-
Δεν έχει πέσει καμία συναίνεση...όταν 'κυβερνάς', όλα καλά. Έτσι και ξανασπασει ο διάολος το ποδάρι του (που χάρη στη...μεταρρυθμιστική ορμη της κυβερνησαρας είναι θέμα χρόνου) από την πρώτη μέρα θα έχουμε τα γνωστά: Σοβιετια/καταστρεφομαστε/κατσαπλιαδες/ελλαδισταν.
Μέχρι το δεύτερο λοκνταουν πρακτικά δεν υπήρχε λόγος για 'ανένδοτο'. Μετά και μέχρι το εργασιακό ζεστάθηκαν οι μηχανές* και από εδώ και πέρα αρχίζει το πάρτι. Εργασιακό/πτωχευτικός/ασφαλιστικό (που έρχεται) θα φροντίσουν κάθε μέρα που περνά να ροκανίζουν τη ΝΔουλα...
*Ε ρε και να ανεβαζε κανας ΣΥΡΙΖASS 50 θέσεις τη χώρα στην παγκόσμια κατάταξη των κρουσμάτων και πάνω απ' όλα να πενηνταπλασιαζε τον αριθμό των απωλειών. Τι ντοκιμαντέρ με θρηνουντες για τους ανθρώπους τους θα είχαμε κάθε μέρα...
-
Καλά μην νομίζεις ότι εύκολα οι απογοητευμένοι από την κατάσταση θα ψηφίσουν την τετράδα νδ-κιναλ-σύριζα-κκε ...
Απλά δεν υπάρχει ακόμα το καινούργιο να τραβήξει κόσμο . Ούτε στην λαϊκή δεξιά , ούτε στην σοσιαλδημοκρατία .
-
Κοίτα, προφανώς τα εγκλήματα δεν έχουν εθνικότητα και καλό είναι να μη προσφέρονται για κομματική εκμετάλλευση από κανένα. Πχ σούπερ ευκολακι ένα τρολαρισμα για τον αγαπημένο Θανουλη όταν μιλούσε για οπλοκατοχή αλλά είναι ξεφτίλα γιατί πολύ απλά δε θα φέρει κανένα πίσω, ούτε θα αποτρέψει καμία δολοφονια._
Όμως το να αρχίζεις τα 'αριστεροί του κώλου' κτλ και μετά να διαμαρτύρεσαι για 'επαγγελματίες σαν έτοιμους από καιρό' ε, πώς να το κάνουμε κάνεις αυτό που κοροϊδεύεις, δλδ 'και γαμείς και σκουζεις'...
Στο Πακιστάν οι ομαδικοί βιασμοί είναι κουλτούρα, τα ίδια κάνουν και εδώ, είναι περιφερόμενες αγέλες βιαστών και έχουμε αρκετά περιστατικά τον τελευταίο μήνα από αυτή τη φυλή, ας το ενστερνιστούμε και ας πράξουμε τα δέοντα, θέλω να πω να μην έχουν την υπεράσπιση των δικαιωματιστών που βλέπουν δικαιώματα μόνο στους θύτες και αναγκάζουν την δικαιοσύνη να ρίχνει στα μαλακά τα κωλόζωα που βιάζουν γυναίκες. Η τιμωρία πρέπει να είναι αφαίρεση δικαιωμάτων και ασύλου με άμεση απέλαση και όχι φυλακή.
-
Η τιμωρία πρέπει να είναι αφαίρεση δικαιωμάτων και ασύλου με άμεση απέλαση και όχι φυλακή.
Πρέπει να τιμωρούνται οι ένοχοι για τέτοιες πράξεις με εξοντωτικές ποινές πολύ αυστηρότερες από τις υπάρχουσες. Το να τον απελάσεις είναι σα να του κάνεις χάρη
-
Να πούμε και σε αυτούς που θέλουν ορδές αδέσποτων εισαγόμενων χαμηλά αμοιβόμενων και τον βασικό μισθό στα τάρταρα, ποιες είναι οι καλές εθνικότητες να τις προτιμάνε.
