-
@gnikolas82 said in CITROEN C4 III mod 2021:
Απ΄όσους έχουν ενημερωθεί ότι το όχημα έχει παραχθεί, είχε κανείς ενημέρωση για παραλαβή?
Εμένα μου είπε είναι Αθήνα περνάει τελωνείο και τέλος μηνα το πολύ παραλαμβάνω !Αντε να δουμε !
-
@giankis said in CITROEN C4 III mod 2021:
@gnikolas82 said in CITROEN C4 III mod 2021:
Απ΄όσους έχουν ενημερωθεί ότι το όχημα έχει παραχθεί, είχε κανείς ενημέρωση για παραλαβή?
Εμένα μου είπε είναι Αθήνα περνάει τελωνείο και τέλος μηνα το πολύ παραλαμβάνω !Αντε να δουμε !
Εγώ πάω για παράδοση αρχές Οκτώβρη. Το αυτοκίνητο είναι ακόμα σε λιμάνι εξωτερικού...
-
Σημερινή ενημέρωση : μου είπαν , ανέβηκε στο πλοίο, υπολογίζουν 8/10 να είναι Ελλάδα. Μετά θέλουν 10-12 ημέρες για χαρτούρα...
-
Ήρθε το αυτοκίνητο με παραγγελία προηγούμενο Ιούλιο/Αύγουστο. Η μόνη απώλεια που είχαμε είναι ότι η Citroen το έστειλε χωρίς τα φιμέ τζάμια πίσω και η αντιπροσωπεία σου βάζει αν θες με 150 ευρώ. Πάλι καλά. Μικρή απώλεια αν και είχα το άγχος μην έρθει χωρίς αισθητήρες παρκαρίσματος. Εύχομαι και τα αλλά παιδιά να παραλάβουν με το καλό.
-
@frantzef said in CITROEN C4 III mod 2021:
Σημερινή ενημέρωση : μου είπαν , ανέβηκε στο πλοίο, υπολογίζουν 8/10 να είναι Ελλάδα. Μετά θέλουν 10-12 ημέρες για χαρτούρα...
Το αυτοκίνητο πάτησε Ελλάδα και υπολογίζουν παραλαβή προς τα τέλη της επόμενης εβδομάδας!
2 αλλαγές από το εργοστάσιο, μικρής σημασίας: άλλο χρώμα bumpers & όχι φιμέ τζάμια -
Αυτό με τα τζάμια γενικώς είναι καινούρια ιστορία. Η Seat λέει έχει 700 ολοκληρωμένα Leon στο εργοστάσιο που δε μπορεί να στείλει γιατί δεν έχουν παρμπρίζ.
Πάντως πέσαμε σε μοντέλο που είχε από τους μεγαλύτερους χρόνους αναμονής και παράλληλα τρελές αυξήσεις τιμών με ταυτόχρονη σημαντική μείωση εξοπλισμού. Btw το δικό μου θα ακυρωθεί με μερικές μέρες οπότε εάν κάποιος ενδιαφέρεται, με πμ μπορώ να ενημερώσω που μπορεί να το βρει. 1.5 diesel eat8 Shine pack με έξτρα και κλειδωμένη τιμή στα 33.200€. Είναι κρίμα να χαθεί ή να το πουλήσουν τελικά στην τωρινή του τιμή και να βγάλουν 4.5Κ ο αντιπρόσωπος μαζί με την εισαγωγική.
-
@stefan147 said in CITROEN C4 III mod 2021:
Αυτό με τα τζάμια γενικώς είναι καινούρια ιστορία. Η Seat λέει έχει 700 ολοκληρωμένα Leon στο εργοστάσιο που δε μπορεί να στείλει γιατί δεν έχουν παρμπρίζ.
Το ίδιο ισχύει και με την Ford, μιας και γνωστός μου που έχει παραγγείλει το Puma είναι στους 11 μήνες αναμονής και περιμένει να βρουν τζάμια για να το ετοιμάσουν.
-
Απορία: Όταν σου φέρουν όχημα χωρίς τον εξοπλισμό που έχεις συμφωνήσει (και πληρώσει) σε αποζημιώνουν; οεο;
-
Χαχα καλό! Η φάση είναι "δε λες πάλι καλά που ήρθε?".
Εδώ λέμε από πέρσι έχουν αφαιρεθεί (τουλάχιστον στη shine pack) ο ασύρματος φορτιστής, μία πίσω usb και δε θυμάμαι τι άλλο και έχει αυξηθεί κατά 4.5Κ η αρχική τιμή. Τι συζητάμε...
