-
αυριο μην ξεχασεις
...καποιοι βεβαια ξεχασαν
-
@gatoz said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
αυριο μην ξεχασεις
...καποιοι βεβαια ξεχασαν
Αν το θυμόμαστε μόνο αύριο και κάθε «αύριο» είμαστε άξιοι της μοίρας μας….
-
αυριο απεργια
απεργουσαν και οι ελεγκτες εναεριας κυκλοφοριας
μαλιστα.
εγινε προσφυγη της υπα εναντια στην απεργια απο χθες-προχθες
στο μεταξυ η ετζίαν καλουσε να αλλαξουνε τα εισιτηρια μερες τωρα
και βγηκε παρανομη και καταχρηστικη η απεργια
στις 22:41 το βραδυ για απεργια που ξεκινουσε στις 00:01
#ellada 2.0χωρα να επιχειρεις και να προγραμματιζεις
-
Δεν είναι εύκολο να ηγήσαι της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης.
-
απο οτι βλεπετε η φωτο ειναι του 2022
εχουμε 2024
ακομη ετσι ειναι, ημουν εκει πριν 2 εβδομαδες
ο δρομος πλεον ειναι βεβαια ασφαλτος
και η κολωνα στη μεση#ellada_2.0
καθε μερα, πολλά μικρά τέμπη γύρω μας
-
Μπαίνεις και παραγγέλνεις ονλαην φυλαχτό με τίμιο ξύλο διαβασμένο από ηγούμενο, μαζί με τις κηραλοιφές για να μη χρεωθείς διπλά μεταφορικά, και δεν φοβάσαι χάρο. Έτσι κι αλλιώς, θα βρεθείς εκ Δεξιών του Κυρίου μια ώρα αρχίτερα. Τη κολώνα τη φοβούνται οι άθεοι και οι κομμουνισταί.
-
Κακώς εννοούμενο δημόσιο
Όλοι οι άλλοι φταίνε εκτός απο εμάς
μεχρι όμως να γίνει το κακό -στην βάρδια μας- καλώς είναι και ο μισθός .Ξέρεις οτι ο σταθμάρχης - τράκος έπαιρνε παραπάνω μισθό απο τον Αρχηγό ΓΕΣ;
Αν είχα τέτοιο μισθό θα ήμουν αυτός
-
και?
ποιος τον εβαλε εκει?
ποιος τον διοικει?
ποιος αφηνει να συμβαινουν οσα συμβαινουν?το να το ριξεις στη κολωνα που τρακαρες ειναι το ευκολο
-
και?
ποιος τον εβαλε εκει?
ποιος τον διοικει?
ποιος αφηνει να συμβαινουν οσα συμβαινουν?το να το ριξεις στη κολωνα που τρακαρες ειναι το ευκολο
Ολα είναι Λάθος
Πάντα είναι ανθρώπινο λάθος
οτι τεχνολογία και να εχεις
https://en.wikipedia.org/wiki/2002_Überlingen_mid-air_collisionεπικυρωμένο απο την Δημοκρατία της Οσσετίας με την βράβευση της δολοφονίας του Ελεγκτή Εναέριας Κυκλοφορίας
Kaloyev was awarded the highest state medal by the government, the medal "To the Glory of Ossetia"
δεν λεω οτι η δολοφονία του σταθμάρχη θα ήταν η λύση
αλλα νομίζω τον έχωσαν μέσα ώστε να αποφύγουν αυτό το σενάριο όπως και την αυτοκτονία του ... -
@monman2 said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
και?
ποιος τον εβαλε εκει?
ποιος τον διοικει?
Ολα είναι Λάθος
Πάντα είναι ανθρώπινο λάθος
οτι τεχνολογία και να εχεις
https://en.wikipedia.org/wiki/2002_Überlingen_mid-air_collisionεπικυρωμένο απο την Δημοκρατία της Οσσετίας με την βράβευση της δολοφονίας του Ελεγκτή Εναέριας Κυκλοφορίας
Kaloyev was awarded the highest state medal by the government, the medal "To the Glory of Ossetia"
δεν λεω οτι η δολοφονία του σταθμάρχη θα ήταν η λύση
αλλα νομίζω τον έχωσαν μέσα ώστε να αποφύγουν αυτό το σενάριο όπως και την αυτοκτονία του ...προσπαθεια πλυσιματος?
στεγνωμα θα εχει? -
Η κολώνα έμεινε γιατί θα βάλουν φορτιστή εκεί, για τους ηλεκτρικούς γάτους...
-
-
Εξοργιστική η απάντηση. Λέει, ο φρούραρχος δεν είχε εικόνα του τι είχε γραφτεί. Λες και είναι δύσκολο να περπατήσει 50 μέτρα και να δει. Ή απλά θα μπορούσε να δει ειδήσεις, το έδειξαν όλα τα κανάλια. Ο ορισμός του ξύστη.
-
Ο Δήμαρχος δεν ήξερε...
Ο Φρούραρχος δεν κατάλαβε...
Σαν να λένε ότι, αν γνώριζαν, δεν θα τα έσβηναν...
Δεκτόν...η λύση είναι απλή...και εύκολη...
Ξαναγράψτε τα!