-
Όχι πάντως αυτές που το ποσοστό βιασμών/δολοφονιών γυναικών κλπ είναι 5πλάσιο και βάλε από την χώρα μας. Θα το ξαναπώ, υπάρχουν χώρες (Πακιστάν, Ινδία κλπ) που έχουν υπαρκτό πρόβλημα στην 'μεταχείριση' των γυναικών. Υπάρχουν στατιστικές και στοιχεία για όποιον θέλει να τα βρει, δεν είναι κρυφά (αλλά ο 'θεούλης' ζαραλίκος κάνει και αυτός την πάπια βεβαίως, βεβαίως και μιλάει για τον τρόμο που σπέρνουν τα κανάλια κλπ...). Μπορεί οι δικαιωματιστές να μην το δέχονται αυτό. Οι Βόρειοι πάντως (Σουηδοί, Γερμανοί κλπ) έχουν αρχίσει σεμινάρια σε μετανάστες για το πως πρέπει να συμπεριφέρονται στις γυναίκες και ποια τα δικαιώματα των γυναικών στις δυτικές κοινωνίες. Δεν θα το έβρισκα κακή ιδέα να ξεκινήσει και εδώ αυτό.
-
fiverg για να κάνει σεμινάρια πρέπει να τους βρει πρώτα , πως να τους βρει αφού οι περισσότεροι είναι λαθραίοι και δεν είναι καταγεγραμένοι πουθενά παρα μόνο σε χαρτιά των ΜΚΟ .
-
...και για να συνεχίσω τη σκέψη του Πηλίου, ετοιμαστειτε για νέα γενιά γρηγοροσημου στο Δημόσιο. Βλέπετε οι γελοίες αμοιβές από τη μια σε συνδιασμό με συμβασιούχους του οκταμηνου (και λιγότερο) από την άλλη θα ανοίξουν την όρεξη για γρηγοροσημα παρά θα την κλείσουν.
Αυτό από μια κουβεντα που είχα.
-
Δεν ξέρω αν θα αναβιώσει (πέθανε άραγε ποτέ;) η όχι το γρηγοροσημο, ξέρω όμως ότι ευημερούσε σε εποχές ακλόνητης μονιμότητας με μισθούς υψηλούς. Οπότε μάλλον δεν έχει να κάνει με αυτά.
-
-
-
Στα Ελληνικά ΜΜΕ απόλυτη σιωπή για τους βιαστές πακιστανούς . Ψάξτε στον Γούγλη να δείτε πόσα είναι τα μεγάλα σάιτ που έχουν αναφορά . Οπως και στα κανάλια . Ο πιλότος βέβαια παίζει ακόμα , παρ΄ ότι είναι 3-4 μέρες στην φυλακή .
Και βέβαια στα κοινωνικά δίκτυα ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΩΠΗ και οι αριστερούληδες του κώλου , έχουν λουφάξει .
Αμα ξαναδείτε τον Κάσι στην Βουλή , να ξέρετε ποιοί τον έχουν ξαναφέρει ...
Και βέβαια και ο κούλης που είναι φοβισμένος και μαλακούλης, αντί για σκληρούλης...
-
Οπότε ποιά σεμινάρια στα κωλόζωα τους βιαστές θα πιάσουν τόπο και θα λειτουργήσουν όταν έτσι έμαθαν από όταν γεννήθηκαν, και όλες τους οι πράξεις σε Ευρωπαϊκό έδαφος στην ουσία είναι επίθεση στον δυτικό τρόπο ζωής τον οποίο θέλουν να καταργήσουν και να ισχύσει ο δικός τους τρόπος ζωής που είναι μέρα με τη νύχτα με τον δυτικό.
Οι ευρωπαίοι , οι Γερμανοί κυρίως, στηρίζουν λόγω εμπορικών συμφερόντων χώρες με ισλαμικό καθεστώς και θέλουν να αγνοούν ότι φέρνοντας την Τουρκία την Ευρώπη βάζουν τα θεμέλια της καταστροφής της, αν δεν αλλάξει αυτή η πορεία σε μερικές δεκαετίες οι χώρες που είναι δεκτικές στις μουσουλμανικές κοινότητες θα είναι μειονότητες στις χώρες τους, θα υπάρχει ισχυή αλλοίωση του πληθυσμού και από ένα σημείο και ύστερα η αύξηση της κρίσιμης μάζας των αλλοδαπών θα έχει αποκτήσει δικαιώματα, το μετά το φαντάζεστε.
