-
Εγώ μίλησα για υδρατμούς που λογικά θα είχαν υγροποιηθεί.Ο Λάπης μου τα είπε απλά,τώρα η ανάλυση που κάνατε μετά για μένα που σιχαινόμουν τη χημεία στο σχολείο μου είναι αδιάφορη.
-
Ο Λαπ το μισο που ειπε ηταν λαθος. Απλα στο ειπα κι εγω νομιζω.
Οσο για αναλυση , αλλος το τραβηξε
-
Καλά ο Λαπ τα μισά που λέει πάντα σχεδόν λάθος του τα βγάζουμε..
-
Καλά ο Λαπ τα μισά που λέει πάντα σχεδόν λάθος του τα βγάζουμε..
Ενώ είναι όλα λάθος συνήθως!
-
Σας διαβάζω... Δεν μιλάτε στο chat, απλά το υπενθυμίζω.
-
Το ποσοστό του μονοξειδίου αν δεν υπάρχει καταλυτης ή είναι δηλητηριασμενος είναι 70 - 75%.
Το να επιμένεις να λες πράγματα που δε γνωρίζεις σε εκθέτει.
Έχεις ακούσει τι φέρεται να εχει πει ο συνάδελφος Αϊνστάιν για τον σύμπαν και την ανθρώπινη βλακεια; ε μια τέτοια περίπτωση είσαι.
Το μάθημα για σήμερα έλαβε τέλος.
-
Παίδες με όλο το σεβασμό... Μπαίνω και βλέπω 2008 25 30 νέα μηνύματα λέω ωραία και τελικά ξενέρωσα
Υ. Γ Lap τι θα γίνει ρε φίλε με εσένα? Όλα τα κακά εσύ τα κανεις
-
Το ποσοστό του μονοξειδίου αν δεν υπάρχει καταλυτης ή είναι δηλητηριασμενος είναι 70 - 75%.
Το να επιμένεις να λες πράγματα που δε γνωρίζεις σε εκθέτει.
Έχεις ακούσει τι φέρεται να εχει πει ο συνάδελφος Αϊνστάιν για τον σύμπαν και την ανθρώπινη βλακεια; ε μια τέτοια περίπτωση είσαι.
Το μάθημα για σήμερα έλαβε τέλος.
Εισαι ασχετος, σου ειπα ποσα καυσαερια βγαζει το αυτοκινητο και πας να δουλεψεις εμενα? Ασε ρε γατακι . Και θα μου κανεις μαθημα εσυ εμενα? Πρεπει να τα μαθεις πρωτα
Αυτο που αντεγραψες απο το google και μαλιστα απο εδω https://www.e-katalytes.gr/%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%BB%CF%8D%CF%84%CE%B5%CF%82-%CE%AE-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%BB%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%AF-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%B5%CE%AF%CF%82/ , καταλαβες τι λεει ??? Δε νομιζω . Σε λυπαμαι γιατι και δεν ξερεις και πας να βγεις κι απο πανω .
-
Απο το παραπανω λινκ , που εγραψες οτι καταλαβες ή οτι σε συμφερε :
Τι συμβαίνει όταν δε λειτουργεί ο καταλύτης;
Σ’ αυτή την περίπτωση απελευθερώνονται στο περιβάλλον οι επιβλαβείς ουσίες – ρύποι με ποσοστιαία αναλογία:
70 % μονοξείδιο του άνθρακα
12% υδρογονάνθρακες και
18% οξείδια του αζώτου.
Στο σύνολό τους, οι παραπάνω αέριοι ρύποι αποτελούν μόνο το 2% των εκπομπών του αυτοκινήτου, ενώ το υπόλοιπο 98% είναι ακίνδυνο.
ΑΣΧΕΤΕ
-
Παίδες με όλο το σεβασμό... Μπαίνω και βλέπω 2008 25 30 νέα μηνύματα λέω ωραία και τελικά ξενέρωσα
Βρε σουτ.....
Παλι εγώ θα φάω Ban....
Πες καλύτερα για τον καιρό και για το αν βρέχει θα φαίνονται οι λάσπες στο μαύρο χρώμα στο 2008 (είμαστε ontopic)
-
Λαπ και Αλεξ εχετε δικιο, αλλά δεν μπορω να βλεπω τον καθε ασχετο να λεει οτι θελει . Και να θελει να βγει κι απο πανω ενω δεν κατεχει το θεμα. Απεδειξα οτι δεν ξερει τι λεει , ουτε καν να αντιγραφει απο το Google. Συγνωμη απο μενα, δεν το συνεχιζω.
