-
PSA, 5 στα 10..
Μεγαλύτερη προβολή από τη Ford στην Ελλάδα δεν νομίζω να έχει..σε αυτό το σάιτ όλο Kuga, Puma, μέχρι και ένα τεράστιο καμιά 10μετρα που δεν θυμάμαι καν πως λέγεται, διαφημίζουν.
-
Εντάξει εδώ μέσα μόνο Φορντ είναι γνωστά αυτά....αλλά μιλάω κυρίως για τηλεόραση όπου πέφτει πολύ διαφημιστικό στην πεζω....
Αντίθετα το καημένο το κορσα δεν το βλέπεις πουθενά και όμως πουλά τόσο πολύ χρόνια τώρα πολλά....
-
Εντάξει εδώ μέσα μόνο Φορντ είναι γνωστά αυτά....αλλά μιλάω κυρίως για τηλεόραση όπου πέφτει πολύ διαφημιστικό στην πεζω....
Αντίθετα το καημένο το κορσα δεν το βλέπεις πουθενά και όμως πουλά τόσο πολύ χρόνια τώρα πολλά....
Α, σόρρυ, δεν βλέπω καθόλου τηλεόραση! Στα ιντερνετικά πάντως βλέπω μεγάλη στόχευση από Ford, και καλά κάνουν φυσικά. Δεν νομίζω ότι η αγορά αυτοκινήτου είναι συνυφασμένη με τις διαφημίσεις πάντως, νομίζω είναι πολυπλοκότερη επιλογή.
Corsa είναι κλασσική αξία, εδώ πούλαγαν τα χάλια της GM (πολλούς δυσαρεστημένοι αγοραστές τότε!).
Η μεγαλύτερη έκπληξη για μένα (εκτός ότι το 2008 είναι δεύτερο σε όλη την Ευρώπη, νομίζω ούτε ο Tavares δεν θα πίστευε τέτοια εξέλιξη), είναι το απλό και ταπεινό C3!!
Είναι απίστευτο ότι πουλάει ακόμη τόσο πολύ ένα από τα παλαιότερα B της αγοράς..δεν σας φαίνεται πολύ περίεργο; Ένα αυτοκίνητο που ούτε καν θυμάμαι αν έχει νήμα εδώ μέσα..
-
Όχι γιατί να είναι περίεργο;
Ειναι από τα λίγα (δύο τρία έμειναν) και φθηνά Diesel της κατηγοριας και είναι ομορφουτσικο. Αυτά τα δύο προτερήματα συντελούν και το 95% των πωλήσεων του. Ως leasing μάλιστα, ξεσκίζει. Γνωρίζω εταιρίες που τα αγοραζουν με τις ντουζινες σε έκδοσεις diesel.
Επισης είναι πολύ ανετο. Δηλαδη πιάνει το μεγαλύτερο μέρος του αγοραστικόυ κοινου που θέλει άνεση.
Αν είχε acc και αυτόματο diesel θα ηταν ολόκληρομενο.
-
Το corsa περισυ είχα βαρεθεί να το βλέπω σε διαφημίσεις στην τηλεόραση. Φέτος όντως δεν το διαφημίζουν κ τόσο.. Όντως έχει αρκετές διαφημίσεις με peugeot στην τηλεόραση αλλά όχι περισσότερες από Ford, Nissan hyundai Suzuki κ.α.. Το Puma και το juke για παράδειγμα το βλέπω πολύ πιο συχνά σε διαφημίσεις από το 2008.. Το juke μέχρι και στον τροχό της τύχης το δείχνουν κάθε μέρα και πάλι δεν πουλάει σχεδόν καθόλου.. Και το Toyota Chr πολύ διαφήμιση και το δίνουν και δώρο σε κάτι εκπομπές.. Και Volkswagen πολλές διαφημίσεις τον τελευταίο καιρό και έπαθα σοκ όταν είδα σήμερα σε διαφήμιση το polo να λέει ότι ξεκινάει από 16.150 με το ωφελος των 700ευρω.. Αυτό αν θυμάμαι καλά έχει μια βασική έκδοση με 1.0 80 άλογα και άδειο εξοπλισμό.. Τόσο πολύ ανέβασε τιμές το polo? Για αυτό μάλλον δεν πουλάει καθόλου τους τελευταίους μήνες.. Κανονικά έπρεπε να το δίνουν τζάμπα τώρα που θα έρθει το face-lift και αυτοί ανέβασαν τις τιμές.. Τέλος πάντων έχουμε ξεφυγει από το θέμα.. Εγώ ανέβασα ότι ήταν δεύτερο σε πωλήσεις το 2008 τον Απρίλιο στην Ευρώπη και για λίγο του πήρε την πρώτη θέση το 208 και το θέμα ξέφυγε .. Ας το σταματήσουμε εδώ για να μην χαλάμε την ενότητα του 2008
-
8.Fiat 500: 15.771 πωλήσεις ο μπαμπάς τους.. νομίζω το 2007 παρουσιάστηκε.
