-
Hyundai i30 fastback φιλε μου και μονο με κινητηρα diesel,αυτον με τα 116 οχι με τα 136, για να εισαι μεσα στο budget.
Tα 1.0 και 1.2 βενζινη ξεχνα τα, αν τα πας απο θεσσαλονικη καλαματα με 40 βαθμους εξω φορτωμενος με παιδια, θα καψουν και τα σιδερα οχι μονο το λαδι. Ασε που οταν το μοτερ πιεζεται, μετα απο Χ χιλιαδες χλμ καιει αερα λαδι.Μπορει να ειναι συγχρονοι κινητηρες αλλα εμεις ειμαστε παλιοι παικτες.
Αυτα.
-
Θα συμφωνήσω με τον tutuyo. Ακόμα και ένα σύγχρονο 1000αρι έχει άνετα ταχύτητες νορμάλ (120-130) με clima συν δύο ενήλικες επιβάτες με τις αποσκευές τους. Είπαμε εκτός προβληματικών εν τη γένεση του κινητήρων πλέον αυτά είναι απλά κατορθώματα. Δεν είμαστε στα 90's...
-
Γιατι αμα πηγαινεις στην εθνικη με 120-140 φορτωμενος με την οικογενεια και με κλιματιστικο το μοτερ πιεζεται?Για ποιο λογο? Ποση απο την συνολικη ισχυ του κινητηρα να χρησιμοποιεις σε μια τετοια κατασταση?30-40%?
Επισης δεν καταλαβαινω πως το 1.0 μοτερ του fastback με τα 172Nm ροπης ειναι 'πιεσμενο'
Δλδ το 1.4 VVTi της Corollαρας με τα 130Nm τι ειναι ?
-
Παντως δεν μαζευονται τα χρηματα γαμωτο..δεν αντεχω να περιμενω και να μαζευω. Εχω και την αστυνομια σπιτι να μου το αναβαλλει ολη την ωρα! Αντε να ερθει αυγουστος, να βγαλουν και καμια προσφορα της προκοπης να δουμε και εμεις λιγο χαρα.. σαπισα με το γκολφακι
-
Εχω και την αστυνομια σπιτι να μου το αναβαλλει ολη την ωρα!
Την γυναίκα σου εννοείς; Αχαχαχα, κλαίω! Ομοιοπαθης. Καλή μας υπομονή. Εγώ θέλω καλά χρόνο ακόμα. Για καλοκαίρι 2021 πάω. Προηγείσαι, με το καλό και σύντομα εύχομαι
-
Thanx. Λεω να φτσσω στα 18κ το λιγοτερο και να βαλω κανα δεκαρικο δανειο (δν εχω παρει ποτε). Αντεεεε
-
Να ξέρεις 10κ δάνειο είναι πολλά. Έχουν μεγάλα επιτόκια θα σε ματώσουν....
-
Εξαρτάται από την μάρκα και το μοντέλο. Ορισμένοι έχουν μέχρι και 0% (π.χ. Ford) και αρκετοί είναι κάτω από 6%.
-
Εξαρτάται από την μάρκα και το μοντέλο. Ορισμένοι έχουν μέχρι και 0% (π.χ. Ford) και αρκετοί είναι κάτω από 6%.
Σαυτο έχεις ενα δίκιο. Απλά μου έχει μείνει η αίσθηση όταν πήγα να ρωτήσω θεωρητικά πέρσι το καλοκαίρι για Corolla Sedan hybrid Active plus 23.000€ με μικρή προκαταβολή και μου το έβγαζε 28.000€ με τους τόκους για αυτό είπα να προειδοποιήσω τον φίλο. Φυσικά να πάει να ρωτήσει για όλα τα οχήματα που τον ενδιαφέρουν.
-
Έχεις δίκιο για Τογιότα, έχει ένα από τα υψηλότερα επιτόκια στην αγορά, κοντά στο 10%...!! Δεν συμφέρει με τίποτα χρηματοδότηση σε Τογιότα (εκτός εαν κάνουν καμια προσφορά).
-
Έχεις δίκιο για Τογιότα, έχει ένα από τα υψηλότερα επιτόκια στην αγορά, κοντά στο 10%...!! Δεν συμφέρει με τίποτα χρηματοδότηση σε Τογιότα (εκτός εαν κάνουν καμια προσφορά).
+1
Γι'αυτό θα πάω μονο με ζεστό κασέρι έτοιμος όταν έρθει η ώρα. Btw, όποτε μπορέσεις, ρίξε μια ματιά στο το νήμα της Corolla γιατί εξέφρασα κάποιες απορίες που λογικά εσύ θα έχεις τις περισσότερες αν όχι όλες τις απαντήσεις μιας που ενδιαφέρθηκες για CHR.
-
Απο ασια πλευρα που πιο πολυ με ενδιαφερει ολοι κινουνται στο 7 με 9% επιτοκια. Θα δεχτω να παρω δεκα και να πλερω 11 11,5 καπου εκει σκεφτομαι.
-
Btw, όποτε μπορέσεις, ρίξε μια ματιά στο το νήμα της Corolla γιατί εξέφρασα κάποιες απορίες που λογικά εσύ θα έχεις τις περισσότερες αν όχι όλες τις απαντήσεις μιας που ενδιαφέρθηκες για CHR.
Done!
