-
costasar wrote:
Dublin wrote:
https://www.zougla.gr/image.ashx?fid=3034332
Πολύ ενδιαφέρον στοιχείο, 308 diesel και 469 βενζίνη. Θα περίμενα πολύ μεγαλύτερη διαφορά.
Kamiq/Renegade/Captur/Aircross τεράστια ποσοστά diesel.
Ίσως γιατί στις εκδόσεις active (που πουλάει περισσότερο) με τους 100 ιππους η διαφορα στις τιμές προ φορων είναι 500€, οπότε συμφέρει το πετρέλαιο, ενώ αντίθετα στις allure αυτή ανεβαίνει στα 2000€ περίπου (πράγμα εντελώς αδικαιολόγητο που δείχνει όμως την εμπορική στόχευση της εταιρίας)
Περισσότερο το αναφέρω σαν γεγονός, επειδή οι περισσότεροι που μιλάμε για αυτοκίνητα τελευταία λένε 'με τίποτα diesel, να δώσω τόσα λεφτά και να πρέπει να το πετάξω σε 2-3 χρόνια;'
Έχει περαστεί στον απλό καταναλωτή ότι θα ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΟΥΝ ΤΑ DIESEL, δηλαδή ότι σύντομα θα πρέπει να τα πετάξουν (κυριολεκτικά το νομίζουν, όχι μεταφορικά).
Και επίσης ότι σε B suv και πάνω το diesel είναι ακόμη μία πολύ καλή λύση λόγω εκδρομικού/οικογενειακού χαρακτήρα που μπορεί να έχουν αυτά τα οχήματα.
Άσε, Allure (την παλιά ακριβή Allure) diesel πλήρωσα, το χρυσό πλήρωσα δηλαδή, αλλά έστω και έτσι μετά τα 3-3μιση χρόνια υπολογίζω να έχει κάνει απόσβεση. Ανάλογα τις πανδημίες! Πάντως σε 12 μήνες έγραψε 12.000χλμ ακριβώς με 2 lockdown και κύρια χρήση άλλων οχημάτων.
Το active plus diesel είναι εξαιρετικό αυτοκίνητο και με ΛΤΠΦ 16964€ είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα των εταιρικών, γι αυτό και θα έχει μεγάλο μερίδιο στις πωλήσεις. Εάν αλλάξει η τιμή και πάει στις 17002€ (προ φόρων ) θα πάει άπατο!
-
Σαν εταιρικές πωλήσεις εννοώ, όχι λιανικές .
-
Τι καταλάβατε τώρα?Φωναζατε κατηγορουσατε, ο Dublin έχεις μετοχές στην peugeot, o Dublin έχει θείο στην stellantis, o Dublin είναι βαπτιστήρι του Συγγελιδη, σταμάτησε ο Dublin να γράφει και πέσαμε στην 2η σελίδα.
-
Τι καταλάβατε τώρα?Φωναζατε κατηγορουσατε, ο Dublin έχεις μετοχές στην peugeot, o Dublin έχει θείο στην stellantis, o Dublin είναι βαπτιστήρι του Συγγελιδη, σταμάτησε ο Dublin να γράφει και πέσαμε στην 2η σελίδα.
Χαχα! Είμαι με τον νονό μου για Πάσχα, συζητάμε για τις πολλές πρωτιές Stellantis.
θα πάρω γραμμή από την οικογένεια και θα επανέλθω!
Βασικά, είχα/έχω πολύ δουλειά, γιατί φέτος ανέλαβα έναν λίγο διαφορετικό ρόλο και δουλεύω κάτι 60ωρα την εβδομάδα, και δεν έχω και πολλά να πω. Όλα καλά με το αυτοκίνητο.
Έχω ανησυχήσει με τις δισκοπλακες και το 3D panel που έχουν αναφέρει μερικοί, αλλά προς στιγμήν δεν υπάρχει κάποιο θέμα, πολύ ευχαριστημένοι και περνάμε καλά με το όχημα, πραγματικά νιώθουμε ότι κάναμε την καλύτερη επιλογή για τις ανάγκες της οικογένειάς μας. Το μόνο κακό είναι ότι η σύζυγος αρνείται να οδηγήσει οποιοδήποτε άλλο από τα οχήματά μας και εγώ τη βγάζω με τα δευτερο-τριτα!
