Sep 2, 2019, 11:58 AM

Επί Αλέξη πέρσι , όχι μόνο δεν είχαμε μείωση , αλλά είχαμε ένα χιλιάρικο οικογενειακή αύξηση .

Αφού το είπε ο Δίας που πάντα λέει του στραβού το δίκιο...

Ξέχασε να μας πει βέβαια αν ο Τσίπρας κατάργησε την μείωση 30% που είχε ψηφίσει ο Σαμαράς. Αλλά του στραβού το δίκιο να το λέμε. Εξαρτάται βέβαια αν ο στραβός έχει χάσει το αριστερό ή το δεξί μάτι...

έλεγε να δίνει στην παραγωγή με φωτοβολταικά μέχρι 80 λεπτά .

Οι φήμες αυτές γενικά είχανε βάση, 80 λεπτά δεν υπήρξαν ποτέ. 55 ήταν το μέγιστο τα πρώτα χρόνια και με την μείωση της τιμής της τεχνολογίας(πάνελ) έπεφτε. Και έγινε και ένα μεγάλο κούρεμα 30+-% κάποια στιγμή σε υφιστάμενες συμβάσεις. Σε όλες τις χώρες υπήρχαν υψηλές ταρίφες ώστε να δωθούν κίνητρα να παραχθεί πράσινη ενέργεια που είχε υψηλό κόστος εγκατάστασης την εποχή εκείνη.

Εμένα τα μέτρα για την ΔΕΗ δεν μου άρεσαν για να πω την αλήθεια.

Τι εννοώ. Γιατί να μην ρίξουν 20-30% το ανταποδοτικό της ΕΡΤ και να ρίξουν τα χρήματα αυτά για την διάσωση της ΔΕΗ;

Γιατί να μην κάνουν μειώσεις σε μισθούς των εργαζομένων της ΔΕΗ; Αν το μαγαζί κινδυνεύει να κλείσει, αυτοί δεν θα έχουν πρόβλημα να πληρωθούν; Τα προνόμια(χαμηλό ρεύμα σε ΔΕΗτζηδες κτλπ κτλπ) έπρεπε να τα έχουν κόψει από το 2010. Ασπιρίνες είναι.

Και επειδή οι κακοί και ανάλγητοι δεγκζιούληδες ήρθαν να ξεπουλήσουν το ρεύμα, θέλω να μου γράψει ένας αριστερός ΕΝΑ(1) μέτρο της προηγούμενης κυβέρνησης για να πάει καλύτερα το μαγαζι(ΔΕΗ). Αν μου βρούνε ένα, να το συζητήσουμε.

Γιατί στην ΠΑΠΑΤΖΑ-ΣΑΝΟ είμαστε πρώτοι μια ζωή.