-
Sabas_Thess wrote:
Φανή αν και το χω ξαναπεί το 0 της Ford είναι σχετικό πρέπει να δώσεις το 50% της αξίας και για 24 δόσεις. Εγώ τότε που πήγα για το focus active με 7000 μπροστά και τ άλλα σε 84 (θα το ξεχρεωνα σε 2 χρόνια) το επιτόκιο ήταν 5.9
-
Φανή αν και το χω ξαναπεί το 0 της Ford είναι σχετικό πρέπει να δώσεις το 50% της αξίας και για 24 δόσεις. Εγώ τότε που πήγα για το focus active με 7000 μπροστά και τ άλλα σε 84 (θα το ξεχρεωνα σε 2 χρόνια) το επιτόκιο ήταν 5.9
Όντως έχει περιορισμούς, με 2 υποσημειώσεις:
-
Πλέον είναι με 40% προκαταβολή και έως και 48 δόσεις.
-
Υπάρχει και νέο πρόγραμμα με 0% προκαταβολή, έως 84 δόσεις και 1% επιτόκιο.
Απλά το αναφέρω, σε σχέση με την παραπάνω απάντησή μου, ότι κάποιες εταιρείες έχουν αρκετά χαμηλά επιτόκιο (ακόμα και το 5.9% θεωρείται χαμηλό) και άλλες έχουν κοντά στο 10%.
-
-
Λοιπόν έχουμε και λεμε.προσπάθησα να κανω td αυτοκίνητα που μ ενδιαφερουν.έκανα το ceed με τον 1.4 και το αδερφάκι i30 με τον χιλιαρι κινητήρα.μερα με νυχτα τα δυο αυτοκίνητα πολυ ανώτερο το ceed.ειχα κάνει προ κορονοιου το puma για να μου φυγει η απορία κ δεν μ αρεσε καθολου.για τον αρχικο μου στοχο το civic τρωω κοροιδια νομιζω η αντιπροσωπεία συμπεριφέρεται σαν να μην θελει να πουλήσει αν κ απο τον πωλητή δεν εχω κανένα παράπονο.γουρουνι στο σακι 2020 δεν αγοραζει κανεις.δεν δοκιμασα Peugeot η focus(που ειναι πανάκριβο αν τα βάλεις κατω) και εξακολουθω να μην θελω vag.το megane μου αρέσει αλλα λιγο που το ψαξα ξεφεύγει κι αυτο σε τιμη.η αλήθεια ειναι οτι δεν το χω πολυκοιταξει ομως
Το ceed gt line ειναι vfm οπως πολυ σωστά ειπώθηκε.δεν εντόπισα ιδιαίτερα κακη ηχομόνωση ψιλοδιαφωνω σε αυτο και το αμαξακι το ειχα(στην premium εκδοση που δεν πουλιέται σήμερα ) πανω από ωρα(οχι Θεσσαλονίκη αλλου κ με καλυτερο επιτόκιο στην χρηματοδότηση οταν μιλήσαμε για τα φράγκα).η ποιότητα κυλισης σε οτι εχω οδηγήσει μεχρι σήμερα ηταν αρκετά καλη.δεν ξερω που φτάνει το 308 η πόσο φοβερό μπορεί ναναι το focus.θα τα δοκιμασω κ θα το καταλάβω(πιστεύω).τα φρενα ηταν εκπληκτικά η ανάρτηση υποφέρτη χωρις να κουραζει και με την προϋπόθεση οτι αγοραζεις ενα σχεδον πλήρως εξοπλισμένο αμαξι σε αυτα τα λεφτα που δεν σου στερει την χαρα της οδηγησης ειναι μια καλη επιλογή ετσι όπως ειναι η αγορά σήμερα.καλη επιλογή ειναι και το astra αλλα ετυχε να το χει φιλος και κατα την γνώμη μου ειναι ενα σκαλι κατω απο τα περισσότερα αυτοκίνητα της κατηγορίας.
Υ.γ corolla δεν θελω να αγορασω.την εκτιμω οσο δεν πάει αλλα δεν την θελω
-
Δύο πράγματα μόνο επάνω σε όσα είπες. 1) το 308 δεν ξέρω αν θα το βρεις td γιατί αλλάζει αρχές '21 και δεν ασχολούνται οι αντιπροσωπείες. Έχουν πέσει με τα μούτρα στα 208/2008. 2) το Ceed αν σου άρεσε λίγο υπομονή 2/3 μήνες έρχεται Facelift i30 με βενζίνη 1.5 mild hybrid 150ps (λογικά θα περάσει ο κινητήρας και στο Ceed όποτε θα έχει σύγχρονο μοτέρ σαφώς πιο οικονομικό με χαμηλότερους ρυπους ΤΚ και θόρυβο). Μπες τσεκαρε το είναι αρκετά βελτιωμένο. Καλή επιτυχία σε ότι και αν διαλέξεις.
-
28000 για suv c 11/19 με 4000 χλμ (και καλά του αφεντικού τεσπά) από 32800 το θεωρείτε fair deal?
-
Fair ακουγεται. Δες αν υπαρχει στα car και ποσο το δινουν. Ελεγχο σε μηχανικο. Και αν εχεις να δωσεις αυτοκινητο, πεταξε το στο τελος και μετα τα παζαρια. 'Α εχω και ενα ταδε ταδε να δωσω'
-
Eξυπνο αυτό που ειπες με το αμάξι της ανταλλαγής αλλά εγώ είμαι λίγο ταγκαλακι και το είπα σχετικά γρήγορα αφού πρώτα βέβαια πήρα -1000 , 29000 το έδιναν αρχικά.
Από την άλλη θα σου πει ο άλλος εδώ δίνουν 3000 έκπτωση σε αμάξια κούτα σε αυτά τα μπάτζετ οπότε τι κερδίζεις 1800 για 4000 χλμ ; γίνομαι συνήγορος του διαβόλου.
Αγορα νεου αυτοκινητου