-
Λοιπόν, έχω πει πως δεν θέλω να γράφω στο τοπικό γιατί όλη την ώρα μαλώνουμε, και το φόρουμ είναι για τους λάτρεις της αυτοκίνησης. Χωρίζομαστε και σε πλευρές και χάνουμε την ουσία που είναι μια...το ότι λατρεύουμε τα αυτοκίνητα. Το 90% των μελών εδώ μέσα όλη μέρα αυτό το κωλο όχημα σκεφτόμαστε.... Αρρώστια είναι ... Εκεί λοιπόν εστιάζω και εγώ.
Από την άλλη μου αρέσει η αλήθεια γιατί μόνο έτσι θα πάμε μπροστά ως χώρα.
Συζητούσα με φίλους και όντως όσοι έχουν θέρμανση με άλλον τρόπο από ρεύμα, δηλαδή δεν περνουν τις κιλοβατώρες του κοινωνικού τιμολογίου, όχι μόνο δεν τους ήρθε αύξηση ....αλλά και πιστωτικό στον εκκαθαριστικό!!!!!!!
Δεν το πίστευα, αλλά επιμένουν...οπότε τουλάχιστον σε αυτές τις περιπτώσεις τα πράγματα είναι καλά.
Στις επιχειρήσεις είναι το θέμα.... Να δούμε πως θα το καλύψουν και αυτό.
-
Ναι αλλά άμα είσαι δικαιούχος κοινωνικού τιμολογίου φλερτάρεις (αν δεν ανήκεις) με τις "μη παραγωγικές μονάδες της κοινωνίας", οπότε έχουμε άλλο ένα conflict φαληρικού τελάλη με "άπλες" υπουργούς.
Ώστε πιστωτικό ε; Δλδ εμείς οι παραγωγικοί μπζοφαμε τους τελευταίους μήνες (και για όσο διαρκέσει αυτό το έγκλημα το οποίο θα πληρώσει πολιτικά ο "ρεβυθουσος") και άλλοι "κονομανε";
Τέλος πάντων από εδώ και πέρα κάθε μέρα για τον μέσο τοξιΚουλη κυλάει κάπως έτσι:
Κουράγιο όμως, έχουνε μεινει κάμποσοι μήνες ακομα...
-
Ναι μου έδειξαν φώτο του λογαριασμό. Είχε μείον μπροστά από το πόσο, πρώτη φορά...λογικά πιστωτικός δεν είναι....μη λέω και καμιά βλακεία.
-
Καλά, αυτό δεν είναι απόλυτο. Μπορεί να έχεις 3 έναντι με τρελό πόσο και μετά να έρχεται πιστωτικός ο εκκαθαριστικος. Μη τους έχεις για χαζοφ τους νέους χειριστές του διακόπτη...
-
Θα ρωτήσω, έχω την αίσθηση πως και οι προηγούμενοι λογαριασμοί τους ήταν πάντα λίγο κάτω από το όριο του κοινωνικού τιμολογίου. Άρα θα ξόδευαν σε λογικά πλαίσια ενός διαμερίσματος.
-
και εγω εχω πιστωτικους εκκαθαριστικους
απλα γιατι με χωνουνε προκαταβολικα. και μονο.
μου ερχεται εδω και χρονια καπου στα 115 το μηνα
εχω κοψει τη θερμανση απο ρευμα και εχω μονο αεριο. που μου πιανουνε τον κωλο αλλα αλλη αυτη η κουβεντα. εχω και σταθερο 0.10 - 0.07 κιλοβατωρα κανονικη-νυχτερινο (προ φορων και γαμησιατικων) μεχρι τον 11ο. παντα στη δεη.
αρα επρεπε να μου ριξουν το μηνιαιο αντι καθε 4-5 μηνες να μου ερχεται -20 ή -30 -
Είσαι σε ειδικό πρόγραμμα;
0,10 με τους δήμους και φόρους; Ή χωρίς;Στα παιδιά ήταν πολλά παραπάνω από -20-30 αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς.
Δεν ξέρω μου έκανε τρελή εντύπωση.
-
Μπορεί να τους πιστώθηκαν και όλες οι Sh(κ)rekοεπιδοτησεις που σε κάποιες παροχές μπήκαν όλες μαζί τον περασμένο μήνα...
-
Τελικά απ' τις πολλές και καλοπληρωμένες δουλειές και αναστροφή του μπρέην ντρέην και το ΒΖΙΙΙΝ επενδύσεων, φτάσαμε στο να κόψουμε τη πολυτέλεια του ντελίβερι γύρου απ' όλα χωρίς κρεμμύδι και τον κλιματισμό και να περπατάμε και λίγο δεν κάνει κακό, που παίρνουμε τ' αμάξι μέχρι το περίπτερο... δεν βλέπουμε και πολλές δημοσκοπήσεις τελευταία, να αναπτερωθεί λίγο το ηθικό μας!
-
Έτσι είναι Πηλιε, το gov.gr, η πράσινη Αστυπάλαια και το ασανσέρ της Ακρόπολης κοστισαν κατιτις παραπάνω (ρεύμα, εργασιακές σχέσεις, το μισό πράσινο της Αττικής και της Ευβοιας) αλλά "θέλει αρετή και τόλμη η (νεοφιλ)ελευθερία".
