-
Καλοταξιδο με πολλά ασφαλή χιλιόμετρα να είναι.
-
Να είστε καλά παιδιά για τις ευχές.
Καλη Ανάσταση να έχουμε ! -
@v_a said in Toyota Yaris Cross:
Thanks a lot ice! Μέρα με την νυχτα, η καμπίνα με τα λεντ μεσα, καμμία σχέση (ποσό θα κόστιζε ρε Toyota?)
Ειχες θεμα με το canbus? Aπο που πηρες τις λαμπες?
-
@tacos said in Toyota Yaris Cross:
@v_a said in Toyota Yaris Cross:
Thanks a lot ice! Μέρα με την νυχτα, η καμπίνα με τα λεντ μεσα, καμμία σχέση (ποσό θα κόστιζε ρε Toyota?)
Ειχες θεμα με το canbus? Aπο που πηρες τις λαμπες?
Κανένα πρόβλημα.
Αγορά και τοποθέτηση επι τοπου στο xenonlights.gr -
Τελικά η βίντεο θεραπεία περιμένοντας και οι άπειρες φορές ανάγνωσης αναρτήσεων κατοχων στα ΜΚΔ μας κάνουν ξεφτέρι.
Είμαι άνθρωπος που δεν πιάνουν τα χέρια του, αλλά τις παρακάτω επεμβάσεις τις έκανα με σχετική ευκολία χωρίς να ανοίξω καν ταυτοχρονα κάποιο βίντεο σε μισή ώρα. Ζηλεψα βέβαια και λίγο το @stefan147 που έκανε τα ίδια στην cc.
Τώρα που πήρα το κολαι σειρά παίρνει ο @fanis75
Χάθηκε βέβαια η Τογιότα να τα βάζει αυτά μαμά με λίγο επιπλέον κόστος;Αγορά διακοπτών από
https://www.aliexpress.com/item/1005002282617936.html?spm=a2g0o.order_detail.order_detail_item.2.29dbf19cTCmdizκαι οι λαμπιτσες για τον ατμοσφαιρικό όπου υπάρχουν μαμά οι υποδοχές και η καλωδίωση
https://a.aliexpress.com/_ms8bUsS
σε χρώμα Ice blue -
@iceman7 said in Toyota Yaris Cross:
Τελικά η βίντεο θεραπεία περιμένοντας και οι άπειρες φορές ανάγνωσης αναρτήσεων κατοχων στα ΜΚΔ μας κάνουν ξεφτέρι.
Είμαι άνθρωπος που δεν πιάνουν τα χέρια του, αλλά τις παρακάτω επεμβάσεις τις έκανα με σχετική ευκολία χωρίς να ανοίξω καν ταυτοχρονα κάποιο βίντεο σε μισή ώρα. Ζηλεψα βέβαια και λίγο το @stefan147 που έκανε τα ίδια στην cc.
Τώρα που πήρα το κολαι σειρά παίρνει ο @fanis75
Χάθηκε βέβαια η Τογιότα να τα βάζει αυτά μαμά με λίγο επιπλέον κόστος;Αγορά διακοπτών από
https://www.aliexpress.com/item/1005002282617936.html?spm=a2g0o.order_detail.order_detail_item.2.29dbf19cTCmdizκαι οι λαμπιτσες για τον ατμοσφαιρικό όπου υπάρχουν μαμά οι υποδοχές και η καλωδίωση
https://a.aliexpress.com/_ms8bUsS
σε χρώμα Ice blueτουλαχιστον εγιναν οι διακοπτες ολοι αυτοματοι; Ή μονο παλι αυτοματος μενει μονο του οδηγου;
-
Εξαρχης αυτόματοι ήταν όλοι. Προοδος για την Τογιότα. Φωτιζομενοι δεν ήταν και γι αυτο έγινε η αλλαγή.
-
Εξαρχης αυτόματοι ήταν όλοι. Προοδος για την Τογιότα. Φωτιζομενοι δεν ήταν και γι αυτο έγινε η αλλαγή.
Ωσαννά εν τοις υψίστοις!!! Θαύμα έγινε! Αυτοι αιωνες τωρα, μονο στου οδηγου εβαζαν αυτοματο!
-
Πολύ ωραία δουλειά iceman, πραγματικά αναβαθμίζεται το εσωτερικό με 2-3 απλά πραγματάκια.
Καλοτάξιδο το όχημα , να το χαρείς !
-
πολυ ωραιο γουστο, ωραιο αυτοκινητο, ωραιες πινελιες! καλοριζικο με υγεια!
-
Ευχαριστώ παιδιά ! Να είστε καλά !
