-
Ρε μάστορα εύχεσαι στον άνθρωπο να το αγοράσει και να το ριζώσει;
Καλοτάξιδο πες του
-
Trobas καλύτερα να το κάνεις μερικές βόλτες να δείς αν τελικά το βολευτείς στην πράξη. Είσαι σε νησί αλλά αν υπάρχουν και άλλες επιλογές σε εκθέσεις γύρνα τες όλες μια βόλτα, δε χάνεις κάτι.
Καλοτάξιδα σε όσους τα επιλέξουν πάντα !!!
-
Σε yaris του 2000 έτριζαν η τρίτη και η τέταρτη από την πρώτη μέρα, Με το χέρι στο λεβιέ το έλεγες και ενοχλητικό, το αμάξι κινείται ακόμα και έχει ζητήσει μόνο λάδια, υαλοκαθαριστήρες και μια φορά δίσκο. Οπότε μην σκας ειδικά σε τρικύλινδρο, Μπορεί να έτυχε και το συγκεκριμένο, καθώς στο δικό μου με ίδιο κινητήρα και κιβώτιο δε τρέμει τίποτα.
-
Ερώτηση το υποβραχιονιο στην allure είναι συρόμενο? Δεν το χα κοιτάξει αυτό και είδα κάτι βίντεο σήμερα εξωτερικού που αυτό δειχνουν
-
Ερώτηση το υποβραχιονιο στην allure είναι συρόμενο? Δεν το χα κοιτάξει αυτό και είδα κάτι βίντεο σήμερα εξωτερικού που αυτό δειχνουν
Ναι, είναι. Και έχει και αρκετά μέγαλο χώρο από κάτω. Έβαλα μία καινούργια 50αδα μάσκες, αντισηπτικά μαντηλάκια και είχε και κάτι αλλά μικροπραγματα ήδη μέσα. Για Β αυτοκίνητο είναι καλός ο χώρος αποθήκευσης από κάτω.
-
alex mix wrote:
Ναι, είναι. Και έχει και αρκετά μέγαλο χώρο από κάτω. Έβαλα μία καινούργια 50αδα μάσκες, αντισηπτικά μαντηλάκια και είχε και κάτι αλλά μικροπραγματα ήδη μέσα. Για Β αυτοκίνητο είναι καλός ο χώρος αποθήκευσης από κάτω.
Ευχαριστώ δουβλι νόμιζα πως ήταν μόνο ανοιγομενο +1 ακομα
-
Κάτοχος κ εγω του 2008 Diesel εταιρικό στην έκδοση active plus . Η αλήθεια ειναι οτι χαλαστηκα που αφησα το Peugeot 308 του 18 με τους 130 ίππους αλλα δε κανει κ να παραπονιέμαι αφου τσάμπα ειναι . Ομως πραγματικά απορώ ποιος δινει 22 χιλιάρικα για το 2008 στην active plus ρε παιδια; Μπήκα μεσα κ ηταν σαν να μπαινω σε αγροτικό 4χ4 . Ειδικα ο χώρος ανάμεσα στα καθίσματα χωρίς τεμπέλη κ με τη χειροφρεναρα ειναι πολυ άσχημος . Επίσης ενω στο 308 βρήκα σχετικα εύκολα τη θέση οδήγησης εδώ οτι κ να κανω χάνω πολυ απο το πίνακα . Οδηγικά δε θα σχολιάσω γιατι η αλλαγη ειναι τεράστια απο το 308 ειδικα στον ανοιχτό δρόμο οπου μου φαινεται οτι έπεσα μια ολόκληρη κατηγορία κατω με το 2008 .
-
Εχουν όντως σχολιαστεί αυτό με την ποιοτητα χειροφρενου στην εκδοση ακτιβ που είναι σαν αγροτικο το πλαστικο και η ελλειψη υποβραχιονιου καθως και η εργονομια θεσης οδήγησης και πινακα οργάνων.
Για το πρώτο είναι η απαραίτητη έκπτωση που κάνει ο αγοραστής για να έχει με 22Κ το πιο μουράτο και χοτ σουβ της διετίας για το δεύτερο καποιοι θα βολευτούν καποιοι ποτε.
Δινεις 3-4 χιλιάρικα παραπανω και πας στην επομενη εκδοση που η ποιοτητα ειναι βουτυρο...
Εγώ πχ με την ορατότητα του πινακα οργάνων δεν είχα θέμα , ειμαι ψηλός και εβλεπα τα παντα πανω από το τιμονι, οι κοντοι επισης θα δουν μεσα απο το τιμονι! οι μεσαιου ότι και να κάνουν μαλλον κατι θα χάσουν.
