-
Καλοταξιδο.
Θες ένα κεραμικό με το χρώμα που διάλεξες.
-
αν είχα την επιλογή δν θα πήγαινα στο μαύρο, μόνο και μονογμόνο τις γραμμές που είναι υπέροχες. από την άλλη δν θα έπαιρνα και λευκό γτ δν το θεωρώ χρώμα. περί ορέξεως. .
δν έχω παράπονο, πυλωτη υπάρχει όλα καλά. στην δουλειά ίσως φάει λίγο ήλιο αλλά θα βρούμε την άκρη .
-
λες; δεν έχω ιδέα τι παίζει με τα κεραμικά. πάντα το είχα στο μυαλό σαν ένα έξοδο που δν χρειαζεται. ίσως ψαχτω.
-
Ωχχχ, παρθένος στο μαύρο; Δεν λέω τίποτα παραπάνω...
-
Καλοτάξιδο κ από εμένα. Δυστυχώς ως κάτοχος μαυρου θα συμφωνησω με τον harisma23 από πάνω. Αν υπάρχει η οικονομική δυνατότητα μια κεραμική επίστρωση είναι ό,τι καλύτερο ειδικά αφού πρόκειται για καθημερινό αυτοκίνητο. Στα Γιάννενα ξέρω ένα πλυντήριο στην Παπαναστασίου στην Ανατολή (details).
Γενικά το να συντηρήσεις το μαύρο χρώμα χωρίς αράχνες κλπ είναι full time δουλειά. Ιδανικά θα πρέπει να έχεις πιεστικό με αφροποιητή (και ειδικο σαμπουάν) για πρόπλυση, διαφορετικους κουβάδες και καλά σφουγγάρια ή γάντια μικροϊνών (και δεύτερο σαμπουάν) για το κυριως πλυσιμο, καλές πετσέτες μικροινών για στέγνωμα και κάποιο γρήγορο κερί σε μορφή σπρέυ να περνάς μια φορά το μήνα πχ. Καλές μάρκες ειναι meguiars, autoglym (υπάρχει και πλυντηριο εξειδικευμενο της autoglym στα Γιαννενα), sonax κλπ. Μία φορά τον χρόνο τουλάχιστον θα θες να το περάσεις ένα κερί και ίσως χρειάζεται κ ένα γυάλισμα. Για όλα αυτά θα βρεις άφθονα video στο youtube.
Προφανώς και ανάλογα πόσος ελεύθερος χρόνος και χρήμα υπάρχει όλα αυτά μετά από λίγο καιρό θα γίνουν πολύ κουραστικά ειδικά όταν περάσει η χαρά της αγοράς. Με κεραμική θα δώσεις ένα σκασμό λεφτά εξαρχής αλλά τουλάχιστον η συντήρηση μετά θα ειναι πιο εύκολη. Δεν χάνεις κάτι να ρωτήσεις, αφου θα ειναι καινουριο το αυτοκινητο ίσως δεν σου πάει πολύ ακριβά.
Αυτά βέβαια αν είσαι ψείρας, αν δεν σε νοιαζει κ τόσο με ένα καλο σαμπουαν και καλά σφουγγάρια και πανια μικροινών είσαι οκ.
-
Σε μαύρη μπερλινα θα κανεις οπωσδήποτε κεραμική προστασία.
Με το καλό να παραλάβεις ! -
thank Gerry, θα πάω στην Παπαναστασίου να ρωτήσω. δεν είμαι και πολύ ψείρας, αλλά δεν χάνω κάτι.
