόκους, που παρεπιπτόντως είναι ένα καταπληκτκό αμάξι που αγαπώ πάρα πολύ.Οι λόγοι που δεν προχώρησα στην αγορά του είναι 2.
2ος Το έχει ο πεθερός μου.Φοβερό στήσιμο, τιμόνι όπου σημαδεύεις εκεί πάει, φρένα, πλαίσιο ίσως τα καλύτερα στην κατηγορία,αρνητικό για μένα οι πίσω χώροι και η άνεση που άμα μάθεις σε citroen μετα σου κακοφαίνεται.
Να ξέρεις, δεν έκρινα γιατί προτίμησες το C4...καλά έκανες...αφού είσαι και Σιτροενάκιας....αχαχα!!! Είναι εξαιρετική επιλογή. Και όσο για το Φόκους, συμφωνώ μαζί σου (αν και εμένα μου φάνηκε άνετο αλλά σίγουρα δεν είναι Σιτροέν!) και απλά επειδή δεν με απασχολούν καθόλου οι χώροι δεν δίνω σημασία σε αυτό το μείον του.
-
Το θέμα είναι να το οδηγήσεις Φάνη για να μας πεις για το στρίψιμο του...
-
panos pure clio wrote:
Να ξέρεις, δεν έκρινα γιατί προτίμησες το C4...καλά έκανες...αφού είσαι και Σιτροενάκιας....αχαχα!!! Είναι εξαιρετική επιλογή. Και όσο για το Φόκους, συμφωνώ μαζί σου (αν και εμένα μου φάνηκε άνετο αλλά σίγουρα δεν είναι Σιτροέν!) και απλά επειδή δεν με απασχολούν καθόλου οι χώροι δεν δίνω σημασία σε αυτό το μείον του.
;φυσικά και δεν παρεξήγησα τα γραφόμενα σου, κουβέντα να γίνεται
-
Το c4 ειδικά αν πλακώσουν τα summer sales μην είσαι τόσο σίγουρος ότι δεν θα πουλήσει. Άλλωστε είναι και ένα μοντέλο που και οι προηγούμενες γενιές είχαν πάει καλά σε πωλήσεις
-
Το c4 ειδικά αν πλακώσουν τα summer sales μην είσαι τόσο σίγουρος ότι δεν θα πουλήσει. Άλλωστε είναι και ένα μοντέλο που και οι προηγούμενες γενιές είχαν πάει καλά σε πωλήσεις
ναι μωρέ, μόλις βγουν τα Astra/308/Mokka και όλα τα υπόλοιπα, θα πλακώσει τις προσφορές, ενώ το 2008 κράτησε τιμή και έκαναν καλά που το πήρα launch edition, τώρα νομίζω ότι είναι σοφότερο να περιμένουν λίγο όσοι ενδιαφέρονται για το C4, θα πέσει σίγουρα σε τιμή, και μπορεί και σύντομα (π.χ Μάιο/Ιούνιο).
Μίλησα και λίγο με τον κολλητό μου σήμερα, που σημειωτέον είχε C4 παλιότερα, και δεν μπόρεσα να τον μεταπείσω καθόλου για το C4, μάλλον για Crossland πηγαίνει, έχουν 2-3.000 διαφορά στις εκδόσεις από ότι μου έλεγε και δεν βρίσκει χρήσιμη τη διαφορά σε μήκος, ενώ πιστεύει ότι έχει πολύ μικρότερο (ρηχό) χώρο αποσκευών.
και οι άλλοι είπαμε, C3 Aircross, ούτε να κανονίσουν για test drive το C4 δεν ήθελαν.
Εγώ σας είπα ότι κυρίως θα πάρει κόσμο από το C-HR (πάει πολύ ακριβά σε καλή υβριδική έκδοση), Active Focus (χάνει στον crossover σχεδιασμό και τη συντηρητικότητα του) και Xceed (δεν πουλάει, τελεία!), και όσους ψάχνουν μία C4 και δεν είχαν επιλογή πριν.