Ομως τα γονατα μου θα γινονταν κόκκινα απο τις φορες που θα έβρισκα στο τιμονι στο μπες βγες...
-
Νομίζω ότι κάποια στιγμή πρέπει να οργανώσουμε ένα σεμινάριο για το μπές-βγές στα αυτοκίνητα...
-
Κάτοχος κ εγω του 2008 Diesel εταιρικό στην έκδοση active plus . Η αλήθεια ειναι οτι χαλαστηκα που αφησα το Peugeot 308 του 18 με τους 130 ίππους αλλα δε κανει κ να παραπονιέμαι αφου τσάμπα ειναι . Ομως πραγματικά απορώ ποιος δινει 22 χιλιάρικα για το 2008 στην active plus ρε παιδια;
Εγώ και συγγνώμη κιόλας,στο επόμενο αυτοκινητο θα σε ρωτησω τι να παρω
Πες μου μόνο ένα diesel b suv καινούριο σημερα κάτω από τα 22500 με τις ίδιες παροχές της active plus να καταλάβω που έκανα την μ...ια
-
Νομίζω ότι κάποια στιγμή πρέπει να οργανώσουμε ένα σεμινάριο για το μπές-βγές στα αυτοκίνητα...
Οσο περνάνε τα χρόνια μάστορα γ@μησέ τα! Πολλοί φίλοι μου συνομήλικοί μου πάντως (50+) παίρνουν πια suv γι αυτό το λόγο.
-
Καλά τα ψέματα όλοι για αυτο τα αγοραζουν. Και είναι ο πιο ειληκρινης λόγος κατ εμέ.
-
Καλά τα ψέματα όλοι για αυτο τα αγοραζουν. Και είναι ο πιο ειληκρινης λόγος κατ εμέ.
Και γώ ψήθηκα για λίγο, αλλά αν και 110 κιλά,κρατήθηκα!
-
Slow wrote:
Κάτοχος κ εγω του 2008 Diesel εταιρικό στην έκδοση active plus . Η αλήθεια ειναι οτι χαλαστηκα που αφησα το Peugeot 308 του 18 με τους 130 ίππους αλλα δε κανει κ να παραπονιέμαι αφου τσάμπα ειναι . Ομως πραγματικά απορώ ποιος δινει 22 χιλιάρικα για το 2008 στην active plus ρε παιδια;
Εγώ και συγγνώμη κιόλας,στο επόμενο αυτοκινητο θα σε ρωτησω τι να παρω
Πες μου μόνο ένα diesel b suv καινούριο σημερα κάτω από τα 22500 με τις ίδιες παροχές της active plus να καταλάβω που έκανα την μ...ια
Μην αρπαζεσαι τοσο. Προφανώς κάτοχος του 2008.
Έχεις την έκδοση ακτιβ ή την αλιρ; Αν έχεις την ακτιβ και σου φαίνεται η ποιότητα του πλαστικού και το χοντροκοψιμο του αντάξιο των +22Κ που έχεις πληρώσει πάω πάσο. Όπως και η έλλειψη τεμπέλη για τον τύπο του αμαξιού και επίσης τα +22Κ.
Υπάρχουν αμάξια της κατηγορίας με πολύ ποιοτικότερο εσωτερικό και άνεση από το ακτιβ 3008.
Είπαμε για την μόστρα της εξωτερικής εμφάνισης πρέπει να κάνεις απαραίτητες παραχωρήσεις στα 22Κ και στο σαλόνι και στους κινητήρες λόγω ιπποδύναμης.
Με 22Κ παίρνεις το φιατ τιπο κρος που είναι μεγαλύτερο παντού με περισσότερο εξοπλισμό από την ακτιβ ,για την ακρίβεια περισσότερο και από την αλιρ, μέχρι και acc έχει με τον ντίζελ 130/320 !
Θα μου πεις τουρκικό ! Ε και ; Πόσα αμάξια που κυκλοφορούν στην Ελλάδα είναι τουρκικά;
-
Δεν αρπαζομαι ουτε καν.η έκδοση που πηρα ειναι η active plus όχι η active.η συγκεκριμένη έκδοση ηρθε για να πωληθεί περισσότερο ως εταιρικη όπως το πηρε κι ο φίλος.το τι έχει περισσοτερο απο την active και τι λιγότερο από την allure έχει χιλιοειπωθει.
νομίζω όλοι θέλουμε περισσοτερα σε λιγότερα λεφτά αλλά περα απο αυτό, περα κι από την ομορφιά του εσωτερικού η του εξωτερικού, θέλουμε να μας ικανοποιεί κ λιγο το αυτοκίνητο οδηγικα.για να σε προλαβω το tipo cross δείχνει πολυ vfm αυτή την στιγμή αλλα εγώ το 2008 το παρηγγειλα 2μιση μήνες πριν έρθει για td.θα του έδινα την ευκαιρία,μάλιστα εδώ μέσα σε κάποιον είπα να πάει να το δει ως ξαναλέω vfm,αλλά καμιά φορά παιζει κ το ταιμινγκ ρόλο.