Ήδη η Γαλλία, η Αγγλία και η Γερμανία είναι στο μεταίχμιο και το βλέπουμε στην εξωτερική τους πολιτυική όπου αυτή υπακούει λαβαόιντας υπόψη και τις μουσουλμανικές κοινότητες που είναι εγκαταστημένες στις χώρες αυτές, έτσι πιεζόμενες οι κυβερνήσεις τους τους δίνουν προνόμια για να μην υπαρξουν εξεγέρσεις κλπ, η Γερμανία με τόσα εκατομμύρια Τούρκους ψηφοφόρουςμ με δημάρχουν και βουλευτές στο Γερμανικό έδαφος και δεκάδες χιλιάδες μικ΄τες επιχειρήσεις σε Γερμανία και Τουρκία είναι ήδη όμηρος, αυτό φαίνεται πλέον καθαρά από την στήριξη και την οικονομική υποστήριξη της Γερμανίας στον Ερντογάν, όσοι δεν μπορούν να δούν την εξέλιξη μετά από 2-3 δεκαετίες στον Ευρωπαϊκο χώρο με την επέλαση των μουσουλμάνων με ότι αυτό συνεπάγεται θα βρεθούν προ μεγάλων εκπλήξεων αλλά τότε θα είναι αργά, θα είναι η 2η απόπειρα της απόβασης των μουσουλμάνων στην Ευρώπη, η 1η ήταν με τους μμε τους μαυριτανούς σρτην Ισπανία, αυτή τη φορά όμως θα έρθουν για να μείνουν, από Ισπανία, Ελλάδα μ εχρι τις βόρειες χώρες στο άλλο άκρο της Ευρώπης, το έδαφος ήδη προετοιμάζεται από τους διεθνείς οργανισμούς που ελέγχονται από το βιομηχανικό και τραπεζικό καταστημένο, όλος ο σχεδιασμός αυτός είναι μπροστά στα μάτια μας εξελισσόμενος καθημερινά, απλά για να φανεί η μεγάλη εικόνα χρειάζεται να τοποθετηθούν στο πάζλ τα καθημερινό συμβαίνοντα στον χώρο της μεσογείου, της Ευρώπης και του Καυκάσου και της Ασίας, όλα αυτά μαζί συνδεόμενα ολοκληρώνουν τις εξελίξεις των επόμενων δεκαετιών, γίνονται τώρα, στις ημέρες μας, καλό θα είναι να μην το ξεχνάμε, όχι ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι, αλλά μην ξαφνιαστούμε αν δούμε να πέφτουν περίεργες υπογραφές παραχώρησης από αυτή την κυβέρνηση η τις επόμενες, το σχέδιο είναι πολύ μεγάλο και θα πάρει χρόνο αλλά θα πραγματοποοιηθεί, ο πλανήτης αλλάζει μορφή και αφεντικά, οι Γερμανοί ξανάρχονται, χρησιμοποιούν τους χρήσιμους ηλίθιους τους Τούρκους για τα σχέδια τους, το ίδιο και οι ΗΠΑ, η Γερμαν΄λια χρειάζεται την Τουρκία για να πατήσει πόδι στην Ασία πρίν ακόμα χάσει την Ευρωπαίκή αγορά που την στηρίζει γιατί η επόμενη λιτότητα έρχεται, βρίσκεται στις πρόσφατες εξαγγελίες του αντικαταστάση της Μέρκελ, ρτι να λέμε τώρα για τον Μητσοτάκη, τον Τσίπρα και λοιπά μικρά πιόνια του σημερινού γίγνεσθαι.
-
Δεν ξέρω με ποια έννοια χρησιμοποιεί τον χαρακτηρισμό 'του κώλου' ο cruiser για τους αριστερούληδες που κάνουν πλάτη σε Πακιστανους βιαστές και θα ευθύνονται για τους Κασιδιάρηδες, Ρουπακιάδες, Ράληδες, Ταγματασφαλίτες και Γενίτσαρους του μέλλοντος, αλλά εγώ διαχωρίζω τη θέση μου και δηλώνω απεριφραστα πως ασπάζομαι τις πεποιθήσεις του Δυτικού πολιτισμού και την Ελληνοχριστιανική μας παράδοση του σεβασμού στη θέση της Γυναίκας στην κοινωνία.
