-
Χαχα τα βλέπω στο YouTube πολλές φορές στα highlights. Καμία σχέση.
Με τους δικούς μας παλαιότερα το έβαζα μεσημεράκι για να κοιμηθώ μετά το μεσημεριανό. Νανούρισμα κανονικό.
Κάτι καλοκαιρινά μεσημέρια με ζεστη και φόρμουλα...ε ρε κάτι υπνους που κάναμε. -
Άσε τα τελευταία δύο χρόνια, έλεγα στη γυναίκα έχει φόρμουλα και μου έφερνε την κουβέρτα να με σκεπάσει στον καναπέ...
Ας το πάρει ο Αντ1... δεν έχω θέμα. Το cast θέλει αλλαγή. -
Όχι ρε φίλε αισχος!
Στο ertflix έβλεπες όποτε ήθελες τις κατατακτήριες και τα sprint races , το βραδάκι όταν είχαν πέσει για ύπνο τα παιδιά , μεσημεράκι ή απόγευμα όταν είχαν πάει παιδότοπο, και το ίδιο με τους αγώνες λίγες ώρες μετά...Αχ ρε Μητσοτάκη δεν άφησες τίποτα όρθιο...
Δώσε δις από τον κρατικό προϋπολογισμό στους εφοπλιστές, παρόχους ενέργειας , ξεπουλα το Ελληνικό, επιδόματα συνταξιούχους και ένστολους και σε όλα τα pass κλπ , εσύ θα τα πληρώσεις έτσι και αλλιώς; Σπουτσαμ σου.
Αλλά την φόρμουλα 1 ρε φίλε;;;;
-
Σωστά,οπως και στην μετάδοση αγώνων του NBA,που παρακολουθώ χρόνια.Η διαφορά αν παρακολουθήσεις τον ίδιο αγώνα από το league pass,είναι τεραστια,εκτός από την ατμόσφαιρα που επικρατεί στο γήπεδο που είναι αναμενόμενο,στον σχολιασμό και στην περιγραφή των φάσεων.
-
mood γκρίνιας ,αλλά αυτό το πράγμα με την Τσικνοπέμπτη να έχει καταντήσει τουλάχιστον ημιαργία , αν όχι αργία στο Δημόσιο , έχει παραγίνει. Έχω γραφείο πλησίον μεγάλου Δημόσιου φορέα, σήμερα έκλεισαν πόρτες από τις 12.00 !!!!
Νομίζω τα τελευταία 10 χρόνια έχει καθιερωθεί το έθιμο! Δε μπορώ να θυμηθώ αν ανέκαθεν ίσχυε. νομίζω όχι.
Τουλάχιστον νομοθετήστε το, για όλους , να είμαστε όλοι ήσυχοι, να τη "γιορτάσουμε" όλοι μαζί παρέα τη τσίκνα , δε σου λέω, τα κλασσικά να πάνε να δουλέψουν, αλλά τουλάχιστον να καθόμαστε δικαιολογημένοι όλοι , όχι δύο μέτρα και δύο σταθμά.....
-
Και στον ιδιωτικό τομέα, προ κρίσης με καρότσια σούπερ μάρκετ ήμασταν στο γραφείο τέτοιες μέρες.
-
@civil357 said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
mood γκρίνιας ,αλλά αυτό το πράγμα με την Τσικνοπέμπτη να έχει καταντήσει τουλάχιστον ημιαργία , αν όχι αργία στο Δημόσιο , έχει παραγίνει. Έχω γραφείο πλησίον μεγάλου Δημόσιου φορέα, σήμερα έκλεισαν πόρτες από τις 12.00 !!!!
Νομίζω τα τελευταία 10 χρόνια έχει καθιερωθεί το έθιμο! Δε μπορώ να θυμηθώ αν ανέκαθεν ίσχυε. νομίζω όχι.
Τουλάχιστον νομοθετήστε το, για όλους , να είμαστε όλοι ήσυχοι, να τη "γιορτάσουμε" όλοι μαζί παρέα τη τσίκνα , δε σου λέω, τα κλασσικά να πάνε να δουλέψουν, αλλά τουλάχιστον να καθόμαστε δικαιολογημένοι όλοι , όχι δύο μέτρα και δύο σταθμά.....
η αληθεια ειναι οτι μολις τωρα φτασανε και εδω τα σφαγια....
αρχιζει η μασα - κατω το τηλεφωνικο για ενα διωρο... 'εκτελουνται εργασιες αναβαθμισης' -
Οι βιγκαν δουλεύουν;
-
@gatoz said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
αρχιζει η μασα - κατω το τηλεφωνικο για ενα διωρο... 'εκτελουνται εργασιες αναβαθμισης'
A εμείς είχαμε meeting τμήματος.
-
@lap said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Οι βιγκαν δουλεύουν;
υπαρχουν καποια πολισις στην εταιρεια
- δωρεαν διαρκειας του ολυμπιακου σε ολα, μα ολα, τα αθληματα
- καλοι χαρακτηρες. που αποκλειει αποκλισεις απο τις κ.σ.
-
Τι σημαίνει κ.σ;
-
κανονικές συνθήκες. Χημεία λυκείου από ότι θυμάμαι.
-
@lap said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Τι σημαίνει κ.σ;
μηδεν βαθμοι κελσιου, πιεση μια ατμοσφαιρα, #mono_provatina
-
Μόνο την προβατίνα κατάλαβα.
Δηλαδή δεν ανάβετε την θέρμανση;Ερώτηση, γιατί όχι πραβατινο; Και μόνο προβατίνα;
-
Η προβατίνα έχει κατανόηση. Η προβατίνα καταλαβαίνει.
-
Τι καταλαβαίνει;
Όσο μιλάω με αυτήν την γενιά τόσο καίγεται το μυαλό μου.
Όντως από χημεία είναι.
https://el.m.wikipedia.org/wiki/Κανονικές_συνθήκες
Στις επιχειρήσεις το λένε code of ethics
-
-
@antonakis said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
-
Υπάρχει κάποιο emoticon που να κάνει τον σταυρό του;
Δεν μπορώ να κάνω τέτοιες συζητήσεις, κουράζω τον εγκέφαλο μου.
-
@gatoz said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
@antonakis said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Φτιάξε τώρα και μια μπαταρία από αυτές που περιμένει ο Lap και δεν τον πιστεύουμε!
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]