-
Βλεπω σε Allure του εξωτερικου δινουν επαγωγικη φορτιση κ θερμαινομενα.
-
Ίσως μελλοντικά να το έχουν και εδώ. Πάντως οι πρώτες allure, δηλαδή αυτές που είναι τώρα σε test drive και εκθεσεις, περιλαμβάνουν προβολακια ομίχλης και πίσω φιμε, ενώ στα allure που θα έρθουν κατόπιν παραγγελίας αυτά τα 2 στοιχεία δεν θα υπάρχουν. Επίσης έχοντας δει και τις 3 εκδόσεις θα έλεγα ότι και η active είναι καλή, το μόνο που χρειάζεται είναι μια καλή 17αρα ζάντα για να τονιστεί το προφίλ.
-
Dublin wrote:
Ίσως μελλοντικά να το έχουν και εδώ. Πάντως οι πρώτες allure, δηλαδή αυτές που είναι τώρα σε test drive και εκθεσεις, περιλαμβάνουν προβολακια ομίχλης και πίσω φιμε, ενώ στα allure που θα έρθουν κατόπιν παραγγελίας αυτά τα 2 στοιχεία δεν θα υπάρχουν. Επίσης έχοντας δει και τις 3 εκδόσεις θα έλεγα ότι και η active είναι καλή, το μόνο που χρειάζεται είναι μια καλή 17αρα ζάντα για να τονιστεί το προφίλ.
Κ εγω το λεω απο παλια, η Active ειναι καταπληκτικη έκδοση. Κ μπαινει κ τεμπελης με 150€. Νομιζω η ζαντα ειναι μια χαρα, εχει λιγο χειροτερο κρατημα αλλα περισσοτερη ανεση κ 'λιιιγο' καλυτερο off road-ing. Αν συνδιαστει με Active Grip ειναι οτι πρεπει κ αποκτα ενα δικο του χαρακτηρα μεσα στη γκαμα. Σα να εχεις 3 αυτοκινητα.
Τα high light του αυτοκινητου ειναι το στησιμο, το τιμονι, η γενικη εικονα του μεσα και εξω αλλα και στο δρομο, καθως και τα κινητήρια σύνολα. Ολα αυτα τα παίρνεις με την Active.
Τα Allure με τα φιμε εχουν τελειωσει εδω κ καιρο, ειχα την εντυπωση..
Εμενα μου ειπαν οτι εγω πηρα το τελευταιο, και μαλιστα απο ακυρωση.
Σαν μεσο ορο πιστευω η 17' της Allure ειναι οτι καλυτερο για γενικη χρηση - ταξίδι κ ομορφια. Αυτο με τραβηξε στην εκδοση. 18' νομιζω υπερβολή.
Μετα η αλλη διαφορα - που ουσιαστικα πληρωνουμε για την Allure, ειναι ισως ο καλυτερος ψηφιακος πινακας που υπαρχει σε λογικου κοστους μοντελα. Σε σχεση με του Puma που απλα αλλαζει χρωματα κ τους βασικους των VAG κ Captur ειναι σαν επιστημονική φαντασια.
-
H Active για εμένα έχει αστείο εξοπλισμό με πάρα πολλές ελλείψεις. Αλλά γούστα είναι αυτά!
-
Πήγα είδα κι εγώ πρόσφατα Peugeot 2008 Active και Allure... Η Active μου έκανε τρομερά κακή εντύπωση το εσωτερικό της... Πολύ φτωχό. Ειδικά αυτό το πλαστικό χειρόφρενο... Απουσία τεμπέλη (ναι οκ μπαίνει με 150€), τα καθίσματα, η έλλειψη του ψηφιακού πίνακα, μη αναδιπλούμενοι καθρέφτες κλπ.
-
Εδω τα αλλα δεν βαζουν δισκοφρενα για να κοψουν το κοστος, ο τεμπελης μας πειραξε; εν το μεταξυ η τιμη ειναι για τεμπελη Peugeot. Σιγουρσ θα μπαινει κ φθηνοτερος απο το εμποριο.
Ψηφιακος πινακας δεν υπαρχει πουθενα σε πρωτη εκδοση, γιατι να υπαρχει εδω; καποια δεν εχουν καν ηλεκτρονικο χειρόφρενο.
-
H active απευθύνεται κυρίως σε εταιρικούς στόλους και είναι εντελώς βασική. Έχει τραγικές ελλείψεις για 2020.
-
H active απευθύνεται κυρίως σε εταιρικούς στόλους και είναι εντελώς βασική. Έχει τραγικές ελλείψεις για 2020.
Αν κάποιος θέλει το 2008 και του λείπουν 4000€ για την allure μια χαρά θα βολευτει και με την active ειδικά αν τώρα έχει ξεμείνει με κανα χρεπι 15ετιας και βαλε.
-
Το grip control στην Ιταλία το χρεώνουν 300 ευρώ.
-
Το grip control στην Ιταλία το χρεώνουν 300 ευρώ.
