-
Τωρα καραλαβατε γιατι χρειαζοταν η διαπραγματευαη με το μαξιλαρακι...που το αρνηθηκαν να το χρησιμοποιησουν;;;;
Αν δεν κλεισει το κενο.....(νομιζω ανεφερα και εγω πως υπαρχει ελλειμα αππ τα τελη καλοκαιριου.)....μαντεψτε;;;;;;;;;;
Μετρα....
Τι μετρα ομως θα ναι αυτα τα οποια θα ενισχυσουν τη σιγουρια των πιστωτων;;;;
Για να σκεφτουμε ολοι μαζι;;;;
Οσο για τα κερδη απο την δευτερογεννη αγορα των ευρωπαϊκων κεντρικων τραπεζων ...οταν τα ζηταγε ο αλεξης του ειπαν οχι ενω τα ειχαν υποσχεθει στον Σαμαρα απο το 13 αν θυμαμαι καλα.......
Ετσι για να ξερουμε τι γινεται ...και να αφησουμε τα τρολλαρισματα.
-
Ουφ , ευτυχώς τα πρόλαβα σήμερα τα βρισίδια...
-
Για τις ιστορίες περί αριστερούληδων και δεξιούληδων του Λάπη , βαριέμαι να απαντήσω ...
Ευτυχώς που δεν έχουμε δύο Λάπηδες ,
Θα υποχρεωνόμαστε να δώσουμε τον Ενα , σαν τους Χιτώνες....
-
InsaneDriver wrote:
Δεν έχω θέμα να είσαι αριστερός και να έχει χρήματα.
δεν γίνεται να είσαι αριστερός και να έχεις χρήματα
διότι αν εφαρμόσεις ξεκινώντας από τον εαυτό σου (όπως είναι το σωστό και το λογικό και για να διδάξεις με το παράδειγμα σου)τα όσα υποστηρίζει η αριστερά αν είσαι πλούσιος θα φτωχύνεις
αλλά τι να λέμε τώρα σ' αυτή τη χώρα ο κόκκαλης είναι...κομουνιστής
Δείχνεις για άλλη μια φορά ότι δεν έχεις ιδέα από κοινωνικά θέματα, πολιτική και ιδεολογίες.
Ο Σοσιαλισμός (δεν μιλάμε καν για Κομμουνισμό) είναι ένα κεντρικό σύστημα διάρθρωσης της κοινωνίας και της οικονομίας. Πηγάζει από προσωπικά πιστεύω, αλλά δεν εφαρμόζεται σε ατομικό επίπεδο, γιατί τότε είναι απλά ανεφάρμοστος. Το να δώσεις τα όποια χρήματα έχεις ως ελεημοσύνη, μπορείς να ακούγεται ωραία στα αυτιά των χριστιανών (κατά βάση δεξιών), αλλά είναι ασπιρίνη ως φάρμακο για μεταστατικό καρκίνο. Το θέμα είναι η οργάνωση και η εθνικοποίηση των μέσων παραγωγής.
**Για οτι αφορά τα δημοκρατικά πολιτεύματα μπορείτε να συζητήσετε εδώ: ** https://forum.4troxoi.gr/node/79292?page=108#comment-3294986[mod]
-
Έας Έλληνας μια γνώμη
Δύο Έλληνες δύο απόψεις
Τρείς Έλληνες ένας διχασμός
-
Με αυτα που κανουμε θα μας δεσουν οι ΤΣΕΟΙ του φορουμ.
https://m.youtube.com/watch?v=WaOFDggfeNc
Απλα κλαιω με τους κατσαπλιαδες
Προσπαθώ να μπω στο μυαλό ενός ανθρώπου που ψηφίζει τέτοιους ανθρώπους για να τον εκπροσωπούν στην κεντρική πολιτική σκηνή. Πραγματικά είναι ακατανόητο αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα.