-
τυχαια επεσα σε αυτο
οχι, δεν ειναι κομματικο, το αντιθετο
για δωστε ενα 23λεπτο απο τη ζωη σας -
...και μια που φαινομαι ιδιαιτερα ζεστος στο θεμα για τα τεμπη...
οχι, δεν εχει να κανει με κκεεχει να κανει με παλικαρι και κοπελαρα που εχω σε αυτες περιπου τις ηλικιες.
πανω που τα εχεις δει να μεγαλωνουν, να ξεκινουν τη ζωη τους και εισαι ετοιμος να χαρεις την αυρα τους.
να σου λενε πανε, φυγανε. γιατι καποιοι αλητες μασουλησαν ή βαρεθηκαν.
ειμαι σιγουρος, οσο χεστης και να ειμαι και υπακουος σε νομους που ουτε καν συμφωνω, πως ή νεκρος θα ημουν ή φυλακη.
σκεφτειτε ενα φορεμα στην ντουλαπα, μια φορμα ποδοσφαιρου, ενα σακ βουαγιαζ, τη μυρωδια στο δωματιο. -
οχι, δεν εχει να κανει με κκεεχει να κανει με παλικαρι και κοπελαρα που εχω σε αυτες περιπου τις ηλικιες.
πανω που τα εχεις δει να μεγαλωνουν, να ξεκινουν τη ζωη τους και εισαι ετοιμος να χαρεις την αυρα τους.
να σου λενε πανε, φυγανε. γιατι ενας αλητες μασουλησαν ή βαρεθηκαν.
ειμαι σιγουρος, οσο χεστης και να ειμαι και υπακουος σε νομους που ουτε καν συμφωνω, πως ή νεκρος θα ημουν ή φυλακη.
σκεφτειτε ενα φορεμα στην ντουλαπα, μια φορμα ποδοσφαιρου, ενα σακ βουαγιαζ, τη μυρωδια στο δωματιο.Αδερφέ, έχω παιδί πρωτοετή φοιτητή….σκέφτομαι ότι θα μπορούσε να είναι μέσα στο τραίνο…αυτό αρκεί.
Είδα το μεγαλύτερο μέρος του βίντεο…όλοι αυτοί οι συνυπεύθυνοι γιατί δεν κλήθηκαν να δώσουν εξηγήσεις? Ποιόν να πρωτοκαθαρίσεις? Ο Σπίρτζης γιατί ήταν χαμένος για εβδομάδες μετά το ατύχημα? -
@kkostask said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
σκεφτειτε ενα φορεμα στην ντουλαπα, μια φορμα ποδοσφαιρου, ενα σακ βουαγιαζ, τη μυρωδια στο δωματιο.Αδερφέ, έχω παιδί πρωτοετή φοιτητή….σκέφτομαι ότι θα μπορούσε να είναι μέσα στο τραίνο…αυτό αρκεί.
Είδα το μεγαλύτερο μέρος του βίντεο…όλοι αυτοί οι συνυπεύθυνοι γιατί δεν κλήθηκαν να δώσουν εξηγήσεις? Ποιόν να πρωτοκαθαρίσεις? Ο Σπίρτζης γιατί ήταν χαμένος για εβδομάδες μετά το ατύχημα?διαχρονικο ειναι, προφανως.
και παει πολλα-πολλα χρονια πισω
αλλα ακομη και τους προσφατους φονιαδες βλεπεις υπαρχουν συμπολιτες που τους επιβραβευουν, που εφταιγε λεει ο σταθμαρχης και ηταν ανθρωπινο το λαθος.
κανονικα ολοι μαζεμα και μαλανδρινο.
και μην ξεχναμε, μανδρα, ματι, τεμπη τα παιδια της εκδρομης και ποσα αλλα -
Εγω σας εδωσα διέξοδο με το παράδειγμα του ηρωα της Οσσετίας
εσείς δεν θα ησυχάσετε αν δεν σκοτώσετε τον Μητσοτάκη
μας χωρίζει άβυσσος
εγω στην θέση των γονιών θα ειχε τελειωσει ολη την παρέα σταθμαρχων
σταθμάρχης μπλάνκο
σταθμάρχης τράκο
μουερτο -
@kkostask said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Είδα το μεγαλύτερο μέρος του βίντεο…όλοι αυτοί οι συνυπεύθυνοι γιατί δεν κλήθηκαν να δώσουν εξηγήσεις? Ποιόν να πρωτοκαθαρίσεις? Ο Σπίρτζης γιατί ήταν χαμένος για εβδομάδες μετά το ατύχημα?διαχρονικο ειναι, προφανως.
και παει πολλα-πολλα χρονια πισω
αλλα ακομη και τους προσφατους φονιαδες βλεπεις υπαρχουν συμπολιτες που τους επιβραβευουν, που εφταιγε λεει ο σταθμαρχης και ηταν ανθρωπινο το λαθος.
κανονικα ολοι μαζεμα και μαλανδρινο.
και μην ξεχναμε, μανδρα, ματι, τεμπη τα παιδια της εκδρομης και ποσα αλλαΆσε, γιατί όταν έγινε το ατύχημα με το λεωφορείο ήμουν Ραψάνη και κατέβαινα Βόλο….
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]