-
Τι εννοούν ελέγχους στα εσωτερικά σύνορα ? Αφού απαγόρευσαν την κυκλοφορία και ήλεγχαν την κυκλοφορία των αυτοκινήτων, πλάκα μας κάνουν ή εγώ είμαι αλλού και δεν το κατανοώ ? Κάποιος μας εμπαίζει, η Ε.Ε ή η εφημερίδα δημιουργεί θέμα εκ του μη όντως ?
και στο Αγγλικό κείμενο δεν γράφει κάτι που δεν έγινε από την κυβέρνηση.
Αν δεν κάνω λάθος τα εσωτερικά σύνορα αφορά ηπειρωτικά σύνορα μεταξύ χωρών της Σένγκεν. Η Ελλάδα νομίζω έχει εσωτερικά σύνορα με την Βουλγαρία ή κάνω λάθος;;
Από την άλλη νομίζω ότι οι έλεγχοι αφορούν εσωτερικά σύνορα χωρών εισόδου. Η Ελλάδα συνήθως είναι 'έξοδος' οπότε τι έλεγχους να κάνει;
Θα είναι χώρα εισόδου με τους τουρίστες το καλοκαίρι; Ίσως....
Νομίζω δηλαδή. Μπορεί να κάνω και λάθος.
υ.γ. το φόρουμ θέλει πολλές διορθώσεις. Έχει πολλά bug και ελλείψεις που κουράζουν το χρήστη.
-
piliourits wrote:
Γάτος, ειλικρινά πιστεύεις πως οι θρησκευτικές πεποιθήσεις είναι αυτές που σταματάνε τον βιασμό, φόνο, κλπ.
Κοίταξα κι εγώ το ημερολόγιο για να δω αν έχουμε 1520, αλλά λέει 2020...
Ευτυχώς που επίσης δεν λέει και 1936 ε?
-
Τι φοβερό έγινε το 1936;
-
Κάτι για 'μεγάλη εκκαθάριση' ή κάτι τέτοιο στην ΕΣΣΔ δεν είχα ξεκινήσει τότε?
-
Είχε ξεκινήσει παλιότερα, από τα '34. Μεγάλη βλακεία του Στάλιν, που παραλίγο να του στοιχίσει τον Πόλεμο.
-
piliourits wrote:
Γάτος, ειλικρινά πιστεύεις πως οι θρησκευτικές πεποιθήσεις είναι αυτές που σταματάνε τον βιασμό, φόνο, κλπ.
ροζ παρεκτροπαι? εδιαβασες το ποστ το αρχικο και απαντησες? ο πιλιου προφανως απαντα πιασιαρικα και μονον. και ασχετα εντελως:
εις παρατηρησις 'Τραγουδάει γλυκά λες και είναι αηδόνι'.
απαντα 'τα αηδονια τον παιρνουν'
για αυτο και δεν λαμβανει απαντηση.
αν υπαρχει επιθυμια φυσικως να το παμε εις θεολογικο και θρησκευτικαι πεποιθησεις, ναι δεν απεχουν και πολυ οι κατακαθημενες αποψεις γατου, ζει ατο 1520, αλλα να παμε στο εικειθε ποστ και οχι μπαλιτσα εις εξεδραν επι ασχετου θεματος...
-
Είχε ξεκινήσει παλιότερα, από τα '34. Μεγάλη βλακεία του Στάλιν, που παραλίγο να του στοιχίσει τον Πόλεμο.
Σε ποιό πόλεμο αναφέρεσαι?
-
REALZEUS wrote:
piliourits wrote:
ροζ παρεκτροπαι? εδιαβασες το ποστ το αρχικο και απαντησες? ο πιλιου προφανως απαντα πιασιαρικα και μονον. και ασχετα εντελως:
αν υπαρχει επιθυμια φυσικως να το παμε εις θεολογικο και θρησκευτικαι πεποιθησεις, ναι δεν απεχουν και πολυ οι κατακαθημενες αποψεις γατου, ζει ατο 1520, αλλα να παμε στο εικειθε ποστ και οχι μπαλιτσα εις εξεδραν επι ασχετου θεματος...
Γατούλη, το να με αποκαλείς Ροζ, δηλαδή ΖΥΡΙΖΑ, είναι λόγος για μένα να βγάλω κουμπούρι και να σε πάρω στο κατόπι. Κόκκινο Κομμούνι θα με λες!!! Από εκεί και πέρα, μου φαίνεται εντελώ γελοίο να χρειάζεται εν έτει 2020 ένας φανταστικός Θεός για να σε κάνει να μην σκοτώσεις ή βιάσεις. Έλεος δηλαδή...
-
Σχετικά με το περιβόητο μαξιλάρι των 37 δις, 15,7 δισ. ευρώ - τα οποία προκύπτουν από την τελευταία εκταμίευση του ESM στο πλαίσιο του ελληνικού προγράμματος, από παλαιότερες εκδόσεις χρέους και από μέρος των υπερπλεονασμάτων προηγούμενων ετών. Τα υπόλοιπα 21 δισ. ευρώ αντιστοιχούν σε διαθέσιμα των φορέων της γενικής κυβέρνησης και της κεντρικής διοίκησης.
