-
@cirus said in Toyota Yaris Cross:
@alex-mix said in Toyota Yaris Cross:
@yem said in Toyota Yaris Cross:
Ακριβώς έτσι @alex-mix , μόνο εγώ νομίζω ότι είναι υπερβολική η αναμονή για αμάξι ?
Υπερβολική είναι αλλά τι να κάνει ο κόσμος έτσι όπως έγιναν τα πράγματα.
Εσύ τελικά παρήγγειλες? και αν ναι τι πήρες εν τέλη?
ROVER αχαχαχα. Μάντεψε
χααχχαχααχ ROVER
ακόμα θυμαμαι το πιστολάκι και γελάω. Οτι καλύτερο έχω ακούσει ποτέ για βλάβη σε αυτοκίνητο.
Yaris Cross?
Όχι φίλε αν έπαιρνα toyota αυτό που λατρεύω είναι chr
-
Κράτα γερά @alex-mix θα παραλάβεις το facelift του 2008 ( που αρχικά ήθελες) το 2023
Πάει το 2008 φίλε πήγα αλλού τώρα . Αλλά ακόμα δεν λέω κάτι όταν έρθει θα πω χάχα. Εννοείται βέβαια και τώρα από παράδοση οκτωβριο πήγε κατά πάσα πιθανότητα Μάρτιο.
Αν πήγε Μάρτιο Δεν είναι TOYOTA
Ρε φίλε PUMA πήρες ????
-
-
Κράτα γερά @alex-mix θα παραλάβεις το facelift του 2008 ( που αρχικά ήθελες) το 2023
Πάει το 2008 φίλε πήγα αλλού τώρα . Αλλά ακόμα δεν λέω κάτι όταν έρθει θα πω χάχα. Εννοείται βέβαια και τώρα από παράδοση οκτωβριο πήγε κατά πάσα πιθανότητα Μάρτιο.
Αν πήγε Μάρτιο Δεν είναι TOYOTA
Ρε φίλε PUMA πήρες ????
Χαχα ναι αλλά δεν ξέρω τι θα γίνει μέχρι το τέλος γιατί έχω παραγγείλει st line diesel με έξτρα drive assistance με τα 660 ευρω
-
Χαχα ναι αλλά δεν ξέρω τι θα γίνει μέχρι το τέλος γιατί έχω παραγγείλει st line diesel με έξτρα drive assistance με τα 660 ευρω
Αντε με το καλό. Δεν ρωτάω περισσότερα περιμένω να τα γράψεις όταν το πάρεις.
-
Xθεσινο... Yaris Cross PREMIER EDITION, ομως οχι 4x4, σε λασπη, 'οικειο' οδικο δικτυο...
-
@city-pop said in Toyota Yaris Cross:
Xθεσινο... Yaris Cross PREMIER EDITION, ομως οχι 4x4, σε λασπη, 'οικειο' οδικο δικτυο...
Δε ειναι λάσπη αυτή βασικά. Και ενα κανονικό αυτοκίνητο περνάει άνετα
-
με 18άρες ήταν καλα τα πήγε
εγω επιμένω σε αυτό
με το μπαλονέ πλαϊνό
με ελαστικό τύπου Crossclimate2 και παρόμοια θα πηγαίνει (σχεδόν) παντού
-
@monman2 said in Toyota Yaris Cross:
με 18άρες ήταν καλα τα πήγε
εγω επιμένω σε αυτό
με το μπαλονέ πλαϊνό
με ελαστικό τύπου Crossclimate2 και παρόμοια θα πηγαίνει (σχεδόν) παντού
Πολύ σωστός. Για μας που θελουμε να πατάμε χώμα αλλα και για τη πόλη να μη έχουμε το άγχος να ακουμπήσει στα πεζοδρόμια η 16 άρα ειναι μονόδρομος
-
Δεν δείχνει άσχημα με 16άρα μαύρη
μια πρόχειρη φωτο με 16αρα απο τον εξομοιωτή της Toyota ,σε άλλο σχέδιο βέβαια αλλα μου εχει δώσει ιδέα για το τι θα κάνω όταν έρθει το δικό μου ... μαύρες με ηλεκτροστατική κατευθείαν ... όταν εχεις ενα χρόνο αναμονή να περνάει η ώρα -
Στην εκδοση active το κινητο συνδέεται με την οθονη ? κανει mirroring ?