Μπάμπης Παπαδημητρίου. Το κρίνουν αρνητικά, του τα χώνουν, τον βρίζουν επειδή είπε μία πολιτική άποψη σε σωστά Ελληνικά και άρτιο προφορικό λόγο.
Από την άλλη όμως θεωρείται φυσιολογικό κάποιος αντίστοιχος άλλος 'Κυρ Μπάμπης' να είναι αγράμματος, ανεπάγγελτος, απαίδευτος, άχρηστος εντελώς που αρκεί όμως να είναι χούλιγκαν ιδεολογίας και παιδί κομματικού σωλήνα.
Αυτά μόνο στην Ελλάδα. Μόνο στην Ελλάδα επιβραβεύονται οι φελλοί και θεωρούνται άξιοι πολίτες.
-
Ο ένας είπε κάτι απαράδεκτο (ότι το νερό είναι απαράδεκτα φτηνο, άρα να το ακριβύνουμε...), η άλλη απλά προφερει 'βλάχικα' το CEO. Δεν βλέπω την συνάφεια.
-
Ο ένας είπε κάτι απαράδεκτο (ότι τονερό είναι απαράδεκτα φτηνο, άρα να το ακριβύνουμε...),
Και να ήταν ο μόνος. Το έχει πει χρόναι τώρα ένας πρώην ΤΣΕΟ της Νεστλέ (η μεγαλύτερη εταιρεία τροφίμων στον κόσμο!)...ότι το νερό ΔΕΝ πρέπει να είναι δωρεάν, δεν πρέπει καν να είναι φτηνό.
-
REALZEUS wrote:
Ο ένας είπε κάτι απαράδεκτο (ότι τονερό είναι απαράδεκτα φτηνο, άρα να το ακριβύνουμε...),
Και να ήταν ο μόνος. Το έχει πει χρόναι τώρα ένας πρώην ΤΣΕΟ της Νεστλέ (η μεγαλύτερη εταιρεία τροφίμων στον κόσμο!)...ότι το νερό ΔΕΝ πρέπει να είναι δωρεάν, δεν πρέπει καν να είναι φτηνό.
Ναι το θυμάμαι. Αν αυτόν τον Τσέο, τον πετύχει κανένας Τσε και τον τακτοποιήσει, ποιος θα φταίει; Ο Τσε ή ο Τσέο;
-
Ο ένας είπε κάτι απαράδεκτο (ότι το νερό είναι απαράδεκτα φτηνο, άρα να το ακριβύνουμε...), η άλλη απλά προφερει 'βλάχικα' το CEO. Δεν βλέπω την συνάφεια.
Ο ένας είπε την άποψή του και σε όποιον του αρέσει και η άλλη δεν ξέρει καν να διαβάσει αυτά που της στέλνει η Κουμουνδούρου με email, αφού αποδεδειγμένα δεν έχει καν άποψη, απλά είναι επαγγελματίας θυγατέρα του κομματικού σωλήνα.
-
Μπαρουφα-κης ο εκατομυριουχος με τα δολλαρια.
-
Και να ήταν ο μόνος. Ο άλλος ο Παπαδημούλης είναι εκατομμυριούχος.
Ποιος; Ο Παπαδημούλης!
Αυτές είναι μπίζνες. Νέα επαγγέλματα στο χώρο των πωλήσεων.
Πωλητές αριστερισμού, κομουνισμού, διεθνισμού, αντικαπιταλισμού, επαναστατικού σοσιαλισμού, ανθρωπισμού, κοινωνικής αλληλεγγύης. Οι πελάτες πολλοί, τα ταμεία γεμίζουν και οι λογαριασμοί γεμίζουν.
Και μετά απορεί το πλήθος πως βρέθηκε κάποιος με 4 αυτοκίνητα, με σπίτια, με...με...με...με...