Φυσικά και προέκυψαν από τη προηγούμενη κυβέρνηση, η οποία σωστά τα διαφύλασσε κι η οποία εγκαλεί τη παρούσα κυβέρνηση ότι δεν δίνει χρήματα στο λαό, αλλά ο σωστός τρόπος χρήσιμοποίησης τους είναι κάτι ιδιαίτερα ευαίσθητο.
-
Τέμπη - αποζημίωση 4,2 εκατ. ευρώ για το κλείσιμο του σταθμού των διοδίων
Edit:
Προς Θεού, για να μη θιγεί η πίστη νεοδημοκρατών στην κυβερνηση που εν μέσω ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ και ενώ έχουν ανασταλεί -με τη συναίνεση των πολιτών- μέχρι και ελευθερίες του Συντάγματος και ζούμε μια κατάσταση ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ, αυτή μοιράζει φράγκα όπου και όπως γουστάρει, θέλω να συμψηφίσω την αντιπολιτευτική χροιά της παραπάνω ανάρτησης με τα εγκλήματα των Κομμουνιστών στον εμφύλιο πριν 70 χρόνια περίπου, και να δηλώσω πως ο Σύριζα είναι φθονερός κι απαίσιος, ενώ τα 100-200-300 εκατομμύρια που έχουν μοιραστεί ως τώρα σε κολλητούς στις βδομάδες της πανδημίας, είναι σταγόνα στον ωκεανό μπροστά στα αμέτρητα δισεκατομμύρια που μας κόστισαν οι διαπραγματεύσεις Μπαρουφάκη.
-
gatoz wrote:
REALZEUS wrote:
piliourits wrote:
Γατούλη, το να με αποκαλείς Ροζ, δηλαδή ΖΥΡΙΖΑ, είναι λόγος για μένα να βγάλω κουμπούρι και να σε πάρω στο κατόπι. Κόκκινο Κομμούνι θα με λες!!! Από εκεί και πέρα, μου φαίνεται εντελώ γελοίο να χρειάζεται εν έτει 2020 ένας φανταστικός Θεός για να σε κάνει να μην σκοτώσεις ή βιάσεις. Έλεος δηλαδή...
Ενώ είναι απολύτως φυσιολογικό ότι η πίστη σε ένα οικονομικό σύστημα (ή η απουσία της) σε κάνουν καλύτερο ή χειρότερο άνθρωπο, 'ηθικότερο' κ.λ.π. ώστε να μη βλάπτεις/αδικείς τον 'πλησίον' σου. Περί αυτού ήταν το αρχικό post του pilourit που μας κούφανε εξίσου, επίσης εν έτει 2020 (σου γράφω το resume, αν δεν το διάβασες).
-
Fiver παραθέτεις το απόσπασμα που σε κούφανε να καταλάβω κι εγώ;
-
gatoz wrote:
REALZEUS wrote:
piliourits wrote:
χμμμμ...
μπαινω και σε πιανω
α. αδιαβαστο ακομη στο ποστ
β. να επιθυμεις πραγματι τιμητικο χαρακτηρισμο που για να τον παρεις χρειαζονται πολυ περισσοτερα απο απλη επιθυμια, ελαχιστοι τον εχουν και οι περισσοτεροι δεν καν εν ζωη
ΑρΕς
και δια να μην ανοιγουμε θεματα μρ πιλιου
επηρατε απαντηση εις αυτο που γραψατε, αν και βλεπω οτι δεν θεωρειτε πως ειναι κατι το παραλογο
Όταν κάποιοι πιστεύουν π.χ. 'πως μια κοινωνία χωρίς ανισότητες είναι ενάντια στην ανθρώπινη φύση' και αυτή είναι η κοσμοθεώρηση και ιδεολογία μιας μεγάλης ιεραρχημένης πολιτικής ομάδας, το 'άπλωμα του χεριού' τους φαίνεται επίσης ως φυσιολογικό και καταλήγουν το ίδιο φυσιολογικά πως 'όποιος μπορεί κλέβει!' και το κάνουν όταν μπορούν.
οτι
το απλωμα της θεωριας των μπολντ με γενικευση τυπου οποιος διαλεγει ασπρο αμαξι ειναι γκέι επιτρεπει και εις γατον να πει: αι αριστεροι ουμανιστικαι - και καλα - θεωριαι προβλεπουν και παυση θρησκευτικων πεποιθησεων. aka, οκ βιαζε, σκοτωνε, κατεστρεφε, εξουσιαζε, ολα εδω μενουν, το πουλι σου να ειναι καλα και ποιος γαμει τον αλλον.
αλλα επηγατε οι και καλα λεφτ απέυθειας να γυρισετε τη κουβεντουλα απο την ασχετη γενικευση , στο θεολογικο και δεν ξερω γω...