Αγγλια νομιζω ειχα δει 700£!!
Κανονικα επρεπε να δίνεται δωρεαν. Το κοστος εξέλιξης πρεπει να εχει αποσβεθει απο τα Citroen ήδη..
Γενικo σχολιο: αν μου αρεσει πολυ το 2008, με σκαρτα 20.000 μπορω να παρω Active, το αυτό ειναι. Γιατι να παρω αλλο αυτοκίνητο; Καποιοι αγοραζουν το αυτοκινητο, αλλοι αγοράζουν τα τεχνικα χαρακτηριστικα/αξεσουαρ ενός αυτοκινητου.
Αν θελει καποιος σωνει κ καλα Allure γιατι εχει το ψηφιακο κοντερ, τις 17αρες και τα περισσοτερα καλουδια, αλλα δεν θελει να δωσει πολλα λεφτα, με 21.400 το παίρνει. Ποσο λιγοτερο να έκανε; παιρνεις κατι κοντα στην κορυφη τηε κατηγοριας σε ολα, εκτος των ιππων.
Το πραγμα ξεφευγει στα αυτοματα και 130 άλογα, αλλα το αυτοκινητο αγοράζεται. Ολοι μιλανε για τα 32.000 του 130diesel auto, αλλα ξεχνανε οτι ξεκιναει απο 20.000 και 21.400 για diesel.
Τωρα αν καποιος θελει να δωσει 20.000 για να παρει 130 αλογα diesel και auto, δεν παιρνει ουτε 208! Οι τιμες δεν καθοριζονται απο τις επιθυμιες μας αλλα απο την αγορά.
Κ εμενα μου την εχει σπασει γιατι δεν εχει κατι φωτακια και πραγματακια που θα ηθελα - και λογω της τιμης που τελικα πληρωσα, αλλα δηλαδη να επαιρνα κατι αλλο επειδη θα ειχε φωτάκια στα ποδια του οδηγου ή κανα εξτρα λεντ στην κονσόλα θα ηταν σαν να τιμωρουσα τον εαυτο μου.
Τα αυτοκινητα βασικα ειναι η πλατφορμα/σασι, το συστημα διευθυνσης, το κινητήριο συστημα και το γενικο στησιμο στο δρομο/αμορτισέρ.
Τωρα, ακομα και το C3 που εχω παιρνει touch οθονη Android κ μαλιστα μοιαζει με το ταμπλο του νεου Corsa 10 χρονια μετα (ακομη και την ασημί επιφανεια στη μεση εχει, και η οθονη κατω απο τους αεραγωγούς), εχω ηδη βαλει bluetooth, θερμαινομενη πλατη που κανει μασαζ, κλπ αλλα 2008 δεν μπορω να το κανω! Ειδικα στο κιβωτιο, την ηχομόνωση, ποιότητα κύλισης στην εθνική, τα συστηματα ασφαλειας, και στο νεο κινητήρα. Τα υπολοιπα πανω κατω ειναι ιδια. Κοντερ βλεπεις καταναλωσεις, χιλιομετρα, στροφομετρα, mp3 και radio ακούς και τα λοιπα..
-
Το βασικό είναι αυτό που γράφει ο φίλος παραπάνω. Εάν κάποιος προέρχεται από κάνα χρέπι 15ετίας τότε εννοείται θα ενθουσιαστεί και με το active. Κάποιος που είναι πιο τυχερός και έχει στην κατοχή του κάτι πιο σύγχρονο και καλοεξοπλισμένο, θα προσπεράσει την active και ή θα πάει για άλλο αυτοκίνητο εάν δεν του φτάνουν ή θα κάνει την υπερβαση για Allure.
-
Το βασικό είναι αυτό που γράφει ο φίλος παραπάνω. Εάν κάποιος προέρχεται από κάνα χρέπι 15ετίας τότε εννοείται θα ενθουσιαστεί και με το active. Κάποιος που είναι πιο τυχερός και έχει στην κατοχή του κάτι πιο σύγχρονο και καλοεξοπλισμένο, θα προσπεράσει την active και ή θα πάει για άλλο αυτοκίνητο εάν δεν του φτάνουν ή θα κάνει την υπερβαση για Allure.
Ή πάει για XC40/60 ή Evoque ή...ή....Δοξα το Θεο επιλογες υπάρχουν!
-
@dublin και προς οποιονδήποτε κάτοχο του 2008 επειδή είμαι στο παρά 1 να το κλεισω, αν μπορείτε να αναφέρετε οτιδήποτε σας έχει ξενερώσει ή κάτι που να σας σπάει τα νευρα, τριγμούς κτλ και γενικά οποιαδηποτε παιδική ασθενεια, αν υπάρχει κάτι.
Λέω για GT line τελικά, είναι αρκετά τα έξτρα σε σχέση με allure για την διαφορά τιμής. Περισσοτερο με ξενερώνουν τα φώτα στην allure είναι η αληθεια.
