-
Αν δεν είμαι αδιάκριτος, 136gr και περίπου 18.500 ΛΤΠΦ, μήπως Fiesta ST3 (με το μπλοκέ);
Εάν ναι, εργαλείο!!
Εξαιρετικό αυτοκίνητο, δεν έχει αντίπαλο!
-
Για το suzuki 2wd
vitara hybrid gl+ ΛΤΠΦ:15.695,16
Vitara hybrid glx. ΛΤΠΦ:17.318,55
co2 104 γρμ
Τελική τιμή με νέα δεδομένα
vitara hybrid gl+ ΛΤΠΦ:15.695,16 --> 19,961 από 20,090 τώρα
Vitara hybrid glx. ΛΤΠΦ:17.318,55 --> 22,228 από 22,960 τώρα
Το πρόβλημα με αυτές τις ασκήσεις είναι ότι η ΛΤΠΦ δεν είναι σωστή καθότι τρέχουν πολλές προσφορές πλεόν. Τι εννοώ:
Η πρώτη περίπτωση βγαίνει στα 19,961 με τα νέα δεδομένα από 20,090 που θα ήταν αν δεν έτρεχε κάποια προσφορά. Νομίζω όμως ότι στον τιμοκατάλογο της Suzuki το δίνει στα 19,770 γιατί προφανώς και τρέχει κάποια προσφορά, οπότε η σύγκριση δεν είναι ακριβής...
Το ίδιο ισχύει και για την 2η περίπτωση όπου ο τιμοκατάλογος τώρα το δίνει σε τελική τιμή 22,540.
-
Ευχαριστώ, αυτό σκέφτηκα με τις υπάρχουσες εκπτώσεις, ότι οι μικρές διαφορές προς τα κάτω έως 500-600€ θα 'χαθούν' στην μετάφραση!
-
Όσοι ενδιαφέρεστε πάντως για αμάξι προλάβετε και αποθηκεψτε τους ισχύοντες τιμοκαταλογους , άμεσα, αν και ήδη κάποιοι τους πείραξαν, γιατί οι τιμές προ φόρων θα εκτοξευτούν ώστε μετά από την μείωση των ττ να μην μείνει ούτε ευρώ έκπτωση στον τελικό καταναλωτή!
Όχι ότι θα κερδίσετε τπτ αλλά σε περίπτωση που δεν έχουν προσθέσει τπτ σε εξοπλισμό ως διαπραγμάτευση για καλύτερη τιμή μπας και.. γιατί τα 600αρια και χιλιάρικα θα πάρουν όλα τα μοντέλα ειδικά αυτά που με τον νέο υπολογισμό προέκυπτε μείωση ως και 1800!
-
alexandros.K wrote:
Ευχαριστω γιατρε . Ησουν αναλυτικότατος
Αν δεν είμαι αδιάκριτος, 136gr και περίπου 18.500 ΛΤΠΦ, μήπως Fiesta ST3 (με το μπλοκέ);
Εάν ναι, εργαλείο!!
Γατος εισαι γιατρε
Για την ακριβεια σκεφτομαι ST2 5θυρο, με εξτρα το μπλοκε +μεταλλικο +καποια αλλα εξτραδακια . Καπου εκει βγαινει η ΛΤΠΦ (18,500). Βεβαια ολα ειναι σκεψεις, ακομα δεν κατέληξα
-
Τι το σκεφτεσαι????
Πάρε το εργαλείο εκεί πέρα να το ευχαριστηθείς.
-
Γιατι ανεβαίνει επικίνδυνα η τιμη και μπαινει σε χωραφια Focus ST-LINE X 1.5 EcoBoost, 182PS και Civic 1,5 Sport plus . Τα σκεφτομαι κι αυτα ειναι η αληθεια. Παραπανω γκαζι το Fiesta ST, αλλά παραπανω χωρους και ανεση τα άλλα 2, που δεν τα λες αργά κι αυτα....
-
Γιατι ανεβαίνει επικίνδυνα η τιμη και μπαινει σε χωραφια Focus ST-LINE X 1.5 EcoBoost, 182PS και Civic 1,5 Sport plus . Τα σκεφτομαι κι αυτα ειναι η αληθεια. Παραπανω γκαζι το Fiesta ST, αλλά παραπανω χωρους και ανεση τα άλλα 2, που δεν τα λες αργά κι αυτα....
Η απάντηση είναι εύκολη όμως.
έχεις οικογένεια ή θα κάνεις σύντομα??? Χρειάζεσαι τους παραπάνω χώρους για φόρτωμα??? Ταξιδεύεις συχνά??? Έχεις δικό σου πάρκινγκ (αν κινείσαι σε πόλη)???