-
Fiver παραθέτεις το απόσπασμα που σε κούφανε να καταλάβω κι εγώ;
Λάβε,
Τα άτομα αυτά που κλέβουν δεν είναι αυτόνομοι ανεξάρτητοι διαρρήκτες που μπήκαν σε άδειο σπίτι, ούτε επιπόλαιοι κλέφτες που είδαν ένα πορτοφόλι αφύλακτο και το βούτηξαν. Τα άτομα αυτά συνασπίζονται σε πολιτικές ομάδες, βλέπε ξεκινούν από ΟΝΝΕΔ, ΠΑΣΠ κλπ. οι οποίες έχουν ξεκάθαρες ιδεολογικές περιχαρακώσεις και χτίζουν ένα δίκτυο απατεώνων βασισμένο στην κοινή ιδεολογία. Το σύστημα και η κοσμοθεωρία τους, τους οδηγεί στις συμπεριφορές που έχουν.
Όταν κάποιοι πιστεύουν π.χ. 'πως μια κοινωνία χωρίς ανισότητες είναι ενάντια στην ανθρώπινη φύση' και αυτή είναι η κοσμοθεώρηση και ιδεολογία μιας μεγάλης ιεραρχημένης πολιτικής ομάδας, το 'άπλωμα του χεριού' τους φαίνεται επίσης ως φυσιολογικό και καταλήγουν το ίδιο φυσιολογικά πως 'όποιος μπορεί κλέβει!' και το κάνουν όταν μπορούν.
Επ αυτού σου απάντησα κι εγώ και ο Gatoz (ειρωνευόμενος προφανώς ότι με τον ίδιο τρόπο η θρησκευτική πίστη σε εμποδίζει από το να γίνεσαι παλιάνθρωπος).
-
Κυριάκο κανόνισε να γίνεις ουρά του Κουτσούμπα και μετά να δεις πότε ξαναγίνεσαι Κούλης...
-
Εντάξει αλλά εγώ γελάω όταν διαβάζω από δήθεν επώνυμους περί ΔΕΞΙΑΣ και ΚΟΥΛΗ και ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΪΚΟΥ.
ΚΡΑΟΥΝΑΚΗΣ
Οταν Γραφαμε Αυτο το Τραγουδι Τα πιο ωραια λαϊκα Δεν φανταζομασταν αυτη την Πιθανοτητα
Εξω Απο το Μξμ με δεξια κυβερνηση
Το λιγωτερο που μπορω να πω αφου χοροπηδα Κουλης και Μπακογιαννεικοhttps://www.facebook.com/stamatis.kraounakis/posts/10222070983825124
-
Ένα σκληρό κείμενο προς τους πολιτικούς του σήμερα του χτές και του προχθές που αξίζει να διαβαστεί για να μπούν για μια ακόμα φορά τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση, στην ψυχή και στο μυαλό μας, για να καταλάβουμε για μια ακόμα φορά ποιοί και πόσο άτιμα έπαιξαν με τις περιουσίες και τις ζωές μας, αν μη τι άλλο, στη μνήμη των πολλών που ένιωσαν το βάρος να τους συνθλίβει και αποφάσισαν να φύγουν από τη ζωή στον πρώτο χρόνο των μνημονίων, αφήνοντας πίσω τους τα συντρίμια των ψυχών των δικών τους ανθρώπων. Αυτή την ντροπή που μας ανάγκασε για μια ακόμα φορά η Γερμανία και οι δορυφόροι της δεν πρέπει να ξεχαστεί.
-
Η αιτία της δολοφονικής για την Ελλάδα πιστωτικής ασφυξίας που επιβάλλει η Γερμανία
-
Άρα quadra, αν κάποιος αναγνωρίζει την αιτία αυτής της πολιτικής στο εν λόγω άρθρο, δεν αποτελεί αντιφασαρα το να βρίζει αυτόν που (πολιτικά) πηγε μόνος του (εννοείται και με τον κόσμο του δημοψηφίσματος με ή χωρίς εισαγωγικά) να το αντιπαλεψει; (Και ναι, δεν πέτυχε τίποτα, αλλά κάπως το έκανε;)
Τώρα που ο διάδοχος στο ίδιο θέμα (με αφορμή τον ιό βέβαια) πάει πίσω από τους άλλους νότιους -να μη πολυφαινεται- ΚΑΙ ΖΗΤΑΕΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕ (αλληλεγγύη, ομόλογα) είναι απλά Πέμπτη;
Το εν λόγω σχόλιο δεν είναι προσωπικό, αλλά πάει γενικά προς τους καθαρούς πατριώτες που χασκογελαγαν το '15, έκαναν τους μάγκες στους γυφτοσκοπιανοι -βλεπουμε ότι ο τρελαρας έφτασε Λιβύη έτσι;- αλλά κατά τα άλλα Ευρώ(πη), γερμανικό premium και ξερό ψωμί...
-
Στα εργασιακά όμως... τους παράνομους μετανάστες τους μαντρώσαμε. Υπάρχουν όμως κι άλλοι, εποχιακοί, είναι άρα νόμιμοι;
Αυτοί οι άνθρωποι έρχονται μπουλούκια κι εργάζονται για χρόνια μαύρα; Πως αμοίβονται; με εργόσημο; υπάρχει κάποια επίσημη διαδικασία (αν γνωρίζει κανείς). Και μπορεί να έρθει τόσος κόσμος σε καιρό καραντίνας;
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2