Επίσης θα ήθελα να έχει Grip Control, κυρίως για το hill descent που θα μου είχε χρειαστε, σε μερικές περιπτώσεις, αλλά το έκανα manual!
-
Το οτι άλλαξες και ανέλαβες άλλον ρόλο φαίνεται από μακρυα
Και εγω σκεφτόμουν αυτό για το 3d cluster. Τι νέα από το θέμα αυτό; εντοπίσθηκε η αστοχία;
-
Επειδή δεν μπορώ να μπω σε όλα τα τοπικ το γράφω εδώ για όλα τα παιδιά. Χριστός Ανέστη χρόνια πολλα και του χρόνου να μαστε όλοι καλά και να τα λέμε.
Υ. Γ Πίκρα είμαι βάρδια 07:00 με 07:00 σημερα
-
Κουράγιο Αλεξ.ετσι μήπως παρηγορηθεις κι εγώ δουλευω αυριο και είμαι συνεχόμενα από το προηγουμενο Σάββατο μέχρι την παρασκευη
-
Κουραγιο
-
Χρόνια πολλά.
Χίλιες φορές στη δουλειά πάρα σε νοσοκομείο
-
Χρόνια πολλά! Καλά να είμαστε και όλα θα γίνουν.
Που δουλεύεις alex mix;
Argosxole, νόμιζα ότι ήσουν αργοσχολος!
-
Που δουλεύεις alex mix;
Χρόνια πολλά. Σε δομή ψυχικης υγείας δουλεύω απλά λόγω covid οι βάρδιες έγιναν από πέρυσι 24ωρο με τα ίδια άτομα κάθε φορά για αποφυγή διασποράς. Ήταν όμως το τελευταίο ( από προσωπικό και ενοίκους μόνο 2 δεν έχουν κάνει το εμβόλιο λόγω αλλεργειων) από Τετάρτη γυρίζουμε κανονικά 8ωρο και δευτερη(που πάει για πρώτη) δουλειά είναι τα ακτινίδια.
-
Dublin wrote:
Που δουλεύεις alex mix;
Χρόνια πολλά. Σε δομή ψυχικης υγείας δουλεύω απλά λόγω covid οι βάρδιες έγιναν από πέρυσι 24ωρο με τα ίδια άτομα κάθε φορά για αποφυγή διασποράς. Ήταν όμως το τελευταίο ( από προσωπικό και ενοίκους μόνο 2 δεν έχουν κάνει το εμβόλιο λόγω αλλεργειων) από Τετάρτη γυρίζουμε κανονικά 8ωρο και δευτερη(που πάει για πρώτη) δουλειά είναι τα ακτινίδια.
Ωραίος! Τα ακτινίδια έχουν πολύ ενδιαφέρον, γενικά η επιστροφή στον πρωτογενή τομέα.