Από όσα αυτοκίνητα οδήγησα για να αποφασισω το 2008 μου κατσε καλυτερα.για να πω την πασα αληθεια καλυτερα μου κάτσε το xceed ειναι απίστευτο αυτοκινητο για μένα καλυπτει παρα πολλα από τα θέλω μου, οδηγικα κι εμφανισιακά,σε εξοπλισμο και σε χωρους,αλλά το diesel που προσωπικα επέλεξα για να καλυψει τις ανάγκες μου κάνει 4 χιλιάρικα περισσοτερο. Στο μόνο που δεν έδωσα προσοχή ήταν το Suzuki το s cross αλλά ακόμα και σ αυτό εμπιστευτηκα άποψη ενός γνωστου για τον diesel κινητήρα του.δεν σημαίνει ότι είχε δίκιο, εγώ τον εμπιστευτηκα, το τι και το πως δεν έχει σημασία.
Το 2008 το πηρα με δώρο τον τεμπέλη,κι ενώ επίσης με χαλουσε και μένα το χειρόφρενο, πλεον δεν δίνω καμιά σημασία, δεν μ ενοχλεί καν.τελος έχω μάθει να οδηγάω σε χειρότερες εργονομικα καμπινες
Το 308 μου το δωσαν στον γιαννιρη για td.ηταν το αυτοκίνητο που μου άρεσε και εμφανισιακά παρα πολυ απο το facelift και μετά, και οδηγικα ήταν το ανώτερο χατσμπακ που οδηγησα. Νομίζω τα λέει όλα η τελευταία προταση, τα χατσμπακ οδηγικα ειναι ανώτερα από όλα τα b suv, νομίζω δεν ανακαλυπτει κάποιος την Αμερική λεγοντας το. Δεν προχωρησα γιατί γίναμε 4μελης οικογένεια αλλα και γιατί η καμπίνα του ήταν ίδια σε μέγεθος με το Ibiza του 7 που είχα.ισως να μην έχει τόση σημασία τελικά το μέγεθος,ισως να τρώμε τον παπα με την ανάγκη για μεγαλυτερο και ψηλότερο αυτοκινήτο,αλλά αληθεια δεν μου κάτσε καλά ο στριμωγμένος χώρος πισω απο την θέση μου
Παραλίγο να έκλεινα το c3 aircross το καλοκαίρι στην έκδοση που το πηρε και ο piliouritis(γι αυτό είναι ωραίο το φόρουμ, μαθαίνεις πραγματα που δεν ήξερες,πχ εγώ έμαθα εδώ μέσα ότι έπαιζε τέτοια έκδοση)αλλά μόλις το οδήγησα δεν μου κανε το κλίκ που μου κανε το 2008.σαν έκδοση όμως εξοπλιστικά ήταν ανώτερη κατά πολυ του 2008, αυτόματο, περισσότερους ιππους και φθηνότερο. Και στην αντιπροσωπεία που αγόρασα και το 2008 μου κραταγαν και το παλιο(όπως έγινε και τώρα).να πω πως μετανιώνω λιγο για έναν λόγο και μόνο.το αυτοματο κιβώτιο
Τέλος η πρόταση του Slow που παρεθεσα πριν,εμπεριέχει αποδοκιμασία στα θέλω κάποιων άλλων ανθρώπων.δεν είναι ωραίο νομιζω. Ίσως προφορικα να το λεγε αλλιώς η να το εννοούσε αλλιώς.αυτα έχει ο γραπτός λόγος ομως
-
@Tkin73 αυτό που λες ότι το Fiat tipo cross είναι μεγαλύτερο παντού δε νομίζω να ισχύει.. Είναι μεγαλύτερο σε μήκος από το 2008 αλλά παρόλα αυτά έχει λίγο χειρότερο εσωτερικό χώρο από το 2008..Σε εσωτερικούς χώρους σύμφωνα με τις μετρήσεις του autotriti το 2008 έχει λίγο περισσότερο χώρο για τα γόνατα και πολύ περισσότερο αέρα για το κεφάλι.. Πλάτος πίσω καθίσματος έχουν το ιδιο..χωρο αποσκευών 440 λίτρα το Fiat με κιτ και 434 λίτρα το 2008 με κιτ.. Επίσης για κάποιο λόγο το Fiat tipo cross δεν μου μοιάζει οπτικά και τόσο για suv.. Και γενικά θεωρώ ότι τα τελευταία 10 χρόνια η Fiat δεν βγάζει μοντέλα της προκοπής.. Πιστεύω τώρα που θα βασίζεται στις πλατφόρμες των peugeot citroen θα βγάλει επιτέλους περισσότερα και πιο ενδιαφέρον μοντέλα..
