-
m3rlin wrote:
Περασα και απο την ford την βόλτα μου. Για το πούμα, με χαλάνε 2 πράγματα. Που θα δώσω τόσα λεφτά και ουσιαστικά θα μπώ πάλι στο ίδιο αμάξι (σαν κάτοχος φιεστα) και το διπλοσύμπλεκτο. Για το 2008 φοβάμαι λίγο τα γαλλικά (θα μου πείς το Mokka τι είναι???) και η allure plus που βλέπω να με καλύπτει πάει τα 29.5++ οπότε φέυγουμε ψηλά.
Υ.Γ. Αν δεν φοβόμουν οτι το Focus 1.5 182 θα καει τα άντερα του, θα το είχα κλείσει ήδη. Με το φίεστα μετρημένη στο sprintmonitor έχω 8.2 σε 68Κ χιλιόμετρα. Άρα με το φοκι εκτιμώ ότι θα φτάσω 11+ που δεν πολυψήνω. Αλλα βλέπουμε..
Πέρνα από το Thread του Focus και διάβασε, το μέλος που έχει το 1.5Τ SW αλλά με χειροκίνητο βλέπει σίγουρα χαμηλότερες καταναλώσεις από τα 11 που αναφέρεις. Με την ταυτότητα στο στόμα είσαι συνέχεια όταν οδηγάς, ή μόνο εντός πόλης;
Κατ' εμέ αν έχεις το Fiesta μην πάρεις το Puma, ίδιο αμάξι και θα ξενερώσεις. Πάρε μια μπαγκαζιέρα στην τελική αν σου λείπουν οι χώροι. (που αν κοιτάς και το Mokka λογικά δεν χρειάζεσαι και τρελούς χώρους). Νομίζω για Focus είσαι πάντως, ειδικά αν είσαι ικανοποιημένος και από το Fiesta, brand loyalty..!
συμφωνώ γενικά αλλά και το focus μέσα δεν είναι πολύ διαφορετικό από fiesta και puma χαχαχαχαχχαχαχα. Ειναι ποιο ευρυχωρο σίγουρα αλλά τιμονι, sync και πολλά άλλα είναι σχεδόν ίδια και θυμίζουν το fiesta
Αν δεν θες ίδιο εσωτερικο νομίζω πρέπει να αλλάξεις μάρκα αλλά ότι σου αρέσει.
Και εγω τον 1,5 ecoboost εχω που έχει το focus απλά εμένα βγάζει 198 άλογα. Κατανάλωση γύρω στο 10 είναι.
Από 8-10 αναλογα την χρήση σε νορμαλ καταστασεις που δεν το πατας πολύ. Αν το πατήσεις αλλάζουν προς τα πάνω τα νούμερα.
-
Υ.Γ. Αν δεν φοβόμουν οτι το Focus 1.5 182 θα καει τα άντερα του, θα το είχα κλείσει ήδη. Με το φίεστα μετρημένη στο sprintmonitor έχω 8.2 σε 68Κ χιλιόμετρα. Άρα με το φοκι εκτιμώ ότι θα φτάσω 11+ που δεν πολυψήνω. Αλλα βλέπουμε..
Ποιό Φιέστα έχεις και καίει τόσο? Γιατί μη νομίζει ότι με τον puretech & EAT8 θα είσαι χαμηλότερα από το Φιέστα...σε πίεση ή σε πόλη καίει (δες δοκιμές). Το 182αρι Φόκους σίγουρα θα καίει παραπάνω, αλλά όχι τραγική διαφορά, δλδ τέτοια που να σε κάνει να το απορρίψεις λόγω κατανάλωσης.
-
St Line 1.0 - 140 Hp. Καλά το Mokka του Test Drive είχε μέση 11.7 για περίπου 900km αν ειδα καλά.. Αλλα οκ του πίνουν το αίμα λογικα..