-
Καλοτάξιδο iceman7. Έρχεται 3μερο, με καινούργιο αμάξι θα πάμε την εκδρομή μας. Επειδή είναι του κουτιού σύμφωνα με τον κατασκευαστή για τα πρωτα 1000χλμ. θέλει στρώσιμο (εχει 200χλμ. μόνο). Θα βγούμε στην Εθνική οδό, τι έχετε να με συμβουλέψετε για την οδήγηση, τι να αποφύγω;
-
@tasosgeo said in Toyota Yaris Cross:
Καλοτάξιδο iceman7. Έρχεται 3μερο, με καινούργιο αμάξι θα πάμε την εκδρομή μας. Επειδή είναι του κουτιού σύμφωνα με τον κατασκευαστή για τα πρωτα 1000χλμ. θέλει στρώσιμο (εχει 200χλμ. μόνο). Θα βγούμε στην Εθνική οδό, τι έχετε να με συμβουλέψετε για την οδήγηση, τι να αποφύγω;
Βάλτο στο RWR
Πάτα το και πάνω απο τα 130 όπου σε παίρνει
Στα διόδια απαλά τα φρένα
Nα δουλέψει να στρώσουν τα ελατήρια των εμβόλων και όλο το σύστημα να συντονιστεί με τον ιδιοκτήτη , να πάρει το μήνυμα οτι θα πέσει ξεπάτωμα .
Όσα toyota καταναλώνουν βενζίνη και λάδια είναι αυτά που τα πάνε συνέχεια αργά ,
τα yaris της τελευταίας γενιάς αν τα οδηγείς κοιμισμένα χαλάνε και το φίλτρο μικροσωματιδίων όπως γράφτηκε και στο φόρουμ αυτό . -
Εγω εκανα 200 χλμ το ΠΣΚΔ εντός Αττικής.
Δεν ασχολήθηκα καν με στρωσίματα κλπ
Χθες έπιασα εύκολα 150 στην ΑΟ, γενικά είναι σβέλτο και οικονομικό. Παταει και στρίβει πολύ καλά....
Το δε τιμόνι που στα τεστ drive μου είχε φανεί πουπουλο, σε αυτο εδω είναι σωστό (ελαφρυτερο φυσικα από τη bmw).. παίζει να αλλαξαν κάτι;
Καμία σχέση με το mk3 yaris.
Βέβαια ποιοτικά το yaris mk3 ήταν καλύτερο!
Στο YC η μοκέτα στο πάτωμα συνοδηγού είναι ακόλλητη και φουσκώνει. Ρωτώντας έμαθα ότι αυτό είναι feature γιατι το έχουν και άλλοι!
Τα piano black και στην κονσόλα και αλλου ειναι εκνευριστικά και ψαχνω στο ali για να τα ξεφορτωθώ.
Επίσης είδα ήδη τη μαύρη ταινία στο Β pillar να κανει φουσκαλιτσες στο άνω άκρο!
Φυσικά το αμάξι είναι ΚΑΤΑΣΚΟΤΕΙΝΟ στις πίσω θέσεις. Μαζί με το σκούρο γκρι ουρανό και τα μαμα φιμέ δεν βλέπεις Χριστό!Το lane assist υπαρχει τρόπος να απενεργοποιηθεί εντελώς;
Μας σπάει τα νεύρα! -
Συμφωνώ, αλλά νά το βιβλίο μέσα γράφει: "Για τα πρώτα 1000 km (621 μίλια): • Μην οδηγείτε με εξαιρετικά υψηλές ταχύτητες. • Αποφύγετε την ξαφνική επιτάχυνση. • Μην οδηγείτε με σταθερή ταχύτητα για μεγάλα χρονικά διαστήματα."
-
@tasosgeo said in Toyota Yaris Cross:
Συμφωνώ, αλλά νά το βιβλίο μέσα γράφει: "Για τα πρώτα 1000 km (621 μίλια): • Μην οδηγείτε με εξαιρετικά υψηλές ταχύτητες. • Αποφύγετε την ξαφνική επιτάχυνση. • Μην οδηγείτε με σταθερή ταχύτητα για μεγάλα χρονικά διαστήματα."
Ακριβώς να μην πηγαίνεις με τελικές και να διαλέξεις διαδρομή που να έχει αυξομειώσεις ταχύτητας , όχι με σταθερή ταχύτητα πάντως και κάνε ανοίγματα μέχρι και τα 150 για λίγο δεν παθαίνει κάτι μάλλον καλό θα του κάνεις.
Μη το λυπάστε! Toyota είναι ... -
Το lane assist υπαρχει τρόπος να απενεργοποιηθεί εντελώς;
Μας σπάει τα νεύρα!το είχα γράψει πριν λίγες μέρες, είναι πολύ εύκολο από τις ρυθμίσεις στη κεντρική οθόνη (πίσω από το τιμόνι), μπορείς να βγάλεις off τον βομβητή μη σε ζαλίζει ή ότι άλλο θέλεις.
