-
Σακατεύτηκαν στην έκπτωση.....
-
Ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο είναι, και σε πολύ καλή τιμή ήδη! Μην είμαστε και υπερβολικοί!
Γενικά, και παραδοσιακά, η Citroen κάνει καλές εκπτώσεις.
-
Αυτοί μας καλομάθανε, όταν το 2014 πήρα το c4 με 18100 -το αντίστοιχο πχ golf είχε 24500- ήταν πραγματικό δώρο.
-
Για ετοιμοπαραδοτα αφορά το 1000 ευρώ; Ξέρουμε ποιες εκτελέσεις αφορά;
-
-
74% προστασια ενηλίκων,
Το sandero 70%.
'Να χαμε να λέγαμε' αυτοκινητο και η citroen!
-
76% είναι των ενηλίκων και γενικά εμένα μου φαίνεται αρκετά καλό στα crash test, αλλά χάνει γιατί τα νεότερα συστήματα ασφαλείας (αποφυγής πεζών,ποδηλάτων,οχημάτων) απ'ότι δείχνει δεν λειτουργούν και πολύ καλά.
-
Σωστα γιατρέ,
Απλως το σχόλιο μου ήταν περιπαικτικό και έκανε αναφορά στα σχόλια των haters και ων οπαδων αλλων ομίλων, και για την ειρωνεία τους στο sandero το οποίο σκόραρε σχεδόν ίδια νουμερα στην παθητική ασφάλεια.
Οπως έγραψα και τότε τα πρότυπα έγινα πολύ αυστηρότερα ως προς την αξιολόγηση των δυνάμεων που δέχονται τα ανδρείκελα.
Όσον αφορά τα adas συστήματα πρέπει να είναι ρυθμισμένα ετια ώστε να μην ενοχλούν αλλά εν τελη δνε μπορούν να κανουν σωστά τη δουλειά τους. Εικασίες κάνω.
-
Βρισκομενος τυχαία σε κοινή παρέα με άνθρωπο που εργαζεται στην εισαγωγική, μου είπε ότι το pricing του C4 στην Ελλάδα έχει γίνει 'υπερβολικά σφιχτά' εννοώντας ότι οι τιμές είναι οι χαμηλότερες δυνατές αυτή τη στιγμή.
Ανέφερε επίσης ότι στο σύνολο των εκδόσεων του είναι φτηνότερο από το ίδιο αυτοκίνητο σε Γαλλία και Γερμανία
-
Ε,ας μας δώσουν τους μισθούς της Γερμανίας και ας το πουλάνε και σε τιμή Γερμανίας....
-
kkostask wrote:
Βρισκομενος τυχαία σε κοινή παρέα με άνθρωπο που εργαζεται στην εισαγωγική, μου είπε ότι το pricing του C4 στην Ελλάδα έχει γίνει 'υπερβολικά σφιχτά' εννοώντας ότι οι τιμές είναι οι χαμηλότερες δυνατές αυτή τη στιγμή.
Ανέφερε επίσης ότι στο σύνολο των εκδόσεων του είναι φτηνότερο από το ίδιο αυτοκίνητο σε Γαλλία και Γερμανία
Το έχω γράψει και εγώ εδώ, είναι πάρα πολύ σφιχτή η τιμολογιακή πολιτική του και το κάνει πραγματικά value for money (κυριολεκτικά το παίρνεις πολύ φθηνότερα από άλλες χώρες).
Το ίδιο συνέβαινε και με τις αρχικές τιμές του Mokka, ξεκίναγε από 18.000€, αλλά πήρε τελικά πάνω μόλις έφτασε Ελλάδα.
-
Είναι δυνατόν το c3 μοντέλο του 2017 να έχει πολύ καλύτερη προστασία ενηλίκων απ' ότι το c4 που είναι και καινούργιο μοντέλο και ανώτερη κατηγορία? Δε νομίζω ότι τα έχει πάει καθόλου καλά στο ct.
-
Οχι απλά βαθμολογειται με τελείως αλλά πρότυπα. Δηστυχως έτσι όπως τα έκαναν μπερδεύεται ο κόσμος.
-
Lap εγώ πάντως βλέπω αντίστοιχα καινούργια μοντέλα (focus, leon, golf, i30 κλπ) τα έχουν πάει πολύ καλύτερα. Δεν ξέρω πόσο πιο αυστηρά μπορεί να έχουν γίνει τα κριτήρια, αλλά η διαφορά νομίζω με τον ανταγωνισμό είναι πολύ μεγάλη και μου κάνει εντύπωση.