ΥΓ: Ε ρε γαμωκαντηλο που θα πέσει το καλοκαίρι με τον κλιματισμο αλλά και τα τυχόν μπλάκ αουτ...αλλά τι και αν τα λέγαμε;
-
Τώρα έχουμε και στο Σχιστό, μεγάλο έργο να γκρινιάζεται και για αυτό!! αχαχαχα
-
-
-
Τόσες θύμησες, τόσες αναμνήσεις...
Ανοίξτε τη φωνή αν δεν έχει ήχο, κι απολάυστε!
-
μουρθε το ι-μπιλ του εξοχικου.
μηνιαιο.
μεχρι σημερις ερχοτανε καθε μηνα 15-30ευρω
το διαστημα το τελευταιο εχει χρησιμοποιηθει το σπιτι 2.5 ημερες.
ολο τον αλλο καιρο κλειστος διακοπτης κεντρικος
345
χαχαχαχ -
ναι αλλα σου μειωθηκε 7€ ο ΕΝΦΙΑ!
να τα λεμε και αυτα -
@gatoz said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
μηνιαιο.
345
χαχαχαχΠως γίνεται αυτό με σχεδόν μηδενική κατανάλωση;
Ακόμα και η ρήτρα αναπροσαρμογής στην ουσία 3πλασίασε το κόστος της kwh.
Μήπως είχε να έρθει εκκαθαριστικός πολύ καιρό; -
@insanedriver said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@gatoz said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
μηνιαιο.
345
χαχαχαχΠως γίνεται αυτό με σχεδόν μηδενική κατανάλωση;
Ακόμα και η ρήτρα αναπροσαρμογής στην ουσία 3πλασίασε το κόστος της kwh.
Μήπως είχε να έρθει εκκαθαριστικός πολύ καιρό;ειχε ερθει 4/1. 23 ευρω. 279kwh
ειναι εξοχικο και υποθετω δεν εχει καμμια μειωση. αυτη τη γαμορητρα πως την υπολογιζουν? πουθενα δεν βρηκα κατι ξεκαθαρο!
στο μεταξυ για να αποφυγω και αλλες εκπληξεις μπηκα στο e-bill για να το κανω σταθερο.
την προηγουμενη βδομαδα ειχα δει 0.19-0.15, καπου το ειχα γραψει και εδω
εψαχνα να δω που εχω κανει λαθος και δεν εβλεπα το 0.19
και γκες γουατ
https://techmaniacs.gr/to-neo-dei-my-home-online-moirazei-egkefalika/
οκ, εχει ξεφυγει το θεμα και ασχολιομαστε με τον μπαμπη, τη πισπιριγκου, καποιους που μαγειρευουν και το σουρβαιβορ.
οκ, εχω να ανταπεξελθω τωρα. ομως για ποσο?
οι εργαζομενοι με χαμηλες ή και πλεον και μετριες και υψηλες απολαβες?
τι στο διαολο γινεται
σε αλλα νεα, ο πλευρης βγαινει να κανει κοινωνικη πολιτικη με τα κολυβα του γιατρουδακου της γειτονιας
οτι θα πεφταμε σε μεγαλυτερη ξεφτιλλα απο τους ζαιους, οχι, δεν το ειχα στο μυαλο μου.ΑρΕς
σπανια τσαντιζομαι και εχω τσαντιστει....βαθεια.
δεν ξανασχολουμαι με το θεμα για 5 εργασιμες. -
Τέτοια mash(α)-up ούτε ο Δαβίδ ο Γέτας στο Tomorrowland...άντε όμως να περάσουνε οι μήνες να
ξεκουμπιστουνεφυγουνε τα παιδΓεια...YΓ: Δεν πειράζει Θοδωρή. Τώρα που τα λεφτά μας (και να ήταν τα ίδια, είναι τα τριπλά) τα τρώνε τα funds και τα κάνουν Τaycan και βίλες οι φυτευτοι διευθυντές εκ ΝΔουλας ειν' γκαλυντερα 🥰
Αλλά πάντα υπάρχουν νέες δυνατότητες. Την επόμενη φορά θα γίνει το ίδιο με το...νεράκι. Τη διαδρομή τη μάθατε φαντάζομαι. 1η στάση: "Κοινωνικό αγαθό/στρατηγικός πόρος, ανταπόκριση με τη γραμμή 2, προνομιούχοι εργαζόμενοι/ανταγωνιστικότητα". Επόμενη στάση: "Προβληματικές επιχειρήσεις που σωρευουν ζημιές". Επόμενη στάση: "πώληση σε συμφέρουσα τιμή". Επόμενη σταση: "+3-4 φορές ακριβότερα". Τερματικός σταθμός. (
Bitchezzzz) -
Δεν είναι έτσι.
Κάτι για μικρή ΔΕΗ έλεγαν παλιά και γενικά, με τις ξυστοκραυγές ποτέ δεν έγινε σοβαρή αποκρατικοποίηση.
Δες και το συριζαίικο χάλι με την τρενοσέ που την χάρισε στους Ιταλούς και δεν πήρε και καμία δέσμευση από αυτούς.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2