-
Βγήκε και το πρώτο συγκριτικό (από Εγγλέζους), όπου το ST Edition (με ρυθμιζ. αναρτήσεις) γι αυτούς είναι/παραμένει πιο ολοκληρωμένο οδηγικά.
Νομίζω ότι όποιο και να διαλέξει κάποιος δύσκολα να μείνει δυσαρεστημένος
-
Εχω το fiesta st-line 1.0 του 2018 και η αληθεια ειναι οτι έχω ψηθεί άσχημα με το i20n. Περιμένω πως και πώς να δώ τιμή Ελλάδα! Σε δοκιμές νομίζω αναμενόμενο να ειναι να στρίβει λίγο καλύτερα τo St αλλα νομίζω τώρα στα 38 δύσκολο να φτάσω τόσο στο όριο οπου αυτή η διαφορά θα με ενοχλήσει.
-
-
Κοπανιστήρια ρε γαμώτο φαίνονται και τα 2. Το ι20 είναι πολύ πιο ευρύχωρο πάντως.
-
Καλημέρα παιδιά. Βλέπω διάφορα των κατηγοριών B και C με αυτόματο. Το είδα και το i20 το οποίο έχει ένα 7DCT. Έχει κανείς αυτόματο; Επίσης έχει κάποιος εικόνα για την αξιοπιστία των χιουντάι με τα αυτόματα; Έχω πολύ καλή εικόνα για την εταιρία γενικά
-
Υπάρχει κανένα νεότερο για τα i20 N Line και i20 N? Έχει ρωτήσει κάποιος σε αντιπροσωπεία?
Υποτίθεται το N θα βρισκόταν στις αντιπροσωπείες από τα μέσα Ιουνίου και το N Line από τα τέλη Ιουνίου... -
Οσοι το εχετε ειστε ευχαριστημενοι με τα φωτα; Γιατι σκεφτομαι την premium εκδοση και το μονο που με προβληματιζει ειναι οτι δεν εχει Led φωτα.
-
panormus772 wrote:
Δοκιμή i20 N (το συγκρίνει και με -τι άλλο;-.. Fiesta ST)
Καλή του τύχη.. θα τη χρειαστεί
Ειναι ένα σκαλοπάτι ποιο κάτω αλλά πολύ αξιόλογο αυτοκίνητο (φανταστικό βασικα). Το να είναι 2ο στην κατηγορία πισω απο Fiesta St είναι παρασημο για την HUYNDAI όχι ήττα.
Εχεις ρε μπαγάσα το καλύτερο το μονο που λείπει απο το Fiesta είναι οθόνη ψηφιακη μπροστά αντι για αναλογικά. Ψεγαδί βεβαια αλλά δεν έχει και τίποτα άλλο που μπορείς να πεις για το καλύτερο.
-
Mastoras78 wrote:
panormus772 wrote:
Δοκιμή i20 N (το συγκρίνει και με -τι άλλο;-.. Fiesta ST)
Καλή του τύχη.. θα τη χρειαστεί
Ειναι ένα σκαλοπάτι ποιο κάτω αλλά πολύ αξιόλογο αυτοκίνητο (φανταστικό βασικα). Το να είναι 2ο στην κατηγορία πισω απο Fiesta St είναι παρασημο για την HUYNDAI όχι ήττα.
Εχεις ρε μπαγάσα το καλύτερο το μονο που λείπει απο το Fiesta είναι οθόνη ψηφιακη μπροστά αντι για αναλογικά. Ψεγαδί βεβαια αλλά δεν έχει και τίποτα άλλο που μπορείς να πεις για το καλύτερο.
Είμαι σίγουρος ότι και τα δύο είναι εξαιρετικά και οι όποιες διαφορές θα είναι μικρές cirus. Το θετικό είναι που ακόμα οι κατασκευαστές προσφέρουν αυτοκίνητα με επίκεντρο την οδηγική απόλαυση.
Για την ψηφιακή οθόνη δεν έχω εμπειρία αλλά νομίζω δε θα μου έλειπε.. φαντάσου ότι πλέον το βάζω να δείχνει τα απολύτως απαραίτητα ούτε κάν την κατανάλωση στην οθόνη που έχει ανάμεσα από τα αναλογικά όργανα. Αν κάτι μου λείπει είναι ένα άλλο χρώμα και η 18αρα ζάντα λόγω ομορφιάς. Καλύτερα όμως με 17άρες. Ισως και το B&O μιας και η συντριπτική πλειοψηφία των χιλιομέτρων που κάνω είναι.. αναψυχής
-
Το I20 πήγαμε το είδαμε με την γυναίκα ήταν από αυτα που της πρότεινα καθώς είναι πάρα πολύ καλο και εξωτερικά το βρίσκω πανεμορφο.
Δυστηχώς το εσωτερικό με απογοήτευσε πάρα πολύ και μενα και την γυναίκα. Δεν με νοιάζουν τα σκληρά πλαστικα αλλά όλο το σχέδιο μέσα είναι ενα ενιαίο γκρι και τελείως αδιάφορο. Πραγματικα κρίμα γιατί εξωτερικά το βρίσκω εξαιρετικό.
Και σαν αυτοκίνητο το ίδιο και για τα χρηματα του επίσης πάρα πολύ καλο. Αλλα μας τα χάλασε πολύ το εσωτερικό....................
-
Εγώ το αντίθετο! Έβλεπα στα video ότι το μισό ταμπλο είναι σκούρο και το άλλο μισό ανοιχτο και δεν μου άρεσε. Όταν πήγα και είδα ότι είναι όλο σκούρο μου αρεσε πολύ. Εντάξει γούστα είναι αυτά βέβαια! Γενικά το εσωτερικό αν εξαιρέσεις τα σκληρά πλαστικά το βρίσκω πολύ καλό και πρακτικο, θήκες παντού, usb, το infotainment από το λιγο που έπαιξα μου φάνηκε εύκολο και γρήγορο.