-
Φέτος έγιναν οι αλλαγες. Για παράδειγμα τα μοντέλα my 2020 δοκιμαστικαν με αλλά πρότυπα. Αλλαξαν δηλαδη και η βαθμολογία και τα πρότυπα. Για παράδειγμα μετρουν και την έλλειψη μεσαίου αερόσακου που έχουν πλέον τα jazz και yaris!
-
10:48' - 10:60', τα υπόλοιπα τα ξέραμε ήδη. Η αλήθεια είναι ότι χτύπησε πολύ άσχημα το 76% αλλά και η ανταπόκριση των συστημάτων ασφαλείας. Να το δούμε και στο moose test.
-
-
Για αυτούς που περιμένουν παράδοση μέσα στον Ιούνιο, σήμερα που μίλησα με αντιπροσωπεία με ενημέρωσαν ότι το αμάξι μου είναι έτοιμο και περιμένει να φορτωθεί σε καράβι. Αλήθεια ή ψέμματα θα δείξει. Αν κάποιος έχει ανάλογη ενημέρωση ας γράψει
-
Σωστα γιατρέ,
Απλως το σχόλιο μου ήταν περιπαικτικό και έκανε αναφορά στα σχόλια των haters και ων οπαδων αλλων ομίλων, και για την ειρωνεία τους στο sandero το οποίο σκόραρε σχεδόν ίδια νουμερα στην παθητική ασφάλεια.
Οπως έγραψα και τότε τα πρότυπα έγινα πολύ αυστηρότερα ως προς την αξιολόγηση των δυνάμεων που δέχονται τα ανδρείκελα.
Όσον αφορά τα adas συστήματα πρέπει να είναι ρυθμισμένα ετια ώστε να μην ενοχλούν αλλά εν τελη δνε μπορούν να κανουν σωστά τη δουλειά τους. Εικασίες κάνω.
haters οι άλλοι και όχι εσύ ότι δικαιολογείς τα αδικαιολόγητα που ανακάλυψες τα πρότυπα στα τεστ του euroncap μόλις απέτυχε παταγωδώς το σαντέρο επειδή είναι μοντέλο της αρεσκείας σου σαν το άλλο υπερατού, το σουζούκι ή κάτι σαν τις φαντασίες σου για το φάμπια άλλο ένα μοντέλο της αρεσκείας σου που φαντάστηκες ότι έχει καινούρια πλατφόρμα
ό,τι θέλει λέει ο καθένας πια...
-
Διάβασε τι άλλαξε απο πρότυπο σε πρότυπο και κατά πόσο. Για παράδειγμα τα ανώτατα όρια των μετρήσεων στις πιέσεις πάνω στα ανδρείκελα κατά τη σύγκρουση κτλ. Και θα έρθεις στα λογια μου.
Θα δεις ότι δεν είναι μόνο ο εξοπλισμός ενεργητικής ασφαλείας που προστέθηκε στο σύνολο των βαθμολογιών, αλλα και οι ίδιες οι βαθμολογίες της πρόσκρουσης αυστηροποιουνια, στα ανώτατα κυρίως όρια τους.
Οπότε, οταν τα ψάξεις ίσως καταλήξεις στο συμπέρασμα πως είναι άδικη η βαθμολογία όταν δύο αυτοκίνητα πωλούνται ταυτόχρονα να εχουν διαφορετικά κριτήρια αξιολόγησης, ή ακόμα και πρόσθετες μετρήσεις όπως η βαθμολογία για ενδιάμεσο αερόσακο. Το πιο σωστό όπως έγραψα είναι να προσαρμόσουν και τα παλαιότερα τεστς στα νέα δεδομένα μετρήσεων. Τουλάχιστον των αυτοκινητων που πωλούνται ταυτόχρονα στην αγορά.
Εν ολιγης για να κλείσω, κριτική κάνουμε στα αποτελέσματα και τα συγκρίνουμε. Αν δεν θες να τα αναλύσεις βαθύτερα χρησιμοποιώντας την κριτική σου σκέψη μαζί με στοιχεία και λίγο ψάξιμο, δικαιωμα σου, άσε όμως τις ειρωνείες κατά μέρος σε παρακαλώ, δεν με ενδιαφέρει να είμαι αρεστός, αλλά ένα καλό κλίμα συζήτησης θα το ήθελα.
CITROEN C4 III mod 2021