-
@stefan147 said in CITROEN C4 III mod 2021:
Εδώ λέμε από πέρσι έχουν αφαιρεθεί (τουλάχιστον στη shine pack) ο ασύρματος φορτιστής, μία πίσω usb και δε θυμάμαι τι άλλο και έχει αυξηθεί κατά 4.5Κ η αρχική τιμή. Τι συζητάμε...
Άλλο το να έχει αφαιρεθεί εξοπλισμός πριν κλείσεις το αμάξι και άλλο να σου κόψουν από τον εξοπλισμό που αναγράφεται στη συμφωνία. Και τα φιμέ τζάμια πλήρωσες και τους αισθητήρες παρκαρίσματος και δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να κόψουν.
-
@andreas72 said in CITROEN C4 III mod 2021:
Απορία: Όταν σου φέρουν όχημα χωρίς τον εξοπλισμό που έχεις συμφωνήσει (και πληρώσει) σε αποζημιώνουν; οεο;
Νομικά δεν είναι υποχρεωμένοι και εσύ δεν είσαι υποχρεωμένος να το δεχτείς, μπορείς να ακυρώσεις. Ηθικά είναι στην ευχέρεια του εμπόρου ή/και της εισαγωγικής να κάνει κάτι. Το εργοστάσιο έχει δικαίωμα νε μεταβάλει χαρακτηριστικά και εξοπλισμό όποτε θέλει χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.
-
@fanis75 said in CITROEN C4 III mod 2021:
...Το εργοστάσιο έχει δικαίωμα νε μεταβάλει χαρακτηριστικά και εξοπλισμό όποτε θέλει χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση...
Αν η ακριβής διατύπωση είναι αυτή που γράφεις, τότε δεν αποκλείεται η αποζημίωση.
Οκ. Έχουν το δικαίωμα να κόψουν πχ αισθητήρες παρκαρίσματος, HUD και BLIS. Αυτόν τον εξοπλισμό τον έχεις πληρώσει 1000-1500€. Δεν στέκει να μην αναπροσαρμόζουν την τιμή -
...Το εργοστάσιο έχει δικαίωμα νε μεταβάλει χαρακτηριστικά και εξοπλισμό όποτε θέλει χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση...
Αν η ακριβής διατύπωση είναι αυτή που γράφεις, τότε δεν αποκλείεται η αποζημίωση.
Οκ. Έχουν το δικαίωμα να κόψουν πχ αισθητήρες παρκαρίσματος, HUD και BLIS. Αυτόν τον εξοπλισμό τον έχεις πληρώσει 1000-1500€. Δεν στέκει να μην αναπροσαρμόζουν την τιμήΠολύ σωστό! Αυτό ήταν και η εύλογη απορία μου προς τον πωλητή. Επειδή όμως η αναμονή ήταν μεγάλη, το αυτοκίνητο έφτασε και οι ελλείψεις δεν ήταν deal breaker για εμένα, δεν έδωσα τόση βάση.
Αν έλειπαν περισσότερα πράγματα, δεν ξέρω τι θα έκανα. -
Οκ. Έχουν το δικαίωμα να κόψουν πχ αισθητήρες παρκαρίσματος, HUD και BLIS. Αυτόν τον εξοπλισμό τον έχεις πληρώσει 1000-1500€. Δεν στέκει να μην αναπροσαρμόζουν την τιμή
Δεν είναι έτσι, γιατί μπορούν να σου πουν ότι με αυτό τον εξοπλισμό η τιμή σήμερα θα ήταν +€5.000 οπότε τον αφαίρεσαν και είναι μόνο +€1.000 ή δεν αυξήθηκε καθόλου. ή σου λένε ότι με αυτό τον εξοπλισμό η παράδοση θα ήταν +12 μήνες οπότε εαν θες περίμενε. Γενικά ειναι καλυμμένοι σε κάθε περίπτωση και είναι κάτι που αποδεχόμαστε όταν κάνουμε μια παραγγελία.
-
Οκ. Έχουν το δικαίωμα να κόψουν πχ αισθητήρες παρκαρίσματος, HUD και BLIS. Αυτόν τον εξοπλισμό τον έχεις πληρώσει 1000-1500€. Δεν στέκει να μην αναπροσαρμόζουν την τιμή
Δεν είναι έτσι, γιατί μπορούν να σου πουν ότι με αυτό τον εξοπλισμό η τιμή σήμερα θα ήταν +€5.000 οπότε τον αφαίρεσαν και είναι μόνο +€1.000 ή δεν αυξήθηκε καθόλου. ή σου λένε ότι με αυτό τον εξοπλισμό η παράδοση θα ήταν +12 μήνες οπότε εαν θες περίμενε. Γενικά ειναι καλυμμένοι σε κάθε περίπτωση και είναι κάτι που αποδεχόμαστε όταν κάνουμε μια παραγγελία.