-
Η καλύτερη αγορά και σε ένα από τα χρώματα που προσδίδουν επιπλέον σοβαρότητα και κύρος. Αυτό και το αρτεον τα ωραιότερα σπορ σεντάν. Εφόσον έχεις πυλωτη γλιτώνεις το ανελέητο ψήσιμο οπότε μια χαρά. Ένα καλό εξωτερικο κάλυμμα καμπίνας και λύνεται και το παρκάρισμα στη δουλειά. Δεν ξέρω με τι ζάντες έρχεται η active αλλά σε αυτό το αυτοκίνητο κάτω των 17' θα χάνει πολύ, 18' είναι ιδανικες. Μεμβράνες 45-50%, χρωμιωμενες λεπτομέρειες σε πεντάλ, μαρσπιε εσωτερικά και πιθανώς και τη μάσκα (σίτα) του GT line είναι κάποια πραγματακια που θα σκεφτόμουν. Είχα (έχω) για 19 χρονια μαύρο μεταλλικο και παλαιότερα που ήμουν πιο ορεξατος έβαζα μια περίεργη αλοιφη, δεν θυμάμαι μάρκα αλλά την είχα πάρει από έναν τύπο στην έκθεση αυτοκινήτου στην Αθήνα, που όταν το έβαζες όλο το αυτοκίνητο γινόταν άσπρο και μετά από 1 ώρα το ξεβγαζα με πανί. Ότι σκόνη έπεφτε επάνω για 1-2 μήνες έβγαινε με ένα πανακι σε χρόνο dt. Το ίδιο και μετά από οδήγηση σε βροχή. Το χρώμα ακόμα είναι σε άψογη κατασταση, πρόσφατα βάφτηκε η μία μεριά λόγω ατυχήματος και με πολύ προσοχή ξεχωρίζει. Καλοταξιδο!
-
έκανα μια κουβέντα χτες για έξτρα και πήρα μηδενικές απαντήσεις του στυλ δν μπαίνει τπτ πανω. λεντ λάμπες θα μπουν σίγουρα αλλά ως εκεί.
δόντια μπροστά λεντ ημέρας, μου είπε δν γίνεται, gps όχι. η δν θέλουν να ασχοληθούν, βαριουνται δεν ξερω.
πεντάλ, μαρσπιε, γριλλια οκ αλλά από που; αυτο είναι το θέμα.
όσον αφορά ζάντες 17ρες έχει και ναι σκέφτομαι όταν αλλάξω λάστιχα, να πάω σε 18 γιατί αξίζει θεωρώ.
πάντως στο e shop cz Peugeot είδα, έχουν πεντάλ και κάποια άλλα.
-
πεντάλ, μαρσπιε, γριλλια οκ αλλά από που; αυτο είναι το θέμα.
πάντως στο e shop cz Peugeot είδα, έχουν πεντάλ και κάποια άλλα.
Αν υπάρχουν σαν γνήσια αξεσουάρ δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο δεν τα περνάνε;
Στο Scross πριν 3 χρόνια μου παρήγγειλαν (και μου τα έκαναν δώρο στην αντιπροσωπεία με την αγορά) πεντάλ αλουμινίου,μαρσπιέ από τα γνήσια και μου τα πέρασαν κιόλας. Το ίδιο και στο Fiesta του 2015 (πεντάλ αλουμινίου,κάλυμμα πορτμπαγκάζ,τετράδα πατάκια όλα γνήσια).
Μάλλον σα να μην έχουν όρεξη να το κάνουν μου δείχνει,παρά σαν πραγματική αδυναμία παραγγελίας.
-
αυτά συνήθως τα βάζεις τώρα που έχεις την πορωση. αν ειναι να ψάχνω όλη μέρα τα κινέζικα .γμσεμε
-
δόντια μπροστά λεντ ημέρας, μου είπε δν γίνεται, gps όχι. η δν θέλουν να ασχοληθούν, βαριουνται δεν ξερω.
Προφανώς και δεν γίνεται να μπούν αυτά επίσημα, δεν έχει retrofit kit η Peugeot για αυτά για ευνόητους λόγους (και δεν είναι μόνο η Peugeot, το 95% των εταιρειών είναι έτσι). Χρόνια συμβαίνει αυτό, δεν είναι κάτι καινούργιο.
Μπορείς να τα βάλεις, αλλά θα σου κοστίσουν απίστευτα πολλά χρήματα και σίγουρα δεν αξίζει.
-
άσε Φανή ξενέρωσα.. είδα ένα κομμάτι e bay, είναι ολόκληρο σύστημα από πίσω θέλει τρελή πατεντα, αν γινεται.
