-
Αφορά επίσημη έρευνα που δημοσιεύτηκε και έγινε είδηση ακόμη και από κρατικά πρακτορεία ειδήσεων.
Έβαλε ο Quadra ένα βίντεο και κανείς δεν μπήκε σε διαδικασία να το ψάξει λίγο μήπως τελικά αφορά πραγματική έρευνα. Αλλά πάλι (όπως σε πολλά θέματα) τα ίδια και τα ίδια από τους ίδιους και τους ίδιους.
Κούρασε το φόρουμ. Έχει κουράσει πολύ. Εμμονές και οι ίδιες καραμέλες σε πολλά θέματα
Για αυτό εξαφανίστηκα στο πιθάρι μου και εκεί θα παραμείνω.
Για όσους βαριούνται τα βίντεο ας κάτσουν να διαβάσουν την έρευνα: https://journals.plos.org/plosone/article?id=10.1371/journal.pone.0179474
Αυτά και γεια σας.
Ευχαριστώ για τον κόπο να το ψάξεις, ο σκεπτόμενος άνθρωπος πρώτα σκέπτεται και μετά φωνάζει...
-
Ευχαριστούμε τον Storm που κοινοποίησε την έρευνα! (ελπίζω πάντως να μην ήρθαμε οι άγριοι να διώξουμε τους ήμερους...)
Τα αποτελέσματα της έρευνας, ότι οι πληθυσμοί της διχοτομημένης Κύπρου μοιράζονται κοινά γονίδια σε παρόμοια ποσοστά και έχουν πολλές ομοιότητες και με τους γύρω λαούς, από Καλαβρία και Κρήτη μέχρι Λίβανο, Ελλάδα και τα υπόλοιπα που φαίνονται στο γράφημα, σε τί συμπέρασμα θα έπρεπε να μας οδηγήσουν και πως συνδέονται με παραληρηματικά βίντεο που ανεβάζει ο καθένας στο YouTube?
-
Εμείς οι ( καθένας ) τα ανεβάζουμε για να σας δείξουμε ότι είμαστε αγνοί και περιούσιοι, και δεξιοί και ότι άλλο θέλεις να πιστεύεις, είσαι ΟΚ τώρα εσύ και οι υπόλοιποι ?
Το ότι ανεβαίνουν για είναι η σπίθα για να ψάξει όποιος ενδιαφέρεται να δει τι ισχύει ποραγματικά το προσπερνάμε ελαφρά τη καρδία αρκεί να αμολύσουμε τη χολή μας, να πούμε την ατάκα μας για να ανυψώσουμε το εγώ μας και για να μαζέψουμε κλικαρίσματα υπέρ μας που επίσης τονίζει το εγώ μας, από κριτική επί του πληκτρολογίου πάμε καλά, το πήραμε πάλι το χρυσό μετάλλιο, από προτάσεις για αφύπνηση, για ψάξιμο ξεχασμένων γεγονότων ή που δεν έχουν πέσει στην αντίληψη μας υπάρχει κάτι ?
Στο κάτω - κάτω όποιος δεν ενδιαφέρεται για ένα θέμα ας πάει παρακάτω, δεν είναι ανάγκη κάθε τρίς και λίγο να αμολάει τη χολή τους, την ειρωνεία του και να κάνει επίδειξη των υψηλών του διανοητικών λειτουργιών που δεν έχουμε εμείς οι - δεξιοί - που δεν είμαστε και σοβαροί σε αντίθεση με μερικούς - μερικούς, το ότι είναι δυσδιάκριτα τα σύνορα σοβαρότητας- σοβαροφάνειας κανείς λόγος.
-
Storm wrote:
Αφορά επίσημη έρευνα που δημοσιεύτηκε και έγινε είδηση ακόμη και από κρατικά πρακτορεία ειδήσεων.