-
alex mix wrote:
Βρε σουτ.....
Παλι εγώ θα φάω Ban....
Πες καλύτερα για τον καιρό και για το αν βρέχει θα φαίνονται οι λάσπες στο μαύρο χρώμα στο 2008 (είμαστε ontopic)
Χαχα έχεις δίκιο φίλε. Κάτσε να έρθει και ας φαίνονται. Μαθημενοι είμαι θα είναι το 3ο μαύρο
-
Και εγω συμμετέχω σε πολλούς καυγαδες και ειμαι ο τελευταίος που θα δώσω συμβουλή αλλά παιδια δεν υπάρχει λόγος.... Οκ διαφωνείτε.... Μην χαλάτε την όμορφη και σοβαρη εικόνα που έχετε
Τεσπα πάμε παρακάτω,
Αλεξ μπήκε παραγωγή ή όχι ακόμα;.
-
Λαπ και Αλεξ εχετε δικιο, αλλά δεν μπορω να βλεπω τον καθε ασχετο να λεει οτι θελει . Και να θελει να βγει κι απο πανω ενω δεν κατεχει το θεμα. Απεδειξα οτι δεν ξερει τι λεει , ουτε καν να αντιγραφει απο το Google. Συγνωμη απο μενα, δεν το συνεχιζω.
Όχι ρε πατρίδα δεν χρειάζεται συγνώμη σιγά δεν έγινε κατι
-
Και εγω συμμετέχω σε πολλούς καυγαδες και ειμαι ο τελευταίος που θα δώσω συμβουλή αλλά παιδια δεν υπάρχει λόγος.... Οκ διαφωνείτε.... Μην χαλάτε την όμορφη και σοβαρη εικόνα που έχετε
Τεσπα πάμε παρακάτω,
Αλεξ μπήκε παραγωγή ή όχι ακόμα;.
Φίλε δεν έχω πάρει τηλ γιατί μου είπαν για Μάιο πως θα μπει περιμένω να πάρω την Δευτέρα που είναι τελευταία μέρα Μαΐου. Αν και κάπου διάβασα σε ένα ξένο σαιτ πως όσα ήταν να μπουν παραγωγή Μάιο diesel 110 άλογα θα μπουν παραγωγή την 23 εβδομάδα δηλαδή μέσα Ιουνίου αν βάλεις και κάνα 40 μέρες ακόμα πάμε για αρχές Αυγούστου, ειλικρινά δεν ξέρω αν θα περιμένω τόσο πολυ
-
Το άρθρο που παραθέτεις με επιβεβαιωνει, το μονοξείδιο είναι το 70% των επικίνδυνων ρύπων. Πάλι εκτίθεσαι, δεν είπα πουθενά ότι είναι το 70% των συνολικών. ΑΛΊΜΟΝΟ ΑΝ ΣΥΝΈΒΑΙΝΕ ΚΆΤΙ ΤΈΤΟΙΟ!!!!
ΉΜΑΡΤΟΝ! Αυτονόητα πράγματα.
Συγγνώμη κι από μένα για το off topic αλλά πρέπει οι εξυπνακιδες του φόρουμ κάποια στιγμή να βρίσκουν τον δάσκαλο τους.
-
Πάντως σκέφτομαι αν είχα πάει στη Φάρμα στον Αντ1 νωρίτερα θα το χα παρει
-
Μια παίκτρια μπηκε και είπα να ξεκίνησω να το βλεπω, και έφυγε την επόμενη ημέρα.
Παντού μια μιζέρια ρε γαμωτ.
Τεσπα σκέφτεσαι κάποιο άλλο psa;;;
-
Μια παίκτρια μπηκε και είπα να ξεκίνησω να το βλεπω, και έφυγε την επόμενη ημέρα.
Παντού μια μιζέρια ρε γαμωτ.
Τεσπα σκέφτεσαι κάποιο άλλο psa;;;
Δεν σκέφτομαι τίποτα ακόμα Lap θα δω την Δευτέρα και μετά αν δεν μας κάτσει έχω βρει και chr 1.8 και xceed ετοιμοπαραδοτο
-
Το θεμα ειναι ποιο θες εσυ να παρεις. Αυτο που θες παρε. Ας αργησει και λιγο παραπανω . Εγω ετσι θα εκανα
PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019)