αν οι απαντήσεις σε κάποια από τις 3 ερωτήσεις είναι ναι, πας στα 2 μικρομεσαία, αν όχι πας στο φιέστα
-
Γιατι ανεβαίνει επικίνδυνα η τιμη και μπαινει σε χωραφια Focus ST-LINE X 1.5 EcoBoost, 182PS και Civic 1,5 Sport plus .
Έχω την εντύπωση ότι η Ford σταμάτησε να φέρνει / παράγει (?) το μοτέρ με τα 180 άλογα και το φέρνει μόνο με τα 150.
-
Η απάντηση είναι εύκολη όμως.
έχεις οικογένεια ή θα κάνεις σύντομα??? Χρειάζεσαι τους παραπάνω χώρους για φόρτωμα??? Ταξιδεύεις συχνά??? Έχεις δικό σου πάρκινγκ (αν κινείσαι σε πόλη)???
αν οι απαντήσεις σε κάποια από τις 3 ερωτήσεις είναι ναι, πας στα 2 μικρομεσαία, αν όχι πας στο φιέστα
Εσυ καλα τα λες , αλλά το μυαλο μου , τα σκεφτεται αλλιως
. Το ιδανικο θα ηταν ενα hot hatch, τυπου Civic type R, Focus ST 2.3L 280PS, Megane RS , αλλά αυτα ειναι .....απαγορευμενα ονειρα. Οποτε παμε σε κατι κοντα σε αυτα , ας πουμε . Κανουμε συμβιβασμο στο γκαζι ή στους χωρους? Οικογενεια δεν εχω , αλλά οι χωροι ειναι χρησιμοι, οπως και να το κανουμε. Παρκινκγ εχω δικο μου ναι. Ταξιδια δεν κανω πολλά, αλλά με καινουριο αμαξι, ολο και κατι θα κανω.
-
alexandros.K wrote:
Γιατι ανεβαίνει επικίνδυνα η τιμη και μπαινει σε χωραφια Focus ST-LINE X 1.5 EcoBoost, 182PS και Civic 1,5 Sport plus .
Έχω την εντύπωση ότι η Ford σταμάτησε να φέρνει / παράγει (?) το μοτέρ με τα 180 άλογα και το φέρνει μόνο με τα 150.
Απο οτι ειδα στον νεο τιμοκαταλογο που ανεβασαν στο νημα του Focus υπαρχει αυτο που λεω σε αυτη ακριβως την εκδοση (Focus ST-LINE X 1.5 EcoBoost, 182PS) αυτοματο 8αρι κιολας . Βεβαια δεν ξερω τι αναρτηση εχει πισω, ουτε τι 8αρι ειναι , αλλά.....λεπτομεριες. Εδω καλα καλα, δεν ξερω τι θελω
-
Τα έχουν σκατώσει με το νομοσχέδιο που είναι σε διαβούλευση.
Δεν μπορεί να βάζεις χρονικό όριο στους συντελεστές προσαύξησης.
Μόνο τύπο τεχνολογίας μπορείς να βάλεις. Euro6d πχ αρχές του 2018 δεν μπορεί να πληρώνει 50% περισσότερο τελωνείο από το Euro6d του 2019...
Ελπίζω να διορθωθεί στα πλαίσια της διαβούλευσης το όλο θέμα.
-
Τα έχουν σκατώσει με το νομοσχέδιο που είναι σε διαβούλευση.
Δεν μπορεί να βάζεις χρονικό όριο στους συντελεστές προσαύξησης.
Μόνο τύπο τεχνολογίας μπορείς να βάλεις. Euro6d πχ αρχές του 2018 δεν μπορεί να πληρώνει 50% περισσότερο τελωνείο από το Euro6d του 2019...
Ελπίζω να διορθωθεί στα πλαίσια της διαβούλευσης το όλο θέμα.
Γιατί απορείς; H 1η φορά είναι που τα σκατώνουν;
Θυμάμαι που τα τέλη κυκλοφορίας για ίδιο αμάξι υπολογίζονταν με τα κυβικά αν κυκλοφορούσε πριν τις 31-1-2010 και με τις εκπομπές ρύπων αν κυκλοφορούσε μετά την 1-11-2010. Αποτέλεσμα, διαφορετικά Τ.Κ. για το ίδιο ακριβώς αμάξι.Κι άντε να γίνει, το 31-10-2010 τι νόημα έχει, καν'το από 1/1/2011.
Αυτοί οι σύμβουλοι των υπουργών ή είναι εντελώς βλήματα ή κάτι παίζει με λαμογιές.
