-
Συνεχίζει να λειτουργεί μέχρι να ζητήσει επιπλέον ενέργεια ο κλιματισμός και τότε παίρνει μπρος ξανά άσχετα αν είσαι ακόμα σταματημένος ή όχι.
-
Συνεχίζει να λειτουργεί μέχρι να ζητήσει επιπλέον ενέργεια ο κλιματισμός
Συνεχίζει να λειτουργεί? Στον κλιματισμό αναφέρεσαι?
-
Ναι, στον κλιματισμό.
-
Τότε το γράφεις λίγο μπερδεμένα...
Συνεχίζει να λειτουργεί ο κλιματισμός μέχρι να ζητήσει επιπλέον ενέργεια ο κλιματισμός και τότε παίρνει μπρος ξανά άσχετα αν είσαι ακόμα σταματημένος ή όχι.
Παρακαλούμε να μην χρησιμοποιείτε κόκκινη γραμματοσειρά, καθώς αυτό είναι το χρώμα που χρησιμοποιούν οι Συντονιστές. Ευχαριστώ. [Admin]
-
Συνεχίζει να λειτουργεί μέχρι να ζητήσει επιπλέον ενέργεια ο κλιματισμός και τότε παίρνει μπρος ξανά άσχετα αν είσαι ακόμα σταματημένος ή όχι.
Ωραία ευχαριστώ νόμιζα πως επειδή σβήνει ο κινητήρας θα εσβηνα και αυτό. Ευχαριστώ πολυ
-
Τότε το γράφεις λίγο μπερδεμένα...
kkostask wrote:
Συνεχίζει να λειτουργεί ο κλιματισμός μέχρι να ζητήσει επιπλέον ενέργεια ο κλιματισμός και τότε παίρνει μπρος ξανά άσχετα αν είσαι ακόμα σταματημένος ή όχι.
Όντως τώρα που το ξαναβλέπω αλλά μην βαράτε, ακόμα καφέ πίνω....
-
Να πω την αλήθεια δε δίνω σημασία στο s/s. Δε μου χρειάζεται εδώ που μένω, Άμα δουλέψει δούλεψε. Τσιγκουνεύτηκα το αυτόματο, ίσως έπρεπε να το πάρω, τουλάχιστον δε ,μένω σε μεγάλη πόλη, Το επόμενο που θα πάρω (σουπερμινι) θα είναι αυτόματο
-
Το S/S στο αυτόματο βενζίνης 3 Αιρκρος μου λειτουργεί υποδειγματικά , χειμώνα - καλοκαίρι . Οταν όμως δεν κάνεις χλμ , δεν λειτουργεί . Δηλαδή στις μικρές διαδρομές .
-
Το S/S στο αυτόματο βενζίνης 3 Αιρκρος μου λειτουργεί υποδειγματικά , χειμώνα - καλοκαίρι . Οταν όμως δεν κάνεις χλμ , δεν λειτουργεί . Δηλαδή στις μικρές διαδρομές .
ερωτηξις: καθως βλεπω αποπαν για αρκουδι, εχει καπου ρυθμισις πως παιζει το σβησε-αναψε σε σχεση με αυτο? πουχου αν θα σβηνει κινητηρα σε φαναρια ακομη και αν καιγεσαι, αν θα μενει παντα ανοιχτο να δροσιζεις τα αποκρυφα παντα κλπ? στο βιτ υπηρχαν 3 σετακια επιλογων και αναλογα δουλευε ή εσβηνε. προφανως με το που σβηνει η μηχανουλα ακομη και σεκοντι, αρκουδι τελος μεχρι να ξαναπαρει κινηση ο ιμαντας...