-
#H_pragmatikh_syntexnia_tou_diakopti
-
Έλα ρε να τελειώνει η Σοβιετία, που μου θέλετε και τζάμπα ρεύμα!
-
Θα πλανταξουμε. Εγώ πάντως το αφήνω ανοιχτό όλη μέρα το αρκουδίσιον.
Ελλάδα.... Καύσωνας. Αυτά είναι.
-
Το χρησιμοποιώ με την έννοια ότι οι πραγματικοί αριστεροί , έχουν κοινωνική ευαισθησία που δεν μπαίνει σε κουτάκια , αλλά ισχύει για όλους και όλες .
Αυτοί που χαρακτηρίζω έχουν ιδεολογικές εμμονές και έχουν διαστρεβλώσει την κοινωνική αντίληψη , από τον ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα στον χαρακτήρα της πολιτικής αντιπαράθεσης , απέναντι στους απλούς ανθρώπους .
Οπως είδαμε , καμία αντίδραση δεν υπήρξε στα κοινωνικά δίκτυα και στους δρόμους και στις φυλλάδες , ενώ και ο 060 που εμφανίστηκε εδώ ως διάττων αστήρ , εξαφανίστηκε .
Δυστυχώς μεγάλο μέρος της αριστεράς , αντί να έχει ουμανιστικές λογικές που αφορούν όλους τους ανθρώπους , προσπαθεί να διχάσει τον κόσμο , με έναν ανόητο ψευτοδικαιωματισμό , που αντί να ζητάει το αυτονόητο , δηλαδή την πλήρη αποδοχή του διαφορετικού , θέλει να φέρνει το διαφορετικό ως σημείο αναφοράς .
Για εμας που ζήσαμε τον λόγο του Λεωνίδα , αλλά και του Ενρίκο και των άλλων εκείνης της εποχής , που ο σκοπός ήταν σε ένα περιβάλλον ψυχρού πολέμου με τον θερμό πόλεμο σχετικά πρόσφατο , να αναδειχθούν τα καλύτερα στοιχεία του ανθρώπου , σήμερα βλέπουμε έναν διχαστικό λόγο , που προσπαθεί αν αναδείξει τα χειρότερα στοιχεία του ανθρώπου και όπως είναι αναμενόμενο , βγάζει στην επιφάνεια της πολιτικής και τον αντίστοιχο λόγο από δεξιούς του κώλου .
-
Σαν να έχω την εντύπωση ότι γράφεις για εμένα criuser, οπότε να αρχίσω να ζητάω τα 0.60, αλλά δεν ξέρω από ποιον
Παρακολουθώ το forum αρκετά χρόνια, και ειδικά εσένα, από την εποχή του 1ου Cactus απλά δε συμμετέχω στις συζητήσεις. Αν, όπως έχω καταλάβει, εννοείς εμένα, επειδή απάντησα για την πορεία στα Πετράλωνα, δε βρήκα κάποιο επιχείρημα στην απάντηση σου. Δε συμμετείχα, απλά εκείνη τη στιγμή μια φίλη μου από την περιοχή με ενημέρωσε και είπα να το γράψω. Όπως απάντησα και στον Storm, σε διπλανό θέμα την ίδια περίπου ώρα.
Δεν περίμενα να είσαι τόσο κακοπροαίρετος, αλλά δεν πειράζει, δεν μπορούμε να είμαστε αρεστοί σε όλους.
ΥΓ: Τελικά πέρασε ο 1ος Κάκτος, πέρασε ο 2ος και έχω μείνει με το Getzάκι μου. Με ψήνει ο Lap για το Sandero τώρα.
-
Πολύ τίμιο αυτοκίνητο. Ιδιαίτερα το streetway όχι το stepway.
Πάνε δες το. Από ηχομονωση λίγο καλύτερο από το Getz θα ναι και σε όλα τα άλλα πολύ καλυτερο και με το lpg πολύ οικονομικό στην κίνηση. Από χωρους ίσους και καλύτερους από το cactus.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2