-
Kάθε μέρα και ένας καινούργιος πάτος για το forum. Πάμε γερά Ελλαδάρα μου!
-
@spi_duster said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Ενα παραδοξο υπαρχει ομως σε ολα αυτα. Δεξιους και ακροδεξιους που επραξαν κακουργηματα τους εντοπιζουν αμεσως. Τοσο δυσκολο ειναι να βρουν τα καλοπαιδα της Μαρφιν?
Κάνουν τα στραβά μάτια Αστυνομία και ΕΥΠ, ή θα τους πάνε πακέτο με τους δολοφόνους του Καραϊβαζ, Τους θανάτους και των 11 μαρτύρων του Noor1 κλπ.
Εσεις, αφού τους ξέρετε ότι είναι αριστεροί, γιατί δεν τους υποδεικνύετε στις Αρχές;
Και δεν μας είπες φίλε Ντάστερ, και στην προηγούμενη ανάρτηση, αν είσαι με τους γλεντζέδες ή τους γλεντημένους του Μητσοτάκη...
-
@diego1960 said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Όχι "ρε μεγάλε", δεν έχει πάτο το φόρουμ.
-
@pp said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Αν τον λέγανε Ζακ ή αν ήταν τρανς, σήμερα οι αλληλέγγυοι θα καίγανε την Αθήνα. Ντροπή…
Kριμα ο άνθρωπος να πάει έτσι άδικα από αυτή την παρασιτική φάρα των γυφταίων.
-
Εσυ παντως γιατι στενοχωριεσαι. Κανεις οτι μπορεις να ριξεις το επιπεδο.
-
@piliourits said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Ενα παραδοξο υπαρχει ομως σε ολα αυτα. Δεξιους και ακροδεξιους που επραξαν κακουργηματα τους εντοπιζουν αμεσως. Τοσο δυσκολο ειναι να βρουν τα καλοπαιδα της Μαρφιν?
Κάνουν τα στραβά μάτια Αστυνομία και ΕΥΠ, ή θα τους πάνε πακέτο με τους δολοφόνους του Καραϊβαζ, Τους θανάτους και των 11 μαρτύρων του Noor1 κλπ.
Εσεις, αφού τους ξέρετε ότι είναι αριστεροί, γιατί δεν τους υποδεικνύετε στις Αρχές;
Και δεν μας είπες φίλε Ντάστερ, και στην προηγούμενη ανάρτηση, αν είσαι με τους γλεντζέδες ή τους γλεντημένους του Μητσοτάκη...
Να σε ρωτησω εγω καλυτερα. Τους δολοφονους του Καραϊβαζ τους εντοπισαν. Δε το ηξερες? Οι μαρτυρες του νορ κατι γιατι πραγμα ηταν μαρτυρες? Για γλετζεδες και γλεντημενους δεν καταλαβα τι εννοεις. Καποιο σισμικ συνειρμο κανεις και δε σε πιανω.
-
Εσυ παντως γιατι στενοχωριεσαι. Κανεις οτι μπορεις να ριξεις το επιπεδο.
Δεν είμαι λιμούτσης δεξιός οπότε κάποιον άλλον έχεις μάλλον στο μυαλό σου. Ου γαρ έρχεται μόνον το γήρας...
-
Εισαι λιμουτσης σκετο
-
Παντως διαβασα γνωστο σαιτ του αντιεξουσιαστικου χωρου και ηρθα στα ισα μου. Εντονη δραστηριοτητα για το αλογο που ψοφησε.
Συνθημα ενα. Απελευθερωση γης και ζωων.
Κουβεντα για τον φονο. -
Εισαι λιμουτσης σκετο
Eξυπνάδες επιπέδου μασχαλοκλανιάς στο δημοτικό αλλά δεν περίμενα και τίποτα παραπάνω να πω την αλήθεια. Τόσο μπορείς, τόσο κάνεις.
-
Στη Δημοκρατια δικαιωμα εχει ο καθενας να ακολουθει οτι θελει. Να βριζει και να χαιρεται οταν δολοφονουν ανθρωπους αλλου κομματος μπορει να το κανει με τους ομοιους του στα κρυφα ή με τον καθρεφτη του. Σε χωρους που συχναζουν και αλλοι με διαφορετικες αποψεις θα πρεπει να σεβεται.
Εγραψα πριν πως δε μου δινει χαρα ο θανατος του Φυσσα και οποιουδηποτε αλλου απο οποιονδηποτε χωρο. Αν ριχνω το επιπεδο να σκεφτουν μονο ποσο χαμηλα ειναι οι ιδιοι. -
Εισαι λιμουτσης σκετο
Eξυπνάδες επιπέδου μασχαλοκλανιάς στο δημοτικό αλλά δεν περίμενα και τίποτα παραπάνω να πω την αλήθεια. Τόσο μπορείς, τόσο κάνεις.
Που σαι? Ριξε λιγη κολονια πανω σου.
-
Τουλάχιστον εγώ κάνω και μπάνιο ψηλέ, 1-2 τη μέρα σίγουρα. Δεν είμαι δεξιός να φοβάμαι το λογαριασμό της ΕΥΔΑΠ.
-
Γελοιος
-
Γιατί πέφτει το επίπεδο του φόρουμ;
-
-
41 Κελσίου αυτή τη στιγμή υπό σκιά στη βεράντα του σπιτιού μου στο Χαλάνδρι, αλλά, η κρίσιμη λεπτομέρεια, με μόλις 22% υγρασία.
Που σημαίνει σίγουρα αρκετή ζέστη, αλλά όχι του θανατά.
Προς επίρρωσιν, μιας και έχω ένα συνάδελφο στο γραφείο άρτι αφιχθέντα από ανατολική Ιορδανία και Ντουμπάι όπου παρέμεινε εκεί για 15 συναπτά έτη, και το συζητάμε συνέχεια: Εκεί 6 μήνες το χρόνο είχε 37-43 Κελσίου, αλλά με 80% υγρασία, τα ρούχα κόλλαγαν πάνω σου, ήσουν διαρκώς ιδρωμένος χωρίς πιθανότητα να στεγνώσεις. Να πούμε και για τα 46άρια που έκανε τουλάχιστον 10 φορές το χρόνο? -
Τους δολοφονους του Καραϊβαζ τους εντοπισαν. Δε το ηξερες?
Για πες !
Ποιοί είναι και ποια τα κίνητρα;
Ποιος τους έβαλε τελικά;
Για βάλε ρεπορτάζ και λεπτομέρειες!
-
Αν θυμαμαι καλα προκειται για 2 αδερφια γνωστα της νυχτας. Μεσα απο καμερες τους ειχαν εντοπισει.
-
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]