Να πούμε την αλήθεια, μοιάζει πολύ με το Cactus που δεν πούλησε τίποτα, και η μόνη πραγματική διαφορά που βλέπω εγώ (ακόμη και το ίδιο αστείο κοντέρ έχουν κρατήσει, ίδια bumps) είναι μόνο τα πίσω παράθυρα που πλέον είναι φυσιολογικά, κατά τα άλλα ίδια στόχευση, παρόμοιο σχεδιασμό και ίδια μηχανικά μέρη έχει (ακόμη και η ανάρτηση είναι απλά μία βελτιωμένη έκδοση, αλλά και πριν είχε το σύστημα). Επειδή έχει διαφορετικό όνομα δηλαδή, δεν το κάνει τελείως άλλο πράγμα..το Cactus ήταν το πρώτο crossover μαζικής κατανάλωσης μάλλον. Ίσως ο κόσμος είναι περισσότερο υποψιασμένος τώρα και το προτιμήσει, αλλά δεν νομίζω να γίνει και best seller.
-
Καλά best seller με 24-28 χιλιάρικα δύσκολα να γίνει έτσι κι αλλιώς. Είπαμε δεν είναι φθηνό για την ώρα μάλλον προς το ακριβό μου πηγαίνει.
Απλά είναι μοντέλο που όπως το είδα δεν υστερεί πουθενά.
-
Το θέμα είναι να το οδηγήσεις Φάνη για να μας πεις για το στρίψιμο του...
Θα γίνει και αυτό...αλλά δεν είμαι και ο 'ειδικός' για να περιμένετε εμένα...αχαχα! Ένας απλό οδηγός είμαι, που όμως θα γράψω τα πράγματα όσο πιο αντικειμενικά μπορώ. Αρκεί να μου το δώσουν όπως το C3 & Aircross, δηλαδή τουλάχιστον μισή ώρα και μόνο μου.
-
Το focus απορρίπτεται σχεδιαστικά αν το βάλεις δίπλα σε αυτό του 2002 μπορεί και κάποιοι να μπερδευτουν ποιος είναι ο αντικατάστατης..χαχα
Πάντως αν θέλει και κάποιος να έχει ένα αυτοκίνητο ιδιαίτερο σχεδιαστικά που να μην το βλέπει δεξιά και αριστερά όπως πχ 2008,golf,chr δεν ειναι κακή περίπτωση το c4..το είδα σε καποια χρώματα μόνο acier και μαύρο και λίγοτερο το λευκό αν ήταν και πέρλα,τα άλλα όλα ειδικά τα έντονα δεεεεεεν
-
Υποψιν οτι στα suv οι αναρτησεις ειναι πιο σκληρές απο τα απλα χατς.
Μη νομίζει κάνεις οτι θα παρει suv/crossover και θα εχει ανωτερη ανεση. Χειροτερα ειναι!
Κερδίζεις σε ευκολια προαβασης στο εσωτερικό και χανεις σε ανεση αν θελεις να κινησαι αξιοπρεπως στις στροφες. Αν πας σε ανετο suv, τοτε βαρκα στο γυαλο και απλα καμια απολαυση στην οδήγηση . Φυσικη ειναι.
Υπαρχει και η πιθανότητα των πολυτελών suv με αεραναρτησεις, δυναμικες αντιστρεπτικες κτλ αλλα θεωρω δεν απασχολει καποιοννεδω στο forum
Κατοχος c suv.... Speaking
-
Ωραιο το c4, μονο σε μενα θυμιζει μακρινο απογονο της BX; Το ξερω πως ειναι αλλα μου φαινεται οτι μοιαζουν κιολας.
Ασχετο, μη μου πειτε πως δεν εχει στροφομετρο σαν το κακτους...
CITROEN C4 III mod 2021