-
Συγνώμη,αλλά όλοι σας (μας) πρώτη φορά τα ακούμε αυτά? Δεν ξέρατε τόσα χρόνια ότι όλοι αυτοί οι γνήσιοι αγωνιστές ήταν ζάμπλουτοι και είχαν και τα λεφτά τους εκτός Ελλάδος? Ξεχάσατε τον άλλον -Τσουκαλάς λέγονταν αν θυμάμαι καλά- που είχε πάρει 900.000 ευρώ εφάπαξ από τους κακούς καπιταλιστές της KPNG για την οποία δούλευε?
-
Mου αρέσει που ζω στη χώρα όπου καθημερινά πέφτουν άνθρωποι από τα σύννεφα, συννεφούληδες είναι οι συμπατριώτες μου και πολύ χαίρομαι γιατί δεν άλλαξαν εδώ και 100 χρόνια και ούτε πρόκειται να αλλάξουν, σταθερή φυλή οι συννεφούληδες, ούτε προσμίξεις με άλλες φυλές ούτε άλλες επιρροές ούτε τίποτα, Ελληνάρες αντάμ παπαντάμ 100%, πολύ γουστάρω, το πιο ωραίο είναι ότι τρώνε σανό και δεν χορταίνουν οι ατιμούληδες.
-
Υποθέτω ότι είδατε τα πόθεν έσχες, που δεν είναι ούτε πόθεν αλλά ούτε και έσχες αλλά τέλος πάντων. ένα θέμα είναι ότι είναι για τα 3 προηγούμενα έτη που η κυβέρνηση του Σύριζα δεν τα είχε δώσει στην δημοσιότητα, γιατί άραγε ? Φοβήθηκε μη δεί ο κόσμος ότι βγάζουν πακτωλούς χρημάτων σε βάρος εκείνων που κατέστρεψαν επί 4.5 χρόνια ?
Το άλλο θέμα είναι τα ποσά που δηλώνουν όσοι δήλωναν και δηλώνουν ότι είναι εναντίον του καπιταλισμού και υπέρ των πολλών ( των άλλων βεβαίως ) ειδικά ο Παπαδημούλης τον έχει ξεσκίσει τον καπιταλισμό πουλώντας σανό στους αδαείς Έλληνες από ευρωκοινοβούλιο ενθυλακώνοντας παράλληλα τα εκατομμύρια του, και μπράβο του, αλλά όχι άλλο σανό κύριε, please, βολευτείται όπως πολύ καλά τα καταφέρατε εσείς και οι υπόλοιποι της παρέας σας και μη μας σκοτίζεται άλλο, οι μάσκες έχουν πλέον πέσει για όλους σας, ειδικά για τον κύριο εκείνο που βγάζει εκατοντάδες χιλιάδες € τον χρόνο γυρίζοντας ανά τον κόσμο πουλώντας σε διαλέξεις με το αζημίωτο και γράφοντας βιβλία για τον τρόπο που κατέστρεψε την πατρίδα του, το χειρότερο δε είναι ακόμα μας κουνάνε το δάχτυλο αντί να κρυφτούν στις τρύπες τους ζητώντας μας συγγνώμη.
-
Υποχρεωτικές διακοπές για τους συνομιλητές , οπότε θα χαλαρώσει το θέμα .
Στα της πολιτικής έχουμε μία καθυστέρηση στα όσα αναφέρονται στο αναπτυξιακό νομοσχέδιο , τα περί ακινήτων αγνοούνται και γενικά βλέπω μία στασιμότητα στην νομοθέτηση .
Δεν ξέρω αν αυτό αφορά τις επαφές με τους δανειστές , ή μπαίνει μέσα στην διαδικασία της σύνταξης του προϋπολογισμού του 2020 που νομίζω ότι πρέπει να κατατεθεί στην βουλή σε 30-40 μέρες .
-
...Το άλλο θέμα είναι τα ποσά που δηλώνουν όσοι δήλωναν και δηλώνουν ότι είναι εναντίον του καπιταλισμού και υπέρ των πολλών ( των άλλων βεβαίως )...
