-
@spi_duster said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Μια χαρά είναι οι τιμές της βενζίνης δεδομένου πως από τις χώρες του συγκριτικου πίνακα αρκετές έχουν δικά τους πηγάδια εξόρυξης. Σε εμάς πάλι είναι γνωστό πως το 1 ευρώ παραπάνω πηγαίνει υπέρ πίστεως ώστε να καλύπτει τις τρύπες που δημιουργούν στην οικονομία οι επιδοματικες πολιτικές για ενίσχυση των γνωστών ευπαθών κοινωνικών ομάδων και πολλά άλλα συμπαθή όντα της ελληνικής κοινωνίας.
Τους σωγαμπρους εννοείς που ζουν από πεθερικά επιδοματα;;;
Τι να κάνουμε;;; Έτσι είναι η κοινωνία μας έχει και φτωχούς που ανακατεύονται με πλούσιους.
Όχι φυσικά. Το κράτος δε θρέφει σωγαμπρους. Έχεις κάτι ή κάποιον κατά νου?
Ουουου πολλούς. Δηλώνουν και σκληρά εργαζόμενοι και πετυχημένοι πολλοί από αυτούς.
Το κράτος δεν τους θρεφει αλλά οι ίδιοι ζουν με παρόμοιο τρόπο με αυτούς που ζητούν κρατικά επιδόματα. Πεθερικά επιδόματα λέγονται και αυτά τους θρέφουνΑλλά τι να κανεις; Να κάτσεις να μαλώσεις;;;
Εδω αλλοι δηλώνουν ουδέτερο φύλλο και άλλοι πετυχημένοι μέσω της εργασίας τους. Ότι κάνει τον καθέναν να νιώθει καλά, εγώ δεν φέρνω αντίρρηση.
Πόνος πολύς βλέπω.
Ζέστη...όχι πόνος. Έχει χαλάσει το κλίμα και οι εργολάβοι δεν έχουν βάλει ούτε δείγμα από μόνωση στο σπίτι. Καίνε οι τοίχοι.
33 βαθμοί στο σαλόνι σε λάιβ μετάδοση
-
Εγώ θα το γράψω ''προσεκτικά'' και ας με πείτε φοβικό κτλπ. Δεν μπορείς να έχεις εμπιστοσύνη σε τύπους όπως ο Κασσελάκης...Θα στην φέρουν όπως και να έχει.-
Εκβιάζει τώρα τον Αλ6 επειδή έχει πρόσβαση σε καταστάσεις και γεγονότα για μαύρα ταμεία του κόμματος...
Θυμάστε την offshore μέτοχο της Αυγής, τον Αρτεμίου και τα χρήματα από Βενεζουέλες, τηλεοπτικές άδειες κτλπ;Κούγκι η κατάσταση
Υ.Γ: Στην ζωή ότι δίνεις παίρνεις. Να θυμίσω πως φέρθηκε ο Τσίπρας στον Αλαβάνο που τον ανέδειξε. Τώρα ήρθε η σειρά του να πληρωθεί με το ίδιο νόμισμα.
-
Παίχτηκε πουστι@ με τον Τσίπρα απ τον Κασσελάκη...
-
-
Η απάντηση είναι πως τα δικά μας τα εξάγουμε διότι δεν έχουμε τι άλλο να εξάγουμε, δημοκρατικές αξίες και κλασική παιδεια δεν φτάνουν.
-
Πάντως όλοι ασχολούνται με την αναστολή λειτουργίας της έντυπης έκδοσης της Αυγης και όχι της ηλεκτρονικής της μορφής που λειτουργεί κανονικά, λογω οικονομικών δυσκολιών καθώς και λόγω λιγότερων εδρών άρα μικρότερης βουλευτικής καταβολής και συμμετοχής στο κόμμα κτλ και κανένας με το μισό δις σε δάνεια του αλλου μεγάλου κόμματος ....μισό δις ρε φίλε! δηλαδή που να το πεις και να σε πιστέψουν ότι χρωστά μισό δις με εγγύηση καταβολής των δοσεων την μελλοντική επιλογή των ψηφοφόρων.
Μπορώ να πάρω δανειο ας πουμε 150 εκ με εγγυηση ότι σε 50 έτη από σήμερα θα με επιλέγουν και θα με δοξάζουν κάποιοι πολίτες;;;
-
Μισό δισεκατομμύριο δεν χρωστάει η ΝΔ;
Χρωστάει τόσα κι η Αυγή; -
Σίγουρα περισσότερα. Υπολογίσω το χρέος της σε 1 με 2 δις.