πάντως, θα πάρω από cz e shop με το καλό. μαρσπιε ,πεντάλ + κάνα δυο χαζομάρες καπου 120 ευρώ κάτι τέτοιο. τουλάχιστον το συγκεκριμενο δίνει διάφορα έξτρα και όσο περνάει ο καιρός και βάζουν και άλλα θα παίρνω από κει.
τους τα πάω και τα περνανε.
-
πάντως, θα πάρω από cz e shop με το καλό. μαρσπιε ,πεντάλ + κάνα δυο χαζομάρες καπου 120 ευρώ κάτι τέτοιο. τουλάχιστον το συγκεκριμενο δίνει διάφορα έξτρα και όσο περνάει ο καιρός και βάζουν και άλλα θα παίρνω από κει.
Ποιό e-shop; μου έδωσαν έναν κατάλογο χωρίς τιμές για Ελλάδα κ είχε 5 πράγματα μέσα..
Οι νυχιες μου ειπαν θέλει αλλαγμα όλο το φανάρι κ είναι τρελό κόστος.
-
Για σύνθετα συστήματα όπως φώτα (ειδικά LED), πάντα συμφέρει για όποιον τα θέλει να τα πάρει απο το εργοστάσιο. Αλλιώς δεν έχει νόημα να ασχοληθείς.
-
Δεν ξέρω νομίζω οι Γάλλοι δεν το έχουν με τα αξεσουαρ, αφτερμαρκετ κτλ ούτε βλέπω να ασχολούνται και τριτοι 'βελτιωτες' όπως με τα γερμανικά που έχει να βάλεις ότι θέλεις. Αργότερα θα βρεθούν ανταλλακτικά πολύ φθηνότερα αλλά όπως λες τώρα που είσαι ζεστός τα βάζεις αυτα. Για τους χαυλιόδοντες νομίζω θα βρεθεί ακρη αν το ψάξεις λίγο ακομα, ρωτα και σε κάνα φόρουμ του εξωτερικού.
-
bolt wrote:
Ποιό e-shop; μου έδωσαν έναν κατάλογο χωρίς τιμές για Ελλάδα κ είχε 5 πράγματα μέσα..
Οι νυχιες μου ειπαν θέλει αλλαγμα όλο το φανάρι κ είναι τρελό κόστος.
γκουγκλαρε e shop Peugeot θα στο βγάλει πρωτο. έχει κάποια λίγα για 508, ζάντες κλπ. έχει όλα τα μοντέλα νομίζω.
για το κάθετο λεντ, το μοναδικό που βρήκα μάλλον είναι αυτό
. μιλάμε ξεχωριστό κομματι, δεν είναι απλό. οπότε αν κάποτε γίνει πιο εύκολο να βρεθουν και να τοποθετηθούν βλέπουμε. προς το παρόν δύσκολο.
τεσπά, μια χαρά είναι το αμάξι, δύο πινελιές,φιμε, λάμπες λεντ και να προσέχω χρώμα
-
Λάμπες LED μόνο αν έχει projectors. Αλλιώς δεν θα κάνεις δουλειά και θα τυφλώνεις. Καλύτερα καλές αλογόνου όπως Phillips (έχουν μικρότερη ζωή αλλά πολύ περισσότερο φως).
-
Δεν κατάλαβα, εγώ έλεγα για τις νυχίες που αλλάζεις όλο το φανάρι. Δεν έχει τα led ημέρας χαυλιόδοντες; πώς γίνεται αυτό;
Νομίζω το είχε ποστάρει ένας φίλος πριν καιρό, θα το τσεκάρω το σάιτ.
-
Η active δεν τα έχει. Έχει μαύρα πλαστικά εκεί. Εντάξει ωραία είναι αλλά σιγά την έλλειψη. Αν σε καλύπτει το αμάξι ως σύνολο (που είναι αμαξάρα) κλάιν μάιν
Αγορα καινουργιου (οικογενειακου) - Αποψεις