Έβαλε ο Quadra ένα βίντεο και κανείς δεν μπήκε σε διαδικασία να το ψάξει λίγο μήπως τελικά αφορά πραγματική έρευνα. Αλλά πάλι (όπως σε πολλά θέματα) τα ίδια και τα ίδια από τους ίδιους και τους ίδιους.
Κούρασε το φόρουμ. Έχει κουράσει πολύ. Εμμονές και οι ίδιες καραμέλες σε πολλά θέματα
Για αυτό εξαφανίστηκα στο πιθάρι μου και εκεί θα παραμείνω.
Για όσους βαριούνται τα βίντεο ας κάτσουν να διαβάσουν την έρευνα: https://journals.plos.org/plosone/article?id=10.1371/journal.pone.0179474
Αυτά και γεια σας.
Ευχαριστώ για τον κόπο να το ψάξεις, ο σκεπτόμενος άνθρωπος πρώτα σκέπτεται και μετά φωνάζει...
Αν εβαζες κατευθείαν το link για την ερευνα, αυτό δεν θα γινόταν!!!!
Θα την διαβαζαμε (που την διαβασαμε) και προσωπικά θα καταλήγα στα συμπεράσματα που κατέληξε και ο πηλιου.
Δηλαδή τι? όλοι οι λαοί της ανατολικής Μεσογείου είναι ΟΛΟΙ Ελληνες??? Οκ ναι σε βαθος 2500 χρονων που ηταν ελληνικές αποικίες το ελληνικό DNA εμεινε στις περιοχές, αλλά Ρωμαιοι, Αραβες Τουρκοι κλπ δεν αφησαν τιποτα απο DNA ή μηπως και το δικό μας δεν είναι καθαρά ελληνικό??? Μας Μολυναμε με το βρομοdna τους οι άλλοι λαοί (οι βαρβαροι)???
Με το παραλήρημα του βιντεο, χανεται η όποια ευκαιρία για σωστή κουβέντα!!!
Μπαινω σε storm mode γεια σας να ειστε καλα!!!
-
Έμπα όπου θέλεις, τα παράπονα σου και τις ενστάσεις σου στους δημιουργούς του βίντεο, όχι σε εμένα, ακόμα και οι άγριοι σεβόντουσαν τους ταχυδρόμους και τους φέροντας μηνύματα είτε καλά είτε άσχημα, δεν τους πυροβολούσαν, μείωναν, ειρωνευόντουσαν, έβριζαν.
-
Ρε σεις, που τις είδατε τις βρισιές και τους χαρακτηρισμούς σε πρόσωπα;
Υπερβολική ευθιξία βλέπω, κατακρίναμε ένα κακό βίντεο και μια άποψη που δεν στέκει, τη συσχέτιση μοντέρνων κρατών και των πολιτών τους με το DNA αρχαίων λαών.
Δε βλέπω το λόγο να δημοσιεύεται κάτι που δεν είναι αντικείμενο διαλόγου. Δηλαδή ότι το φόρουμ δεν είναι ένα κλειστό κλαμπ ομοϊδεατων, είναι πρόβλημα;
-
Ρε σεις, που τις είδατε τις βρισιές και τους χαρακτηρισμούς σε πρόσωπα;
Υπερβολική ευθιξία βλέπω, κατακρίναμε ένα κακό βίντεο και μια άποψη που δεν στέκει, τη συσχέτιση μοντέρνων κρατών και των πολιτών τους με το DNA αρχαίων λαών.
Δε βλέπω το λόγο να δημοσιεύεται κάτι που δεν είναι αντικείμενο διαλόγου. Δηλαδή ότι το φόρουμ δεν είναι ένα κλειστό κλαμπ ομοϊδεατων, είναι πρόβλημα;
Την μελέτη έπρεπε να δημοσιεύσεις, όχι στο Σκατοβιντεο, αν θες να σε πάρουν στα σοβαρά!!!!
Αυτό αν δεν το θεωρείς επίθεση επί προσωπικού τότε είσαι προκατειλημένος.