-
Απίστευτο.... Αυτό είναι άθλος. Που να έβγαινε και 5θυρο με λίγο μεγαλύτερο μεταξόνιο με ανάποδες τις πίσω πόρτες όπως στο ηλεκτρικό.
-
Η μεγαλύτερη έκπληξη για μένα ( είναι το απλό και ταπεινό C3!!
Είναι απίστευτο ότι πουλάει ακόμη τόσο πολύ ένα από τα παλαιότερα B της αγοράς..δεν σας φαίνεται πολύ περίεργο; Ένα αυτοκίνητο που ούτε καν θυμάμαι αν έχει νήμα εδώ μέσα..
Γιατί έκπληξη? Είναι εξαιρετικό και για εμένα το πιο όμορφο της κατηγορίας του (μέχρι και εγώ το κοιτάω!!). Είναι πανέμορφο, με ωραίο εσωτερικό, πολύ καλό εξοπλισμό και χαμηλή τιμή. Επιπροσθέτως είναι από τα λίγα diesel και μάλιστα με έναν από τους καλύτερους diesel κινητήρες (και οικονομικός) και επίσης με εξαιρετικό αυτόματο. Τέλος έχει από τους καλύτερους χώρους και είναι πολύ άνετο, δηλαδή ότι πρέπει για αυτοκίνητο πόλης που θα κάνει και ένα ταξιδάκι. Δεν μου κάνει καθόλου εντύπωση λοιπόν. Ααα και είπα ότι είναι και πανέμορφο!?!?
-
PSA, 5 στα 10..
Μεγαλύτερη προβολή από τη Ford στην Ελλάδα δεν νομίζω να έχει..σε αυτό το σάιτ όλο Kuga, Puma, μέχρι και ένα τεράστιο καμιά 10μετρα που δεν θυμάμαι καν πως λέγεται, διαφημίζουν.
Οι διαφημίσεις είναι προσωποποιήμενες , πιθανών επειδή υποσυνείδητα έχεις καψουρευτεί το Puma και μπαίνεις συνέχεια και το κοιτάς σου πετάει διαφημίσεις της Ford.
ΥΓ Είδα πρόσφατα ένα ντοκιμαντέρ στο netflix 'Τhe social dilemma' , είναι τρομερό πώς δουλεύει πλέον το σύστημα της διαφήμισης και αλληλεπιδρά δυναμικά ανάλογα με τις εκάστοτε προτιμήσεις σε σημείο που γίνεται πλύση εγκεφάλου από τη συνεχόμενη προβολή ενός προϊόντος.
-
Dublin wrote:
Η μεγαλύτερη έκπληξη για μένα ( είναι το απλό και ταπεινό C3!!
Γιατί έκπληξη? Είναι εξαιρετικό και για εμένα το πιο όμορφο της κατηγορίας του (μέχρι και εγώ το κοιτάω!!). Είναι πανέμορφο, με ωραίο εσωτερικό, πολύ καλό εξοπλισμό και χαμηλή τιμή. Επιπροσθέτως είναι από τα λίγα diesel και μάλιστα με έναν από τους καλύτερους diesel κινητήρες (και οικονομικός) και επίσης με εξαιρετικό αυτόματο. Τέλος έχει από τους καλύτερους χώρους και είναι πολύ άνετο, δηλαδή ότι πρέπει για αυτοκίνητο πόλης που θα κάνει και ένα ταξιδάκι. Δεν μου κάνει καθόλου εντύπωση λοιπόν. Ααα και είπα ότι είναι και πανέμορφο!?!?