-
@a65 said in Toyota Yaris Cross:
Το lane assist υπαρχει τρόπος να απενεργοποιηθεί εντελώς;
Μας σπάει τα νεύρα!το είχα γράψει πριν λίγες μέρες, είναι πολύ εύκολο από τις ρυθμίσεις στη κεντρική οθόνη (πίσω από το τιμόνι), μπορείς να βγάλεις off τον βομβητή μη σε ζαλίζει ή ότι άλλο θέλεις.
Σε ευχαριστώ.. τις επιλογές αυτες τις εχω δει και πειράξει και είχα περιορίσει το συστημα μόνο στο βομβητή αν και σε απότομες αλλαγές πορείας σου πείραζε και παλι το τιμόνι.
Δοκιμάζοντας ξανά σημερα ειδα οτι αν κρατήσεις πατημένο για λίγο περισσότερο το σχετικό κουμπί του lane asssist στο τιμόνι, το σύστημα απενεργοποιείται πλήρως!!
Εξαφανίζονται οι μπάρες στην πανω αριστερή άκρη της οθονης και ουτε ήχος ούτε τίποτα!
Μένει το βραδάκι που θα φύγω να δω αν στην επανεκκίνηση το εμφανίζει ξανά.Δοκίμασα και android auto σήμερα!
Μια χαρα και αμεσα ασύρματη η σύνδεση με το Xiaomi 10T pro αλλά οι εφαρμογές ήχου δεν έπαιζαν ... ψαχνοντας είδα οτι κατι συνέβη με την τελευταία αναβάθμιση.... θα το ξαναδοκιμάσω... -
Εγω εκανα 200 χλμ το ΠΣΚΔ εντός Αττικής.
Δεν ασχολήθηκα καν με στρωσίματα κλπ
Χθες έπιασα εύκολα 150 στην ΑΟ, γενικά είναι σβέλτο και οικονομικό. Παταει και στρίβει πολύ καλά....
Το δε τιμόνι που στα τεστ drive μου είχε φανεί πουπουλο, σε αυτο εδω είναι σωστό (ελαφρυτερο φυσικα από τη bmw).. παίζει να αλλαξαν κάτι;
Καμία σχέση με το mk3 yaris.
Βέβαια ποιοτικά το yaris mk3 ήταν καλύτερο!
Στο YC η μοκέτα στο πάτωμα συνοδηγού είναι ακόλλητη και φουσκώνει. Ρωτώντας έμαθα ότι αυτό είναι feature γιατι το έχουν και άλλοι!
Τα piano black και στην κονσόλα και αλλου ειναι εκνευριστικά και ψαχνω στο ali για να τα ξεφορτωθώ.
Επίσης είδα ήδη τη μαύρη ταινία στο Β pillar να κανει φουσκαλιτσες στο άνω άκρο!
Φυσικά το αμάξι είναι ΚΑΤΑΣΚΟΤΕΙΝΟ στις πίσω θέσεις. Μαζί με το σκούρο γκρι ουρανό και τα μαμα φιμέ δεν βλέπεις Χριστό!Το lane assist υπαρχει τρόπος να απενεργοποιηθεί εντελώς;
Μας σπάει τα νεύρα!Ξανακοίταζα τα παράθυρα και μου φαίνονται πιο σκούρα (δεν έχω βάλει ακόμα μεμβράνες), όντως τα εργοστασιακά είναι ψιλοφιμέ ή ιδέα μου είναι;
-
Καλησπερα και χρονια πολλα. Εχω το Toyota Yaris Cross Active hybrid. Λοιπον σε ταξιδι σημερα απο Αρτα για Αθηνα (350χλμ) εβαλα 40 ευρω αμολυβδη και, μιας και ειχε ηδη μεσα, το ντεποζιτο γεμισε και μου εδειξε ο υπολογιστης οτι ειχε για περιπου 650χλμ. Βεβαια το πατησα αρκετα οποτε πηγε για αρκετη ωρα και 150 και 140χλμ/ωρα και το αμαξι ηταν φορτωμενο. Οταν εφτασα αθηνα ειχε ουτε το 1/3 του ντεποζιτου και ο υπολογιστης χιλιομετρων μου εδειχνε οτι ειχαν απομεινει 90χλμ μονο. Μου εκανε εντυπωση που ο χιλιομετρητης εως το επομενο γεμισμα επεσε εξω σχεδον 300χλμ. Ειναι φυσιολογικο αυτο?
Επισης, τι πιεση ειναι φυσιολογικη στα λαστιχα?
Toyota Yaris Cross