Πάντως όντως από κοντά είναι πολύ πιο όμορφο από τις φωτό.
-
Το I20 πήγαμε το είδαμε με την γυναίκα ήταν από αυτα που της πρότεινα καθώς είναι πάρα πολύ καλο και εξωτερικά το βρίσκω πανεμορφο.
Δυστηχώς το εσωτερικό με απογοήτευσε πάρα πολύ και μενα και την γυναίκα. Δεν με νοιάζουν τα σκληρά πλαστικα αλλά όλο το σχέδιο μέσα είναι ενα ενιαίο γκρι και τελείως αδιάφορο. Πραγματικα κρίμα γιατί εξωτερικά το βρίσκω εξαιρετικό.
To ίδιο ακριβώς κολλητός μου που ψάχνει μικρό αμάξι και του πρότεινα να πάει να δει το νέο i20. Πήγαν με την κοπελιά του και απογοητεύτηκαν από το εσωτερικό.
Κρίμα πραγματικά, μακάρι να το βλετιώσουν στην επόμενη γενιά.
-
-
Μέχρι και ο Matt 'Just go ahead and buy it'. Και στο driving section αποθέωση. Μάλλον έχει γίνει καλή δουλειά πάλι από το team του Albert Biermann! Ε ρε να μην είμαστε 25 ετών και στην αναζήτηση hot hatch..!
-
'Εχουμε κανένα νεότερο ρε παιδιά για το Ν και Ν Line? Από τον Ιούνιο που είχαν πει ότι θα έρθουν, πιάσαμε Σεπτέμβρη...
-
Παρέλαβα και εγω πριν 2 μερες (εκδοση premium, 1000αρι, γκρι) και ειμαι ηδη πολυ ευχαριστημενος με τα λιγα που εχω προλαβει να δω.
Εξωτερικα το αμαξι ειναι πανέμορφο, καμια σχεση με τις φωτο, ειδικα το γκρι χρωμα το εχουν πετυχει φουλ. Εσωτερικά προσωπικα μου αρεσει πολυ, ειδικα το βραδυ που φαινονται οι φωτισμοι κλπ ειναι απολαυση. Ευρυχωρο, παντου θεσεις για αντικειμενα, ο τεμπελης εχει 2 θεσεις για να βολευτεις, θεση οδηγησης αρκετα καλη. Το infotainment αρκετα ευκολο και γρηγορο και με ασυρματη συνδεση για android auto (εδω το μονο αρνητικο που βρηκα ειναι οτι ενα στο car play της apple κανει split screen στο android οχι).Οδηγικα ειναι πολυ νωρις ακομα για να εχω γνωμη, μου εκανε εντυπωση οταν εβαλα για λιγο το sport mode αρχισε να ακουγεται η μηχανη και λιγο που το ανοιξα μεχρι 4000 πολυ αερατο. Με το comfort η μηχανη δεν ακουγεται καθολου. Σε διαδρομη 2 ωρων με μιξη πολης και περιχωρα ο μετρητης εγραψε 6.2 lt/100.
Σε αυτα που θα ηθελα καλυτερα ειναι σιγουρα το ντουλαπακι του συνοδηγου που θα το ηθελα μεγαλυτερο και καλυτερα ποιοτικα καθισματα.
Απο οτι μου ειπαν εχει παρει μια αυξηση 300-400 ευρω απο τοτε που το παρηγγειλα αλλα ακομα και ετσι το θεωρω απο τις τοπ επιλογες στα χρηματα του.
-
Καλόταξιδο, να μας ενημερώνεις για διάφορα και καταναλώσεις αν δεν σου κάνει κόπο.
Και παλι καλόταξιδο να ναι, να το χαρείς. -
Καλοτάξιδο να είναι φίλε, να το χαρείς !
Δίνε review και feedack με τον καιρό
-
@lap said in Hyundai i20 2020:
Καλόταξιδο, να μας ενημερώνεις για διάφορα και καταναλώσεις αν δεν σου κάνει κόπο.
Και παλι καλόταξιδο να ναι, να το χαρείς.@babisstinson said in Hyundai i20 2020:
Καλοτάξιδο να είναι φίλε, να το χαρείς !
Δίνε review και feedack με τον καιρό
Ευχαριστώ πολύ παιδιά! Ελπιζω να μην βγει ζημιαρικο, για οτιδηποτε αρνητικο κυριως θα ενημερωσω.
-
Επανερχομαι μετα απο 3000 χλμ. Τα μισα τα εκανα εθνικη με 4 ατομα στο αμαξι, κανενα θεμα με την ανεση, τις επιδοσεις, ολα πολυ καλα. Η καταναλωση σε εθνικη με 130χλμ και 4 ατομα ηταν στο 5.7-5.8. Στην πολη εξαρταται, βλεπω απο 6.5 μεχρι 8 το οποιο παλι μου φαινεται μια χαρα σε σχεση με το αστρα που ειχα πριν.
Στην εθνικη το ταξιδι ειναι παιχνιδακι, εχει ολα τα συστηματα (ειδικα η εναλλαγη μεγαλης σκαλας με βολεψε πολυ) για να μην κουραστεις καθολου. Ποτηροθηκες, θεσεις usb ολα σε βολικο σημειο.Το μονο που έχω μεχρι τωρα ειναι τον κλασικο ηχο απο τα πισω τακακια οταν φρεναρω απαλα ενω πηγαινω με ταχυτητα μικροτερη των 10 χλμ. Το κανει κυριως οταν ειναι κρυο το αμαξι αλλα ειναι λιγο ενοχλητικο.
Hyundai i20 2020