Έχεις και αγροτικό; Επαγγελματικό;
-
Όχι φίλε δουβλι είμαι από τους τυχερούς που χωράφια αποθήκες τα έχω σε απόσταση 300 μέτρα από το σπίτι οπότε δεν μου χρειαζεται
-
Καλησπέρα σε όλους, θέλω να ρωτήσω και τη δική σας γνώμη, μου αρέσει πολυ το 2008 και έχω επιλέξει την έκδοση allure με τους 100 ίππους. Προσεχώς θα έχω οικογένεια και ήθελα να ρωτήσω οι 100 ίπποι θα με καλύψουν ή πρέπει να πάω 130 όμως ανεβαίνω και 2,5 χιλιάρικα. Σας ευχαριστώ
-
Καλησπέρα σε όλους, θέλω να ρωτήσω και τη δική σας γνώμη, μου αρέσει πολυ το 2008 και έχω επιλέξει την έκδοση allure με τους 100 ίππους. Προσεχώς θα έχω οικογένεια και ήθελα να ρωτήσω οι 100 ίπποι θα με καλύψουν ή πρέπει να πάω 130 όμως ανεβαίνω και 2,5 χιλιάρικα. Σας ευχαριστώ
Μιλάμε για βενζίνη? Μάλλον γιατί ο diesel πλέον είναι 110.Κοιτα φίλος που το πήρε το ίδιο ίδια έκδοση είναι ευχαριστημένος. Φωτιά δεν βάζει αλλά δεν θα σε απογοητεύσει σαφώς όσο παραπάνω άλογα τόσο καλύτερο αλλά είναι τίμιο, θα σου πουν και τα παιδιά εδώ που το έχουν. Εγώ θα σου πρότεινα το 100 και τα υπόλοιπα χρήματα να πάρεις καθίσματακι και ότι άλλο θες για το παιδάκι σου
-
Κωνσταντίνος Μαραγκός wrote:
Μιλάμε για βενζίνη? Μάλλον γιατί ο diesel πλέον είναι 110.Κοιτα φίλος που το πήρε το ίδιο ίδια έκδοση είναι ευχαριστημένος. Φωτιά δεν βάζει αλλά δεν θα σε απογοητεύσει σαφώς όσο παραπάνω άλογα τόσο καλύτερο αλλά είναι τίμιο, θα σου πουν και τα παιδιά εδώ που το έχουν. Εγώ θα σου πρότεινα το 100 και τα υπόλοιπα χρήματα να πάρεις καθίσματακι και ότι άλλο θες για το παιδάκι σου
Ναι για βενζίνη κοιτάω. Μόνο αυτό σκέφτομαι αν είναι θα είναι κομπλέ καλοκαίρι φορτωμένο air condition. Η ταχύτητα σε καμία περίπτωση δεν με ενδιαφέρει αλλά η δυναμη του να τραβάει.
-
gianniss07 wrote:
Το κλείσαμε σήμερα. Platinum grey, allure, με τους 100 ίππους.
Τελική 20700 τα πάντα όλα με παράδοση 3μηνη... καλό Ιούλιο δλδ.
Αντε με το καλό να παραλάβετε και να το χαρείτε με Υγεία!!
Καλησπέρα εμένα στην αντιπροσωπεία allure 100 ίππους τελική τιμή 22.400 είναι λογικό;
-
Fanis75 wrote:
gianniss07 wrote:
Το κλείσαμε σήμερα. Platinum grey, allure, με τους 100 ίππους.
Τελική 20700 τα πάντα όλα με παράδοση 3μηνη... καλό Ιούλιο δλδ
Αντε με το καλό να παραλάβετε και να το χαρείτε με Υγεία!!
Καλησπέρα εμένα στην αντιπροσωπεία allure 100 ίππους τελική τιμή 22.400 είναι λογικό;
Κοιτα ροπή έχει 200Nm θεωρώ πολύ καλή οπότε τράβηγμα θα έχει τώρα για την διαφορά τιμής με τ παλικάρι πιο πάνω την θεωρώ υπερβολή εκτός αν σταμάτησε η έκπτωση 1000 ευρώ που είχε συν η αύξηση 300 ευρώ που πήρε βγαίνει κάπου εκεί η τιμη
-
Ως κάτοχος βενζίνης 100 άλογα θα σου πω ότι θα μείνεις ευχαριστημένος, ειδικά από τη στιγμή που η ταχύτητα δεν σε ενδιαφέρει ιδιαίτερα. Όχι ότι υστερεί παρόλα αυτά.
Το αμάξι τραβάει ικανοποιητικά. Σε ταξίδι με 3 άτομα φορτωμένο πορτ μπαγκαζ σε στροφές και ανηφόρες βόρειας Εύβοιας έμεινα ευχαριστημένος.
Επειδή και εγώ για τον ίδιο λόγο το πήρα, οικογένεια, άνετο ταξίδι χωρίς ζόρια, εχεις κάνει πολύ καλή επιλογή, σε σχέση με αυτά που ζητάς
-
Που δουλεύεις alex mix;
Χρονια πολλά σε όλους! Dublin, ακολουθώντας τη φιλοσοφία σου, πεθαίνω να μάθω το επάγγελμα του κακού λύκου!
PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019)