Φανη καλά όσα λες αλλά οι χωροι του είναι το χειρότερο σημείο του. Με μεζούρα μετρημένο. Έχει τους χειρότερους χωρους για τους πίσω επιβατες
-
Φανη καλά όσα λες αλλά οι χωροι του είναι το χειρότερο σημείο του. Με μεζούρα μετρημένο. Έχει τους χειρότερους χωρους για τους πίσω επιβατες
Δεν συμφωνώ, είναι άνω του Μ.Ο και πολύ καλύτερο από π.χ. Φιέστα, 208, Κόρσα, Γιάρις. Μόνο από Ίμπιζα/Πόλο χάνει.
-
Μάλλον δεν τα ξέρεις καλά. Τα psa τα γέννησα. Το χειρότερο όλων αυτών είναι για τους χώρους πίσω. Εκτός αν εισαι 1.60 σε ύψος. Είναι ακριβώς ίδιο με το 5θυρο 207.
-
Τι να σου πω, εγώ άλλα είδα...πιο σρτιμωχτά από 208/Κόρσα πίσω δεν έχω κάτσει σε κανένα. Είναι τραγικά...ίδια με το Γιάρις. Το C3 είναι σαφώς ανώτερο.
-
Μέτρα με μεζούρα τα πόδια σου να σου πω... Χαχαχα
Εγω που ειμαι σε αυτα τα κυβικά αυτοκινήτων (προς το παρόν
) τα ξέρω όλα απ εξω και ανακατωτά. Τα έχω δοκιμάσει άπειρες φορές και από φίλους και εταιρικά.
Το C3 είναι Ίδιο ακριβώς με το 207 5θυρο. Το χειρότερο για οικογένεια με παιδιά στη εφηβεία. Το πρόβλημα έγκειται στην κλιση του a pillar που προέρχεται από την σχεδιαστική ταυτότητα των psa της δεκαετίας του 2005-2015.
Πλεον άλλαξε η κλίση τους και πάρα την παράξενη θέση οδήγησης του 208 αλλάζει και το βάθος του ταμπλο και ο χώρος για το κεφάλι που σε οδηγεί 2 με 3 εκατοστά πιο κοντά προς τα εμπρός.
Σου λέω με μεζούρες τα έψαχνα. Και όχι μόνο εγώ αλλά και site αυτοκίνησης.
Το corsa είχει μικρό άνοιγμα για είσοδο στις πίσω θέσεις αλλά σαφώς έχει πολύ καλύτερo χώρο για τα γονατα από το C3.
Στην θέση σου θα κοιτούσα το corsa από τις προτάσεις της εταιρίας αλλά είναι πολύ dull μετά από λίγο νομίζεις ότι είναι 5 ετιας σχέδιο.
-
Το 207 το 5θυρο τι διαφορά εχει με το 3θυρο σε εσωτερικους χωρους? Νομιζω δεν εχει
-
Οχι δεν έχει.
-
Ε τοτε αν ειναι σαν το 207 , δεν το βρισκω κακο σε πισω χωρους. Μεχρι 1.80-1,85 καθεσαι σχετικα ανετα
-
Στην θέση σου θα κοιτούσα το corsa από τις προτάσεις της εταιρίας αλλά είναι πολύ dull μετά από λίγο νομίζεις ότι είναι 5 ετιας σχέδιο.
Δεν κοιτάω πια αυτή την κατηγορία. Αλλά και να την κοίταγα το Κόρσα έχει αποκλειστεί (θα τα γράψω αναλυτικά), δεν μου αρέσει.
-
Οχι ρε συ, .... Στα 308 καθεσε κάπως άνετα που και πάλι 1.80-85 πίσω από 1.80-85 το λες και άθλο να κάτσουν . Στο 207 έχεις τα γονατα μέσα στην σπονδυλική στήλη του μπροστινού....
-
Τι να σου πω, εμενα ενταξει μου φαινεται....Βεβαια σχετικα ειναι αυτα.
PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019)