-
Quadra απολαμβάνεις του σεβασμού όλων των μελών στα τεχνικά θέματα και γενικότερης εκτίμησης πιστεύω, στα 'πολιτικά' θέματα όμως ασχολείσαι και προβάλεις κάποιες απόψεις και ιδέες άλλων, που δεν συνάδουν με την εικόνα που σχηματίζω για σένα από την υπόλοιπη παρουσία σου στο φόρουμ. Προσωπικά εκφράζομαι ελεύθερα, ελπίζω να μην προσβάλω κανέναν, κι όταν το παρακάνουμε καμιά φορά νομίζω γίνεται μεταξύ (διαδικτυακά έστω) φίλων, σαν μια έντονη κουβέντα καφενείου (δεν νομίζω πως είναι και κάτι παραπάνω, ότι κάνουμε εδώ). Δεν νομίζω πως κι ο nick είπε κάτι με διάθεση να σε προσβάλει, παρά μόνο ότι ανεβάζοντας ένα τέτοιο βίντεο υποτιμάς τον εαυτό σου, έτσι το ανάγνωσα εγώ.
-
παντα υπαρχει η δυνατοτητα να αγνοησουμε ενα σχολιο που προσβαλει την αισθητικη μας ή θεωρουμε πολυ απλοικό ή πολυ βαμενο. οτι το πιο σιβιλάιζντ
ο γατος βεβαιως και δεν το κανει, δεν αγνοει καθως ειναι φυσει και παραφυση αντιδραστικον στοιχειον. αλλα ουτε και εσεις. αυτο υποθετω και το προβαλλομενο απο τον καταιγις, aka πεφτουμε να φαμε καποιον που μας εθιξε τα θεσφατα αντανακλαστικα σχεδον και για αυτο εχουμε καταληξει οι 5-6 τυποι στο καφενειο που επειδη δεν γαμανε το βραδυ καθονται και αναλυουν τις τιμες της ψαραγορας.
-
Quadra, ολογον ασχετο, το καραβι που έβαλες πριν τις φωτογραφιες, ηταν ιδιοκτησία Λαιμός-Πατερας;
-
Quadra, ολογον ασχετο, το καραβι που έβαλες πριν τις φωτογραφιες, ηταν ιδιοκτησία Λαιμός-Πατερας;
Δαναός
-
Έναν Έλληνα τους στείλαμε στο NBA, χρυσοπληρωμένος, και μας βγήκε συνδικαλιστής... Σοβιετία θα καταντήσουν στο Μιλγουόκι... δε βλέπουν τί προκοπή είχαμε μεις με το συνδικαλισμό.
-
Πάνω από αιώνας αργότερα, σαν να μη πέρασε μια μέρα...
Ὁ Ῥωμηός - Γεώργιος Σουρῆς (2 Φεβρουαρίου 1853 - 26 Αυγούστου 1919)
Στὸν καφενὲ ἀπ᾿ ἔξω σὰν μπέης ξαπλωμένος, τοῦ ἥλιου τὶς ἀκτῖνες ἀχόρταγα ρουφῶ, καὶ στῶν ἐφημερίδων τὰ νέα βυθισμένος, κανέναν δὲν κοιτάζω, κανέναν δὲν ψηφῶ.
Σὲ μία καρέκλα τὅνα ποδάρι μου τεντώνω, τὸ ἄλλο σὲ μίαν ἄλλη, κι ὀλίγο παρεκεῖ ἀφήνω τὸ καπέλο, καὶ ἀρχινῶ μὲ τόνο τοὺς ὑπουργοὺς νὰ βρίζω καὶ τὴν πολιτική.
Ψυχή μου! τί λιακάδα! τί οὐρανὸς ! τί φύσις ! ἀχνίζει ἐμπροστά μου ὁ καϊμακλῆς καφές, κι ἐγὼ κατεμπνευσμένος γιὰ ὅλα φέρνω κρίσεις, καὶ μόνος μου τὶς βρίσκω μεγάλες καὶ σοφές.