-
@xrist0s4 said in Toyota Yaris Cross:
ΟΧΙ
-
Έχει miracast ναι. Συνδέεται με τον ίδιο τρόπο όπως με μια smart tv. Απλά είναι μόνο για android κινητά νομίζω.
Μια διευκρίνηση, άλλο πράγμα το ασύρματο android auto και άλλο το ασύρματο mirroring - miracast. -
@miro said in Toyota Yaris Cross:
Έχει miracast ναι. Συνδέεται με τον ίδιο τρόπο όπως με μια smart tv. Απλά είναι μόνο για android κινητά νομίζω.
Μια διευκρίνηση, άλλο πράγμα το ασύρματο android auto και άλλο το ασύρματο mirroring - miracast.Miro δεν το λεω ειρωνικα αλλά δεν μας το εξηγείς και μας που είμαστε της παλιάς σχολής και δεν ξέρουμε τίποτα από αυτα
-
@miro said in Toyota Yaris Cross:
Μια διευκρίνηση, άλλο πράγμα το ασύρματο android auto και άλλο το ασύρματο mirroring - miracast.Σε όλες τις εκδόσεις γίνεται mirroring απλα στην active γίνετε με καλώδιο και απο style και πανω ασύρματα. Δε παίζει ρόλο αν ειναι android η iOS
-
ανακεφαλαίωση βαση των απαντησεων ! εχει miracast . Εχει και miroring αλλα μονο με καλωδιο . Ετσι ειναι ?
-
Φήμες λένε πως δεν εχει οθόνη...φήμες όμως!
-
ανακεφαλαίωση βαση των απαντησεων ! εχει miracast . Εχει και miroring αλλα μονο με καλωδιο . Ετσι ειναι ?
Δε είναι σώστη η ορολογία για το αυτοκίνητο. Miracast έχουν τα.android τα I phone έχουν air play. Αυτές οι ορολογίες χρησιμοποιούνται για να συνδέσεις ενα κινητό με μια τηλεόραση. Στα αυτοκίνητα υπάρχει το Apple car play και το android auto. Βλέπεις κανονικά την οθονη του κινητου σου στην οθονη Τοθ αυτοκινητου. Στο cross οι 2 πρώτες εκδόσεις το υποστηρίζουν με καλώδιο ενώ απο style και πανω ασύρματα. Πάντως υπάρχει box στο AliExpress που στο κανει ασύρματο. Αν λέω κατι λάθος ας με διορθώσουν αυτο που ξέρουν καλύτερα
-
@tgk said in Toyota Yaris Cross:
Δε είναι σώστη η ορολογία για το αυτοκίνητο. Miracast έχουν τα.android τα I phone έχουν air play. Αυτές οι ορολογίες χρησιμοποιούνται για να συνδέσεις ενα κινητό με μια τηλεόραση. Στα αυτοκίνητα υπάρχει το Apple car play και το android auto. Βλέπεις κανονικά την οθονη του κινητου σου στην οθονη Τοθ αυτοκινητου. Στο cross οι 2 πρώτες εκδόσεις το υποστηρίζουν με καλώδιο ενώ απο style και πανω ασύρματα.
Στην active έκδοση που έχω, υπάρχει η δυνατότητα να συνδέσω το κινητό μου android ασύρματα με την οθόνη μέσω miracast (υπάρχει αυτός ο όρος στου μενού της οθόνης). Στην περίπτωση όμως αυτή δεν θα λειτουργεί η αφή στην οθόνη του αυτοκινήτου, απλά ότι βλέπεις στο κινητό θα μεταφέρεται ασύρματα στην όθονη του Cross.
-
Για τα i phone τι επίλογη εχει ;και δεύτερο όταν το συνδέεις με το android auto έστω και με καλώδιο ελέγχεις το κινητό απο την οθονη του αυτοκινητου ;
Toyota Yaris Cross