-
@dublin και προς οποιονδήποτε κάτοχο του 2008 επειδή είμαι στο παρά 1 να το κλεισω, αν μπορείτε να αναφέρετε οτιδήποτε σας έχει ξενερώσει ή κάτι που να σας σπάει τα νευρα, τριγμούς κτλ και γενικά οποιαδηποτε παιδική ασθενεια, αν υπάρχει κάτι.
Λέω για GT line τελικά, είναι αρκετά τα έξτρα σε σχέση με allure για την διαφορά τιμής. Περισσοτερο με ξενερώνουν τα φώτα στην allure είναι η αληθεια.
Εχω κανει πριν μερικες σελιδες ολοκληρο ποστ (μεγαλο!) για τα πρωτα 2000 χιλιομετρα.
Σε γενικες γραμμες ειμαι απολυτα ευχαριστημενος. Χαίρεσαι να βρισκεσαι μεσα και να οδηγεις, και απ'εξω να το χαζευεις!
Για μενα ηταν μονο αν πηγαινα σε C suv, απο τη στιγμή που επαιξα Β suv ηταν μονόδρομος η επιλογή.
Το μονο που ζηλευω απο την GT ειναι οι 3 νυχιες μπροστα!
Ποιον κινητήρα σκεφτεσαι; τι χρωμα;
-
nico wrote:
Εχω κανει πριν μερικες σελιδες ολοκληρο ποστ (μεγαλο!) για τα πρωτα 2000 χιλιομετρα.
Σε γενικες γραμμες ειμαι απολυτα ευχαριστημενος. Χαίρεσαι να βρισκεσαι μεσα και να οδηγεις, και απ'εξω να το χαζευεις!
Για μενα ηταν μονο αν πηγαινα σε C suv, απο τη στιγμή που επαιξα Β suv ηταν μονόδρομος η επιλογή.
Με το τιμόνι πως το καταφέρνετε? Είναι μέσα στο καντράν εκτός και αν το πας τέρμα κάτω η εάν σηκωθείς εσύ λίγο ψηλότερα.
Αρκετά όμορφο πάντως μέσα/έξω αν και προσωπικά μου πήρε δυο τρεις ματιές μέχρι να πω ότι μου αρέσει. Δεν ήταν κεραυνοβόλος ο έρωτας δλδ!
-
Με το τιμόνι πως το καταφέρνετε? Είναι μέσα στο καντράν εκτός και αν το πας τέρμα κάτω η εάν σηκωθείς εσύ λίγο ψηλότερα.
Αρκετά όμορφο πάντως μέσα/έξω αν και προσωπικά μου πήρε δυο τρεις ματιές μέχρι να πω ότι μου αρέσει. Δεν ήταν κεραυνοβόλος ο έρωτας δλδ!
[/quote]
Δεν ξερω να σου πω, εχω 2 θεσεις. Μεσα στην πολη λιγο ποιο ορθια, ποιο ξαπλωτη για ταξίδι. Στην ξαπλωτή μπαινει λιγο στο κατω μερος αν εχω παει πολυ κατω.
Το τιμονακι ειναι απίστευτο, το εχω λατρεψει.
Θα ελεγα να το δοκιμασεις πρωτα καθως ειναι ακρως προσωπική επιλογή.
-
Έχοντας το πρώτο 208 (σε facelift) και έχοντας επίσης κάνει πολλά χλμ με 3008, 308 και με το καινούριο 208, μπορώ να πω ότι το μικρό τιμονάκι είναι εξαιρετικό. Οτιδήποτε άλλο σου φαίνεται νταλίκα μετά.
-
Και στο swift είναι απίστευτα μικρό, ελαφρώς μεγαλύτερο του 208 και βλέπεις άψογα το καντραν.
Εντάξει ανέφερα και σημερα κάποιο Suzuki.... συνεχίστε.
-
nico wrote:
Το έχω διαβάσει όλο το νήμα εννοείται αλλά είπα μήπως υπάρχει κάτι νεοτερο από εμπειρίες. Δεν μπορεί, κάποια παιδική ασθένεια θα βγει.
Κινητήρας diesel, χειροκίνητο σε γκρι μαλλον.
-
Το έχω διαβάσει όλο το νήμα εννοείται αλλά είπα μήπως υπάρχει κάτι νεοτενεότερορο από εμπειρίες. Δεν μπορεί, κάποια παιδική ασθένεια θα βγει.
Κινητήρας diesel, χειροκίνητο σε γκρι μαλλον.
[/quote]
Επισης,
Diesel manual σε Titanium Grey εχω!
Τι να σου πω, δεν το πηρα με σκοπω να μου βγαλει κατι! Γενικα πιστευω οτι τα νεωτερα PSA ειναι πολυ αξιοπιστα, ενω εχουμε ακομη 206, Saxo, C3 και εχουν βγει παρα πολυ καλά και ακομη σε full λειτουργια και ολα με προσφατα ταξίδια. Τωρα που πηραμε το 2008 μαλλον Saxo με 206 δεν θα ξαναταξιδεψουν, θα μεινουν επαρχια.
PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019)