Βρίζω Ἐγγλέζους, Ρώσους, καὶ ὅποιους ἄλλους θέλω, καὶ στρίβω τὸ μουστάκι μ᾿ ἀγέρωχο πολύ, καὶ μέσα στὸ θυμό μου κατὰ διαόλου στέλλω τὸν ἴδιον ἑαυτό μου, καὶ γίνομαι σκυλί.
Φέρνω τὸν νοῦν στὸν Διάκο καὶ εἰς τὸν Καραΐσκο, κατενθουσιασμένος τὰ γένια μου μαδῶ, τὸν Ἕλληνα εἰς ὅλα ἀνώτερο τὸν βρίσκω, κι ἀπάνω στὴν καρέκλα χαρούμενος πηδῶ.
Τὴν φίλη μας Εὐρώπη μὲ πέντε φασκελώνω, ἀπάνω στὸ τραπέζι τὸν γρόθο μου κτυπῶ... Ἐχύθη ὁ καφές μου, τὰ ροῦχα μου λερώνω, κι ὅσες βλαστήμιες ξέρω ἀρχίζω νὰ τὶς πῶ.
Στὸν καφετζῆ ξεσπάω... φωτιὰ κι ἐκεῖνος παίρνει. Ἀμέσως ἄνω κάτω τοῦ κάνω τὸν μπουφέ, τὸν βρίζω καὶ μὲ βρίζει, τὸν δέρνω καὶ μὲ δέρνει, καὶ τέλος... δὲν πληρώνω δεκάρα τὸν καφέ.
-
Ακριβώς έτσι είναι . Την ίδια εντύπωση είχα όταν τον πρωτοδιάβασα σχεδόν μισό αιώνα πριν ...
Αλλά αυτό δείχνει πως την Ιστορία πάντα την διαμορφώνουν οι συγκυρίες και τα διεθνή συμφέροντα και οι εκάστοτε μεγάλοι της κάθε εποχής ...
-
Συνεχιζω το θεμα με τους διαφορετικους πολιτισμους απο εμας εδω....
Ωραια αναλυση τελικα δεν τους ξερω καλα τους ινδους. Μη νομιζεις απο εργα και ντοκυμαντερ βλεπω πως εχουμε πολλα κοινα, εντσξει και εμεις ειμαστε ψηλοπατριαρχια....του στυλ...'κανονισε να το μαθει ο πατερας σου (την σκανδαλια) να γινει χαμος' αλλα εντσξει τα ζευγαρια και οι κοπελες ζουν πλεον ψηλοελευθερα και οπως θελουν. Ειμαστε Ευρωπη σε αυτο
Παντως ακομα ο πατερας και οι αποφασεις του και εδω ειναι η κυριαρχη κουλτουρα.
Δεν το ηξερα για τη θρησκεια τους, νομιζα ειναι κουλ και χαλαροι σαν εμας. Εμεις πιστευω περνουμε στο επομενο σταδιο, της αγαπης προς το θειο αλλα και την κριτική σταση προς την θρησκεια, αρχιζει η κοινωνια να τα διαχωριζει αυτα τα δυο πταν συζητιουνται τετοια θεματα.
Οι παραδοσεις και οι διδαχες τις θρησκειας σε καθημερινα πραγματα δεν τηρούνται ή αλλοιώνονται απο τους νεοτερους, αλλα το κυριο διδαγμα της, η αγαπη δηλαδη, εξακολουθει να θεωρείται ως ενας καλος τροπος διαβίωσης και συμφωνος με το θείο.
