-
Ετσι για να χαζευουμε τους ατελειωτους μηνες της αναμονης,μπορουμε να κατεβασουμε απο καπου το instruction oweners manual?
-
@tacos said in Toyota Yaris Cross:
Ετσι για να χαζευουμε τους ατελειωτους μηνες της αναμονης,μπορουμε να κατεβασουμε απο καπου το instruction oweners manual?
Ναι από το site της Toyota.
-
O.k M/Ths.
-
@fanis75 said in Toyota Yaris Cross:
Ναι από το site της Toyota.
Έχω την εντύπωση ότι δεν γίνεται χωρίς τον αριθμό VIN.
-
@theodore80 said in Toyota Yaris Cross:
Όχι δεν χρειάζεται, μπορείς με VIN ή αλλιως με αναζήτηση ανά μοντέλο.
https://www.toyota.gr/customer/manuals -
Όχι δεν χρειάζεται, μπορείς με VIN ή αλλιως με αναζήτηση ανά μοντέλο.
https://www.toyota.gr/customer/manualsΜα αναζητηση με μοντέλο έχει μόνο το multimedia και Navigation manuals. Τουλάχιστον για το cross.
-
Μα αναζητηση με μοντέλο έχει μόνο το multimedia και Navigation manuals. Τουλάχιστον για το cross.
Μήν βάζεις έτος 2022, βάλε 2021. Για το 2022 δεν έχει γίνει update ακόμα για αυτό δεν στο βγάζει.
-
Super, tnx
-
χαιρετώ
τα έχω κατεβάσει όλα, όποιος θέλει του τα στέλνω σε ένα email -
@jimcts said in Toyota Yaris Cross:
χαιρετώ
τα έχω κατεβάσει όλα, όποιος θέλει του τα στέλνω σε ένα emailkonitse@gmail.com ευχαριστούμε
-
Σχεδον 700 σελιδες manual!!!.
-
Σχεδον 700 σελιδες manual!!!.
Για αυτό μας έδωσαν 18 μήνες να το διαβάσουμε, να προετοιμαστούμε να το υποδεχτούμε. Τα έχουν σκεφτεί όλα στην εντέλεια οι Ιάπωνες. Σκέψου να παραλάβεις αύριο και να ψάχνεις πως θα κάνεις connect to τηλέφωνο κανά 2ωρο.
-
Χαιρετε σε όλους . Θα ηθελα να μαθω όσοι έχετε παραλάβει μετά από πόσες μερες παραλάβατε απ όταν έφτασε στην Ελλάδα το αμαξι. Σήμερα έμαθα ότι φτάνει 16 του μήνα και ότι 20 με 22 θα παραλάβω . Πιστεύετε θα ναι τόσο συντομα γτ έχω διαβάσει ότι μπορεί να πάρει κ 15 μερες για να περάσει τελωνείο . Ευχαριστώ
-
@george6-0 said in Toyota Yaris Cross:
Χαιρετε σε όλους . Θα ηθελα να μαθω όσοι έχετε παραλάβει μετά από πόσες μερες παραλάβατε απ όταν έφτασε στην Ελλάδα το αμαξι. Σήμερα έμαθα ότι φτάνει 16 του μήνα και ότι 20 με 22 θα παραλάβω . Πιστεύετε θα ναι τόσο συντομα γτ έχω διαβάσει ότι μπορεί να πάρει κ 15 μερες για να περάσει τελωνείο . Ευχαριστώ
Με το καλό να παραλάβεις. Αυτο εξαρτάται με τι φόρτο εχει το τελωνείο τη δεδομένη χρονική στιγμη δε ειναι στάνταρ ο χρόνος. Ποτε παραγγηλες και τι έκδοση αναμένεις ;
-
Σήμερα έμαθα ότι φτάνει 16 του μήνα και ότι 20 με 22 θα παραλάβω . Πιστεύετε θα ναι τόσο συντομα γτ έχω διαβάσει ότι μπορεί να πάρει κ 15 μερες για να περάσει τελωνείο . Ευχαριστώ
Ανετα μπορείς να παραλάβεις σε 6 μέρες. Στο τελωνείο μπορεί να βγεί σε 1-2 ημέρες. Μετά είναι θέμα του εμπόρου πότε θα έχει φορτηγό για να στο φέρει στο μαγαζί και ανάλογα με το φόρτο του, πόσες μέρες θέλεις για το PDI. Εμένα από Δευτέρα που πλήρωσα και ξεκίνησε η διαδικασία εκτελωνισμού, Παρασκευή παρέλαβα.