-
Γιατί απορείς; H 1η φορά είναι που τα σκατώνουν;
Θυμάμαι που τα τέλη κυκλοφορίας για ίδιο αμάξι υπολογίζονταν με τα κυβικά αν κυκλοφορούσε πριν τις 31-1-2010 και με τις εκπομπές ρύπων αν κυκλοφορούσε μετά την 1-11-2010. Αποτέλεσμα, διαφορετικά Τ.Κ. για το ίδιο ακριβώς αμάξι.Κι άντε να γίνει, το 31-10-2010 τι νόημα έχει, καν'το από 1/1/2011.
Αυτοί οι σύμβουλοι των υπουργών ή είναι εντελώς βλήματα ή κάτι παίζει με λαμογιές.
Και τα δύο, γιατρέ
-
Το 2010 δεν υπήρχε μηχανοργάνωση για τίποτα. Δεν γνωρίζαμε ποιοι πληρώνουν τέλη κυκλοφορίας και ποιοι όχι...Ποιοι χρωστάνε.
Αν σε σταματούσε η αστυνομία μόνο θα είχες θέμα.
Δεν μπορούσαν πρακτικά να υπολογιστούν διαφορετικά τα τέλη γιατί ούτε η άδεια κυκλοφορίας δεν έγραφε τις εκπομπές ρύπων...
-
Το 2010 δεν υπήρχε μηχανοργάνωση για τίποτα. Δεν γνωρίζαμε ποιοι πληρώνουν τέλη κυκλοφορίας και ποιοι όχι...Ποιοι χρωστάνε.
Αν σε σταματούσε η αστυνομία μόνο θα είχες θέμα.
Δεν μπορούσαν πρακτικά να υπολογιστούν διαφορετικά τα τέλη γιατί ούτε η άδεια κυκλοφορίας δεν έγραφε τις εκπομπές ρύπων...
Όπως είπα, ο.κ. να το δεχτώ για τους λόγους που λες.
Αλλά τι πιο λογικό να ισχύει από 1/1 του νέου έτους (αφού έμεναν και μόλις 2 μήνες για το τέλος του χρόνου).Ποια η πρεμούρα να γίνει 1/11/2010; Mήπως για 2 μήνες υπήρχαν κάποιοι που βολευόντουσαν με τα τέλη για τους ρύπους παρά με τα κυβικά;
Άρα καταλήγουμε -πιθανόν- σε λαμογιά πάλι.
-
Ναι κι εμενα μου φανηκε περιεργο που το ειχαν εφαρμοσει απο 1 Νοεμβρη. Σιγα τι θα γινοταν αν περιεμεναν 2 μηνες ακομα. Οχι τιποτα αλλο , αλλά για να ειναι πιο ευκολο να το συγκρατησει καποιος. Καλα που δεν το εβαλαν απο μεσα του μηνα, 8 Νεομβρη ας πουμε . Παντως η αδεια η δικια μου που ειναι αρχες Ιανουαριου 2009 , γραφει γραμμαρια CO2 κανονικα
-
To ανάποδο, το 150αρι σταμάτησε να έρχεται, το 182αρι συνεχίζει να έρχεται Ελλάδα. Αμφότερα, παράγονται κανονικά και διατίθονται στις περισσότερες Ευρωπαϊκές χώρες.
Απο οτι ειδα στον νεο τιμοκαταλογο που ανεβασαν στο νημα του Focus υπαρχει αυτο που λεω σε αυτη ακριβως την εκδοση (Focus ST-LINE X 1.5 EcoBoost, 182PS) αυτοματο 8αρι κιολας . Βεβαια δεν ξερω τι αναρτηση εχει πισω, ουτε τι 8αρι ειναι , αλλά.....λεπτομεριες.
Εαν δεν έχει αλλάξει κάτι, έχει την ανάρτηση των πολλαπλών. Το 8αρι είναι το νέο (σχετικά νέο, με το Focus παρουσιάστηκε πριν 2 χρόνια) πλανητικό με μετατροπέα ροπής.
-
Εχει και paddles Φανη αυτο ή θελει προεγκατασταση κοτσαδορου?
-
konstantinosnov wrote:
alexandros.K wrote:
Ευχαριστω γιατρε . Ησουν αναλυτικότατος
Μπορείς να βοηθήσεις με ένα υβριδικό ds 7 crossback με λιανική τιμή προ φόρων κάτω από 40000;
Λαθος quote εκανες. Αλλος εκανε τους υπολογισμους, οχι εγω. Αλλά πες ακριβως ΛΤΠΦ και CO2 να δουμε ποσο βγαινει
Λοιπόν. Λιανική τιμή προ φόρων γύρω στα 35-36000 με εκπομπές co2 31-36.
Μπορούμε να το υπολογίσουμε;
Νέα τέλη ταξινόμησης