Καλά η ηλεκτρονική έκδοση αλλά 2-3 δις. Ξέρεις ποσο κοστίζει μια σελίδα.;;;
Δες τα σκοιλ ελικικου και την λίστα Πέτσα. -
@vagkirk said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Πάνε τα 5χιλιαρα αέρα στις δηλώσεις επαγγελματιών που έχουν την ατυχία να απασχολούν και 3-4 άτομα προσωπικό, το απόγευμα μου έστειλε φίλη για έλεγχο δήλωση σε μίνι μάρκετ παραθαλάσσιου χωριού με πληρωτεο 15.000€ , έχει 150.000 ευρώ μισθοδοσίες και επειδή δεν έχει μαύρα έχει διπλάσιο τζίρο από τον μέσο όρο του κλάδου και τιμωρείται για αυτό με επιπλέον τεκμαρτό φορολογητέο εισόδημα.
Μιλάμε για μεγάλη αρπαχτη, ό Κατρουγκαλος και ο Τσίπρας ήταν παιδική χαρά μπροστά σε αυτό που εξελίσσεται μόλις τα νουμερακια των 3ετιων λειτουργίας , μισθοδοσίας και του τζίρου από το Ε3 δίνουν δεδομένα για τον υπολογισμό του σχετικού κωδικού του φορολογητέου εισοδήματος στο Ε1.
Και σαν να μην φτάνει μόνο αυτό έρχεται και στο τέλος και σαν κερασάκι στην τούρτα και έλλειμμα στο απαιτούμενο ποσό αποδείξεων λόγω του αυξημένου τεκμαρτού φανταστικού εισοδήματος- πάρε άλλο ένα 22% περίπου φόρο επί της διαφοράς - παρόλο που οι απατεώνες ΕΕ για την Σοβιετια της ΝΔ δεν έχουν αφορολογητο.
Ζευγάρι μικρό επαγγελματιών έφυγε αμίλητο όταν ανακάλυψε πως είχε τελικά σύμφωνα με τη ΝΔ 38.000 ευρώ καθαρό εισόδημα το 2023.
Πάνε τα επιδόματα παιδιών, πάνε τα voucher για παιδικούς.Πως εμφανίζει διπλάσιο τζίρο από τον κλάδο με έλλειμα αποδείξεων ;;;
Εννοώ πως στο τέλος το φορολογητέο κέρδος που του χρεώνει η ΝΔ είναι 40.000€ και άρα ως φυσικό πρόσωπο πρέπει να έχει το 30% του εισοδήματος του σε προσωπικές ηλεκτρονικές δαπάνες , δηλαδή 12.000€ , αλλά αυτός έχει μόνο πχ 6000€ αφού το 40.000 είναι φανταστικό νουμερακι.
Για την διαφορά των αποδείξεων που του λείπουν θα πρέπει να πληρώσει πρόστιμο αλλά 2-3 χιλιάδες ευρώ.
-
Αααα οκ
Η λύση είναι μια απολύει τους δυο υπαλλήλους και εργάζεται και η ίδια στα πόστα αυτών
Εκτός αν το πάει μαχητό και να της έρθει έλεγχος.
-
Ελικίκου...
Λίστα Πέτσα...
Τι πας και θυμάσαι;
Σιγά μη θυμηθείς και το μέηλ Χαρδούβελη
Και τη Λίστα Λαγκάρντ... -
Ρε σεις οι ακομμάτιστοι πατριώτες...
Τι θα γίνει τώρα;
Θα δώσετε μάχη στο πλευρό του Κυργιάκου για την υποχρεωτική εφαρμογή της Συμφωνίας των Πρεσπών; -
Πάντως όλοι ασχολούνται με την αναστολή λειτουργίας της έντυπης έκδοσης της Αυγης και όχι της ηλεκτρονικής της μορφής που λειτουργεί κανονικά, λογω οικονομικών δυσκολιών καθώς και λόγω λιγότερων εδρών άρα μικρότερης βουλευτικής καταβολής και συμμετοχής στο κόμμα κτλ και κανένας με το μισό δις σε δάνεια του αλλου μεγάλου κόμματος ....μισό δις ρε φίλε! δηλαδή που να το πεις και να σε πιστέψουν ότι χρωστά μισό δις με εγγύηση καταβολής των δοσεων την μελλοντική επιλογή των ψηφοφόρων.
Μπορώ να πάρω δανειο ας πουμε 150 εκ με εγγυηση ότι σε 50 έτη από σήμερα θα με επιλέγουν και θα με δοξάζουν κάποιοι πολίτες;;;
Ξέχασες βέβαια το εξ Αμερικής golden boy που πήρε τα δάνεια του με «προσωπική» εγγύηση…
-
@kkostask said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ξέχασες βέβαια το εξ Αμερικής golden boy που πήρε τα δάνεια του με «προσωπική» εγγύηση…
Η προσωπική εγγύηση δεν ειναι συνηθισμένη αλλά δεν ειναι και σπάνια. Εάν κατέθεσε ένα απόλυτα κοστολογημένο business plan είτε είχε διαφορες θετικές ρητρες κατά την εξέλιξη του plan, τότε ναι δινονται τέτοια δάνεια. Όχι σε εμάς εδώ που είμαστε χωριό αλλά στα μεγάλα σαλόνια.