-
Από που ρυθμιζεις αυτά τα σετακια στο βιτ;
-
3,5 μήνες μετά την παραγγελία της νέας c4 και ακόμα είμαι σε αναμονή
Το αμάξι αποτελεί 'ιδέα' στο μυαλό των Γάλλων και ακόμα δεν έχει μπει στην γραμμή παραγωγής
Ελπίζω ότι μέσα στον Μάϊο θα μπεί μήπως και το πάρω στην καλή περίπτωση κατά το τέλος Ιουνίου
-
Το αμάξι αποτελεί 'ιδέα' στο μυαλό των Γάλλων και ακόμα δεν έχει μπει στην γραμμή παραγωγής
Ελπίζω ότι μέσα στον Μάϊο θα μπεί μήπως και το πάρω στην καλή περίπτωση κατά το τέλος Ιουνίου
Κατάλαβα Πανό καλύτερα να μην πάρω δηλαδή αύριο εγώ για το 2008.εχα πάρει 20 Απριλίου νομίζω και μου είπαν πως δεν μπήκε και αν μπει αρχές Μαΐου να περιμένω αρχές με μέσα Ιουνίου, αν μπει μέσα Μαΐου να περιμένω τεη Ιουνίου με μέσα Ιουλίου. Οπότε παραγγελία 2 Φλεβάρη μας κάνει 4 μήνες το γρηγορότερο και 5 το αργότερο. Ήταν που μου διαβεβαιωναν 3 μήνες το αργότερο. Αλλα εμένα πάλι μου γυρίζει το μυαλό πως γίνετε ο φίλος ένα μήνα μετά παραγγελία και του ήρθε στο λιμάνι 26 Απριλίου και γω ακόμα περιμένω? Όλοι allure diesel μαύρο ήθελαν?
-
panos pure clio wrote:
Κατάλαβα Πανό καλύτερα να μην πάρω δηλαδή αύριο εγώ για το 2008.εχα πάρει 20 Απριλίου νομίζω και μου είπαν πως δεν μπήκε και αν μπει αρχές Μαΐου να περιμένω αρχές με μέσα Ιουνίου, αν μπει μέσα Μαΐου να περιμένω τεη Ιουνίου με μέσα Ιουλίου. Οπότε παραγγελία 2 Φλεβάρη μας κάνει 4 μήνες το γρηγορότερο και 5 το αργότερο. Ήταν που μου διαβεβαιωναν 3 μήνες το αργότερο. Αλλα εμένα πάλι μου γυρίζει το μυαλό πως γίνετε ο φίλος ένα μήνα μετά παραγγελία και του ήρθε στο λιμάνι 26 Απριλίου και γω ακόμα περιμένω? Όλοι allure diesel μαύρο ήθελαν?
Και σε εμένα alex το δελτίο παραγγελίας αναγράφει παράδοση απο 60-90 ημέρες οπότε η καταληκτική ημερομηνία παράδοσης πήγε ήδη προ πολλού περίπατο
Του φίλου μηπως ήταν παραγγελία απο αυτά που κλείνει η κεντρική αντιπροσωπεία και όχι ειδική?Δεν ξερω τι να πω...
Το μόνο που ξέρω είναι οτι τα diesel τουλάχιστον στις γραμμές παραγωγής της Citroen έχουν καθυστερήσεις, αν είχα πάρει βενζίνη μάλλον θα είχα παραλάβει εδώ και καιρό
-
και πάνω στην ώρα ένα ενδιαφέρον άρθρο που δίνει απαντήσεις για τις πωλήσεις και τις καθυστερήσεις στις παραγγελίες Citroën C4 : démarrage en trombe (passionnement-citroen.com)
-
και πάνω στην ώρα ένα ενδιαφέρον άρθρο που δίνει απαντήσεις για τις πωλήσεις και τις καθυστερήσεις στις παραγγελίες Citroën C4 : démarrage en trombe (passionnement-citroen.com)
Να σαι καλά Πανό αλλά ξέρω λίγα αγγλικά λίγα γερμανικά και ηπειρωτικα αν μπορούσες να μας πεις το ρεζουμέ?
-
alex mix wrote:
panos pure clio wrote:
Και σε εμένα alex το δελτίο παραγγελίας αναγράφει παράδοση απο 60-90 ημέρες οπότε η καταληκτική ημερομηνία παράδοσης πήγε ήδη προ πολλού περίπατο
Του φίλου μηπως ήταν παραγγελία απο αυτά που κλείνει η κεντρική αντιπροσωπεία και όχι ειδική?Δεν ξερω τι να πω...