-
St Line 1.0 - 140 Hp. Καλά το Mokka του Test Drive είχε μέση 11.7 για περίπου 900km αν ειδα καλά.. Αλλα οκ του πίνουν το αίμα λογικα..
Εεε με puretech 130αρι και ΕΑΤ δεν θα έχεις μεγάλη διαφορά από το Φιέστα, περίπου στα ίδια θα είσαι για να έχεις μια τάξη μεγέθους.
-
m3rlin wrote:
Εεε με puretech 130αρι και ΕΑΤ δεν θα έχεις μεγάλη διαφορά από το Φιέστα, περίπου στα ίδια θα είσαι για να έχεις μια τάξη μεγέθους.
ε, δεν πρέπει να το πω? #mono_vitara
πετρουπολη-περιστέρι καθημερινά με κίνηση και άπειρα φαναρια και παρα πολυ ποταμι και κατακεντρο με επισης πηξιμο, εφερνε 8 με a/t λαστιχο. χειροκινητο μεν, αλλα με a/t οπως ειπαμε και το 140αρι, οχι το mhev. καπου στα 8 θα ειναι και το 129αρι αυτοματο αν και διαβαζω στο vitaraclub για χαμηλοτερα. και παντου σπασμενο. οκ, καιει παραπανω σε εο.
-
ε, δεν πρέπει να το πω? #mono_vitara
Να το πεις Γατε και με τα δίκια σου.. Αλλά λίγο που δεν με τρελαίνει απ έξω.. Λίγο οτι και μέσα ειναι λίγο παλιό. Δεν με έψησε. Σαν μηχάνημα όμως πρέπει να είναι ο καλύτερος συνδιασμος. Επιπλέον σου ανοίγει και νέους ορίζοντες..
-
Καλημέρα στην παρέα. Πρώτο μου μήνυμα στο φόρουμ αυτό το οποίο διαβάζω χρόνια αλλά δεν είχα κάνει εγγραφή και το αποφάσισα τώρα λόγω του νέου τουτου που παρήγγειλα και το οποίο είναι το Opel Mokka 2021.
Είναι εταιρικό (leasing) και η αλήθεια είναι ότι το αποφάσισα χωρίς πολύ σκέψη διότι το βρήκα με καλό μηνιαίο μίσθωμα...
Είναι το diesel, έκδοση ultimate και χρώμα Grey atense με οροφή black perla nera.
Δεν μου έχουν ακόμη πει χρόνο παράδοσης αλλά υπολογίζω 3-4 μήνες.
Θα σας ενημερώσω με εντυπώσεις όταν το παραλάβω. -
Με το καλό να παραλάβεις και να το χαρείς!
-
Έχει καλό χειροκίνητο κιβώτιο το moka /Granland? Καλύτερο από το 2008 ή το ίδιο?
-
Διάβασα διάφορες κριτικές που σημειώνανε πως το καινούριο grandland έχει απρόσμενα ωραίο σε αίσθηση χειροκίνητο. Μου έκανε εντύπωση λόγω PSA.
Νομίζω αξίζει δοκιμή.
-
Κάτοχος πλέον και εγώ, Mokka GS line με εξτρά μόνο τις μεγαλύτερες οθόνες και το Keyless Entry.
A, αυτόματο 130ΗΡ -
Καλοτάξιδο !
-
Να το χαρείς με Υγεία!!
ΥΓ: Σωστή επιλογή κιβωτίου.
-
Καλορίζικος!!!! Καλά χιλιόμετρα! Περιμένουμε εντυπώσεις!! Καθότι υποψήφιος κάτοχος!
-
ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ
-
Καλοτάξιδο!!!
-
Καλοτάξιδο , περιμένουμε σχόλια
-
ένα ωραίο video για την αεροδυναμική του νέου opel mokka.
Youtube Video -
Όλα τα mokka έχουν αυτήν την αεροτομή;
-
#kalotaxida
Opel Mokka 2021