-
@spi_duster said in Toyota Yaris Cross:
Καλοταξιδο. Αν ειναι με τα falken zex 310 θα σου δωσει εξαιρετικα στριταδικο χαρακτηρα. Τα continental lx2 cross contact ειναι καλυτερα για μεικτη χρηση με αυξημενο θορυβο και ελαφρα μεγαλυτερη αντοχη μα ελαφρα χειροτερη καταναλωση.
Ευχαριστώ! Αν είδα καλά φοράει τα FALKEN Ziex ZE010B, τα οποία δεν τα βρίσκω πουθενά στην Ελληνική αγορά, τα μόνα στοιχεία τα βρήκα σε ένα Τσέχικο site https://www.pneupremium.cz/falken-ziex-ze010b-205-65-r16-95h
Η ετικέτα τους έχει καλά χαρακτηριστικά πάντως. -
Αν δεν κανω λαθος τοτε ειναι τα high performance της falken.Ακομη καλυτερα λοιπον
-
καλοτάξιδο!! άντε και ένας με active να παίρνουμε κ εμείς μια ιδέα μεεεχρι να έρθει το δικο μας...
μια ερώτηση μόνο, φαίνεται τον κάτω μέρος του ταμπλό να είναι άλλο χρώμα (μπεζ ή γκρι), εσύ το παρήγγειλες έτσι ή είναι Φιξ στην έκδοση? -
@ntin0s1988 said in Toyota Yaris Cross:
καλοτάξιδο!! άντε και ένας με active να παίρνουμε κ εμείς μια ιδέα μεεεχρι να έρθει το δικο μας...
μια ερώτηση μόνο, φαίνεται τον κάτω μέρος του ταμπλό να είναι άλλο χρώμα (μπεζ ή γκρι), εσύ το παρήγγειλες έτσι ή είναι Φιξ στην έκδοση?Ευχαριστώ! Έτσι είναι στην έκδοση, είναι αν θυμάμαι καλά το ίδιο χρώμα με τον ουρανό. Προσωπικά δεν μου ταιριάζει εκεί, Θα το προτιμουσα όλο μάυρο.
Πότε περιμένεις το δικό σου? -
Ο πάτος του πορτ παγκαζ στην active μπαίνει σε 2 θέσεις όπως στις πλουσιότερες εκδόσεις η Οχι ;
-
@tgk said in Toyota Yaris Cross:
Ο πάτος του πορτ παγκαζ στην active μπαίνει σε 2 θέσεις όπως στις πλουσιότερες εκδόσεις η Οχι ;
Ναι μπαίνει σε 2 θέσεις.
-
Οκτώβριο μου είπαν, στην Κρήτη κ εγω, Ηράκλειο. εμενα μου αρεσει καλυτερα με αυτη τη διχρωμια.. όλο μαύρο μου φάνηκε μουντο στο test drive
-
Από τις φωτο μου φαίνεται κ κάτι διαφορετικό στα φώτα ήμερας κάτω από τα κανονικά φωτα.. Σαν να μην υπάρχουν τα led αλλά μόνο φλας αλογονου.. ισχύει ή με μπερδεύει η φωτο?
-
@ntin0s1988 said in Toyota Yaris Cross:
Από τις φωτο μου φαίνεται κ κάτι διαφορετικό στα φώτα ήμερας κάτω από τα κανονικά φωτα.. Σαν να μην υπάρχουν τα led αλλά μόνο φλας αλογονου.. ισχύει ή με μπερδεύει η φωτο?
Δεν έχω παραλάβει ακόμα το αμάξι για να σου πω με σιγουριά αλλά νομίζω ότι κάτω από τα φλας έχει λάμπες αλογόνου που θα ανάβουν τη μέρα παράλληλα με 2 μικρές γραμμές led στα φανάρια.
-
Έχει κάποιος να προτείνει κάποια αξιόλογη αντιπροσωπεία για να ζητήσω προσφορά? Σε θέματα συμπεριφοράς-εξυπηρέτησης, χρόνου test drive και εκπτώσεων-δώρων αναφέρομαι!