Μπορούν να πουν ότι θέλουν. Και είναι αλήθεια ότι έχουν "και το μαχαίρι και το πεπόνι". Η άποψη τους όμως δεν παράγει νομιμότητα. Θα στηριχθούν ίσως στο ότι ο πελάτης δεν θα το κυνηγήσει περισσότερο και δεν θα ακυρώσει λόγω της κατάστασης.
Η συμφωνία όμως είναι σαφής. Αυτός ο εξοπλισμός αντιστοιχεί σε αυτήν την τιμή. Αλλαγή στον εξοπλισμό πρέπει να επιφέρει και αναπροσαρμογή στην τιμή. Αν δικαιούνται να κόψουν εξοπλισμό 1.000€, τότε γιατί να μην δικαιούνται να κόψουν και εξοπλισμό 10.000€;
-
Η συμφωνία όμως είναι σαφής. Αυτός ο εξοπλισμός αντιστοιχεί σε αυτήν την τιμή. Αλλαγή στον εξοπλισμό πρέπει να επιφέρει και αναπροσαρμογή στην τιμή. Αν δικαιούνται να κόψουν εξοπλισμό 1.000€, τότε γιατί να μην δικαιούνται να κόψουν και εξοπλισμό 10.000€;
Πάμε ξανά: νομικά έχουν το δικαίωμα να το κάνουν (για διάφορους λόγους που δεν είναι της παρούσης) και εσύ έχεις το δικαίωμα να υπαναχωρήσεις. Αυτό που θα ήταν παράνομο θα ήταν να έχει μεταβολές χωρίς εσύ να μπορείς να ακυρώσεις. Από την στιγμή που έχεις αυτό το δικαίωμα και το εργοστάσιο είναι καλυμμένο νομικά για οποιαδήποτε τέτοια αλλαγή.
-
@frantzef said in CITROEN C4 III mod 2021:
Εκτελωνίστηκε!!!
Έρχεταιιιιιιιιι!!!!!!! -
Καλημέρα!!!Επιτέλους μετά από 13 μήνες παρέλαβα 5 του Οκτωβρη!Το αυτοκίνητο είναι πανέμορφο και τρομερα άνετο τουλάχιστον για τα δικά μου γούστα απτα λίγα χιλιόμετρα που πρόλαβα να κάνω!Με το καλό να παραλάβετε και οι υπόλοιποι !καλες μας βόλτες και καλη απολαυση σε όλους μας!
-
Καλημέρα!!!Επιτέλους μετά από 13 μήνες παρέλαβα 5 του Οκτωβρη!Το αυτοκίνητο είναι πανέμορφο και τρομερα άνετο τουλάχιστον για τα δικά μου γούστα απτα λίγα χιλιόμετρα που πρόλαβα να κάνω!Με το καλό να παραλάβετε και οι υπόλοιποι !καλες μας βόλτες και καλη απολαυση σε όλους μας!
Καλοτάξιδο να είναι. Να το χαρείς.
Επειδή έχω παραγγείλει την ίδια ακριβώς έκδοση μ' εσένα, μπορείς να αναφέρεις εάν έχεις αλλαγές σε σχέση με τον εξοπλισμό που παρήγγειλες;
Και φυσικά όποτε έχεις χρόνο δώσε μας και καμιά παραπάνω πληροφορία αφότου κάνεις αρκετά χιλιόμετρα.
Thnx... -
Καλοτάξιδο να είναι. Να το χαρείς.
Επειδή έχω παραγγείλει την ίδια ακριβώς έκδοση μ' εσένα, μπορείς να αναφέρεις εάν έχεις αλλαγές σε σχέση με τον εξοπλισμό που παρήγγειλες;
Και φυσικά όποτε έχεις χρόνο δώσε μας και καμιά παραπάνω πληροφορία αφότου κάνεις αρκετά χιλιόμετρα.
Thnx...Ευχαριστώ πολύ και με το καλό να παραλάβεις!Ευτυχώς ήρθε σχεδόν όπως το παράγγειλα !Η ζάντα είναι αυτή που αρχικά είχε στη Shine..Δλδ δεν είναι η graphite!Αφαίρεσαν την μια θύρα usb από πίσω και τον κρυφό φωτισμό στις πόρτες!Τα υπόλοιπα ήταν πάνω!
CITROEN C4 III mod 2021