-
@tgk said in Toyota Yaris Cross:
Με το καλό να παραλάβεις. Αυτο εξαρτάται με τι φόρτο εχει το τελωνείο τη δεδομένη χρονική στιγμη δε ειναι στάνταρ ο χρόνος. Ποτε παραγγηλες και τι έκδοση αναμένεις ;
Εγω παρηγγειλα το απλό yaris . Απλά ρώτησα εδω γιατί στο φόρουμ του yaris δε πολυ ασχολούνται . Όπως και να χει πηρα το yaris hybrid active plus και το παρηγγειλα 20/5/21. Θα κλείσω ακριβως 13 μηνες αναμονή.
-
Σήμερα έμαθα ότι φτάνει 16 του μήνα και ότι 20 με 22 θα παραλάβω . Πιστεύετε θα ναι τόσο συντομα γτ έχω διαβάσει ότι μπορεί να πάρει κ 15 μερες για να περάσει τελωνείο . Ευχαριστώ
Ανετα μπορείς να παραλάβεις σε 6 μέρες. Στο τελωνείο μπορεί να βγεί σε 1-2 ημέρες. Μετά είναι θέμα του εμπόρου πότε θα έχει φορτηγό για να στο φέρει στο μαγαζί και ανάλογα με το φόρτο του, πόσες μέρες θέλεις για το PDI. Εμένα από Δευτέρα που πλήρωσα και ξεκίνησε η διαδικασία εκτελωνισμού, Παρασκευή παρέλαβα.
Όπως τα λες καταλαβαινω ότι το πλήρωσες με το που έφτασε Ελλάδα κ πριν μπει στο τελωνείο . Εμένα πάντως η συμφωνία μου είναι να το πληρώσω αφού περάσει τελωνείο και φτάσει στην αντιπροσωπεία προκειμένου πρώτα να το δω και μετά να το πληρώσω . Εν τελεί όπως ήρθαν τα πράγματα θα το δω από φωτογραφίες κ βίντεο και μετά θα το εξοφλήσω . Ουσιαστικά επειδή το παρηγγειλα από επαρχία κ οχι από αθηνα που μενω απλά θα παω να το πάρω ετοιμο.
-
@nietzsche said in Toyota Yaris Cross:
https://we.tl/t-TrIIxeFPAi
όποιος θέλει από αυτό το link μπορεί να κατεβάσει αυτά που έχω μέχρι τώρα -
https://www.carandmotor.gr/nea/toyota-yaris-cross-anabathmizetai
Αξίζει να σημειωθεί ότι η τετρακίνητη εκδοχή του Toyota Yaris Cross θα προσφέρεται στις εξοπλιστικές εκδόσεις Adventure και Adventure Plus, ενώ οι δικίνητες θα διατίθενται σε τέσσερα επίπεδα εξοπλισμού, ξεκινώντας από την Business Plus και καταλήγοντας στην Style Plus.
Να δουμε τι θα φέρουν παλι στη χώρα τα ξεφτέρια της ΤΗ.
-
Παρατηρω ολο και περισσοτερα ατο δρομο, κοινο χαρακτηριστικο των οδηγων ειναι οτι δεν ξερουν τι να κανουν τα χερια τους, πρεπει να ειναι τρομερα ευκολοδηγητο.
Toyota Yaris Cross