Εγώ πάντως αυτά τα φαινόμενα δεν τα εντοπίζω μόνο σε πολιτικούς που εναντιώνονται στον καπιταλισμό και δηλώνουν αριστεροί, κομουνιστές, σοσιαλιστές κλπ...κλπ...
Βλέπω πλούτο γύρω μου και καλοζωία από ανθρώπους που ανήκουν στους παραπάνω χώρους. Και όταν αναφέρομαι σε πλούτο δεν εννοώ ένα σπιτάκι και δύο αυτοκινητάκια. Αυτά δεν είναι πλούτος. Άλλα πράγματα υποδηλώνουν την καλοζωία και την πλούσια ζωή.
Και εκεί θεωρώ ότι υπάρχει το απαράδεκτο του θέματος. Η υποκρισία.
-
21 Quadra wrote:
...Το άλλο θέμα είναι τα ποσά που δηλώνουν όσοι δήλωναν και δηλώνουν ότι είναι εναντίον του καπιταλισμού και υπέρ των πολλών ( των άλλων βεβαίως )...
Εγώ πάντως αυτά τα φαινόμενα δεν τα εντοπίζω μόνο σε πολιτικούς που εναντιώνονται στον καπιταλισμό και δηλώνουν αριστεροί, κομουνιστές, σοσιαλιστές κλπ...κλπ...
Βλέπω πλούτο γύρω μου και καλοζωία από ανθρώπους που ανήκουν στους παραπάνω χώρους. Και όταν αναφέρομαι σε πλούτο δεν εννοώ ένα σπιτάκι και δύο αυτοκινητάκια. Αυτά δεν είναι πλούτος. Άλλα πράγματα υποδηλώνουν την καλοζωία και την πλούσια ζωή.
Και εκεί θεωρώ ότι υπάρχει το απαράδεκτο του θέματος. Η υποκρισία.
Οι εκτός πολιτικής δεν νομοθετούν και δεν ορίζουν τις ζωές μας όπως οι πολιτικοί, αυτό μέμφομαι, την σε βάρος μου / μας κοροϊδία που περνάνε ζωή και κότα στην υγεία των κορόϊδων ταϊζοντας μας σανό, όχι προσωπικά αλλά από ότι βλέπω σχεδόν το μισό εκλογικό σώμα αγοράζει σανό με το κιλό, ο πλουτισμός των απέξω της πολιτικής αν είναι νόμιμος ταϊζει ενδεχομένως και πολλές οικογένειες, αν είναι άνομος υπάρχουν αρμόδιοι να επιληφθούν.
Διευκρινίζω ότι οι εκάστοτε 300 ταϊζουν σανό λέγοντας ακατάπαυστα πολιτικά ψέματα ή τουλάχιστον όχι την αλήθεια, απλά οι της προηγούμενης κυβέρνησης ανέβασαν πολύ ψηλά τον πήχυ της πολιτικής ψευτιάς, ανικανότητας και όχι μόνο, τόσο ψηλά που δύσκολα θα ξεπεραστεί από άλλον πολιτικό ή άλλο πολιτικό σχήμα.
-
Προφανέστατα ερμηνεύουμε διαφορετικά το όρο 'κορόιδα'.
-
Η αναφορά μου έχει γενικό χαρακτήρα και απευθύνεται στις μάζες των ψηφοφόρων της εκάστοτε κυβέρνησης και μην το προσωποποιείς όπως σε καμμία περίπτωση δεν το κάνω εγώ, αν θέλεις τη λέξη - κορόιδα - μπορείς να την αλλάξεις με τη λέξη - κοψοχέρηδες -.το ίδιο μετανιωμένοι στο μεγαλύτερο ποσοστό τους και με τα ίδια συναισθήματα διακατέχονται είναι μετά το τέλος κάθε θητείας της όποιας κυβέρνησης και οι μεν και οι δεν.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2