Εάν οντως έχει συμβεί, δεν το γνωρίζω, τότε ο τύπος ξέρει να κοστολογεί και να καταρτίζει ισολογισμούς όσο λίγοι στην Ελλάδα και κυρίως να πείθει αυτούς που πρέπει να πείσει.
Ίσως από το γεγονός αυτο πηγάζει η τόση σιγουριά του
Για το μισό δις με εγγύηση τα εκλογικά αποτελέσματα μετά από 50-70 έτη τι έχεις να πεις;
-
Σαν τι να πούμε? Δεν χωράνε καν σχόλια…
Ξέρεις πάντως πολύ καλά ότι προσωπική εγγύηση δεν υπάρχει ότι σχέδια και να παρουσιάσεις….μια παπαριά που πέταξε για τους ιθαγενείς είναι… -
Εγώ έχω διαβάσει ότι υπάρχει. Δεν έχω πάρει. Έχω καταρτίσει ισολογισμούς που τους ακύρωναν και άλλες φορές τους δέχτηκαν.
Το θεμα είναι ότι σε αυτές τις αγορές παράκανε για καλά business plans ωστε να διοχετεύσουν τα υπερκέρδη τους. Είναι τελείως διαφορετική αγορά. Χρηματοδοτούν πολύ εύκολα ανα περιόδους συσσώρευσης κεφαλαίων. Λίγο του συναφιού να είσαι , λίγο να ξέρεις ποιες πόρτες να χτυπήσεις και ποιους να πείσεις ίσως μπορείς.
-
Εγώ έχω διαβάσει ότι υπάρχει. Δεν έχω πάρει. Έχω καταρτίσει ισολογισμούς που τους ακύρωναν και άλλες φορές τους δέχτηκαν.
Το θεμα είναι ότι σε αυτές τις αγορές παράκανε για καλά business plans ωστε να διοχετεύσουν τα υπερκέρδη τους. Είναι τελείως διαφορετική αγορά. Χρηματοδοτούν πολύ εύκολα
Χωρίς έστω collateral δεν σου δίνουν ούτε μαντήλι να σκουπιστείς…
-
@kkostask said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Το θεμα είναι ότι σε αυτές τις αγορές παράκανε για καλά business plans ωστε να διοχετεύσουν τα υπερκέρδη τους. Είναι τελείως διαφορετική αγορά. Χρηματοδοτούν πολύ εύκολα
Χωρίς έστω collateral δεν σου δίνουν ούτε μαντήλι να σκουπιστείς…
Στην Ελλάδα... εκεί όχι
Εκεί τυπώνουν χρήμα. Είναι τελείως διαφορετική η συνθήκη της οικονομίας τους. -
Άστο…έχω σόι εκεί.
-
Που δουλεύουν σε τράπεζες και οίκους αξιολόγησης και γενικότερα είναι μέσα στην ελίτ του συστήματος;;;;;
Αυτός δεν εργαζόταν απλά στο εξωτερικό. Είχε πρόσβαση στους κύκλους αυτούς ώστε να μπορεί να δανειστεί. Βασικά εκεί μετά μια ηλικία συνήθως 30 ετών, εάν δεν ξεκινήσεις μια δίκη σου εταιρία και συνεχίσεις στον τραπεζικό κλάδο αξιολογώντας επενδύσεις είτε διαχειρίζεσαι επενδυτικά κεφαλαία ως υπάλληλος θεωρείσαι αποτυχημένος!
Αυτός λογικά βρήκε την ευκαιρία και έκανε ένα άνοιγμα. Δεν ήταν και κάτι το φοβερό από ότι καταλαβαίνω...αλλά το επιχείρησε. Οι περισσότεροι από όσο διαβάζω κάνουν ανοίγματα με εταιρίες που απασχολούνται στις αγορές κεφαλαίων
Ίσως η δραστηριότητα του πατέρα του με τη ναυτιλία, οι γνωριμίες του,το οτι παρουσίαζε μια εναλλακτική επένδυση για τους εκεί με βάση τη ναυτιλία, το ότι είναι Έλληνας που έχουν όνομα στο κομμάτι αυτό και διασυνδέσεις, το υπόβαθρο του στις αξιολόγηση εταιριών και κεφαλαίων να έπεισε όσους ήθελαν να πεισθούν.
Δεν το βρίσκω παράλογο. Σου λέω υπάρχουν περίοδοι που διψάνε να επενδύσουν σε ότι τους παρουσιάσεις διότι έχουν απίστευτα υπερκέρδη που δεν ξέρουν τι να τα κάνουν
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2