Το μόνο που ξέρω είναι οτι τα diesel τουλάχιστον στις γραμμές παραγωγής της Citroen έχουν καθυστερήσεις, αν είχα πάρει βενζίνη μάλλον θα είχα παραλάβει εδώ και καιρό
Η Citroen (εισαγωγική), έφερε από μόνη της κάποια Diesel αυτοκίνητα στην Ελλάδα κατά το λανσάρισμα του μοντέλου, τα οποία εξαντλήθηκαν άμεσα. Όταν ζήτησα (μέσω της leasing) diesel - shine, μου είπαν ότι όλα και όλα ήρθαν 3 αυτοκίνητα - 2 gris platinum και ένα ασημί. Ρωτώντας για μαύρο (στις αρχές Μαρτίου αυτό), μου είπαν 3 με 4 μήνες παράδοση. Οπότε έκλεισα το gris platinum και παρέλαβα αρχές Απριλίου.
Γνωρίζω όμως ότι είχαν έρθει λιγα περισσότερα αυτοκίνητα στην έκδοση diesel - feel pack τόσο στα 110 με χειροκίνητο αλλά και στα 130 με αυτόματο.
Όσον αφορά τις βενζίνες, υπήρχαν περισσότερες επιλογές χρωμάτων/εκδόσεων
-
panos pure clio wrote:
Να σαι καλά Πανό αλλά ξέρω λίγα αγγλικά λίγα γερμανικά και ηπειρωτικα αν μπορούσες να μας πεις το ρεζουμέ?
Εν συντομία το άρθρο λέει ότι η Citroen έπεσε έξω στις προβλέψεις πωλήσεων, καθώς έχει πολύ μεγαλύτερη ζήτηση (11.000 παραγγελιές το πρώτο τρίμηνο του έτους στη Γαλλία, με πρόβλεψη 25.000 για όλο το έτος) και δεν επαρκεί η παραγωγή να καλύψει τη ζήτηση με καθυστερήσεις παράδοσης που φτάνουν τους 4 μήνες. Σε αυτά τα προβλήματα προστίθεται και η παγκόσμια έλλειψη τσιπ και κάποιων άλλων υποσυστημάτων, οπότε δεν έχει επιτευχθεί η ομαλοποίηση της παραγωγής.
Εν ολίγοις, μάλλον κακά μαντάτα για όσους το περιμένουν. Θα χρειαστεί υπομονή, καθώς πέσατε θύματα της επιτυχίας του αυτοκινήτου.
-
alex mix wrote:
panos pure clio wrote:
Εν συντομία το άρθρο λέει ότι η Citroen έπεσε έξω στις προβλέψεις πωλήσεων, καθώς έχει πολύ μεγαλύτερη ζήτηση (11.000 παραγγελιές το πρώτο τρίμηνο του έτους στη Γαλλία, με πρόβλεψη 25.000 για όλο το έτος) και δεν επαρκεί η παραγωγή να καλύψει τη ζήτηση με καθυστερήσεις παράδοσης που φτάνουν τους 4 μήνες. Σε αυτά τα προβλήματα προστίθεται και η παγκόσμια έλλειψη τσιπ και κάποιων άλλων υποσυστημάτων, οπότε δεν έχει επιτευχθεί η ομαλοποίηση της παραγωγής.
Εν ολίγοις, μάλλον κακά μαντάτα για όσους το περιμένουν. Θα χρειαστεί υπομονή, καθώς πέσατε θύματα της επιτυχίας του αυτοκινήτου.
Eυχαριστω harisma23
-
Να αναφέρω εδώ, είχα ποσταρει και λινκ σε άλλο νήμα, ότι οι αυτοκινητοβιομηχανίες Υποτίμησαν την αγοραστική διάθεση ΕΝ ΜΕΣΩ πανδημίας, περίμεναν φέτος παρόμοια νούμερα με πέρυσι, αλλά τελικά έχουμε μεγάλη άνοδο πωλήσεων (σε σχέση με πέρυσι πάντα) και έπιασε εξαπινης ολόκληρη τη βιομηχανία.
Επίσης εξαρτώνται σχεδόν αποκλειστικά από παραγωγή στην Κίνα, και οι άνθρωποι εκεί έκαναν τον δικό τους υπολογισμό και δεν μπορούν ξαφνικά να καλύψουν την ζήτηση.
Γενικότερα η ανάκαμψη είναι εντυπωσιακή.
-
Είναι πολύ καλό case study ανάλυση της αγορας. Οντως.
CITROEN C4 III mod 2021