Μέχρι στιγμής έχω επισκεφθεί 2, οι οποίες ήταν αρκετά αδιάφορες, με τον ένα να μου δίνει τιμή καταλόγου χωρίς να μου δίνει δυνατότητα test drive και τον άλλο να μου κάνει 300 ευρώ έκπτωση και test drive κάνα 10λεπτο. Εκδόσεις style & adventure.
Αν δεν θέλει κάποιος να αναφερθεί δημόσια, μπορεί να μου στείλει και pm.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων! -
@christosvvs said in Toyota Yaris Cross:
Έχει κάποιος να προτείνει κάποια αξιόλογη αντιπροσωπεία για να ζητήσω προσφορά? Σε
Toyota Παδαμαντίου. Μίλα με τον Γιάννη.
-
Έχει κάποιος να προτείνει κάποια αξιόλογη αντιπροσωπεία για να ζητήσω προσφορά? Σε θέματα συμπεριφοράς-εξυπηρέτησης, χρόνου test drive και εκπτώσεων-δώρων αναφέρομαι!
Μέχρι στιγμής έχω επισκεφθεί 2, οι οποίες ήταν αρκετά αδιάφορες, με τον ένα να μου δίνει τιμή καταλόγου χωρίς να μου δίνει δυνατότητα test drive και τον άλλο να μου κάνει 300 ευρώ έκπτωση και test drive κάνα 10λεπτο. Εκδόσεις style & adventure.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!Επειδή και εγω μαζεύω προσφορες αν δε θες ονομάστικα περιέγραψε τις στο περίπου που βρίσκονται και θα καταλάβουμε
-
@tgk said in Toyota Yaris Cross:
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!Επειδή και εγω μαζεύω προσφορες αν δε θες ονομάστικα περιέγραψε τις στο περίπου που βρίσκονται και θα καταλάβουμε
Λόγω δουλειάς, μέχρι στιγμής κατάφερα να περάσω από Σερρών και Κοζάνης. Πήγα και Θεσσαλονίκη, αλλά όλοι οι πωλητές ήταν απασχολημενοι, οπότε θα ξαναπεράσω μόλις βρω χρόνο και θα ενημερώσω...
-
Γνώμες για μαύρο χρώμα;; Είχα αμφιβολίες αλλά τελικά νομίζω του πάει πολύ!!
-
@brokesmack said in Toyota Yaris Cross:
Kαθαρά προσωπικό γούστο, εμένα δεν μου αρέσει καθόλου.
-
@fanis75 said in Toyota Yaris Cross:
Εννοείται, τα κριτηρια ομορφίας ειναι υποκειμενικά. Εμένα με ενθουσίασε απο κοντά
-
Εννοείται, τα κριτηρια ομορφίας ειναι υποκειμενικά. Εμένα με ενθουσίασε απο κοντά
Νομίζω οτι ο καλλίτερος συνδυασμός είναι με ανοικτό βασικό χρώμα ώστε να κάνουν αντίθεση τα μαύρα διακοσμητικά /πλαστικά , λευκό που το χρεώνεσαι 170 € το καλλίτερο ...
Εχω όμως ενα άσπρο /μαύρο yaris -που δε θα το πουλήσω ΠΟΤΕ-οπότε πήγα στο χάλκινο που του ταιριάζει πολύ
Άποψη μου το cross εχει το κατάλληλο-τετραγωνισμένο λουκ που θα το κάνει αγαπητό και στους άντρες (για τις γυναίκες δε το συζητάμε ) χωρίς να εχει το πολύ εξεζητημένο μπροστινό μέρος του 2008 ή να είναι αντίγραφο της macan όπως το puma , δεν χρειάζεται να δείχνει πιο ακριβό απο οτι είναι, αρκεί που είναι απλώς ενα πιο όμορφο (baby) Rav-4 ...
-
-
Κόκκινο η χρυσό πως το βλέπεται ; Η χτυπάει πολυ στο μάτι ;
-
Έχει κάποιος να προτείνει κάποια αξιόλογη αντιπροσωπεία για να ζητήσω προσφορά? Σε
Toyota Παδαμαντίου. Μίλα με τον Γιάννη.
Δυστυχως ο Γιαννης απεβιωσε φιλε μου, απο κορονοιο.
Toyota Yaris Cross