-
Οχι το tipo είναι τεράστιο μπροστά στο 2008 όχι απλά πιο μεγάλο. Είναι c κατηγορία και μαλιστα από τα ευρύχωρα.
Αλλα το νιώθεις αρκετά ψεύτικο.... Ακομα και τα κουμπάκια στο τιμονι είναι κούφια στο κλικ τους.
-
Οχι το tipo είναι τεράστιο μπροστά στο 2008 όχι απλά πιο μεγάλο. Είναι c κατηγορία και μαλιστα από τα ευρύχωρα.
Αλλα το νιώθεις αρκετά ψεύτικο.... Ακομα και τα κουμπάκια στο τιμονι είναι κούφια στο κλικ τους.
Μπορεί να είναι c κατηγορία αλλά σύμφωνα με τις μετρήσεις το 2008 έχει ελαφρώς καλύτερους χώρους μέσα.. Και σαν χώρο αποσκευών το tipo έχει μόλις 6 λιτρα παραπάνω 440 κ 434 με κιτ ελαστικού κ τα δύο.. Το 2008 405 λιτρα είναι με ρεζέρβα.. Αλλα για να έχουμε σωστή σύγκριση με κιτ ελαστικου η διαφορά τους είναι μόλις 6 λίτρα.. Οπότε πιο το νόημα που το tipo είναι λίγο μεγαλύτερο σε μήκους.. Σε χώρους δεν κερδίζει πάντως..
-
Με 22.000 παίρνεις Allure, το αυτοκίνητο ξεκινάει κάτω από το ψυχολογικό όριο των 19.999..
Επίσης το αυτοκίνητο 'χάνει' επειδή το συγκρίνεις στην έκθεση με την Allure Plus, αν δεν υπήρχε η Allure Plus πάλι κορυφαίο θα ήταν και θα πούλαγε σαν ζεστό ψωμάκι.
Γιατί, το Puma έχει ωραία κονσόλα στο κέντρο; Χειρόφρενο δεν έχει; Δηλαδή επειδή το ένα είναι μακρύτερο το κάνει χειρότερο/καλύτερο;! (Επίσης: ερώτηση, το Puma ηλεκτρικό χειρόφρενο που δίνει;)
Τα υπόλοιπα υλικά του Active είναι ολόιδια με τα από πάνω του, στο ταμπλό τουλάχιστον.
Μετά διαφορές έχει στα καθίσματα ανά έκδοση πάλι, αλλά της Active μου φαίνονται απείρως καλύτερα από κάτι T Roc που είχα μπει, μην πω για αλλά φθηνότερα μοντέλα.. Ταμπλό και εσωτερικό επίσης η Active πάει κόντρα με οποιαδήποτε νορμάλ έκδοση του T Roc, ούτε καν την εισαγωγική!
Δηλαδή το SX4/Vitara/Tipo έχει καλύτερο εσωτερικό από το Active;! To Tipo από τα κορυφαία value for money πάντως.
-
Οχι ρε giocitroen91 σου λέω. Τα έχω οδηγησει και τα δύο. Δεν ισχυει αυτο που λες. Πανε δες τα αν δεν πιστεύεις.
Σε πορτπαγκαζ στα ίδια περίπου. Εσωτερικά μέσα καμία σχέση σου λέω. Σαν το focus είναι το tipo.
Αμέσως καταλαβαίνεις ότι το tipo είναι c seg. Στα παντα φαίνεται. Στο φαρδος, στο μήκος στην αίσθηση του ταμπλο στον χώρο για τους πίσω κτλ. Επίσης το ταμπλο δεν σε οδηγεί να καθεσε πιο πίσω οπότε ο πραγματικός χώρος μεγαλώνει ακόμα περισσότερο στην πραξη.
Σε ποιότητα όμως είναι μετριότατο το tipo. Είναι ανωτερο το 2008. Για να καταλάβεις το tipo είναι σαν ένα φθηνο suzuki. Που όλα τα suzuki φθηνα είναι οπότε σαν φθηνο suzuki είναι σε αίσθηση πλαστικών. Έχει και αυτήν την ψαριλα μυρωδιά κτλ.
Dublin έχω την αίσθηση ότι το active έχει σκληρό πανω μέρος στο ταμπλο. Ενώ το allure μαλακο. Για ψαξτο.
PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019)