Για τη ποιηση εννουσα γενικως τον στοίχο, τα καλα βιβλια κτλ εχουμε πολλους τετοιους ελληνες
-
Κάτι που αφορά εμένα βασικα, ίσως και το Γύρο:
Τιμή και δόξα στον Erick που έβγαλε ίσως το πρώτο tribal house κομμάτι (άντε να βάλουμε και το Give It Up από Goodmen ως πρόδρομο) σε μια εποχή που κυριαρχούσε το φλωροtecnho που λίγα κομμάτια στέκονται ακόμα και για αρρώστους σαν και εμενα. Το κομμάτι έγινε γνωστό πρακτικά το '94 όπου έβγαλαν οι Prodigy το Music for the jilted generation επισκιάζοντας τα πάντα στο χώρο της dance, οπότε δεν έγινε και τόσο κατανοητό πώς άλλαξε τα πράγματα. Είχε ξεκάθαρη ταυτότητα και κρίμα που το έδωσε για ταινία της Disney και το 'χάλασε'.
Φυσικά σε βινυλιο στη συλλογή μου, γιατί καποιοι ύμνοι -μεχρι το '97- επιβαλλόταν να είναι σε βινυλιο. Φυσικα και το επαιζα στο synth, ωραία η εφηβεία...
ΥΓ: Γυρε 4/7 είχε David Morales στο Bolivar, θα εχωνε κάτι αναλογο. Ειχε και Αχλαδόκαμπο όμως. Άτιμη οργάνωση...
-
Πως πεθανε τελικα;
Κριμα για την ολη υποθεση. Ναι τον γνωριζα, αλλα δεν ηξερα ολα τα κoμματια του.
-
Το Συμβούλιο της Επικρατείας ακυρώνει τα πρόστιμα σε BMW και Mercedes
To δημόσιο πρέπει να επιστρέψει στις εταιρείες το ποσό των € 133,2 εκατ.
Η ιστορία είχε ξεκινήσει όταν πριν από χρόνια οι δύο εταιρείες κατηγορήθηκαν ότι με βάση παράτυπες τιμολογήσεις πλήρωναν λιγότερους φόρους κατά την εισαγωγή αυτοκινήτων στην ελληνική αγορά στο διάστημα από το 2011 έως το 2013.
Τότε είχαν κατηγορηθεί πως είχαν διαπράξει το αδίκημα της λαθρεμπορίας και τους είχε καταλογιστεί συνολικό πρόστιμο ύψους € 133,2 εκατ. το οποίο οι δύο εταιρείες είχαν πληρώσει το 2017.
Ωστόσο, στη συνέχεια προσέφυγαν στην ελληνική Δικαιοσύνη και έφτασαν στον ανώτατο βαθμό, με το Συμβούλιο της Επικρατείας να κρίνει ότι δεν υπέπεσαν σε κάποια φορολογική ή τελωνειακή παράβαση και ως εκ τούτου το πρόστιμο που τους επιβλήθηκε πρέπει να επιστραφεί.
Το ΣτΕ στη γνωμοδότησή του αναφέρει ότι οι δύο εταιρείες δεν παραβίασαν την υφιστάμενη φορολογική νομοθεσία.
(ήταν απλά θέμα αλλαγής
κυβερνπροσώπων) -
No comment...
-
Περα απο την Θεά και θέα ανωθεν.....
Επειδη μ'αρεσει να ψαχνω και να μαθαινω συνεχως νεα πραγματα, αλλα και να επικυρωνω οτι λεγω.
Ιδού:
The customs value of imported goods under the provisions of this Article shall be based on a
computed value. Computed value shall consist of the sum of:
(a) the cost or value of materials and fabrication or other processing employed in
producing the imported goods;
(b) an amount for profit and general expenses equal to that usually reflected in sales of
goods of the same class or kind as the goods being valued which are made by
producers in the country of exportation for export to the country of iτmportation;
(c) the cost or value of all other expenses necessary to reflect the valuation option chosen
by the Member under paragraph 2 of Article 8 .https://www.wto.org/english/docs_e/legal_e/20-val.pdf
Να τον ακουτε τον Lap. (Οταν καποιος αναφέρεται στον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο, κατι δεν παει καλα )
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]